[quote:64ffd6f2b0="raincityboy"][color=black:64ffd6f2b0]بخاطر قطع شدن Fb یکم وقتم آزاد تر شد و خواستم تیم وارش اسپرت در عرصه مربیگری کامل کنم و از این به بعد در شغل شریف آنالیز کردن در کنار مربی گران باتجربه و با دانش وارشی خدمتگذاری میکنم
من فیلم 4 بازی گهر نگاه کردم و نکات جالبی تونستم در بیارم و این نکات اگر تونستم حتما به افشین خان میرسونم ( البته ببخشید بازی ها بترتیب نیست)
گهر1-4 سپاهان
3 گل از 4 گل سپاهان سانتر از جناحین بر روی دروازه گهر به ثمر رسید با مشاهده فیلم می توان استرس و ترس از گل خوردن و دسپاچگی را در بازی مدافعان و دروازبان گهر در هنگام سانتر کردن از جناحین، چی به صورت پرتاب دستی یا کرنر یا در جریان بازی دید
1 گل سپاهان هم با ضربه شوت از فاصله درو به ثمر رسید
---------------------------------------------------------------------------------------
پرسپولیس3-2گهر
2 گل پرسپولیس بازهم مثل بازی سپاهان از روی سانتر از کنارها و یا سانتر بر روی محوطه جریمه به ثمر رسید که بازهم می توان به عجول بودن و اشتباه کردن مدافعان گهر در هنگام حریف گیری اشاره کرد
1 گل پرسپولیس هم شوت از راه دور توسط بازیکن خارجی این تیم به ثمر رسید
--------------------------------------------------------------------------------------
گهر1،صبا1
این گل هم به مانند گل های قبلی که گهر دریافت کرد توسط یک سانتر و اشتباه مدافع به ثمر رسید که فقط مهاجم صبا با مدافع گهر قاطی کرد که مدافع گهر با یک ضربه بغل پا دروازه خودش را باز کرد
-------------------------------------------------------------------------------------
گهر 2-1 راه آهن
گل راه آهن هم از روی یک ضربه خطا از جناح راست خط دفاعی گهر به صورت یک سانتر به ثمر رسید که مهاجم راه آهن در تیر یک توپ ارسالی را قطع کرد تا دروازه گهر باز شود
------------------------------------------------------------------------------------
نتیجه : در این 4 بازی تیم گهر 9 گل دریافت کرد که از این 9 گل 7 گل را از روی ارسال از کنارها یا همان سانتر کردن بر روی محوطه جریمه گهر به ثمر رسید
2 گل دیگر هم شوت از راه دور و ضعف شوت گیری دروازبان گهر و پرس نکردن مدافعان در هنگام شوت زنی به ثمر رسید
در این 4 بازی 2 بازی را حریفان گهر نتوانستند از گهر امیتاز کافی را بگیرند فقط بخاطر آن که ارسالهایشان بر روی محوطه گهر کم بود ، تیم صبا خودش را با پاس های کوتاه میخواست به دروازه گهر برساند و راه آهن هم بجز چند بار دیگر از کنارها ارسال نکرد
نقاط قوت گهر و راه گل زنی این تیم : تیم گهر در بازی با راه آهن توانست 2 بار دروازه حریفش را باز کند یک بار از روی ضربه ایستگاهی و اشتباه دروازبان راه اهن که در دو ضرب توپ را گرفت تا مهاجم گهر گل زنی کند ، و گل دوم هم از راه دور توسط یک شوت زیبا و دیدنی به ثمر رسید ( نکنته ای که میشود اشاره کرد این است که تیم گهر بارها توانست از طریق ضربه ایستگاهی خطرهای جدی بر روی دروازه راهن آهن،پرسپولیس،سپاهان و صبا ایجاد کند)
بیشتر حمله این تیم از سمت چپ خود و راست تیم حریف است که توانستند در این 4 بازی 3 بار از همین سمت به گل برسند که 2 گل دربازی پرسپولیس به همین شکل به ثمر رسید ( یعنی مهاجمشان با دفاع راست حریف 1 به 1 میشود و با شوک وارد کردن به توپ و یک حرکت بدون توپ دفاع را جا میگذارد و گل میزند )
حال با توجه به این نکات داماش کار بسیار آسانی را مقابل این تیم دارد ، اگر فیلم بازی داماش و صنعت نفت ابادان را ببینید هر 3 گل داماش روی سانتر بر روی محوطه جریمه حریف به ثمر رسید یعنی نقطه ضعف گهر نقطه قوت داماش است ، یعنی حسین ابراهیمی و علیرضا جهانبخش می توانند با ارسالهایی که همیشه از جناحین می کنند امین متوسل زاده را در این دیدار 2 گله یا حتی 3 گله کنند ، داماش می تواند از قدرت شوت زنی محمد ابشک علیرضا جهانبخش و حسین ابراهیمی و حتی محمدرضا مهدوی استفاده کند چون آمار نشان میدهد که دروازبان گهر به هیچ عنوان شوت گیر خوبی نیست
در آخر هم می گویم این تحلیل و یا به قل معروف انالیز و برداشت من از تیم گهر در این 4 بازی که انجام داد است و پیش بینی من برای بازی با گهر 3-0 داماش یا حتی بیشتر است البته اکر اتفاق های غیر فوتبالی رخ ندهد
بازهم ببخشید سر همتون درد آوردم[/color:64ffd6f2b0][/quote:64ffd6f2b0]
1-0 هم ما قبول داریم ، تفاضل گل فعلا مهم نیست ؛ فقط ببریم