[quote:82cd5b90d9="fire_boy"]حسيني با اشاره به اتفاقاتي که در ديدار گذشته اين دو تيم رخ داده بود تأکيد کرد: خاطرات خوبي از اين تيم ندارم در بازي قبلي شاهد بوديد که چه اتفاقاتي رخ داد، اميدوارم اين مسائل ديگر پيش نيايد.[/quote:82cd5b90d9]
به نظر من باید یه طوری از دلش در بیاریم بنده خدا تا قبل اون ماجرا حرفی در مورد ما و تیم و رشت نزده بود. این و با مازیار ضایع... مقایسه نکنیم
اما چی شد که جو بر علیهش شد هنوز که هنوزه یادم میاد هنگ میکنم
باید فرهنگ والای [size=18:82cd5b90d9][color=blue:82cd5b90d9]رشــــــــــت [/color:82cd5b90d9][/size:82cd5b90d9]رو نشون بدیم

[/quote]
[color=blue:82cd5b90d9]با نظر شما کاملاً موافقم
درسته حسینی به نوبه خودش اما در سنی که کم تجربه تر بود ، مصاحبه هایی داشته

ولی بد یا خوب دیگه تمام شده و خدا وکیلی از نظر من بعد از سپری کردن دوران جوانی بسیار بسیار پخته تر از سایر همشهریاش عمل کرده ، با نگاهی گذرا به عملکرد زارزار ،نوری و جدیداً خانم گل ، تفاوت این نفرات مشخص می شه در هر حال ، سید جلال بد یا خوب ، متنبه شده ، حالا یک عده با توهین به خواسته خودشان رسیدند و یک عده هم مثل من و شما با برد پاسخ دندان شکنی به او دادیم ، من هم خواستار تشویق حسینی در اول بازی هستم ، به قول شما هر گردی که گردو نیست یک فرقی بین حسنی با زارزار باید باشه ، بهترین راه تنبیه همه این افراد ، تشویق یکپارچه تیم و کسب یک برد شیرین دیگر هست [/color:82cd5b90d9]