[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - سه سال پيش داماش امسال ملوان -فوتبال كثيف فدراسيون

سه سال پيش داماش امسال ملوان -فوتبال كثيف فدراسيون

مطالب مربوط به باشگاه ها و تیم های گیلان و سایر رشته های استان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط mahyarmaya » چهارشنبه ژوئن 08, 2011 3:37 pm

malavan damash:
این کامنتی که از کلوب شما میزاری دلیلی اکثرا واسه قبل بازیه و وقتی دعوت میکنید نیاز به کمک دارید مظلوم و مهربون میشد.
تا عمر داره رشتی شعار تون رو توی تهران یادتون نمیره.امیدوارم داماش 6 امتیاز بازی رو بگیره چون اون عکس چیزه ساده ای نبود.
تاسف رو واسه همشهریت بخور دوست گلم چون ما الان توی سایت نظر میدیم اما این پرچم این فحشای و شعار هایی که دادین توی ایسنا مهر صدا سیما نوشته و درج شده.
در ضمن چرا از شهرتون شروع نمیکنی باور کن هر وقت اون ور با فرهنگ شد ما استقبال میکنیم .قهر نکن جواب بده لطفا
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » چهارشنبه ژوئن 08, 2011 3:38 pm

[quote:291fa84b84="malavan-damash"][quote:291fa84b84="Aberare_ba_tasob"]ولی دوست عزیز ملوانی فقط این رو یادت باشه که ما یه بار در بازی با صنعت نفت نشون دادیم که دوست داریم اتحاد وجود داشته باشه ولی تا الان حرکتی از شما ندیدیم.دوستان رشتی من هم یه مقدار دلخوریشون از این هست امیدوارم سال دیگه این حسن نیت رو از اون تعداد انزلیچی که فرهنگ بالاتری دارن در سال دیگه ببینیم و ببینیم که حداقل یه بار هم شما حرکتی کردید.
داماش شهرباران....حامی قوی گیلان[/quote:291fa84b84]

مطمئنا يك بازي رو ليگ جاري به رشت ميام البته اگه دوستان عصبي اينجا نخوان من رو بكشن !! درسته اما اون بازي رو چرا با لباس مشخصي نيومدين مثلا با پيراهن داماش من استاديوم بودم اگه ميديدم حتما استقبال مي كردم.
داماش شهربارن -- قوي سپيد گيلان-- زنده باد امي گيلان[/quote:291fa84b84]
نکنه منظورت اینه که باید با پیراهن داماش میومدیم؟یا باید رو پیراهنمون مینوشتیم رشت؟در اون بازی اکثر استادیوم میدونست که ما داریم میایم رشت و حدود 25 نفر بودیم وقتی دسته جمعی وارد استادیوم شدیم و یکی دو تا از هوادارای ملوان هم اومدن خوشامدگویی گفتن و اوجش هم موقعی بود که تا روی سکو نشستیم به لیدر گفتیم اول حسین ابراهیمی رو باید تشویق کنیم و موقع تشویق ما اکثر هوادارا توجشون به ما جلب شد و مطمئنا 90 درصد استادیوم میدونستند که ما رشتی هستیم.میخوای برو از شهرام شاهین بپرس یا به این آدرس رجوع کن.http://www.varesh-sport.com/ftopict-103 ... 1cbfb8ee03
در ضمن با اومدن شما چیزی حل نمیشه حداقل یه مینی بوس از هوادارای ملوان که دوس دارن حسن نیتشون رو نشون بدن باید بیان نه اینکه یه نفر یا دو نفر اون با هماهنگی نه بدون هماهنگی که برن یه گوشه بشینند.مطمئنا ما رشتیا همیشه مهمون نواز بودیم و هستیم.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط malavan-damash » چهارشنبه ژوئن 08, 2011 3:45 pm

[quote:af73a74240="mahyarmaya"]malavan damash:
این کامنتی که از کلوب شما میزاری دلیلی اکثرا واسه قبل بازیه و وقتی دعوت میکنید نیاز به کمک دارید مظلوم و مهربون میشد.
تا عمر داره رشتی شعار تون رو توی تهران یادتون نمیره.امیدوارم داماش 6 امتیاز بازی رو بگیره چون اون عکس چیزه ساده ای نبود.
تاسف رو واسه همشهریت بخور دوست گلم چون ما الان توی سایت نظر میدیم اما این پرچم این فحشای و شعار هایی که دادین توی ایسنا مهر صدا سیما نوشته و درج شده.
در ضمن چرا از شهرتون شروع نمیکنی باور کن هر وقت اون ور با فرهنگ شد ما استقبال میکنیم .قهر نکن جواب بده لطفا[/quote:af73a74240]
من نمي دونم اگه فحش بدن ميگين فحش ميدن اگه حسن نيت دارن ميگي نياز دارن. خودت ميدوني كه ورزشگاه انزلي چندساعت قبل پر ميشه مثل بازي استقلال . اينقدر دنبال افكار منفي نباشيم...
اگه حضور من اينقدر اذيت ميكنه باعث خشم دوستان هست عيبي نداره ما شرو كم ميكنيم به قول دوستان. من تو انزلي و براي ملوانيها كمتر از اين نگفتم...
متاسفانه هركسي گام مثبت برميداره باعث ميشه توهين بشنوه (( هروقت اونا بافرهنگ شدن)) مگه در رشت فحاشي نميشه آبرار؟ مگه من گفتم بعد اين قراره نشه نه چند سال ديگه هم بگذرهم هم رشتيها فحش ميدن هم انزليچيا اما اين بده كه ما تو جريان و همرنگ جماعت شدن گرفتار شيم. ..
نماد کاربر
malavan-damash
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 09, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » چهارشنبه ژوئن 08, 2011 3:50 pm

[quote:ae0f65ea3b="mahyarmaya"]آبرار با تعصب
چرا این طوری حرف میزنی ؟حداقل به خاطر شعارهایی که این فارس ها توی بازی دیروز برعلیه رشتیا میدادند یه ذره به غیرت بیایید. این جمه ات یعنی چی؟
مثال میزنم جواب بده.اگه از یه غریبه فحش بخوری واست آسونتره حضمش یا از داداشت ؟
دادشت بره توی خونه غریبه فحش بده چی؟
عزیزه من "فدای افکارت"من میگم اونها لیاقت ندارن که باهاشون یکی بشیم.هر وقت خودشون رو اصلا کردن بعد این جوری بگو"در ضمن تهرانی بی نامو... همیشه همین بوده با یکی شدن با انزلی فایده ای نداره.بهت حق میدم این جوری بنویسی چون توی خوابگاه اذیت شدی و احساسی حرف میزنی.اما دادشی باور کن اینی که تو میگی نیست.امید وارم هر روز خدمت آسونتر بشه واشت دادشی :P[/quote:ae0f65ea3b]
دوست عزیزم از نظر لطفت ممنونم ان شالله فردا یا شنبه خدمتم تموم میشه.
فقط یه نکته رو بگم به تمام کسایی که توی این سایت تبادل نظر میکنند موقعی سایت جذابیت برای نظر گذاشتن داره که عقیده ها متفاوت باشه و بحث در مورد مسادل بپردازیم.پس امیدوئارم بعضی از دوستان از این اختلاف نظرها ناراحت نشن.
من میگم اگه ما هم مثل اون تعداد انزلیچی باشیم که بخواهیم در مقابل تیم غریبه به هم زبونامون فحش بدیم چه فرقی با اون یه تعداد میکنیم؟
من نمیگم شما حق نداری؟ولی بعضی مواقع شرایط فرق میکنه.شاید من داداشم کاری بدی کرده ولی من که داداش بزرگترم هستم آیا باید برم جلوی عموم به داداش کوچکترم توهین کنم؟آیا با این کار آبروی من و خونوادم نمیره؟
حالا که ما مرکز استان و پایتخت شمال کشور هستیم با این کار آبروی خودمو میره و فرهنگ ما رشتیا زیر سوال میره.

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط MAZIYAR » چهارشنبه ژوئن 08, 2011 3:55 pm

من که دیگه باید برم پادگان تا ساعت 9 مرخصی دارم.از دوست انزلیچیمون هم میخوام جنب انتقاد پذیریشو ببره بالا و بازهم مثل قبل به تبادل نظرش ادامه بده.
به امید روزهای خوب برای گیلان و گیلانی به خصوص رشتیای عزیز

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط sepidrod » چهارشنبه ژوئن 08, 2011 5:09 pm

از باخت ملوان ناراحت شدم امیدوارم بازی برگشت ملوان بتونه بازیش را ببره به هر حال این باخت چیزی از ارزش های ملوان کم نمی کنه امکانات و دست های پشت پرده پرسپولیس کجا و ملوان کجا

به هر حال امیدوارم ملوان قهرمان بشه اگر قهرمان هم نشه چیزی از ارزش های این تیم بزرگ کم نمی کنه
نماد کاربر
sepidrod
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط sepidrod » چهارشنبه ژوئن 08, 2011 5:14 pm

یک نکته دیگه اینکه احترام تمام کسانی که به این سایت میان را نگه دارید این دوست انزلی چی ما خیلی محترمانه صحبت کرد
نماد کاربر
sepidrod
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط pezhman-paskiyabi » چهارشنبه ژوئن 08, 2011 5:17 pm

ابرار بیا رشت قدمت روی چشمای ما ما که همیشه استقبال کردیم کی میای رشت ما بیایم استقبال وستم داری پیراهن ملوانم بپوش بیا
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط sepidrod » چهارشنبه ژوئن 08, 2011 5:23 pm

[quote:41b6c31aa9="Aberare_ba_tasob"][quote:41b6c31aa9="milad1987"][quote:41b6c31aa9="malavan-damash"]... متاسفم. يا علي[/quote:41b6c31aa9] واسه كي متاسفي واسه انزليچي ها تو انتظار نداشته باش ما با روي باز در آغوشت بگيريم همين كه بهت فوش نميديم شاخو بكش قبلش ميدونم تو سايت خودتونم ميري http://news.malavanclub.net/ فقط يه بار نظراتو بخون چي مينويسن از هر 20 تاش كه نظر دادن يه ابراز عشق به ما رشت ها كردن من بازم ميگم گور بابي تهراني ها[/quote:41b6c31aa9]
دوستان عزیز خواهشا همه رو به یه چشم نبینید.کسی که داره با احترام صحبت میکنه احترامشو داشته باشید.
دوست عزیز این سایت به روی شما و تمام گیلانی های بافرهنگ باز هست و همیشه میتونید با نظرات به دور از توهینتون در بحث های ما شرکت کنید.
در ضمن از آقا مهران عزیز هم بابت نظر به جا و جامعش تشکر میکنم.چرا بعضی از دوستان فراتر از استان فکر نمیکنند؟
من خودم ا این کارزی که بعضی از هواداران ملوالن در تهران کردند اعصابم خورده ولی نباید زد به کل مردم یک استان.شما دیشب در پادگان ما نبودید وقتی میدید که استقلالی و پرسپولیسیش همه با هم متحد شده بودند آرزوی باختن ملوان و گیلان رو میکردند.اگر اون لحظه رو میدید مطمئنا هیچ وقت چنین حرفایی نمیزدید.من هم وقتی پویا نزهتی گل زد یک متر پریدم هوا و از خوشحالی داشتم بال در میاوردم.چرا بعضی از دوستان رشتی من نمیخوان درک کنند که این بازی بحثش فرق داره.ما که میگیم با اون عده از انزلیچیا فرق داریم پس کجا هست؟
حداقل به خاطر شعارهایی که این فارس ها توی بازی دیروز برعلیه رشتیا میدادند یه ذره به غیرت بیایید.
خیر سرمون کل شمال رو با نام رشت میشناسند . نمیگم برو توی استادیوم طرفدار ملوان ولی بعضی شرایط رو درک کن.
امیدوارم ملوان بازی برگشت آبرومندانه بازی کنه.
زنده باد گیلان از آستارا تا چالوس[/quote:41b6c31aa9]

. دیروز صبح یه نفر بهم زنگ زد کی بود ؟ مدیر سایت نساجی چی گفت گفتش من تهران هستم دارم و با دوستام رفتم ملوان را تشویق کنیم یکم هم حسودی هم هست متاسفانه مشکلات گیلانی هاست ابرار ای کاش همه مثل تو بودند
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط sepidrod در پنج شنبه ژوئن 09, 2011 6:24 am .
نماد کاربر
sepidrod
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط pezhman-paskiyabi » چهارشنبه ژوئن 08, 2011 5:28 pm

گیلان سرور کل ایران
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » چهارشنبه ژوئن 08, 2011 5:32 pm

چرا شما واقعیت رو نمی بینین وقتی انزلی چی ها میبرند تمام افتخارات فقط واسه انزلیه .وقتی بردند تمام دنیا رو خبر می کنند که فقط این انزلی بوده که برده .تماشاگراش که هر جا شعار باشه فقط میگن انزلی ..اخه یه بار شما اسمه گیلانو اوردید ..چرا توقع دارید حمایت بشه ...اینجور موقع ها که میشه میگید پای گیلان وسطه ...ما هم قبول داریم تیمی از گیلان بازی داره ...ولی یه بار از شما شعاری رو نشنیدیم که بخواد اسم مقدس گیلان روش باشه ...شما باید برین خودتون اصلاح کنید ..وقتی شما فقط صحبت انزلی رو می کنید من که واسه جایی دیگه ام نمی تونم قبول کنم که بیام طرفداری از شهری رو بکنم که بیشی برام ارزش قائل نبست ...
بعد همه میبینیم که در بازی های ملوان چه توهینایی به ما میشه
شما الان همه برید طرف انزلی بعد ببینیم چی میشه ....
اگه بردند ببین یه بار حرف از گیلان میزنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » چهارشنبه ژوئن 08, 2011 5:50 pm

آبرار سعید یعنی الان منم عقل نارم که مره هیچ فرقی نکنه ملوان ببره یا نبره؟! :roll:
در مورد حرفت سعید عزیز باید بگم که ایکاش هر دوگروه اینطور بودند نه اینکه فقط از اینور این حرفا بشه... شایدم اونورم چنین حرفایی باشه اما فقط حرفه.. نباید این چیزا رو از دریچه اینترنتی دید! بلکه باید از دید عموم مردم نگاه کنیم...
البته همه بچه ها حق دارند برای ملوان آرزوی پیروزی کنند و یا آرزوی باخت و این حق طبیعی هر فرده که در چارچوب قوانین عقاید خودش رو بیان کنه.
اما نظر شخصی من با توجه به اینکه از وقتی که میتونستم برم استادیوم خیلی از بازی های رشت و انزلی رو رفتم انزلی حتی تو شرایط بحرانی و همه چیز رو کاملا با گوشت و پوست حس میکنم نمیتونه آرزوی موفقیت ملوان باشه ولی دوست داشتم که میبود! هر چند به معنای واقعی این بازی هیچ اهمیتی برام نداره...
بدبختی اینه که ما تو رشت یه جایگاه هایی داریم که فقط موقع اعتراض یا گل صداشون رو میشنویم اما من هر وقت رفتم انزلی در حالیکه برای رسیدن به جایگاه میهمان باید از پشت جایگاهی رد بشیم که کمتر شلوغ میکنند و بیشتر آدمای مسن میشنند یه پیرمرد که جون هم نداشت میون اون همه پرتاب اشیا منو با پلاستیک پوست تخمه هدف گرفت :D
رشتی ها همه با تعصبند اما کاش .........
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط sepidrod » چهارشنبه ژوئن 08, 2011 7:24 pm

[quote:6da3aa369d="MEHRDAD"]آبرار سعید یعنی الان منم عقل نارم که مره هیچ فرقی نکنه ملوان ببره یا نبره؟! :roll:
در مورد حرفت سعید عزیز باید بگم که ایکاش هر دوگروه اینطور بودند نه اینکه فقط از اینور این حرفا بشه... شایدم اونورم چنین حرفایی باشه اما فقط حرفه.. نباید این چیزا رو از دریچه اینترنتی دید! بلکه باید از دید عموم مردم نگاه کنیم...
البته همه بچه ها حق دارند برای ملوان آرزوی پیروزی کنند و یا آرزوی باخت و این حق طبیعی هر فرده که در چارچوب قوانین عقاید خودش رو بیان کنه.
اما نظر شخصی من با توجه به اینکه از وقتی که میتونستم برم استادیوم خیلی از بازی های رشت و انزلی رو رفتم انزلی حتی تو شرایط بحرانی و همه چیز رو کاملا با گوشت و پوست حس میکنم نمیتونه آرزوی موفقیت ملوان باشه ولی دوست داشتم که میبود! هر چند به معنای واقعی این بازی هیچ اهمیتی برام نداره...
بدبختی اینه که ما تو رشت یه جایگاه هایی داریم که فقط موقع اعتراض یا گل صداشون رو میشنویم اما من هر وقت رفتم انزلی در حالیکه برای رسیدن به جایگاه میهمان باید از پشت جایگاهی رد بشیم که کمتر شلوغ میکنند و بیشتر آدمای مسن میشنند یه پیرمرد که جون هم نداشت میون اون همه پرتاب اشیا منو با پلاستیک پوست تخمه هدف گرفت :D
رشتی ها همه با تعصبند اما کاش .........[/quote:6da3aa369d]

من منظورم به شما نبود عزیز منظورم به گیلانی ها بود چون خودم هم جز اونها هستم دارم میگم اگر غیر این بود که نباید اینطوری زیر آب هم را می زدند و غریبه پرست نمی شدند
آخرين ويرايش توسط sepidrod on پنج شنبه ژوئن 09, 2011 6:27 am, ويرايش شده در 2.
نماد کاربر
sepidrod
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط sepidrod » چهارشنبه ژوئن 08, 2011 7:33 pm

واقعیت اینه که گیلانی ها از نظر شعور ملی (قومی) صفر هستند دوزار هم شعور ملی (شما بخوانید قومی) ندارند حتی ما از تالش ها هم عقب تریم باورتون میشه تالشها در شوروی بودند
منظورم کلی بود نه فردی درش شکی ندارم در کمال تاسف
نماد کاربر
sepidrod
کاربر ویژه
کاربر ویژه

هوشنگ نصیرزاده : برخلاف شعارهای انزلیچی ها داوری کاملا به سود ملوان بود!

پستتوسط MEHRDAD » چهارشنبه ژوئن 08, 2011 8:40 pm

[color=black:c271b209a7][align=justify:c271b209a7]هوشنگ نصيرزاده روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ورزشي ايرنا، افزود: عليرضا فغاني كه رفته رفته با دنياي جواني خداحافظي كرده و در ميان داوران با تجربه فوتبال ايران قرار گرفته در حالي فينال اول جام حذفي را سوت زد كه در پنج سال اخير در هيچ يك از مسابقات داخلي اين تعداد صحنه در محوطه جريمه اتفاق نيفتاده است.
وي ادامه داد: اگر چه او در دقيقه 12 تكل بد مازيار زارع را بدون تنبيه رها كرد اما در دقيقه 22 به محمد نوري كه وارد محوطه جريمه شده بود و براي گرفتن پنالتي خود را زمين زد به درستي كارت زرد نشان داد و اين يكي از پنالتي هايي است كه دايي معتقد بود گرفته نشده است.
كارشناس داوري فوتبال ايران گفت: در دقيقه 38 جعفري مدافع ملوان در حالي كه تعادل خود را از دست داده بوده با دست راست خود با مهاجم پرسپوليس كه فرصت آشكار گلزني داشت را سرنگون كرد و داور نيز به درستي او را از زمين مسابقه اخراج كرد.
وي تصريح كرد: در دقايق پاياني نيمه اول خطاي پشت محوطه جريمه باسيچ بر روي محمد نوري به درستي اعلام شد اما كارت زرد باسيچ سخت گيرانه بود.
وي اظهار داشت: فغاني اين نيمه را كم نقص سپري كرد اما در دقايق اوليه نيمه دوم هادي نوروزي كه بيشترين صحنه ها برروي او انجام شد در محوطه جريمه زمين خورد.
نصيرزاده گفت: تعداد زياد بازيكنان در اين صحنه در محوطه جريمه باعث شد كه داور نتواند اصل صحنه را ببيند و بايد اعلام كنم كه در اين صحنه نيز يك پنالتي بر روي هادي نوروزي انجام شده بود.
وي ادامه داد: در دقيقه 55 وقتي هادي نوروزي وارد محوطه جريمه مي شد خطاي پشت پا و گرفتن توسط مدافع روبه رو صورت گرفت اما داور به اشتباه به بازيكن پرسپوليس كارت زرد داد و اين پنالتي حتمي نيز گرفته نشد.
نصيرزاده خاطرنشان كرد: در دقيقه 84 مدافع ملوان در دويدن پشت سر هادي نوروزي به گونه اي بين پاهاي حريف دويد كه باعث سرنگوني او شد و عليرضا فغاني به درستي دومين پنالتي را براي تيم پرسپوليس سوت زد.
وي اخراج رستمي را نيز به دليل خطا بر روي آرفي صحيح دانست.
كارشناس داوري فوتبال ايران گفت: مدافعان ملوان در اين بازي بيش از حد درون محوطه حريمه مرتكب خطا مي شدند و بايد گفت كه برخلاف شعار هاي هواداران اين تيم داوري در اين مسابقه هيچ گاه به ضرر ملوان نبود و حتي بايد گفت كه مدافعين آنها بيش از آنچه پنالتي گرفته شد خطاي پنالتي انجام دادند[/align:c271b209a7][/color:c271b209a7]
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان