[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - ايا با اخراج درخشان موافقيد ؟ / نظرسنجي

ايا با اخراج درخشان موافقيد ؟ / نظرسنجي

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

ايا با اخراج درخشان موافقيد ؟

اري موافقم
111
83%
خير مخالف هستم
23
17%

کل آرا : 134

پستتوسط golsar-boy » جمعه مارس 01, 2013 5:24 pm

آخه من موندم درخشان با چه رویی این حرفا رو میزنه؟؟!!!
احمق خان هر کسی میفهمه که نباید 90 دقیقه متوسل زاده که مهجام پرس کنندست و گل زن نیست نباید تو زمین باشه. سهرابی که بهترین بازیکنه حقش رو نیمکت نیست و ... از وقتی حسین ابراهیمی اومد جریان بازی تغییر کرد ولی هیچ مهاجم هدفی نداشتیم که بتونه گل بزنه!!!! چاووشی و کبه بودند ولی تعویض نکرد!!!
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط armin_punisher6 » جمعه مارس 01, 2013 5:24 pm

بنده مخالفم البته این دلیل بر خوب نتیجه گرفتن ایشون نیست.به نظر من اگه یک پارچگی و دوستی تو تیم ایجاد بشه و ایشون دست از لجبازی بردارن مطمئنم نتیجه میگیریم.اینم فراموش نکنیم که تیم یه پای آسیاست و الان تعویض مربی کار اشتباهیه.
در کل طرفدار داماشیم تا آخرم باهاشیم.
نماد کاربر
armin_punisher6
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 09, 2011 12:00 am

پستتوسط neye_kabir » جمعه مارس 01, 2013 5:41 pm

[quote:a7e3012156="MAZIYAR"][b:a7e3012156][color=darkblue:a7e3012156]درخشان در جلسه قبل از بازی با بازیکنان:من در هر شرایطی تا آخر فصل هستم،این مخالفان من هستند که باید بروند!!![/color:a7e3012156][/b:a7e3012156][/quote:a7e3012156]
خیلی وقت پیش باید این یارو میرفت که قویدل نذاشت.الانم اگه قرار باشه بره اصلا منطقی نیست که یه مربی جدید بیاریم.باید تیم به افشین ناظمی سپرده بشه.که البته با این حرفی که زده بعید میدونم اتفاقی بیفته.از همون اول که اومد میدونست جایگاهش مطمئنه.تمام اشکالات تاکتیکی که ما اشاره کردیم رو هم خودش میدونه.اما چون میدونه اخراج نمیشه داره لجبازی میکنه.
نماد کاربر
neye_kabir
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط neye_kabir » جمعه مارس 01, 2013 5:44 pm

[quote:4e3cd55da1="armin_punisher6"]بنده مخالفم البته این دلیل بر خوب نتیجه گرفتن ایشون نیست.به نظر من اگه یک پارچگی و دوستی تو تیم ایجاد بشه و ایشون دست از لجبازی بردارن مطمئنم نتیجه میگیریم.اینم فراموش نکنیم که تیم یه پای آسیاست و الان تعویض مربی کار اشتباهیه.
در کل طرفدار داماشیم تا آخرم باهاشیم.[/quote:4e3cd55da1]

حرف شما کاملا درسته دوست عزیز.اما وقتی تا حالا دست از لجبازی برنداشته و فقط رو تصمیمات اشتباهش پافشاری کرده و دودستگی تو تیم به وجود آورده،به نظر شما امکان داره از این به بعد آدم بشه؟من که بعید میدونم.همه شخصیتشو میشناسیم.حاضره تیم بیفته اما از حرفاش کوتاه نیاد.یعنی در واقع برای حمید درخشان پافشاری رو حرفاش مهمتر از وضعیت تیمه.پس بهتره تا دیر نشده از تیم بره بیرون و تیم به کسی که از بچه ها شناخت داره سپرده بشه
نماد کاربر
neye_kabir
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » جمعه مارس 01, 2013 5:47 pm

[quote:ae0f6c67c4="neye_kabir"][quote:ae0f6c67c4="armin_punisher6"]بنده مخالفم البته این دلیل بر خوب نتیجه گرفتن ایشون نیست.به نظر من اگه یک پارچگی و دوستی تو تیم ایجاد بشه و ایشون دست از لجبازی بردارن مطمئنم نتیجه میگیریم.اینم فراموش نکنیم که تیم یه پای آسیاست و الان تعویض مربی کار اشتباهیه.
در کل طرفدار داماشیم تا آخرم باهاشیم.[/quote:ae0f6c67c4]

حرف شما کاملا درسته دوست عزیز.اما وقتی تا حالا دست از لجبازی برنداشته و فقط رو تصمیمات اشتباهش پافشاری کرده و دودستگی تو تیم به وجود آورده،به نظر شما امکان داره از این به بعد آدم بشه؟من که بعید میدونم.همه شخصیتشو میشناسیم.حاضره تیم بیفته اما از حرفاش کوتاه نیاد.یعنی در واقع برای حمید درخشان پافشاری رو حرفاش مهمتر از وضعیت تیمه.[/quote:ae0f6c67c4]
این از لجبازی گذشته و تبدیل به مسخره بازی شده. چطور میشه بازیکن خوبی مثل سهرابی رو مینشونی ، به کبه و چاوشی بازی نمیدی و انتظار داری هیچ کس بهت اعتراض نکنه!!!
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط amiramir » جمعه مارس 01, 2013 5:50 pm

[quote:79c9929e36="havosh"]من مطمئنم این باخت ها توطئه هست.مالک + حمید درخشان رو سال های بعد تو تیم دیگه ای خواهیم دید. می تونید الان به این حرفم بخندید ولی ... نمیدونم شاید چرت بگم[/quote:79c9929e36]

البته حرف شما خنده دار نیست اما به نظرم کمی ایراد داره.
الان اعصاب هممون خورده و تو این شرایط بد روحی به نظرم باید کمی صبر کرد.
نمی دونم چه جوری میشه برای ضربه زدن به خودش یه نفر توطئه کنه و سابقه اش رو با بردن تیم به دسته پایین تر خراب کنه. و یا مالک پولش رو بریزه دور.
یادم درخشان هم تایید شد هم علیه اش انتقاد شد.
حالا داره بد نتیجه میگیره و یه جورایی شروع به اذیت کردن کرده. مطمئن هستم که هممون تو این شرایط موندن تیم رو به گرفتن حال درخشان ترجیح میدیم. پس باید ببینیم تیم تو چه شرایطی بهتر نتیجه میگیره. در واقع یک هدف (موندن تیم) داریم که یک سری قید محدود کننده داره ( نظر مالک + شرایط بازیکنان + مدیر عامل +هوادارها + این سرمربی که می درخشه.)
به نظر میاد مالک پشت درخشان ایستاده و درخشان هم مثل بچه ها با بازیکنان و هوادارا لج کرده. دلش می خواد همه بفهمن که قدرت داره و اون باید تصمیم بگیره.( تو دانشگاه دیدید که نگهبان ها می خوان هر جوری شده حال یه سری رو بگیرن که بگن ما هم هستیم و نباید به ما بی اعتنایی کنین. و ضغیت درخشان هم الان اینجوری)
یه راه اینکه اعتراض کنیم و بگیم باید درخشان بره. مالک هم میره تو جو مدیریت و فکر میکنه تو اروپاست و الان وقتش نیست و یحتمل میگه دیگخ آخر فضل هم هست و اعتراض ها چند بازی بیشتر طول نمی کشه و درخشان به کارش ادامه میده و همچنان میدرخشه.
اما راه دیگه اینه که رو بازیکن هایی مثل چاووشی و نظیفکار و مهدوی و ... بیشتر کار کنیم که بخاطر هوادرا ها بیشتر مایه بذارن.
از طرفی اوضاع ذوب و آلومنیوم هم بهتر ازما نیست یه بازی بین ذوب و الومنیوم هست که اوضاع هردوشون رو تحت تاثیر قرار میده. ضمنا ما اگر حمایت کنیم می تونیم ترکتور و سپاهان رو بزنیم. ذوب به اندازه ما هوادار نداره.
در خشان رو هم فکر می کنم باید تا حدودی خر کرد و بهاش کنار اومد.
آخر فصل از خجالتش در میاییم.
[b:79c9929e36]از برای مصلحت، مرد حکیم// دمب خر را بوسه زد خواندش کریم[/b:79c9929e36]

دم همتون گرم.
نماد کاربر
amiramir
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه ژانويه 26, 2012 12:00 am

پستتوسط Damash1 » جمعه مارس 01, 2013 5:54 pm

[b:4d35df9d9b]مخالفم

تمامی صحبت های دوستان بدون استثنا احساسی هستش
حالا اگه دقایق اخر تیم گل نمیخورد هیچکی حرف نمیزد
درسته مربی اشتباه داره اما توی این لحظه های حساس بهتره تا آخر حمایت کنیم از تیم تا این بازیای آخر رو نتیجه بگیریم
این فصل نشون داده که ما و تیممون توی روزای سخت میتونیم موفق باشیم /3/ [/b:4d35df9d9b]
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 03, 2011 12:00 am

پستتوسط ali0131 » جمعه مارس 01, 2013 5:54 pm

اقایه سوال تممرین یک شنبه ساعت 4 هستش ؟
همان قدر که شما به اکسیژن نیاز دارین تا زنده باشد من به شهرم رشت برای زنده ماندن نیاز دارم
نماد کاربر
ali0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 26, 2012 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » جمعه مارس 01, 2013 6:00 pm

[quote:a9f42a592c="damash_fsz"][quote:a9f42a592c="The_King_of_rasht"]تمرین تیم یکشنبه ساعت 4 ورزشگاه عضدی هست
یک یاعلی فقط!!!!![/quote:a9f42a592c]
بخدا بیشتر از 10 نفر کسی نمیاد واسه اعتراض.اینجا همه از پشت کامپیوتر اعتراض میکنن[/quote:a9f42a592c]

اتفاقا میایم خوبشم میایم . این آقا یک شهر رو مسخره ی خودش کرده.باید نشون بدیم این سکوتمون تا الان سکوت قبل از طوفان بوده.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » جمعه مارس 01, 2013 6:01 pm

[quote:33b8d1cbf4="ali0131"]اقایه سوال تممرین یک شنبه ساعت 4 هستش ؟[/quote:33b8d1cbf4]

[size=24:33b8d1cbf4]همه با هم یکشنبه ساعت 4 در ورزشگاه عضدی حضور پیدا میکنیم[/size:33b8d1cbf4]
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه مارس 01, 2013 6:06 pm

[color=black:5374ed87bc]بنظر من الان اخراج درخشان مشکلی حل نمیکنه !!!
شاید اگه بعد باخت به مس و یا حتی ملوان این اتفاق می افتاد ، پیامد مثبتی برامون میداشت .
در هر صورت ، به شخصه معتقدم باید بازی با نفت آبادان ورزشگاه به مانند یک فینال پر کنیم و از تیم حمایت کنیم .
اون 3 امتیاز حکم مرگ و زندگی داره ، چون دو تیم پایین ما یعنی ذوب و آلومینیوم باهم بازی دارن .[/color:5374ed87bc]

[color=blue:5374ed87bc]البته یکی باید یه گوشمالی به درخشان بده ، یعنی چی که در هرحال من تا آخر فصل هستم و بقیه باید با من وفق پیدا کنن ؟؟؟؟ /15/
اونی که هواتو داره به واسطه همین مردم بزرگ شد و با همین مردم کوچیک میشه /9/
[/color:5374ed87bc]
[color=red:5374ed87bc]در هر حال ، ماها (هواداران) دوباره باید مثل سال قبل تیمو جمع کنیم .
امیدوارم مدیران از بالاترین رده تا رده های میانی ، به اشتباهشون پی برده باشند و متوجه شده باشند که هروقت از هوادارا فاصله گرفتند اوضاع
خراب میشه اما هوادارا دریا دل تر از این حرفا هستن /11/[/color:5374ed87bc]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط havosh » جمعه مارس 01, 2013 6:13 pm

[quote:2b5deec23e="amiramir"][quote:2b5deec23e="havosh"]من مطمئنم این باخت ها توطئه هست.مالک + حمید درخشان رو سال های بعد تو تیم دیگه ای خواهیم دید. می تونید الان به این حرفم بخندید ولی ... نمیدونم شاید چرت بگم[/quote:2b5deec23e]

البته حرف شما خنده دار نیست اما به نظرم کمی ایراد داره.
الان اعصاب هممون خورده و تو این شرایط بد روحی به نظرم باید کمی صبر کرد.
نمی دونم چه جوری میشه برای ضربه زدن به خودش یه نفر توطئه کنه و سابقه اش رو با بردن تیم به دسته پایین تر خراب کنه. و یا مالک پولش رو بریزه دور.
یادم درخشان هم تایید شد هم علیه اش انتقاد شد.
حالا داره بد نتیجه میگیره و یه جورایی شروع به اذیت کردن کرده. مطمئن هستم که هممون تو این شرایط موندن تیم رو به گرفتن حال درخشان ترجیح میدیم. پس باید ببینیم تیم تو چه شرایطی بهتر نتیجه میگیره. در واقع یک هدف (موندن تیم) داریم که یک سری قید محدود کننده داره ( نظر مالک + شرایط بازیکنان + مدیر عامل +هوادارها + این سرمربی که می درخشه.)
به نظر میاد مالک پشت درخشان ایستاده و درخشان هم مثل بچه ها با بازیکنان و هوادارا لج کرده. دلش می خواد همه بفهمن که قدرت داره و اون باید تصمیم بگیره.( تو دانشگاه دیدید که نگهبان ها می خوان هر جوری شده حال یه سری رو بگیرن که بگن ما هم هستیم و نباید به ما بی اعتنایی کنین. و ضغیت درخشان هم الان اینجوری)
یه راه اینکه اعتراض کنیم و بگیم باید درخشان بره. مالک هم میره تو جو مدیریت و فکر میکنه تو اروپاست و الان وقتش نیست و یحتمل میگه دیگخ آخر فضل هم هست و اعتراض ها چند بازی بیشتر طول نمی کشه و درخشان به کارش ادامه میده و همچنان میدرخشه.
اما راه دیگه اینه که رو بازیکن هایی مثل چاووشی و نظیفکار و مهدوی و ... بیشتر کار کنیم که بخاطر هوادرا ها بیشتر مایه بذارن.
از طرفی اوضاع ذوب و آلومنیوم هم بهتر ازما نیست یه بازی بین ذوب و الومنیوم هست که اوضاع هردوشون رو تحت تاثیر قرار میده. ضمنا ما اگر حمایت کنیم می تونیم ترکتور و سپاهان رو بزنیم. ذوب به اندازه ما هوادار نداره.
در خشان رو هم فکر می کنم باید تا حدودی خر کرد و بهاش کنار اومد.
آخر فصل از خجالتش در میاییم.
[b:2b5deec23e]از برای مصلحت، مرد حکیم// دمب خر را بوسه زد خواندش کریم[/b:2b5deec23e]

دم همتون گرم.[/quote:2b5deec23e]
ممنون
آره خب فک کنم حرفی هم که من زدم از رو عصبانیت بوده باشه . ولی به خدا اینقدر این کلاف پیچیده شده که گاهی اوقات این افکار به ذهن آدم میادش. همه چی داشت خوب پیش می رفت امّا این وسط من مطمئنم یه اتفاقی افتاده که امثال من هوادار ازش بی خبرم و باعث شده اوضاع اینقدر به هم بریزه. امیدوارم اگه اینچنین هست و اختلافات وجود داره ، به ماها گفته بشه تا برای وقتمون برنامه ریزی بهتری بکنیم و کمتر حرص بخوریم. من همیشه فکر می کردم مشکل عمده ی این تیم کمبود مهره و پایین بودن سطح بازیشون باشه ، اینا درسته ، ولی بهترین بازیکن دنیا رو هم اگه یه بازی بازی ندی یه بازی بازی بدی ، نابود میشه چه برسه به بازیکنای ما. تیم ما داره از ندونم کاری ها ضربه می خوره ، فقط این که از جانب چه کسی هست برای من مبهمه. به قول شما مالک باشگاه نمی آد پولش رو دور بریزه و درخشان هم اعتبارش رو ، عابدیینی هم که ورای این دوتا . فقط واسه من این سوال می مونه که پس چی شده که ما داریم افتضاح ترین نیم فصل چند سال اخیرمون رو تجربه می کنیم!. دارم از غصه می ترکم. من مغزم کار نمی کنه وقتی می بینم اگه تاکید این آقا رو 4-2-3-1 مزخرفش نبود ما حداقل باید 9 امتیاز بیشتر از الان می داشتیم. من این روزا همش تصویر اون هوادار بوشهری جلوی چشمم رژه میره که کلش رو کوبید به فنس استادیوم بوشهر از دست این آقا و کاراش.
من از این دلگیرم که ما رو آدمای بیکاری فرض کردن که از سر شکم سیری پای این تیم هستیم و خودشون رو نه مالک باشگاه که مالک شهر و مردمش حساب می کنن. من بهم برخورده . در عین نا امیدی ، امیدوارم داماش ، بمونه ، همین.
نماد کاربر
havosh
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط shahriargil » جمعه مارس 01, 2013 6:22 pm

مثلا من موافق اخراج درخشان باشم کسی به حرف منه هوادار اهمیت میده.
نماد کاربر
shahriargil
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 11, 2012 12:00 am

پستتوسط navidmadan » جمعه مارس 01, 2013 6:23 pm

چند وقتیه که با این اوضاع باشگاه یاد بعضی مصاحبه ها می افتم،،،،،،،،،،،، یادمه اوایل مهر ماه بود که امید هرندی یه مصاحبه کرده بود که توش گفته بود: [size=18:980cc40b04]اگر داماش يك پله بالا آمد من ديگر هرندي نيستم![/size:980cc40b04]
یادمه اون موقع داماش 11 ام بود ،،،،،،،،،، حالا هرندی کجایی که رفتیم 13 ام جدول! تازه چیزیم نمونده که پایین تر از اینم بریم ،،،،،،،،،،،،،،، داماش شده شبیه ماشینی که توی سراشیبی قرار گرفته و خیلیا دارن تلاش میکنن تا 2تا سنگ بذارن پشت لاستیک این ماشین تا بیشتر از این سقوط نکنه ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، ولی متاسفانه بعضیا دارن این 2تا دونه سنگم ورمیدارن تا داماش با سرعت هرچه بیشتر توی این سراشیبی سقوط کنه ........................
بگذریم ،،،، حرف اصلیم چیز دیگه ایه:
یکمم بیاییم به رفتار خودمونم فکر کنیم بد نیست ،،،، ما هوادارا متاسفانه خیلی جوگیریم ،،،،،،،،، با 2تا دونه برد با زحمت اونم توی ضربات پنالتی میاییم N تا مقاله و تحلیل میذاریم که واااااای آسیـــــــــــــــــــــــا کجایی که ما اومدیم ،،،،، آسیـــــــــــــــــــا منتظر باش که داماش داره میادو چیزی به غرشش نمونده و ... ،،،،،،،،،،،،،،، توی این اوضاع یک نفرو امپراطور میکنیم ؛ بعد با چندتا نتیجه نگرفتن بهش میگیم اگه جرات داری پاتو بذار رشت!!!
اون اوایل با اینکه بیشتر مساوی میکردیمو برد آنچنانی هم نداشتیم هی اومدیم گفتیم تیم داره با فکر بازی میکنه و تاکتیک پذیر شده و.... ؛ الان به جایی رسیدیم که میگیم با چه رویی تیمو میاد ارنج میکنه !!!!!
این حرفارو زدم تا بدونیم و یه تلنگر به خودمون بزنیم که چشمامون باز شه که چقدر جوگیریم ،،،،،، شاید تکیه بعضی ها به بعضی های دیگه به خاطر رفتار غلط و شتابزده ما هوادارا باشه که با 1-2 برد یک نفرو میبریم تا قله های فوتبال و با 2-3 باخت پرتش میکنیم توو دره !!
همه اینارو گفتم ولی آخرش اینم بگم که بی صبرانه منتظر اینم که نیمه نهایی جام حذفی رو ببریمو بریم فینال تا با مقالاتو تحلیلای مفصلی که در مدح و ستایش کادر فنی و عوامل تیم مثل نقل و نبات پاشیده میشه؛ ثابت شه به هممون که چقدر جوگیریم!
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط samblack » جمعه مارس 01, 2013 6:27 pm

من تاحالا نمیخواستم اعتراض کنم.ولی دیگه درخشان باید گورشو گم کنه /9/

اینقدر روش زیاد شده که میگه من نمیخوام برم دشمنانم باید برن.حتما دشمنات ما هستیم دیگه /9/
وقتی سر ترمرین حالتو جا آوردیم حساب کار دستت میاد
عشق است داماش
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 28, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان