توسط khorami201 » دوشنبه مارس 11, 2013 7:34 pm
[color=black:461432d7dc][size=13:461432d7dc]من با اینکه به شخصه اصلا به بحثهای قومیتی در [b:461432d7dc]جهت تخریب [/b:461432d7dc]اعتقاد ندارم و از نظر من همه انسانها اعم از سیاه و سفید باهر زبان و لهجه و از هر قومی باهم برابرند [b:461432d7dc]امــــــا [/b:461432d7dc]به بازگو کردن افتخارات قوم خودم و بزرگیهاشون تو طول تاریخ بسیار بسیار اعتقاد دارم و همیشه تو زندگیم هرجا که بودم و رفتم در حد توان و سوادم سعی در معرفی و اشاعه فرهنگ گیلکی داشتم و به نظر من این مقاله ای که دوستمون antiros گذاشتند باز هم به بزرگی گیلکها صحه میذاره...
به این موضوع افتخار میکنم که : [b:461432d7dc]" گیلکان تا به چیزی از ته دل باور نداشتند و با تموم وجود درکش نمی کردند ، ایمان نمی آوردند و قبولش نمیکردند" [/b:461432d7dc]این بزرگترین افتخار برای منه که آبا و اجداد من از روی ترس تسلیم هیچکس نشدند و اگر قرار شد چیزی رو از روی اعتقاد قلبی بپذیرند تا آخرش پاش وامیستادند.
اینکه قوم گیل و دیلم در طول تاریخ دست نخورده باقی می مونه و کسی و قدرتی به زور نتونسته اونا رو مطیع خودشون کنه و بزور چیزی رو بهشون تحمیل کنه یک افتخار بزرگه... [b:461432d7dc]مردمان گیل و دیلم غیرت رو تو به بردگی گرفتن زنان و زورگویی و تحقیر اونها نمی دونستند بلکه غیرت رو در دفاع از اعتقادات و زیربار زور نرفتن میدونستند ؛ این اون چیزی بود و هست که متاسفانه هنوز که هنوزه غیرگیلکها از درکش عاجزند...[/b:461432d7dc]
اونهایی که خنده های یومیه شون با جمله " یه روز یه رشتیه" آغاز میشه اگر لطف کنند اول یه سری به تاریخ بزنند بعد متوجه خواهند شد که باید ازین پس بگویند: "یه روز یه غیر رشتیه" و بخنددند...
میرزا تی سر بجور بو ، بوجورتر بیگیر کی اَ جوانان کی از تی خون ایسیدی به خوشانِ رگ و ریشه گیلکی ایفتخار کونیدی... [/size:461432d7dc][/color:461432d7dc]