توسط MAZIYAR » يکشنبه نوامبر 14, 2010 6:57 am
[quote:62f6888b8a="Rashti_BaTasob"]امروز نسبت به بازی با تربیت یه خورده بهتر بود ولی بازم میدیدن که اون بالا فقط داشتن لاس میزدن مثل بازی قبل.چیزی نیست.عادیه.
جالبه بدونید دعوای آخر بازی بین تماشاگرا رو همون کاپشن سفیده شروع کرد و بازم به غیرت پرسپولیسیش برخورد تا گفتیم پرسپولیس سوراخه.
آخه تو بازی با تربیتم مازیار داشت به یکی میگفت لنگی پاره پاره .. که بازم همین یارو بلند شد و چنتا کو..شر به مازیار گفت که با وساطت بچه ها حل شد.[/quote:62f6888b8a]
آبرارجان از نظرت خیلی ممنونم.نکات خوبی رو بازگو کردی.
اون کاپشین سفیده همون کسی هست که در همه بازیها جرقه سپیدرود رو میزنه.و در این بازی هم با این کارش فقط باید گفت تف به غیرتش.من فقط منتظر بازی با پرسپولیس هستم تا ببینم که اون بی غیرت کدوم طرف میشینه.اکثر اون کسایی که بالا نشسته بودند تیم اول تیم شهرشون هست و مطمئنا توی بازی ها طرفدار تیم شهرشون هستند.
به نظر من باید در بازی با پرسپولیس جوری از خجالت لونگی ها در بیاییم تا دیگه کسی جرات نکنه بره طرفدار بادکنک های تهران.همون شعارهایی که اون تهرانیا در بازی فینال(لایق خودشون بود) به ما میدادند.ما هم باید در این بازی از خجالتشون در بیاییم.مطمئنا اگه توی شعارهامون از تهرانی استفاده کنیم پرسپولیسی ها نمیتونند جواب بدن چون هیچ وقت امثال اون مقصود دیگه نمیان به رشتی بودن خودشون فحاشی کنند.
در ضمن اون مقصود از طرز حرف زدنش میخوره که اصلیتش تالش هست.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"
"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"