[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - جایگاهی جایگزین جایگاه H نظر شما چیست؟

جایگاهی جایگزین جایگاه H نظر شما چیست؟

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط aryanrecord » سه شنبه مارس 05, 2013 6:52 pm

خب به جای اینکار وقتی 2 بار جلوی اون آقایون وایسیم دیگه وجودشو ندارن بیان اونجا و کلی هم باعث تنش بشن. هر چند اونا از جاهایی که ما خوب میدونیم کجاست ساپورت میشن اما قرار نیست که ما به همین راحتی جایگاهی که اینقدر مَچ هستند با سایر جایگاه ها رو از دست بدیم.مشکل اینجاست که اون چند نفر که اتفاقا تعدادشون کم هم هست رو به اِچ راه ندیم.اگه جدا بشیم اونوقت این چند دستگی که به وجود میاد رو چه کسی میخواد جمع و جور کنه؟
اونموقع به عنوان مثال جایگاه پشت دوازه میگه ایران آسیا و اینور دوباره یه عده میگن امیر عابدینی و عده ای هم میگن داماش شهر باران و کلی از این 2 دستگی های دیگه.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_fsz » سه شنبه مارس 05, 2013 7:00 pm

منم موافقم.به نظر من سکو S بهترین گزینه هستش.بازم هر چی جمع بگه ما هم تمکین میکنیم
[
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مارس 26, 2012 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » سه شنبه مارس 05, 2013 7:03 pm

[quote:8c10d5675c="The_King_of_rasht"]ببینید دوستان نظر همه محترم ولی چند مثال ساده براتون میارم:
اواخر فصل گذشته روزی مهرداد عزیز مدیر سایت طبق معمول اومد توی اچ بنشینه ولی اون روز یک دوستی اومد جلوی ایشون رو گرفت که تو اینجا تفرقه افکن هستی و من قدیمی هستم و نمی گذارم اینجا بنشینی و از این چرندیات البته قضیه خوشبختانه ختم به خیر شد و ما دیگه اون آقای مثلا قدیمی رو ندیدیم!!!!!!! البته از این اتفاقات کم ندیدیم والبته صبوری کردیم
یا این اتفاقات عجیب و غریب جایگاه ما باعث شد چند روز پیش یکی از دوستان وارشی که برای من خیلی عزیزه! به من بگه :"حمزه من شنیدم شما هم دستتون با اینها توی یه کاسه هست !!!" (عین نقل قول) یا مثلا به من گفته بشه : "چیزی از اینها به شما رسیده که اینقدر با هم مدارا میکنین" من هم گفتم "بچه های خوبی هستند" هر چند واکنشها به این جمله من متفاوت بود
ولی خب بهتره به خاطر اتحاد هم که شده و برای جلوگیری از درگیری احتمالی بریم یه جای دیگه بنشینیم .
مطمئن باشید میریم و یه جایگاه مستقل دیگه درست میکنیم
همه جای سنتیاگو عضدی سرای من است[/quote:8c10d5675c]
یه نکته دیگه هم بگم ، مثل اینکه یه حرفی یه سری دیگه از پیراهن بگیرها در مورد من و تو زدند که گفتند در بازی با راه آهن من از تو توی میدان گیل عکس گرفتم ، در حالی که من اون بازی رو از تهران به قزوین رفتم و ...
و هزاران هزار حرف دیگر ، که به همین دلیل دیگه نمی خوم روی سکو برم و فقط می خوام از جایگاه خبرنگاران مشاهده گر تشویق ها باشم...
متاسفانه خیلی از تهمت ها رو به من زدند در حالی که خدا شاهده حتی روحم هم خبر نداره...
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » سه شنبه مارس 05, 2013 7:06 pm

در ضمن به احتمال زیاد صادق ، عباس دیگه روی سکو نمیان و باشگاه جوابشون کرده و می خواد دست نیروهای جوان بسپاره
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط meraj130 » سه شنبه مارس 05, 2013 7:06 pm

آقای سراوانی تاکی میخوان یه عده هوادار برای تیم مشکل ایجاد کنن؟؟؟؟!!!!! سکوت تا کی ؟؟؟؟
آقای شهرام حمیدی به نظر شما نقشی نداره تو این اتفاقات؟؟؟!!!!

لعنت بر بدخواهان شهر رشت و تیم داماش لعنت بر کسانی که بخاطر یه پیراهن هرکاری میکنن
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط meraj130 در سه شنبه مارس 05, 2013 7:08 pm .
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط popo131 » سه شنبه مارس 05, 2013 7:08 pm

[quote:cc7c68b9c1="meraj130"]آقای سراوانی تاکی میخوان یه عده هوادار برای تیم مشکل ایجاد کنن؟؟؟؟!!!!! سکوت تا کی ؟؟؟؟
آقای شهرام حمیدی به نظر شما نقشی نداره تو این اتفاقات؟؟؟!!!![/quote:cc7c68b9c1]

تمام باعث و بانی اتفاقات امروز >>>>>>>>>>>>>>>> شهرام حمیدی
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » سه شنبه مارس 05, 2013 7:09 pm

[quote:8d850b621f="MAZIYAR"]در ضمن به احتمال زیاد صادق ، عباس دیگه روی سکو نمیان و باشگاه جوابشون کرده و می خواد دست نیروهای جوان بسپاره[/quote:8d850b621f]

مازيار اين خبر خوبي هست اما درد ما صادق و عباس نيست فقط !
چون با اونا كنار اومديم خيلي وقته !
درد ما وحيد و رضا هستند اقاي سراواني تا كي مي خواي جلو اين 2 نفر با شهرام حميدي بگيري ؟؟
منتظر پاسخگويي شما هستيم
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » سه شنبه مارس 05, 2013 7:10 pm

حالا بحثش باز شد منم صحبتی دارم فقط میتونم تاسف بخورم به حال اون آدم که با یه پلاکباب و دوتا پیراهن به شهرش خیانت میکنه فقط میتونم بگم یه آدم چقدر میتونه پست و حقیر باشه امروز که اون اتفاق افتاد بخدا اصلا یه لحظه حالم از بعضی از به اصطلاح همشهریهام به هم خورد از اونی که تو خود باشگاه صمت داره تا...آخه برادر پیش خودت نمیگی یارو میاد شمارو میخره پس فردا تو تهرونش ربط میده به کل رشت که آره رشتی هارو با دوتا 5تومنی خریدم درحالی بچه ها عمرشونو جونیشونو پای این تیم دارن میزارن...مشکل ما همین آدمای خودفروش هستن دلیل اینکه ما نمیتونیم اون تاثیر آخر رو بزاریم ما میام میریم سر تمرین خیلی متحد حرفامونو میزنیم بعد چندنفر(که واقعا اوباش واقعی)اونا هستن میاد کل کارامونو خراب میکنن...امروز چرا بعد اون اتفاق بعشی از بچه های پشت دروازه با اون ادعا ساکت شدن و بعد اون تشویق ها قطع شد یعنی واقعا هیچکی پشت سالار نمیتونست بیاد بازم دم سالار گرم که ثابت کرد عاشق تیم شهرش هست واقعا داماش به هکچین هواداری نیاز داره...یعنی واقعا دونفر میتونن اتحاد مارو به هم بزنن /15/ العا هم که داریم میریم جایگاه دیگه پس فردا دونفر دیگه هم میان اونجا...آقای سراوانی شما مدیر روابط عمومی باشگاه هستید لازمه که با اینجور افراد و حرکات برخورد کنید همونطور که بازی رفت با ملوان اومدید تماشاگرارو نقل قول کردید :roll: چون بخصوص تو این زمان تقریبا سرنوشت باشگاه دست هواداراس. 8O
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » سه شنبه مارس 05, 2013 7:11 pm

[quote:5ab65643bb="MAZIYAR"][quote:5ab65643bb="The_King_of_rasht"]ببینید دوستان نظر همه محترم ولی چند مثال ساده براتون میارم:
اواخر فصل گذشته روزی مهرداد عزیز مدیر سایت طبق معمول اومد توی اچ بنشینه ولی اون روز یک دوستی اومد جلوی ایشون رو گرفت که تو اینجا تفرقه افکن هستی و من قدیمی هستم و نمی گذارم اینجا بنشینی و از این چرندیات البته قضیه خوشبختانه ختم به خیر شد و ما دیگه اون آقای مثلا قدیمی رو ندیدیم!!!!!!! البته از این اتفاقات کم ندیدیم والبته صبوری کردیم
یا این اتفاقات عجیب و غریب جایگاه ما باعث شد چند روز پیش یکی از دوستان وارشی که برای من خیلی عزیزه! به من بگه :"حمزه من شنیدم شما هم دستتون با اینها توی یه کاسه هست !!!" (عین نقل قول) یا مثلا به من گفته بشه : "چیزی از اینها به شما رسیده که اینقدر با هم مدارا میکنین" من هم گفتم "بچه های خوبی هستند" هر چند واکنشها به این جمله من متفاوت بود
ولی خب بهتره به خاطر اتحاد هم که شده و برای جلوگیری از درگیری احتمالی بریم یه جای دیگه بنشینیم .
مطمئن باشید میریم و یه جایگاه مستقل دیگه درست میکنیم
همه جای سنتیاگو عضدی سرای من است[/quote:5ab65643bb]
یه نکته دیگه هم بگم ، مثل اینکه یه حرفی یه سری دیگه از پیراهن بگیرها در مورد من و تو زدند که گفتند در بازی با راه آهن من از تو توی میدان گیل عکس گرفتم ، در حالی که من اون بازی رو از تهران به قزوین رفتم و ...
و هزاران هزار حرف دیگر ، که به همین دلیل دیگه نمی خوم روی سکو برم و فقط می خوام از جایگاه خبرنگاران مشاهده گر تشویق ها باشم...
متاسفانه خیلی از تهمت ها رو به من زدند در حالی که خدا شاهده حتی روحم هم خبر نداره...[/quote:5ab65643bb]

اتفاقا سر بازی با ملوان خودم از نزدیک شاهد غیرت و تعصبت بودم آبرار,همیشه توی جمع خودمون باش
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط damash_fsz » سه شنبه مارس 05, 2013 7:11 pm

حمزه جان بچه های جایگاه اس همه اشنا هستن و خیلیاشون از کاربرای سایت هستن.اونجا هم به پشت دروازه نزدیکیم هم به اچ.میتونیم شعار هامون رو بهشون تحمیل کنیم
[
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مارس 26, 2012 12:00 am

پستتوسط raincityboy » سه شنبه مارس 05, 2013 7:18 pm

بتهرین جایگذینی جایگاه s که از قدرت مانور اون افراد گرفته بشه من خودم s هستم و تمام دوستای نزدیکمم س هستند با آغوش باز بچه هایs میپذیریم
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط mehdi_damash » سه شنبه مارس 05, 2013 7:21 pm

[quote:6240225879="raincityboy"]بتهرین جایگذینی جایگاه s که از قدرت مانور اون افراد گرفته بشه من خودم s هستم و تمام دوستای نزدیکمم س هستند با آغوش باز بچه هایs میپذیریم[/quote:6240225879]
محمود عالیه بچه ها بیان اونجا.به هرحال ما هم که اونجا میشینیم شاید با عباس سلام علیک داشته باشیم ولی اونطوریم نیست که حرف حرف اون باشه به نظرم خیلی عالی میشه دیگه اون تیکه پائینی اس تخمه نمیتونن بشکنن
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » سه شنبه مارس 05, 2013 7:23 pm

به نظرتون جایگاه اس به جایگاه اچ نزدیک نیست و میتونه مشکل ایجاد کنه /4/
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » سه شنبه مارس 05, 2013 7:30 pm

تنها مشکل ما اینه که توی هر جایگاه بریم نمیتونیم بشینیم ...........بقیه باید خودشونو با ما وقف بدن 8)
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » سه شنبه مارس 05, 2013 7:44 pm

مازیار جان حرف شما کاملا صحیحه ،یه سوتفاهم بین من و شما پیش اومده بود که خوشبختانه به خیر گذشته،من خودم شاهد هستم که شما توی اون بازی توی تهران بودی و یادم هم نیست به کسی گفته باشم عکاس اون عکس کذایی شما بوده باشی و شوربختانه اینکه بعضی از دوستان از این آب گل آلود به راحتی ماهی گرفتند.
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Google [Bot] و 7 مهمان