[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - ايا با اخراج درخشان موافقيد ؟ / نظرسنجي

ايا با اخراج درخشان موافقيد ؟ / نظرسنجي

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

ايا با اخراج درخشان موافقيد ؟

اري موافقم
111
83%
خير مخالف هستم
23
17%

کل آرا : 134

پستتوسط ali_damashi » جمعه مارس 01, 2013 6:30 pm

تنها دليل باقي موندن درخشان اسرار قويدل هست اينو بدونيد كه درخشان رو در اصل رويانيان به داماش انداخت كه دست از سر پرسپوليس ورداره
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه مارس 01, 2013 6:34 pm

[color=black:07ebfca7d5]navidmadan جان ، داغ دل مارو تازه نکن .
ما هروقت یه گریزی به صحرای کربلا زدیم ، متهم به ندانستن و بی تعصبی و مطلع نبودن از مسائل تیم و . . . . شدیم .
اما بهتره ایم مسائل اینجا دیگه باز نکنیم ، تا انتهای فصل که به امید خدا رتبه مورد نظر کسب کردیم ، تکلیف خیلی چیزا و
افراد زیادی و مواضعشون باید مشخص بشه . . . . بقول امان گیلکان : دِ پور بوشُ و کم بمانسته !!![/color:07ebfca7d5]

[color=blue:07ebfca7d5]اما همون موقع هم بارها گفتم ، هرندی بازی خونی و فوتبال فههمی بالایی داشت ، ای کاش عابدینی اونو تو جایگاه دیگه
حفظش میکرد و حداقل بجای مرغوب میکردش مشاور ویا مدیر فنی . . . . نشد خلاصه . [/color:07ebfca7d5]

[color=red:07ebfca7d5]دید من اینه میتونیم با برد برابر نفت آبادان و روحیه خوب مناسب برای برد به دورود بریم و خیالمونو جمع کنیم :wink: [/color:07ebfca7d5]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » جمعه مارس 01, 2013 6:45 pm

[quote:fa5e4f03d2="miladcivil"][color=black:fa5e4f03d2]navidmadan جان ، داغ دل مارو تازه نکن .
ما هروقت یه گریزی به صحرای کربلا زدیم ، متهم به ندانستن و بی تعصبی و مطلع نبودن از مسائل تیم و . . . . شدیم .
اما بهتره ایم مسائل اینجا دیگه باز نکنیم ، تا انتهای فصل که به امید خدا رتبه مورد نظر کسب کردیم ، تکلیف خیلی چیزا و
افراد زیادی و مواضعشون باید مشخص بشه . . . . بقول امان گیلکان : دِ پور بوشُ و کم بمانسته !!![/color:fa5e4f03d2]

[color=blue:fa5e4f03d2]اما همون موقع هم بارها گفتم ، هرندی بازی خونی و فوتبال فههمی بالایی داشت ، ای کاش عابدینی اونو تو جایگاه دیگه
حفظش میکرد و حداقل بجای مرغوب میکردش مشاور ویا مدیر فنی . . . . نشد خلاصه . [/color:fa5e4f03d2]

[color=red:fa5e4f03d2]دید من اینه میتونیم با برد برابر نفت آبادان و روحیه خوب مناسب برای برد به دورود بریم و خیالمونو جمع کنیم :wink: [/color:fa5e4f03d2][/quote:fa5e4f03d2]
دوباره بحث یه سری ها رو شما راه انداختیدا!
آخه اقا میلاد ...
بی خیالش :roll:
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه مارس 01, 2013 6:48 pm

[quote:ef4dc4e85a="MAZIYAR"][quote:ef4dc4e85a="miladcivil"][color=black:ef4dc4e85a]navidmadan جان ، داغ دل مارو تازه نکن .
افراد زیادی و مواضعشون باید مشخص بشه . . . . بقول امان گیلکان : دِ پور بوشُ و کم بمانسته !!![/color:ef4dc4e85a]

[color=blue:ef4dc4e85a]اما همون موقع هم بارها گفتم ، هرندی بازی خونی و فوتبال فههمی بالایی داشت ، ای کاش عابدینی اونو تو جایگاه دیگه
حفظش میکرد و حداقل بجای مرغوب میکردش مشاور ویا مدیر فنی . . . . نشد خلاصه . [/color:ef4dc4e85a]

[color=red:ef4dc4e85a]دید من اینه میتونیم با برد برابر نفت آبادان و روحیه خوب مناسب برای برد به دورود بریم و خیالمونو جمع کنیم :wink: [/color:ef4dc4e85a][/quote:ef4dc4e85a]
دوباره بحث یه سری ها رو شما راه انداختیدا!
آخه اقا میلاد ...
بی خیالش :roll:[/quote:ef4dc4e85a]

[color=black:ef4dc4e85a]آره مازیار جان ، بیخیالش . قصد بحث سازی نداشتم عزیز .
بیشتر منظورم رو اون حرف هرندی بود (رتبه) ، تو کامنت هم نوشتم بهتره اینجا بحث نکنیم . [/color:ef4dc4e85a]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط moeen_p » جمعه مارس 01, 2013 7:32 pm

کجایه دنیا تیم واسه مساوی میره خونه حریف ؟؟؟ لاکرونیا ته جدول بود اما واسه برد در مقابل ر . مادرید بازی کرد اما داکاش از اول تا آخر به فکر مساوی بود و این دستور از حمید خان (خان ؟؟؟ <==== :o ) بود .
نماد کاربر
moeen_p
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 31, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » جمعه مارس 01, 2013 7:41 pm

من فقط بگم اگه درخشان رفت ما یعنی کار درست رو انجام دادیم,هر کی هم میگه بمونه شک ندارم اصلا واسش داماش مهم نیست! /9/
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط barane_noghreei » جمعه مارس 01, 2013 8:08 pm

در اینکه جلالی مربی خوبی هست شکی نیست اما به نظر من الان و توی این چند هفته کارایی لازم رو نداره به نظر من که اکبر میثاقیان بهترین گزینه واسه این چند هفته باقی موندست چون همیشه تیمهاش بیشتر از حد انتظار و توانشون نتیجه میگیرن که آخریش همین آلومینیوم بود
یه تیم داریم تو گیلان داماش شهر باران
نماد کاربر
barane_noghreei
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 28, 2012 12:00 am

پستتوسط MajMaj » جمعه مارس 01, 2013 8:18 pm

[color=black:d13d151377]اخراج درخشان به تنهایی معنی نداره.کار باید ریشه ای حل بشه.باید کسی رو بندازیم بیرون که درخشان رو آورده سر کار.وقتی این آقا گفته من هستم و دشمنام باید از داماش برن یعنی پشتش به جایی گرمه.از آقای عابدینی خواهش میکنم اون نفر اصلی رو بندازه بیرون.با رفتن مالک،درخشان هم رفتنی میشه...[/color:d13d151377]
نماد کاربر
MajMaj
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 29, 2011 12:00 am

پستتوسط metall » جمعه مارس 01, 2013 8:26 pm

روزی که درخشان مساوی بگیره انگار فینال اسیا رو برده این ادم احمق میتونه مربی خوب باشه /9/
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط amiramir » جمعه مارس 01, 2013 8:27 pm

[quote:f2fd31bb91="soroosh8"]من فقط بگم اگه درخشان رفت ما یعنی کار درست رو انجام دادیم,هر کی هم میگه بمونه شک ندارم اصلا واسش داماش مهم نیست! /9/[/quote:f2fd31bb91]

سروش عزیز،
نمیشه کسی رو چون مثل شما فکر نمی کنه متهم کرد که داماش واسش مهم نیست.
به نظر من هم داماش باید بره اما سر وقتش و نه الان. اصلا ولش کن، حرف دوستانی که میگن درخشان باید همین الان بره رو قبول می کنم. اما به نظر شما اگر الان فشار بیاریم مالک قبول میکنه. خیلی راحت این قضیه رو با مطرح کردن این بحث که الان زمان مناسبی نیست و آخر فصل و ... می پیچونن. عابدینی هم نمی تونه به همین دلیل از هوادار حمایت کنه. خودت می دونی که ملت عاشق حرف درآوردن هستن. میگن عابدینی با هوادار رو هم ریخته. نمی دونم باند درست شده. این از اون خط میگیره و ... از این داستان ها.
آخرش چی میشه وضعیت تیم از این هم بدتر میشه . بازیکن ها بی روحیه تر میشن. امثال من هم که سیگار می کشیم به سمت موادر مخدر قوی تر میریم. :wink:
من نمی گم اعتراض نکنیم ولی ملایم تر. تندترش رو بذاریم واسه 2 ماه دیگه.
شاید هم فشار بیاریم بشه که بره اما به نظر من احتمال به نتیجه رسیدن داد و بیداد های ما تو این مقطع از زمان با توجه به شرایطی که گقتم پایین هست.
الان مجبوریم به بچه های تیم و حتی این درفشان! روحیه بدیم.
نماد کاربر
amiramir
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه ژانويه 26, 2012 12:00 am

پستتوسط metall » جمعه مارس 01, 2013 8:35 pm

[quote:e4bbda13cc="Damash1"][b:e4bbda13cc]مخالفم

تمامی صحبت های دوستان بدون استثنا احساسی هستش
حالا اگه دقایق اخر تیم گل نمیخورد هیچکی حرف نمیزد
درسته مربی اشتباه داره اما توی این لحظه های حساس بهتره تا آخر حمایت کنیم از تیم تا این بازیای آخر رو نتیجه بگیریم
این فصل نشون داده که ما و تیممون توی روزای سخت میتونیم موفق باشیم /3/ [/b:e4bbda13cc][/quote:e4bbda13cc]

دقیقه اخر چیه من که یک ماه بیشتر میگم باید بره من دیدم تو تمام تیم ها مربی که عوض میشه شوک ایجاد میشه و ورق برمیگرده
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط nirvana » جمعه مارس 01, 2013 8:43 pm

من از اولم گفتم ذوب تیم خطرناکیه.الانم تو این وضعیت بهترین کار آوردن ی مربی بومیه ک با روحیه بچه ها آشناس.بخدا اگه بیارن تو این7هفته بهترین نتایجو میگیریم.مشکل این تیم عدم اتحاد هستش ک با اومدن ی مربی بومی همچی حل میشه.آبراران بهتون قول شرف میدم... :arrow:
Only Gilan
نماد کاربر
nirvana
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه فبريه 04, 2013 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه مارس 01, 2013 8:45 pm

والله من از همون نیم فصل اول چه توی برد و چه باخت گفتم این یارو بدرد نمیخوره هزار مدل اَنگ بهم وارد شد و همچنان میشه!!!
یه بار گفتیم بندازینش بیرون گفتند الان یازده هفته مونده نمیشه یه بار دیگه گفتیم به درد ما نمیخوره گفتند نه هفته مونده صبر کنید الانم میگم دو زار شعور مربیگری نداره خیلی از دوستان میگن وقتش نیست 6 هفته مونده!!پس وقتش کی میرسه حتما فصل بعد موقع بازی با یادآوران شلمچه و همیاری اراک !!!!!
من روز بازی نفت ساکت نمیمونم چون داماش مال منه، مال امثال من هست نه مال اون قویدل *
فقط من موندم اولین نفری که به حمیده جون گفت خان!!!!! کی بود؟؟؟؟؟؟
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط 777 » جمعه مارس 01, 2013 8:48 pm

[quote:d955907cd4="amiramir"][quote:d955907cd4="soroosh8"]من فقط بگم اگه درخشان رفت ما یعنی کار درست رو انجام دادیم,هر کی هم میگه بمونه شک ندارم اصلا واسش داماش مهم نیست! /9/[/quote:d955907cd4]

سروش عزیز،
نمیشه کسی رو چون مثل شما فکر نمی کنه متهم کرد که داماش واسش مهم نیست.
به نظر من هم داماش باید بره اما سر وقتش و نه الان. اصلا ولش کن، حرف دوستانی که میگن درخشان باید همین الان بره رو قبول می کنم. اما به نظر شما اگر الان فشار بیاریم مالک قبول میکنه. خیلی راحت این قضیه رو با مطرح کردن این بحث که الان زمان مناسبی نیست و آخر فصل و ... می پیچونن. عابدینی هم نمی تونه به همین دلیل از هوادار حمایت کنه. خودت می دونی که ملت عاشق حرف درآوردن هستن. میگن عابدینی با هوادار رو هم ریخته. نمی دونم باند درست شده. این از اون خط میگیره و ... از این داستان ها.
آخرش چی میشه وضعیت تیم از این هم بدتر میشه . بازیکن ها بی روحیه تر میشن. امثال من هم که سیگار می کشیم به سمت موادر مخدر قوی تر میریم. :wink:
من نمی گم اعتراض نکنیم ولی ملایم تر. تندترش رو بذاریم واسه 2 ماه دیگه.
شاید هم فشار بیاریم بشه که بره اما به نظر من احتمال به نتیجه رسیدن داد و بیداد های ما تو این مقطع از زمان با توجه به شرایطی که گقتم پایین هست.
الان مجبوریم به بچه های تیم و حتی این درفشان! روحیه بدیم.[/quote:d955907cd4]
چرا فک میکنی درخشان بمونه چیزی روتغییرمیده
یه دلیل درست وقانع کننده به من بگوکه وقتی درخشان رودیدم به فحش نگیرمش!مطمئن باشید روحیه بازیکنا باهمکاری بااین دخشان بهم ریخت است به بازی مهدوی توجه کن چ زمانی که توپ لومیده یا زمانی که بازیکن دیگری توپ لومیده اصابش بهم میرزه این یعنی اینکه بازیکناهم فهمیدن بادرخشان به جایی نمیرسن
بازیکنان به هیچ وجه دیگه شاداب وراحت بازی نمیکنن اللخصوص بومی ها!میگی دوماه دیگه اعتراض کنیم دقیقا زمانی که کارازکار گذشته نمیخام نفوذبدبزنم اما احتمال میدم به این شکل حداکثربه پلی اف میریم اوضاع خیلی خیطه همین حالا بایدگربه رودم هجله بکشیم البته این گربه دم هجله رو رد کرده پس حتما بایدکشتش
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » جمعه مارس 01, 2013 8:56 pm

[size=18:a9c044db1d][color=darkblue:a9c044db1d]هر کاری میکنیم فقط باید پشت هم باشیم،با هم باشیم برای دفاع از تیمه اول استانمون.برای دفاع از عشق اول آخرمون...
باید همه پشت هم باشیم و بریم حرفمونو بزنیم و خواستمونو بگیم.باید بگیم که جای یکسری افراد تو این شهر نیست.باید فریاد بزنیم یکسری افراد لیاقت این تیم رو ندارن و باید برن.نه آخر فصل.همین الان...
نظر سنجی همه چیز رو روشن کرده.جای اشتباه نداریم.حتی یه اشتباه کوچیک باعث میشه تیم مستقیم بره دسته یک...
باید سرمربی و کسی که این فرد رو آورده یک بار برای همیشه این شهر رو ترک کنن...
تیم باید دوباره به دست کسایی بیوفته که دلسوز این شهر این مردمن.ازتون خواهش میکنم فقط پشت هم باشین...
با اتحاد تموم دشمنامونو از این شهر دور میکنیم...[/color:a9c044db1d][/size:a9c044db1d]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان