[quote:ecdede3911="MAZIYAR"][quote:ecdede3911="alex00755"][quote:ecdede3911="MAZIYAR"][quote:ecdede3911="RainyGilman"]چرا اسم ها رو مخفف نوشتید؟ مشکل داشت مگه؟[/quote:ecdede3911]
اسم ها رو در نامه ی اصلی کامل و بدون سانسور نوشتیم ولی الان ترجیح دادم که مخفف بشه بهتره...
اگر کسی پیگیر داماش باشه به راحتی متوجه میشه که منظور به چه کسایی هست[/quote:ecdede3911]
[b:ecdede3911][color=blue:ecdede3911]
مازیار جان...من یه پیشنهاد دارم...اگه میشه میخوام یه نامه از طرف هوادارها خطاب به بازیکنای تیم بنویسیم هر چند که همشون اهمیت بازی های در پیش رو میدونن و همچنین اهمیت تیم رو برای مردم رشت...اما نوشتن نامه ای براشون مبنی بر اینکه درکشون میکنیم که دارن بدون پول تمرین و بازی میکنن فکر میکنم ایده خوبی باشه و باعث میشه قوت قلب بگیرن و بدونن هوادار گیلانیه داماش درک میکنه شرایط رو وتو هر شرایطی هواداره و هواشونو داره و پشت تیم هستش.و ازشون بخوایم تا اومدن مالک جدید صبر کنن همه فکر و توانشون رو بزارن رو تمرین و بازی...ما با زبون خوش حقشون رو از مالکین میگیریم...
هنچنین احساس میکنم بازتاب خوبی هم داشته باشه...نظرت چیه برادر...بقیه دوستان نظر محترمتون رو بفرمایید...[/color:ecdede3911][/b:ecdede3911][/quote:ecdede3911]
پیشنهاد خوبیه...[/quote:ecdede3911]
[color=blue:ecdede3911]پس به انتظار متن های زیبای شما و بقیه دوستانی که دست به قلم هستند مینشینیم...

[/color:ecdede3911]