[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - از عاشقی تا اوباشی...(مخاطب خاص=شهرام قویدل!)

از عاشقی تا اوباشی...(مخاطب خاص=شهرام قویدل!)

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط eparsi » سه شنبه مارس 05, 2013 9:14 am

[quote:39e88b99f4="payam_baran"]به نظرم با صحبت هایی که دیشب شد حق رو صد در صد به آقای قویدل میدم. خودمم جز اون 200 نفر بودم ولی الکیه مگه بریم جلویه تمرین تیمو بگیریم.
یعنی آقای سراوانی که روزی 10تا پست تو اف بی میزاره خبر نداشت تا جلوگیری کنه. پس خودشم میخواست دیگه.
داماش اگه بخاط هواداراش 3-4تا بازی محروم نمیشد الان جاش اینجای جدول نبود.
الانم جای اینکه منتظر باشیم امروز جلسه خوبی بین عابدینی و قویدل رخ بده هر دو طرف بمونن بچه ها از الان منتظرن حال قویدلو جمعه بگیرن :?:[/quote:39e88b99f4]

من نمیدونم چند سالت هست و چقدر پیگیر سایت بودی ولی نشستی دیشب با کمال میل خوابیدی بلند شدی برای ما علامه ده شدی واقعا برای خودم متاسفم هوادارایی مثل شما داریم بعد اینکه این همه سایت پست گذاشت و بچه ها از کارهای قویدل گفتن تازه آقا میگه حق با قویدل بوده واقعا برو اصلاح کن خودتو همین و بعد غیرت رشتی از هوادارای دیگه یاد بگیر
نماد کاربر
eparsi
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 18, 2011 12:00 am

پستتوسط yankee » سه شنبه مارس 05, 2013 9:14 am

[quote:31db2dd228="payam_baran"]به نظرم با صحبت هایی که دیشب شد حق رو صد در صد به آقای قویدل میدم. خودمم جز اون 200 نفر بودم ولی الکیه مگه بریم جلویه تمرین تیمو بگیریم.
یعنی آقای سراوانی که روزی 10تا پست تو اف بی میزاره خبر نداشت تا جلوگیری کنه. پس خودشم میخواست دیگه.
الانم جای اینکه منتظر باشیم امروز جلسه خوبی بین عابدینی و قویدل رخ بده هر دو طرف بمونن بچه ها از الان منتظرن حال قویدلو جمعه بگیرن :?:[/quote:31db2dd228]

الان دیگه هرکی رو میبینی میگه من جزو اون 200 نفر بودم.اینطور که معلومه انگار 2000 نفر رفته بودیم و یه 0 جا افتاده .
دوست عزیز حق چی رو به قویدل میدی؟
اینکه میگه ما هوادار ها اجیر شده ی دیگری هستیم ؟
اینکه آقایون هر بلایی دلشون میخواد سر تیم بیارن و تیم رو ببرن لیگ 1 و بعد در آخر بگن معذرت میخواییم ؟ اگه ساکت بشینیم و بگیم به به چه چه یعنی خوبیم ؟!
بعضی ها دیگه واقعا مشکوک کامنت میزارن و آدم شک میکنه !!!!
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » سه شنبه مارس 05, 2013 9:19 am

[quote:9f2833d37c="payam_baran"]به نظرم با صحبت هایی که دیشب شد حق رو صد در صد به آقای قویدل میدم. خودمم جز اون 200 نفر بودم ولی الکیه مگه بریم جلویه تمرین تیمو بگیریم.
الانم جای اینکه منتظر باشیم امروز جلسه خوبی بین عابدینی و قویدل رخ بده هر دو طرف بمونن بچه ها از الان منتظرن حال قویدلو جمعه بگیرن :?:[/quote:9f2833d37c]ولی برخلاف تو اصلا این حرفو قبول ندارم ما با درخشان مشکل داشتیم با قویدل مشکل نداشتیم که بیاد اینجوری جو بده شمام هر سری میای یه جو مخالف میدی بچه ها رو تحریک میکنی اون سری اومدی اتفاقات بازی با راه آهن تو قزوینو آوردی وسط من کار اون عده هوادرو قبول ندارم یکی از اون عده هوادار که قزوین رفت من بودم شما که تو خونه نشستی از دورو برت خبر نداری لازم نیست اضهار نظر کنی شما اصلا میدونی تو قزوین چه اتفاقایی افتاد؟؟؟ همیشه وقتی از یه چیزی مطمئن شدی بیا حرف بزن داش هر چند وقت یه بار نیا تو سایت جو منفی نده اینجوری بچه ها بهت شک میکنن در ضمن تیم مال ما هوادراس ما هر وقت اراده کردیم دشمنامون و کسایی که واسه این تیم دندون تیز کردن نابود شدن شما حقو به قویدل میدی پارسال وقتی منو تو داشتیم جون میکندیم واسه اینکه تیمو حفظ کنیم این بابا منتظر بود تیم سقوط نکنه بعد بیاد اسپانسر بشه آره داشی فرق ما هوادار با قویدل مالک تو اینه
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » سه شنبه مارس 05, 2013 9:25 am

در ضمن پیام باران بدت نیادا بهت شک دارم اگه میخوای شک من و بقیه بر طرف بشه شمارتو پی ام خصوصی کن واسم امروز بیا سر تمرین با همدیگه صحبت کنیم تا ابهاماتت برطرف بشه اگه هم که آبای هستی برو به درک
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط sansi » سه شنبه مارس 05, 2013 9:26 am

کنفرانس عابديني لغو شد

کنفرانس مطبوعاتي مديرعامل داماش که قرار بود امروز برگزار شود به دليل فراهم نشدن شرايط سفر به رشت و جلسه عابديني و قويدل لغو شد.

قرار بود امروز امير عابديني کنفرانس مطبوعاتي در رشت برگزار کند و در حضور اصحاب رسانه به مسائل مختلفي که در باشگاه داماش گيلان رخ داده است پاسخ دهد.

امير عابديني روز گذشته اعلام کرد که نمي تواند امروز به رشت برود و به همين دليل اين کنفرانس لغو شد.

به گزارش فارس، قرار است قويدل مالک باشگاه داماش و عابديني امروز با يکديگر جلسه اي داشته باشند تا در مورد ابهامات و مشاکلات اخير گفت و گو کنند. در پايان اين جلسه اگر مذاکرات مثبت باشد عابديني براي صحبت با هواداران ناراضي و کادر فني به رشت سفر مي کند اما اگر مذاکرات به نتيجه نرسد ممکن است مديرعامل داماشي ها مجبور شود که از سمت خود کنار برود.
نماد کاربر
sansi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 22, 2012 12:00 am

پستتوسط alex00755 » سه شنبه مارس 05, 2013 9:34 am

[quote:868b88ff8a="payam_baran"]به نظرم با صحبت هایی که دیشب شد حق رو صد در صد به آقای قویدل میدم. خودمم جز اون 200 نفر بودم ولی الکیه مگه بریم جلویه تمرین تیمو بگیریم.
الانم جای اینکه منتظر باشیم امروز جلسه خوبی بین عابدینی و قویدل رخ بده هر دو طرف بمونن بچه ها از الان منتظرن حال قویدلو جمعه بگیرن :?:[/quote:868b88ff8a]

تو چی میگی باو... :( تو اصلا چی میدونی؟از چی خبر داری؟؟از گذشته امثال قویدل و هدایتی چی میدونی؟؟؟فکر میکنی این پولا رو که الان دارن از کجا آوردن؟؟؟که الان حق رو 100 در 100 به یه بچه پولدار بیسواد میدی؟؟؟تا حالا کنار قویدل نشستی دوقتی داره بازیه تیم و میبینه؟؟؟عین یه بچه 7 ساله میمونه.بویی از فوتبال نبرده...منو به حرف نیارین باو...اه
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط ali0131 » سه شنبه مارس 05, 2013 10:00 am

payam_baran مي نويسد:
به نظرم با صحبت هایی که دیشب شد حق رو صد در صد به آقای قویدل میدم. خودمم جز اون 200 نفر بودم ولی الکیه مگه بریم جلویه تمرین تیمو بگیریم.
الانم جای اینکه منتظر باشیم امروز جلسه خوبی بین عابدینی و قویدل رخ بده هر دو طرف بمونن بچه ها از الان منتظرن حال قویدلو جمعه بگیرن

قا تو اصلا مطما هستی که فوتبال چیه که حق رو به قویدل میدی مرتیکه پول نداره چرا قاشق به تکش میزنه یه تیم رو می خره بعدش میگه می خوام به کشتی کاران کمک کنم اخه واقعا یکم انصاف داشته باش دیگه ابره البته فکر کنم هم نباشی :wink:
همان قدر که شما به اکسیژن نیاز دارین تا زنده باشد من به شهرم رشت برای زنده ماندن نیاز دارم
نماد کاربر
ali0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 26, 2012 12:00 am

پستتوسط eparsi » سه شنبه مارس 05, 2013 10:02 am

[quote:98381412a0="alex00755"][quote:98381412a0="payam_baran"]به نظرم با صحبت هایی که دیشب شد حق رو صد در صد به آقای قویدل میدم. خودمم جز اون 200 نفر بودم ولی الکیه مگه بریم جلویه تمرین تیمو بگیریم.
الانم جای اینکه منتظر باشیم امروز جلسه خوبی بین عابدینی و قویدل رخ بده هر دو طرف بمونن بچه ها از الان منتظرن حال قویدلو جمعه بگیرن :?:[/quote:98381412a0]

تو چی میگی باو... :( تو اصلا چی میدونی؟از چی خبر داری؟؟از گذشته امثال قویدل و هدایتی چی میدونی؟؟؟فکر میکنی این پولا رو که الان دارن از کجا آوردن؟؟؟که الان حق رو 100 در 100 به یه بچه پولدار بیسواد میدی؟؟؟تا حالا کنار قویدل نشستی دوقتی داره بازیه تیم و میبینه؟؟؟عین یه بچه 7 ساله میمونه.بویی از فوتبال نبرده...منو به حرف نیارین باو...اه[/quote:98381412a0]

ولش کن یه نفوذی بیش نبوده اومد تخم نفاق بریزه با شکست مواجه شد حالا برو پول کارتو از قویدل بگیر ولی شکست خورده هستی شکست خورده ارتش داماش پشت این تیم هست اینو همه ی دشمنان ما باید متوجه بشند
نماد کاربر
eparsi
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط mehdi_damash » سه شنبه مارس 05, 2013 10:09 am

آقای 0131 یا آقای علی رهبر شما که به قول خودت تیفوسی هستی چرا این حرفارو میزنی جای شک داره.یکم خویشتن داری کن .درسته هرکی نظر خودشو داره ولی یکم سیاست داشته باشی بد نیست /7/
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » سه شنبه مارس 05, 2013 10:19 am

[quote:69a5f96996="mehdi_damash"]آقای 0131 یا آقای علی رهبر شما که به قول خودت تیفوسی هستی چرا این حرفارو میزنی جای شک داره.یکم خویشتن داری کن .درسته هرکی نظر خودشو داره ولی یکم سیاست داشته باشی بد نیست /7/[/quote:69a5f96996]
من با نظر اولي كه دادي مخالف بودم مهدي داماش به هر حال فضاي باز وارش اسپرت اجازه ميده كه هر عقيده اي رو كه هر كسي داره عنوان بكنه از دوستان خواهش ميكنم يكي نظر مخالف داد سري نتوپين بهش به نظرات هم ديگه احترام بزاريد حتا اگه 100% مخالف شما بودند لاقل سعي كنين در پاسخ انگ بي تعصبي نزنين
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط civilboy » سه شنبه مارس 05, 2013 11:13 am

اون عده ای که ادعایه! هواداریشون میشه، وقتی تحمل یه نظره مخالفو ندارن باید تبعات بعدشم بپذیرن.
خودتونو تنها مالکان داماش ندونین! پشت سر هم میگین مالکان داماش طرفداران داماشن ولی انگار فقط خودتون طرفداره داماشین، چه اونایی که تو جایگاه H یا زیره اسکوربرد میشینن، چه اون پیرمردی که در پایین ترین ردیف میشینه همه طرفداره داماشن پس واسه بقیه تعیین تکلیف نکنین و وصله ناجور نچسبونین. هر کسی نظره خودشو داره، اگه یقین دارین این تیم هوادار زیاد داره پس باید به اینم یقین داشته باشین که این 1 میلیون 2 میلیون یا... نمیتونن یک رایو یک نظر باشن.
چطور 5 روز قبل از بازی از همه درخواست میکنین جمعه استادیومو پر کنن ولی تو همین سایت یه عده بچه هر نظره مخالفیو به شدیدترین لحن پاسخ میدن و فقط اوناییو طرفداره میدونن که یا جز اون 200 نفر بودن یا با این حرکت موافق؟! اگه با همون 200 نفر استادیوم پر میشه این گوی و این میدان.
همه اونایی که با یه نظره مخالف لقب آبای بهشون چسبید بیشتر از شما نباشه کمتر از شما دلشون به حال تیم نمیسوزه. اگه واقعا میخواین استادیوم پر شه نباید این برخوردو داشته باشین اگه این رویه رو قبول دارین پس خواهشا از همون 200 و اندی نفر بخواین استادیوم عضدیو پر کنن!
این سایت، سایت طرفداران داماشه، پس هر نظر موافق و مخالفی حق نظر داره، چه اونیکه سالی یه بار پست میده چون اونیکه ساعتی یک بار.
انتظار بیهوده ای که بخوایم این سایت نقطه ضعفارو بازگو کنه. چون سیاست این سایت چیزه دیگریست.
جناب قویدل یه تاجر بود یه سرمایه دار که هدف اولش فقط و فقط درامد زاییست، حتی اینو علنا هم بازگو کرده بود، وقتی شما پولیو در جایی سرمایه گذاری میکنی انتظار سوددهی داری، بزارین رک باشیم عشق به تیمو تعصب با عرض پوزش واسه چنین ادمایی فقط در حد حرفه، حقم دارن. اینکه پولی به بازیکنا پرداخت نشده که توش بحثی نیست ولی شما بگین تو کدوم باشگاه حق و حقوقو بازیکن تمام و کمال پرداخت میشه تو خوده استقلال و پرسپولیس هم همینطوره
اول فصل همه دوست داشتن هدایتی داماشو بگیره، هفته پیش همه دیدن که خوده ملوانیا هم از بی پولی مینالیدن، پس این بی پولی همه جا هست. ولی حداقل با بودن قویدل حرفا دو تا نمیشد، الان وضعیت تیم معلوم نیست، مدیران سایت که میگن نگران نباشید! تیم رو زمین نمیمونه. ان شالله که من اشتباه میکنم، ولی فعلا تیم سرمربی نداره، مالک نداره، عابدینی هم که رفتنشو دور از انتظار نمیدونه (البته شاید بیشتر یه تهدید یا فرار رو به جلو باشه) اونم در حالیکه 6 بازی بسیار حساس پیشه روئه.
هیچ وقت نمیشه ده تا پله رو با هم رفت، اگه میخواین ساختار و شاکله تیم بومی باشه، و تیم هویت پیدا کنه باید
1- با سیاست بیشتری جلو رفت
2- صبور بود
3- تفکراتو تا حدی عوض کرد.
نمونه بارزش تراکتور، بازیکن بومی نداره (شاید دو تا که فیکس باشن) ولی اسیایی شده اونم در عرض 3 فصل.
رفتاره بعضی هوادارا بیشتر شبیه چیدن حصار دور خودشونه که غریبه ای توش نباشه. یه تیمی مثه ملوان که فقط واسه نیفتادن جنگیده، شما اسیایی شدن با تیمی غیر بومی (فرض کنین 5-6 بازیکن فیکس غیر بومی) میخواین یا نیفتادن با بازیکنیان بومی؟
به هر حال Ctrl+Z وجود نداره تا بعضی اشتباهاتو جبران کرد، از این به بعد باید همه ارزویه موفقیته تیمو داشته باشن، و بزرگترایه تیم و حتی هیئت فوتبال استان بهترین تصمیماتو اتخاذ کنن
...Thanks God
نماد کاربر
civilboy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 12, 2011 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » سه شنبه مارس 05, 2013 12:01 pm

civilboy عزیز روزی روزگاری تیمی بود به نام سپیدرود البته هنوز هم هست و شما خود بهتر شرایطش را میدانی اتفاقا زمانی که به مشکل برمی خورد هواداراش پلاستیک تخمه هاشونو باز می کردند می گفتند تیمهای رشتی همیشه مشکل دارند! و منتظر بودن ببینند خدابیامرز صومی و منهدس شعار مشکل تیم رو حل می کنند یا نه!
هوادارای سپیدرود وقت گل زدن ار جا بلند می شدند و کار نداشتن چه بلایی بر سر تیمشون می یاد و قصه سپیدرود همان شد که بهتر میدانی اما نسل جدید هواداران داماش از جنس دیگرند دوست عزیز شاید من با قسمتی ازحرفهای شما موافق باشم اما عد ه ای از هواداران که کم هم نیستند جایز ندیدند سکوت کنبم این به معنی خط گرفتن نیست اینکه مدیران سایت چه نظری دارند طبعا انها هم به عنوان یک شخص حقوقی شاید موافق این کار باشند که هیچ جای اشکال نیست مگر زمانی که درهمین سایت از قویدل استقبال شد کسی اشکال گرفت مگر تعهد کتی دادند که همیشه مدح گوی قویدل و عابدینی باشتد همین که شما به همین راحتی در همین سایت ان را متهم به سیاست بازی جهت دار میکنید هرچه می خواهید می گویید نشان از فضای آزاد آن دارد و بعد انتظار دارید بقول خودتان چند تا بچه جوابتان را ندهند !! که اگر بدهند حتما سیاست سایت این است !!!حرف با شما بسیار است می گذازیم برای وقت دیگر چون امروز روز تمرین است
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط eparsi » سه شنبه مارس 05, 2013 12:11 pm

[quote:16b1357c99="civilboy"]اون عده ای که ادعایه! هواداریشون میشه، وقتی تحمل یه نظره مخالفو ندارن باید تبعات بعدشم بپذیرن.
خودتونو تنها مالکان داماش ندونین! پشت سر هم میگین مالکان داماش طرفداران داماشن ولی انگار فقط خودتون طرفداره داماشین، چه اونایی که تو جایگاه H یا زیره اسکوربرد میشینن، چه اون پیرمردی که در پایین ترین ردیف میشینه همه طرفداره داماشن پس واسه بقیه تعیین تکلیف نکنین و وصله ناجور نچسبونین. هر کسی نظره خودشو داره، اگه یقین دارین این تیم هوادار زیاد داره پس باید به اینم یقین داشته باشین که این 1 میلیون 2 میلیون یا... نمیتونن یک رایو یک نظر باشن.
چطور 5 روز قبل از بازی از همه درخواست میکنین جمعه استادیومو پر کنن ولی تو همین سایت یه عده بچه هر نظره مخالفیو به شدیدترین لحن پاسخ میدن و فقط اوناییو طرفداره میدونن که یا جز اون 200 نفر بودن یا با این حرکت موافق؟! اگه با همون 200 نفر استادیوم پر میشه این گوی و این میدان.
همه اونایی که با یه نظره مخالف لقب آبای بهشون چسبید بیشتر از شما نباشه کمتر از شما دلشون به حال تیم نمیسوزه. اگه واقعا میخواین استادیوم پر شه نباید این برخوردو داشته باشین اگه این رویه رو قبول دارین پس خواهشا از همون 200 و اندی نفر بخواین استادیوم عضدیو پر کنن!
این سایت، سایت طرفداران داماشه، پس هر نظر موافق و مخالفی حق نظر داره، چه اونیکه سالی یه بار پست میده چون اونیکه ساعتی یک بار.
انتظار بیهوده ای که بخوایم این سایت نقطه ضعفارو بازگو کنه. چون سیاست این سایت چیزه دیگریست.
جناب قویدل یه تاجر بود یه سرمایه دار که هدف اولش فقط و فقط درامد زاییست، حتی اینو علنا هم بازگو کرده بود، وقتی شما پولیو در جایی سرمایه گذاری میکنی انتظار سوددهی داری، بزارین رک باشیم عشق به تیمو تعصب با عرض پوزش واسه چنین ادمایی فقط در حد حرفه، حقم دارن. اینکه پولی به بازیکنا پرداخت نشده که توش بحثی نیست ولی شما بگین تو کدوم باشگاه حق و حقوقو بازیکن تمام و کمال پرداخت میشه تو خوده استقلال و پرسپولیس هم همینطوره
اول فصل همه دوست داشتن هدایتی داماشو بگیره، هفته پیش همه دیدن که خوده ملوانیا هم از بی پولی مینالیدن، پس این بی پولی همه جا هست. ولی حداقل با بودن قویدل حرفا دو تا نمیشد، الان وضعیت تیم معلوم نیست، مدیران سایت که میگن نگران نباشید! تیم رو زمین نمیمونه. ان شالله که من اشتباه میکنم، ولی فعلا تیم سرمربی نداره، مالک نداره، عابدینی هم که رفتنشو دور از انتظار نمیدونه (البته شاید بیشتر یه تهدید یا فرار رو به جلو باشه) اونم در حالیکه 6 بازی بسیار حساس پیشه روئه.
هیچ وقت نمیشه ده تا پله رو با هم رفت، اگه میخواین ساختار و شاکله تیم بومی باشه، و تیم هویت پیدا کنه باید
1- با سیاست بیشتری جلو رفت
2- صبور بود
3- تفکراتو تا حدی عوض کرد.
نمونه بارزش تراکتور، بازیکن بومی نداره (شاید دو تا که فیکس باشن) ولی اسیایی شده اونم در عرض 3 فصل.
رفتاره بعضی هوادارا بیشتر شبیه چیدن حصار دور خودشونه که غریبه ای توش نباشه. یه تیمی مثه ملوان که فقط واسه نیفتادن جنگیده، شما اسیایی شدن با تیمی غیر بومی (فرض کنین 5-6 بازیکن فیکس غیر بومی) میخواین یا نیفتادن با بازیکنیان بومی؟
به هر حال Ctrl+Z وجود نداره تا بعضی اشتباهاتو جبران کرد، از این به بعد باید همه ارزویه موفقیته تیمو داشته باشن، و بزرگترایه تیم و حتی هیئت فوتبال استان بهترین تصمیماتو اتخاذ کنن[/quote:16b1357c99]

کلا خودت داری به همه ی هوادارا میتوپی نمیفهمی که الان موقع حمایت کردن هست و یه موقعی نمیشه نظرات مخالف قبول کرد یا بهتره قبول نکنی و کمی سیاست خرج بدی کلا همیشه سیاست دموکراسی جواب نمیده و بعضی مواقع دیکتاتوری باید باشه
خودتم باید کمی آروم باشی و مثل دوستمون که میگه حقو صد در صد میدم به قویدل مثل اینکه یک بوهایی به مشام میرسه نمیدونم بعضی کاربرا چرا اینطوری شدن و فکر میکنن ما هیچی نمیفهمیم و تنها فکر میکنن خودشون دایه ی دموکراسی و جوری آزادی عقیده هستن

من اینجا میگم فعلا هر کی موافقه قویدل هست این سایت پیداش نشه چون دشمن محسوب میشه حالا میخواد سیویل بوی باشه یا بچه ناف رشت باشه تره راحت بگوفتم تا تی مغز بشه اصلا هم نیازی به پر شدن استادیوم نیست همون 200 نفر اینقدر خوب تشویق میکنن و جور بقیه میکشن و بهتر از چند نفر تخمه خور بی خاصیت باشه بعد آخر سر اسم کاپیتانشم بلد نباشه
نماد کاربر
eparsi
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط golsar-boy » سه شنبه مارس 05, 2013 3:05 pm

eparsi یه جاهایی تند رفتی آبرار. درسته الان که انقلابی در فوتبال رشت در حال وقوع هست بهتره همه با اتحاد در کنار هم تا آخرش بریم ولی هرگز نمیشه با 200 نفر این انقلاب عظیم را به سرانجام رسوند.
بلکه باید تلاش کرد در این فضای مجازی نظرات مخالف را جذب کرد حالا چه civil boy باشه چه mordab و چه هر کس دیگه. باید تلاش کرد نظرشو با ما همسو کرد تا در روز جمعه در استادیوم 2 دستگی پیش نیاد.
از همه دوستان خواهش میکنم ضمن خویشتن داری اگر با کامنتی مخالف هستند در موردش بیشتر بحث کنند. ممکنه بعضی وقتها از نوشته های ما برداشت اشتباه بشه همونطور که دیشب ali_damashi در موردم کامنتم اشتب زد ولی بعدش واضح گفتم تا روشن شه
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط amiramir » سه شنبه مارس 05, 2013 4:23 pm

درود به دوستان،
من از موافقان قویدل و درخشان نبودم و نیستم اما مخالف این حرکت که بریم جلوی درخشان رو بگیریم بودم. دلیل مخالفتم رو افزایش حاشیه برای تیم گفته بودم و دلم می خواست این اتفاق کمی دیرتر بیفته که جمع مخالف این قضیه بود. به هر حال این اتفاق افتاد. قبل از اینکه نظرم رو در حال حاضر بگم می خواستم یاد آور بشم که:
1-هر کس مثل من فکر نمی کنه ضد داماش، خائن و دشمن ... نیست.( چون بر عکس این قضیه هم صادق هست و یکی دیگه می تونه همین تهمت رو به من بزنه)
2- من حق تعیین تکلیف برای دیگران رو ندارم.
3- من اگر اشتباهی کردم اون رو می پذیرم و اصلاحش می کنم.
من متوجه نمی شم اظهار نظرهای آرمانی در مورد قویدل و امثال و اون چه فایده و اصلا چه ربطی به ما داره؟ به ما چه که سابقه قویدل چی؟ مگه اون موقع اومده خیلی ها هورا نمی کشیدن؟
اصلا کی حاضر بدون منافع شخصی پول خرج کنه؟ اصلا چند درصد ایرانی ها از مسائل روانی رنج نمی برن که این آقا نبره؟
قویدل فقط یک ابزار برای ارتقائ فوتبال رشت همین و همین. چرا انتظار تعصب باید از اون اشته باشیم؟ کی دنبال شهرت نیست که اون نباشه؟ مگه مثل من و شماست که از وقتمون بزنیم واسه این تیم بدون هیچ چشم داشتی؟
این آقا کیسه پول ما شد حالا هم باید کیسه پول رو نگه داریم. اگر کسی دیگه هست بگید که ما هم بدونیم.
توی سایت بحث در مورد تهیه پول توسط هوادار و از این حزفها اون موقع ها زیاد مطرح شده، ضمن احترام به دوستان به گمانم این پیشنهاد عملی نیست.
دوستان بگن واقعا الان حاشیه تیم کم شده ؟
اگر کم شده مه هیچ من هم باشما موافق. اون موقع که امید پول واسه بازیکن ها بود، همش ناله پول رو داشتن حالا اگر این اسپانسر نباشه به نظرتون چی فکر می کنن و چقدر روحیه دارن؟
payam_baran الان اصلا بحث قویدل و حرفهاش و حق با قویدل بودن یا نبودن نیست. الان بحث اینه که ما در شرایطی که عصبانی هستیم و تریبونی مثل نود نداریم چطور باید تیم رو حفظ کنی
ما دوستداران داماش حتما به این مسئله فکر می کنیم که ضد حال زدن به قویدل چطور حاشیه تیم رو کم میکنه؟ شعار علیه قویدل در این اوضاع چه دردی از تیم دوا میکنه؟ اصلا با شعار ها اون عوض میشه یا اوضاش بدتر میشه؟
به نظر شما قویدل با پول و تریبونی که داره نمی تونه تو این ملت فراموشکار محبوبیت بخره؟ نمی تونه شو بازی کنه؟
پیشنهاد من اینه که از خود گذشتگی کنیم و تصمیم رو کمی به تعویق بندازیم.
بهر حال اگر تصمیم جمع عوض نشه من هم با شما همراهی میکنم. اما در خواست من این هست که برای مدتی بی خیال این قویدل بشیم. و مجددا این شعر:
از برای مصلحت، مرد حکیم// دمب خر را بوسه زد خواندش کریم
نماد کاربر
amiramir
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه ژانويه 26, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان