[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - ايا با اخراج درخشان موافقيد ؟ / نظرسنجي

ايا با اخراج درخشان موافقيد ؟ / نظرسنجي

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

ايا با اخراج درخشان موافقيد ؟

اري موافقم
111
83%
خير مخالف هستم
23
17%

کل آرا : 134

پستتوسط abarar1989 » شنبه مارس 02, 2013 10:31 pm

[quote:3676563aeb="sepidroudi"][quote:3676563aeb="MEHRDAD"][quote:3676563aeb="sepidroudi"][quote:3676563aeb="MEHRDAD"]من فکر کنم منظور ali_damashi کلا مدیر بود نه مدیر سایت :roll: . ضمنا من قدیمی ترین نیستم و هوادارانی میشناسم که حدود 8 سال تو محیط های مجازی پگاه و داماش بودند .[/quote:3676563aeb]

من کسانی رو میشناسم بالای ده سال توی محیطهای مجازی سپیدرود بودند :twisted:[/quote:3676563aeb]
ببخشید معین جان ولی فکر کنم این تاپیک جای این حرفا نیست و من فقط واسه توضیح گفتم . من از جایی که خبرش رو داشتم گفتم و تا یه وبلاگ پگاه که فکر کنم سال 82 زده شد رو خبر دارم .[/quote:3676563aeb]

تکلیف درخشان و این تاپیک فردا مشخص میشه :twisted: - درخشان ما داریم میاییم - بیرون بس :evil:

ضمنا یه سوال سایپای شمال که نه شانس صعود داره و نه سقوط میکنه - نمیشه دکتر عابدینی مخ مدیرعامل اونا رو بزنه دست نشان رو به ما بدن این چند تا بازی رو؟ :roll:[/quote:3676563aeb]
[color=black:3676563aeb] از نظر خودت شدنیه آبرار ؟! :roll: :roll:
در ضمن الان بهتره کسی سرمربی بشه که داخل تیم باشه و بازیکنا رو بشناسه...[/color:3676563aeb]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » شنبه مارس 02, 2013 10:38 pm

[quote:058ecb51c0="abarar1989"][quote:058ecb51c0="sepidroudi"][quote:058ecb51c0="MEHRDAD"][quote:058ecb51c0="sepidroudi"][quote:058ecb51c0="MEHRDAD"]من فکر کنم منظور ali_damashi کلا مدیر بود نه مدیر سایت :roll: . ضمنا من قدیمی ترین نیستم و هوادارانی میشناسم که حدود 8 سال تو محیط های مجازی پگاه و داماش بودند .[/quote:058ecb51c0]

من کسانی رو میشناسم بالای ده سال توی محیطهای مجازی سپیدرود بودند :twisted:[/quote:058ecb51c0]
ببخشید معین جان ولی فکر کنم این تاپیک جای این حرفا نیست و من فقط واسه توضیح گفتم . من از جایی که خبرش رو داشتم گفتم و تا یه وبلاگ پگاه که فکر کنم سال 82 زده شد رو خبر دارم .[/quote:058ecb51c0]

تکلیف درخشان و این تاپیک فردا مشخص میشه :twisted: - درخشان ما داریم میاییم - بیرون بس :evil:

ضمنا یه سوال سایپای شمال که نه شانس صعود داره و نه سقوط میکنه - نمیشه دکتر عابدینی مخ مدیرعامل اونا رو بزنه دست نشان رو به ما بدن این چند تا بازی رو؟ :roll:[/quote:058ecb51c0]
[color=black:058ecb51c0] از نظر خودت شدنیه آبرار ؟! :roll: :roll:
در ضمن الان بهتره کسی سرمربی بشه که داخل تیم باشه و بازیکنا رو بشناسه...[/color:058ecb51c0][/quote:058ecb51c0]

شدنی کـــــــه .... آره خیلی سخته ولی غیر ممکنم نیستااااااا (اگه با اونا رایزنی بشه بعید نیست چون همونطور که گفتم واسه اونا هیچ فرقی نداره)
دلیل حرف من اینه که با دست نشان موفقیت این فصلمون با توجه به جوی که میتونه تو تیم ایجاد کنه قطعیه ولی مربی داخل باشگاه در نگاه اول عقلانی ترین گزینه هم همینه ولی گزینه ی ما که حتما افشین ناظمیــــه به نظرم شخصیت کاریزمایی نداره :idea:
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » شنبه مارس 02, 2013 10:46 pm

[quote:047ab860cc="sepidroudi"][quote:047ab860cc="abarar1989"][quote:047ab860cc="sepidroudi"][quote:047ab860cc="MEHRDAD"][quote:047ab860cc="sepidroudi"][quote:047ab860cc="MEHRDAD"]من فکر کنم منظور ali_damashi کلا مدیر بود نه مدیر سایت :roll: . ضمنا من قدیمی ترین نیستم و هوادارانی میشناسم که حدود 8 سال تو محیط های مجازی پگاه و داماش بودند .[/quote:047ab860cc]

من کسانی رو میشناسم بالای ده سال توی محیطهای مجازی سپیدرود بودند :twisted:[/quote:047ab860cc]
ببخشید معین جان ولی فکر کنم این تاپیک جای این حرفا نیست و من فقط واسه توضیح گفتم . من از جایی که خبرش رو داشتم گفتم و تا یه وبلاگ پگاه که فکر کنم سال 82 زده شد رو خبر دارم .[/quote:047ab860cc]

ضمنا یه سوال سایپای شمال که نه شانس صعود داره و نه سقوط میکنه - نمیشه دکتر عابدینی مخ مدیرعامل اونا رو بزنه دست نشان رو به ما بدن این چند تا بازی رو؟ :roll:[/quote:047ab860cc]
[color=black:047ab860cc] از نظر خودت شدنیه آبرار ؟! :roll: :roll:
در ضمن الان بهتره کسی سرمربی بشه که داخل تیم باشه و بازیکنا رو بشناسه...[/color:047ab860cc][/quote:047ab860cc]

شدنی کـــــــه .... آره خیلی سخته ولی غیر ممکنم نیستااااااا (اگه با اونا رایزنی بشه بعید نیست چون همونطور که گفتم واسه اونا هیچ فرقی نداره)
دلیل حرف من اینه که با دست نشان موفقیت این فصلمون با توجه به جوی که میتونه تو تیم ایجاد کنه قطعیه ولی مربی داخل باشگاه در نگاه اول عقلانی ترین گزینه هم همینه ولی گزینه ی ما که حتما افشین ناظمیــــه به نظرم شخصیت کاریزمایی نداره :idea:[/quote:047ab860cc]

[color=black:047ab860cc]از نظر من افشین ناظمی تنها گزینه ی ممکن برای این فصله(با توجه به شرایط موجود)
شاید اگه چند هفته جلوتر این اتفاق ها میوفتاد نادر هم گزینه ی مناسی برای سرمربی گری داماش میشد.ولی در حال حاظر اومدن نادر رو بعید میدونم...[/color:047ab860cc]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط amiramir » يکشنبه مارس 03, 2013 7:51 am

[quote:cd863e2cdf="777"][quote:cd863e2cdf="amiramir"][quote:cd863e2cdf="soroosh8"]من فقط بگم اگه درخشان رفت ما یعنی کار درست رو انجام دادیم,هر کی هم میگه بمونه شک ندارم اصلا واسش داماش مهم نیست! /9/[/quote:cd863e2cdf]

سروش عزیز،
نمیشه کسی رو چون مثل شما فکر نمی کنه متهم کرد که داماش واسش مهم نیست.
به نظر من هم داماش باید بره اما سر وقتش و نه الان. اصلا ولش کن، حرف دوستانی که میگن درخشان باید همین الان بره رو قبول می کنم. اما به نظر شما اگر الان فشار بیاریم مالک قبول میکنه. خیلی راحت این قضیه رو با مطرح کردن این بحث که الان زمان مناسبی نیست و آخر فصل و ... می پیچونن. عابدینی هم نمی تونه به همین دلیل از هوادار حمایت کنه. خودت می دونی که ملت عاشق حرف درآوردن هستن. میگن عابدینی با هوادار رو هم ریخته. نمی دونم باند درست شده. این از اون خط میگیره و ... از این داستان ها.
آخرش چی میشه وضعیت تیم از این هم بدتر میشه . بازیکن ها بی روحیه تر میشن. امثال من هم که سیگار می کشیم به سمت موادر مخدر قوی تر میریم. :wink:
من نمی گم اعتراض نکنیم ولی ملایم تر. تندترش رو بذاریم واسه 2 ماه دیگه.
شاید هم فشار بیاریم بشه که بره اما به نظر من احتمال به نتیجه رسیدن داد و بیداد های ما تو این مقطع از زمان با توجه به شرایطی که گقتم پایین هست.
الان مجبوریم به بچه های تیم و حتی این درفشان! روحیه بدیم.[/quote:cd863e2cdf]
چرا فک میکنی درخشان بمونه چیزی روتغییرمیده
یه دلیل درست وقانع کننده به من بگوکه وقتی درخشان رودیدم به فحش نگیرمش!مطمئن باشید روحیه بازیکنا باهمکاری بااین دخشان بهم ریخت است به بازی مهدوی توجه کن چ زمانی که توپ لومیده یا زمانی که بازیکن دیگری توپ لومیده اصابش بهم میرزه این یعنی اینکه بازیکناهم فهمیدن بادرخشان به جایی نمیرسن
بازیکنان به هیچ وجه دیگه شاداب وراحت بازی نمیکنن اللخصوص بومی ها!میگی دوماه دیگه اعتراض کنیم دقیقا زمانی که کارازکار گذشته نمیخام نفوذبدبزنم اما احتمال میدم به این شکل حداکثربه پلی اف میریم اوضاع خیلی خیطه همین حالا بایدگربه رودم هجله بکشیم البته این گربه دم هجله رو رد کرده پس حتما بایدکشتش[/quote:cd863e2cdf]

سروش جان،
همه از دست درخشان ناراحت هستیم. همونطور که گفتم فرض کنیم رفتن درخشان بهترین گزینه باشه اما وقتی به وضوح سیاست مالک باشگاه این نیست چرا حاشیه ها رو زیاد کنیم.
زیاد کردن حاشیه چه دردی رو از تیم دوا میکنه؟
نماد کاربر
amiramir
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه ژانويه 26, 2012 12:00 am

پستتوسط amiramir » يکشنبه مارس 03, 2013 8:05 am

[quote:6241efea2a="ali_damashi"]ايا با اخراج درخشان موافقيد ؟
اري موافقم
82%
82% [ 80 ]
خير مخالف هستم
17%
17% [ 17 ]
مجموع آراء : 97

82% از هواداران جامعه مجازي داماش راي به بركناري درخشان داده اند
و رضايت دارند اقاي قويدل از خر شيطون بيا پايين

درخشان vs هواداران[/quote:6241efea2a]

علی عزیز،
همونطور که نوشتی این آمار مربوط به هواداران در جامعه مجازی است. در واقع منعکس کننده نظرات هوادارن نیست. بنابراین دلیل خوبی برای مالک نیست که درخشان رو برکنار کنه.
نماد کاربر
amiramir
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط pezhman-paskiyabi » يکشنبه مارس 03, 2013 8:10 am

آبرار اه درخشان خر گه زکی .ده بوشو ده 11بازی 9امتیاز باقلای خوره.انصافا جای هیچ گونه دفاعی واسش باقی نمونده یه برد خارج خونه نیاورده جز پیکان این چه مربی هستش جام حذفی رو هم که به لطف هوادارا تا اینجا اومده بالا آقای درخشان برو لطفا.فاکش
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط raincityboy » يکشنبه مارس 03, 2013 8:15 am

[quote:18bb522823="amiramir"][quote:18bb522823="ali_damashi"]ايا با اخراج درخشان موافقيد ؟
اري موافقم
82%
82% [ 80 ]
خير مخالف هستم
17%
17% [ 17 ]

درخشان vs هواداران[/quote:18bb522823]

علی عزیز،
همونطور که نوشتی این آمار مربوط به هواداران در جامعه مجازی است. در واقع منعکس کننده نظرات هوادارن نیست. بنابراین دلیل خوبی برای مالک نیست که درخشان رو برکنار کنه.[/quote:18bb522823]

[color=black:18bb522823]از کی تاحالا مالک باشگاه مربی عوض میکنه؟ بله اینجا فضای مجازی و در فضای حقیقی هم اگر نظر مردم میخواهید بدونید یک سر سر تمرین امروز داماش بزنید![/color:18bb522823]
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط amiramir » يکشنبه مارس 03, 2013 8:33 am

[quote:2f01e5d0e8="raincityboy"][quote:2f01e5d0e8="amiramir"][quote:2f01e5d0e8="ali_damashi"]ايا با اخراج درخشان موافقيد ؟
اري موافقم
82%
82% [ 80 ]
خير مخالف هستم
17%
17% [ 17 ]

درخشان vs هواداران[/quote:2f01e5d0e8]

علی عزیز،
همونطور که نوشتی این آمار مربوط به هواداران در جامعه مجازی است. در واقع منعکس کننده نظرات هوادارن نیست. بنابراین دلیل خوبی برای مالک نیست که درخشان رو برکنار کنه.[/quote:2f01e5d0e8]

[color=black:2f01e5d0e8]از کی تاحالا مالک باشگاه مربی عوض میکنه؟ بله اینجا فضای مجازی و در فضای حقیقی هم اگر نظر مردم میخواهید بدونید یک سر سر تمرین امروز داماش بزنید![/color:2f01e5d0e8][/quote:2f01e5d0e8]

البته تو ایران مالک هر کاری بخواد میکنه. تنها در صورتی میشه نظر همه هوادار ها رو گرفت که یک نظرسنجی درست انجام بشه. سر تمرین هم منعکس کننده همه چیز نیست. مگه چند نفر سر تمرین هستن. این تعداد تقسیم بر کل هوادارها چقدر میشه.؟! بله نمی شه از همه هوادرا ها نظر پرسید. اما یک عده قرار شده
امروز سر تمرین با درخشان مخالفت کنن و بیان سر تمرین. خب این که نمی شه نظر اکثریت عزیز.
دم شما گرم
نماد کاربر
amiramir
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه مارس 03, 2013 8:49 am

Amiramir:برای آگاهی شما فقط چند مورد رو یادآوری می کنم:
اینکه شما نظر هواداران حاضر در دنیای مجازی رو جدا از دیگر هواداران می دانید کم لطفی هست...درصد آرای نظرسنجی های وارش اسپرت همیشه نمایشگر این بوده است که به نظر اکثریت هواداران نزدیک است،می توانید آرای نظرسنجی وارش اسپرت مبنی بر تغییرنام داماش رو با نظرسنجی سکو مقایسه کنید یا باقی تصمیمات کاربران وارش اسپرت برای شعار یا کاری در استادیوم نمایانگر خیلی از این مسءله دارد که هواداران داماش در دنیای مجازی نماینده ی باقی هواداران هستند
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » يکشنبه مارس 03, 2013 10:11 am

[quote:5a88021873="amiramir"][quote:5a88021873="raincityboy"][quote:5a88021873="amiramir"][quote:5a88021873="ali_damashi"]ايا با اخراج درخشان موافقيد ؟
اري موافقم
82%
82% [ 80 ]
خير مخالف هستم
17%
17% [ 17 ]

درخشان vs هواداران[/quote:5a88021873]

علی عزیز،
همونطور که نوشتی این آمار مربوط به هواداران در جامعه مجازی است. در واقع منعکس کننده نظرات هوادارن نیست. بنابراین دلیل خوبی برای مالک نیست که درخشان رو برکنار کنه.[/quote:5a88021873]

[color=black:5a88021873]از کی تاحالا مالک باشگاه مربی عوض میکنه؟ بله اینجا فضای مجازی و در فضای حقیقی هم اگر نظر مردم میخواهید بدونید یک سر سر تمرین امروز داماش بزنید![/color:5a88021873][/quote:5a88021873]

البته تو ایران مالک هر کاری بخواد میکنه. تنها در صورتی میشه نظر همه هوادار ها رو گرفت که یک نظرسنجی درست انجام بشه. سر تمرین هم منعکس کننده همه چیز نیست. مگه چند نفر سر تمرین هستن. این تعداد تقسیم بر کل هوادارها چقدر میشه.؟! بله نمی شه از همه هوادرا ها نظر پرسید. اما یک عده قرار شده
امروز سر تمرین با درخشان مخالفت کنن و بیان سر تمرین. خب این که نمی شه نظر اکثریت عزیز.
دم شما گرم[/quote:5a88021873]

معمولا نظرسنجی از یک جامعه آماری کوچک گرفته میشه و تعمیم داده میشه به کل نظر جامعه. چون آمارگیری از یک جامعه بزرگ بسیار زمان بر و هزینه بر هست. همانگونه که آمارگیری های برنامه 90 معمولا نظر کل جامعه ایران را در بر میگیرد. یا نظرسنجی های پیامکی که شماره موبایلها تصادفی انتخاب میشن
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط r4sht » يکشنبه مارس 03, 2013 10:29 am

[quote:a2c654b011="abarar1989"][quote:a2c654b011="sepidroudi"][quote:a2c654b011="MEHRDAD"][quote:a2c654b011="sepidroudi"][quote:a2c654b011="MEHRDAD"]من فکر کنم منظور ali_damashi کلا مدیر بود نه مدیر سایت :roll: . ضمنا من قدیمی ترین نیستم و هوادارانی میشناسم که حدود 8 سال تو محیط های مجازی پگاه و داماش بودند .[/quote:a2c654b011]

من کسانی رو میشناسم بالای ده سال توی محیطهای مجازی سپیدرود بودند :twisted:[/quote:a2c654b011]
ببخشید معین جان ولی فکر کنم این تاپیک جای این حرفا نیست و من فقط واسه توضیح گفتم . من از جایی که خبرش رو داشتم گفتم و تا یه وبلاگ پگاه که فکر کنم سال 82 زده شد رو خبر دارم .[/quote:a2c654b011]

ضمنا یه سوال سایپای شمال که نه شانس صعود داره و نه سقوط میکنه - نمیشه دکتر عابدینی مخ مدیرعامل اونا رو بزنه دست نشان رو به ما بدن این چند تا بازی رو؟ :roll:[/quote:a2c654b011]
[color=black:a2c654b011] از نظر خودت شدنیه آبرار ؟! :roll: :roll:
در ضمن الان بهتره کسی سرمربی بشه که داخل تیم باشه و بازیکنا رو بشناسه...[/color:a2c654b011][/quote:a2c654b011]

در جواب دوستای عزیز بگم هدف من ادعای قدیمی بودن نیست چون بابتش نه پول نه سودی به کسی میرسه
در مورد حمایت از داماش فقط یک سند میتونم بهتون گواه حمایتم بدم
لطفا به آرشیو وبلاگ من که برای پگاه گیلان مینوشتم رجوع کنین و از وبلاگ من قدیمی تر آوردین من معذرت میخوام اما اگه نیاوردین باید معذرت بخواین
www.fc-rasht.blogfa.com اینم سندی بر ادعای من در مقابل دوستان سایت خوب 2 یا 3 ساله وارش اسپرت
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » يکشنبه مارس 03, 2013 10:59 am

[quote:f3244c5d79="r4sht"][quote:f3244c5d79="abarar1989"][quote:f3244c5d79="sepidroudi"][quote:f3244c5d79="MEHRDAD"][quote:f3244c5d79="sepidroudi"][quote:f3244c5d79="MEHRDAD"]من فکر کنم منظور ali_damashi کلا مدیر بود نه مدیر سایت :roll: . ضمنا من قدیمی ترین نیستم و هوادارانی میشناسم که حدود 8 سال تو محیط های مجازی پگاه و داماش بودند .[/quote:f3244c5d79]

من کسانی رو میشناسم بالای ده سال توی محیطهای مجازی سپیدرود بودند :twisted:[/quote:f3244c5d79]
ببخشید معین جان ولی فکر کنم این تاپیک جای این حرفا نیست و من فقط واسه توضیح گفتم . من از جایی که خبرش رو داشتم گفتم و تا یه وبلاگ پگاه که فکر کنم سال 82 زده شد رو خبر دارم .[/quote:f3244c5d79]

ضمنا یه سوال سایپای شمال که نه شانس صعود داره و نه سقوط میکنه - نمیشه دکتر عابدینی مخ مدیرعامل اونا رو بزنه دست نشان رو به ما بدن این چند تا بازی رو؟ :roll:[/quote:f3244c5d79]
[color=black:f3244c5d79] از نظر خودت شدنیه آبرار ؟! :roll: :roll:
در ضمن الان بهتره کسی سرمربی بشه که داخل تیم باشه و بازیکنا رو بشناسه...[/color:f3244c5d79][/quote:f3244c5d79]

در جواب دوستای عزیز بگم هدف من ادعای قدیمی بودن نیست چون بابتش نه پول نه سودی به کسی میرسه
در مورد حمایت از داماش فقط یک سند میتونم بهتون گواه حمایتم بدم
لطفا به آرشیو وبلاگ من که برای پگاه گیلان مینوشتم رجوع کنین و از وبلاگ من قدیمی تر آوردین من معذرت میخوام اما اگه نیاوردین باید معذرت بخواین
www.fc-rasht.blogfa.com اینم سندی بر ادعای من در مقابل دوستان سایت خوب 2 یا 3 ساله وارش اسپرت[/quote:f3244c5d79]

دوست عزیز مشکل خاصی نیست - فکر نمیکنم مشکل جوری باشه که از همدیگه عذر خواهی کنیم آبرار. مهم اینه که همه هوادار تیم شهرمون هستیم , هیچ فرقی نمیکنه از کی هوادار شدیم و به دنیای مجازی میاییم.
وارش اسپرت هم حدود 3 ساله که فعالیت داره و هیچ ادعایی هم نداره.
اینکه شما و امثال شما به این سایت سر میزنید و از کاربران وارش هستید باعث افتخاره.
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط r4sht » يکشنبه مارس 03, 2013 12:36 pm

نه متاسفانه بعضی دوستان انتقاد های زیادی کردن و منو متحم به ادعا کردن در این ضمینه کردن و گفتن که هیچ سندی واسه این حرفم نیست
خواستم بگم وبلاگ من سند افتخار منه www.fc-rasht.blogfa.com و اگه کسی وبلاگ یا سندی قدیمی تر از وبلاگ من توی گوگل قوی ترین جستجوگر دنیا پیدا کرد
بگه تا من حرفم رو پس بگیرم

پس اگه به نفع تیم شهرم میگم باید حاشیه سازی نکینیم تا پایان لیگ و به عنوان کسی که قدیمی هست بعضی از دوستان براشون سنگین نباشه
در مورد دست نشان هم باید بگم هم دست نشان رو از نزدیک میشناسم و هم از طریق دوستانم توی قائم شهر باهاش در تماس میتونم باشم
دست نشان بهترین مربی داماش بوده و
برند کراس که در زمان پگاه اومد بهترین مربی خارجی این تیم بوده که فرصت نشد کار کنه
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » يکشنبه مارس 03, 2013 3:32 pm

[quote:da5b70e3f3="r4sht"]نه متاسفانه بعضی دوستان انتقاد های زیادی کردن و منو متحم به ادعا کردن در این ضمینه کردن و گفتن که هیچ سندی واسه این حرفم نیست
خواستم بگم وبلاگ من سند افتخار منه www.fc-rasht.blogfa.com و اگه کسی وبلاگ یا سندی قدیمی تر از وبلاگ من توی گوگل قوی ترین جستجوگر دنیا پیدا کرد

پس اگه به نفع تیم شهرم میگم باید حاشیه سازی نکینیم تا پایان لیگ و به عنوان کسی که قدیمی هست بعضی از دوستان براشون سنگین نباشه
در مورد دست نشان هم باید بگم هم دست نشان رو از نزدیک میشناسم و هم از طریق دوستانم توی قائم شهر باهاش در تماس میتونم باشم
برند کراس که در زمان پگاه اومد بهترین مربی خارجی این تیم بوده که فرصت نشد کار کنه[/quote:da5b70e3f3]
دوست عزيز از نظر من وبلاگ شما يك وبلاگ بي خود همين شما بوديد كه گذاشتيد اسم پگاه عوض بشه حالا هم رنگ عوض كردي ارم صدرا ميزاري!!
ادعا قديمي بودن به فرض درست اما ادعا تعصب رو كسي نميتونه عنوان كنه !
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » يکشنبه مارس 03, 2013 3:48 pm

[quote:fb69085a41="r4sht"]نه متاسفانه بعضی دوستان انتقاد های زیادی کردن و منو متحم به ادعا کردن در این ضمینه کردن و گفتن که هیچ سندی واسه این حرفم نیست

برند کراس که در زمان پگاه اومد بهترین مربی خارجی این تیم بوده که فرصت نشد کار کنه[/quote:fb69085a41]

خاکی باش تا تو را مرد گویند
مگو های و هوی .................... اندر این دیار خاکیان را مرد گویند
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان