[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - بحث و گفتگو در حول اخبار صفحه اصلی سایت و خبرگزاری ها

بحث و گفتگو در حول اخبار صفحه اصلی سایت و خبرگزاری ها

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط imani-shaft » دوشنبه فبريه 25, 2013 1:25 pm

آخه این یعنی چی؟چرا هر کس سر این تیم میرسه یه مشکلی داره؟
دلمون رو خوش کرده بودیم مشکلاتمون حل شده.
:? ولی بچه ها تو رو خدا ما باید یکدل و متحد باشیم تا بازیکنان هم از هم نپاشند.
آقای قویدل واقعا برات متاسففم که در بازی با پیکان برای تو هورا کشیدم! /9/
از آقا مهرداد و آقا مازیار هم می خواهم اینجور مسائل رو برای ما بیشتر بگند تا بیشتر در جریان خیانت ها قرار بگیریم. :(
شفت زاکان گیلکید؛طرفدار داماش ید
داماش فقط مال رشتی ها نیست بلکه برای تمام گیلانی ها هست
نماد کاربر
imani-shaft
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 31, 2012 12:00 am

پستتوسط sajad1985 » دوشنبه فبريه 25, 2013 3:48 pm

[quote:8939b42bfd="sepidroudi"][quote:8939b42bfd="sajad1985"][quote:8939b42bfd="MEHRDAD"]sajad1985 : عزیز جان من اصلا جواب کامنت جنابعالی رو ندادم، در پاسخ به آرمین بود و نمی دونم چجوری کامنتم رو مربوط به خودت دونستی!!!
تفکراتت هم واسه خودت محترم برادر، اما در مورد فضای باز سایت فقط کافیه که بری یه سر به سایت ها تائید نظری یا بسته همین دور و بر بزنی تا ببینی که اگر دنبال چیزی بودیم می تونستیم خیلی راحت تر از اون چیزی که حتی فکرش رو بکنی مثل بعضیا سایت رو ببندیم و با هویت های ناشناس نظراتی رو که دلمون می خواد رو انتشار بدیم و به چیزی که می خوایم برسیم نه اینکه وقت وانرژِی مون رو خرج پاسخگویی کنیم .[/quote:8939b42bfd]
[color=blue:8939b42bfd]خواسته یا ناخواسته ظاهرا نوع تفکرات و برداشت بنده و آقا آرمین در موازات هم بود در مورد فضای باز سایت هم کاری به کار این نزدیکی ها ندارم اما باید بگم همونایی که شما ادعا می کنی نظرات رو در جریان های خاص هدایت می کنند و من هم تا حدودی موافق حرفتون هستم بارها تیغ های انتقادیشون در گذشته بر علیه مدیرعامل سابقشون نشانه رفته و صالح نیا رو از انتقادهای به حقشون بی نصیب نگذاشته اند شما بفرمائید در این اواخر از بعد نقص های موجود مدیریتی در باشگاه و حرف دل هواداران چه وقت و زمانی لب به انتقاد گشودید ؟
الان هم این بحث هارو پیش می کشید تا هواداران رو مقابل مالک باشگاه قرار بدهید تا به عهد ابدیتان با امیر عابدینی پایبند باشید همانطور که در جریان برکناری هرندی تمام و کمال پشت مدیر باشگاه بودید و دم از افشاگری می زدید البته گویا الان خیلی از مسائل رنگ باخته و ..[/color:8939b42bfd][/quote:8939b42bfd]

آقا سجاد همونطور که اگه حرفی و نظری به نظرم توهین آمیز باشه خیلی رک میگم مثل کامنتی که خطاب به رضای عزیز نوشتم و قبلا هم چند بار با مدیران سایت بحث داشتم مخصوصا موردی که مازیار عزیز در مورد پیشکسوتهای سپیدرود در مورد نامه ای که نوشتند نظری داد که من هم جوابش رو دادم اینجا هم میگم متاسفانه رفتار شما اصلا درست نیست و سراسر توهین و اتهام بی اساس رو داری میزنی و سوابق قبلیتون هم در مورد خراب کردن بی جهت فضای سایت این رو نشون میده که هر موقع موضوعات مشابه و در مورد آقای هرندی پیش میاد شروع به نظر دادن میکنید و تا حدی پیش میرید که کار به توهین میرسه!!!
خواهشا تمومش کن این رویه رو - ببخش رک نوشتم[/quote:8939b42bfd]
[color=blue:8939b42bfd]
دوست عزیز sepidroudi با توجه به شناختی که نسبت به نظرهای شما از طریق کامنت هاتون در زمینه های مختلف تو این مدت مدید پیدا کردم می دونم از شعور فوتبالی و البته شخصیت بالایی برخوردار هستی و از اون مهمتر عاشق شهر رشت و داماشی اما در مورد اینکه گفتی بنده در خراب کردن جو سایت دارای سوابق قبلی هستم احساس می کنم کم لطفی شما شامل حال من شده و اصلا و ابدا اینطور نیست اگر برداشت شما اینگونه بوده پس باید خدمت شما دوست عزیز به عرض برسونم که نتیجه می گیریم هدف از نظری که آقا MAZIYAR بابت پیشکسوت های سپیدرود داده بود این بود که جو سایت رو بهم بریزه !!! دوست عزیز آیا اینجور برداشت ها مقبول شماست ؟
تو یه بخش دیگه فرمودید در بحث هایی که در مورد هرندی میشه تا حدی پیش میرم که ....... باید به خدمت شما عرض کنم من اصلا بحث هرندی رو نکردم بلکه محور بحث ها بر مدیرعامل و مالک باشگاه بود فقط در جمله ایی گفتم جریان هرندی مختومه شده و در شرایط کنونی نیاز به نبش قبر نداره اگر قرار بود در بحث های هرندی ورود کنم در تایپک بازی صبا ورود می کردم خیلی از دوستان قبل تر از من 3 الی 4 صفحه دمپایی زیر بغل مشغول گفتمان بودند و ظاهرا شروع کننده و متولی بحث امید هرندی هم دوست عزیز abarar1989 بود که بنده رو "خواب زده " معرفی کرده بود پس اگر بحث هرندی بود بنده تو همون تایپک ورود می کردم اما با اینکه آنلاین هم بودم بیشتر سعی کردم خواننده باشم البته نه اینکه نظری نداشتم اما واقعیت امر اینکه رمقی برای بحث در مورد موضوع هرندی نمانده ...
کوتاه سخن اینکه در تقابل مالک باشگاه و مدیرعامل هردو مقصر بوده و هستند و من مالک باشگاه رو بی تقصیر نمی بینم اما اگر همه این مسائل رو بررسی کنید به نقطه ایی می رسید و اون هم جز این نیست سوء مدیریت مدیرعامل باشگاه " والسلام ..[/color:8939b42bfd]
sajad1985
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 22, 2012 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » دوشنبه فبريه 25, 2013 5:26 pm

چاوشی:درخشان باید متوجه شود مشکلی اصلی تیم کجاست!
http://www.varesh-sport.com/1230-%DA%86 ... 8%B3%D8%AA

دانلود گل های تیم امید داماش به امیدهای ملوان
http://www.varesh-sport.com/1231-%D8%AF ... B%8C%D9%86
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » دوشنبه فبريه 25, 2013 5:35 pm

[quote:8f58d38ce6="sajad1985"][quote:8f58d38ce6="sepidroudi"][quote:8f58d38ce6="sajad1985"][quote:8f58d38ce6="MEHRDAD"]sajad1985 : عزیز جان من اصلا جواب کامنت جنابعالی رو ندادم، در پاسخ به آرمین بود و نمی دونم چجوری کامنتم رو مربوط به خودت دونستی!!!
تفکراتت هم واسه خودت محترم برادر، اما در مورد فضای باز سایت فقط کافیه که بری یه سر به سایت ها تائید نظری یا بسته همین دور و بر بزنی تا ببینی که اگر دنبال چیزی بودیم می تونستیم خیلی راحت تر از اون چیزی که حتی فکرش رو بکنی مثل بعضیا سایت رو ببندیم و با هویت های ناشناس نظراتی رو که دلمون می خواد رو انتشار بدیم و به چیزی که می خوایم برسیم نه اینکه وقت وانرژِی مون رو خرج پاسخگویی کنیم .[/quote:8f58d38ce6]
[color=blue:8f58d38ce6]خواسته یا ناخواسته ظاهرا نوع تفکرات و برداشت بنده و آقا آرمین در موازات هم بود در مورد فضای باز سایت هم کاری به کار این نزدیکی ها ندارم اما باید بگم همونایی که شما ادعا می کنی نظرات رو در جریان های خاص هدایت می کنند و من هم تا حدودی موافق حرفتون هستم بارها تیغ های انتقادیشون در گذشته بر علیه مدیرعامل سابقشون نشانه رفته و صالح نیا رو از انتقادهای به حقشون بی نصیب نگذاشته اند شما بفرمائید در این اواخر از بعد نقص های موجود مدیریتی در باشگاه و حرف دل هواداران چه وقت و زمانی لب به انتقاد گشودید ؟
الان هم این بحث هارو پیش می کشید تا هواداران رو مقابل مالک باشگاه قرار بدهید تا به عهد ابدیتان با امیر عابدینی پایبند باشید همانطور که در جریان برکناری هرندی تمام و کمال پشت مدیر باشگاه بودید و دم از افشاگری می زدید البته گویا الان خیلی از مسائل رنگ باخته و ..[/color:8f58d38ce6][/quote:8f58d38ce6]

آقا سجاد همونطور که اگه حرفی و نظری به نظرم توهین آمیز باشه خیلی رک میگم مثل کامنتی که خطاب به رضای عزیز نوشتم و قبلا هم چند بار با مدیران سایت بحث داشتم مخصوصا موردی که مازیار عزیز در مورد پیشکسوتهای سپیدرود در مورد نامه ای که نوشتند نظری داد که من هم جوابش رو دادم اینجا هم میگم متاسفانه رفتار شما اصلا درست نیست و سراسر توهین و اتهام بی اساس رو داری میزنی و سوابق قبلیتون هم در مورد خراب کردن بی جهت فضای سایت این رو نشون میده که هر موقع موضوعات مشابه و در مورد آقای هرندی پیش میاد شروع به نظر دادن میکنید و تا حدی پیش میرید که کار به توهین میرسه!!!
خواهشا تمومش کن این رویه رو - ببخش رک نوشتم[/quote:8f58d38ce6]
[color=blue:8f58d38ce6]
دوست عزیز sepidroudi با توجه به شناختی که نسبت به نظرهای شما از طریق کامنت هاتون در زمینه های مختلف تو این مدت مدید پیدا کردم می دونم از شعور فوتبالی و البته شخصیت بالایی برخوردار هستی و از اون مهمتر عاشق شهر رشت و داماشی اما در مورد اینکه گفتی بنده در خراب کردن جو سایت دارای سوابق قبلی هستم احساس می کنم کم لطفی شما شامل حال من شده و اصلا و ابدا اینطور نیست اگر برداشت شما اینگونه بوده پس باید خدمت شما دوست عزیز به عرض برسونم که نتیجه می گیریم هدف از نظری که آقا MAZIYAR بابت پیشکسوت های سپیدرود داده بود این بود که جو سایت رو بهم بریزه !!! دوست عزیز آیا اینجور برداشت ها مقبول شماست ؟
تو یه بخش دیگه فرمودید در بحث هایی که در مورد هرندی میشه تا حدی پیش میرم که ....... باید به خدمت شما عرض کنم من اصلا بحث هرندی رو نکردم بلکه محور بحث ها بر مدیرعامل و مالک باشگاه بود فقط در جمله ایی گفتم جریان هرندی مختومه شده و در شرایط کنونی نیاز به نبش قبر نداره اگر قرار بود در بحث های هرندی ورود کنم در تایپک بازی صبا ورود می کردم خیلی از دوستان قبل تر از من 3 الی 4 صفحه دمپایی زیر بغل مشغول گفتمان بودند و ظاهرا شروع کننده و متولی بحث امید هرندی هم دوست عزیز abarar1989 بود که بنده رو "خواب زده " معرفی کرده بود پس اگر بحث هرندی بود بنده تو همون تایپک ورود می کردم اما با اینکه آنلاین هم بودم بیشتر سعی کردم خواننده باشم البته نه اینکه نظری نداشتم اما واقعیت امر اینکه رمقی برای بحث در مورد موضوع هرندی نمانده ...
کوتاه سخن اینکه در تقابل مالک باشگاه و مدیرعامل هردو مقصر بوده و هستند و من مالک باشگاه رو بی تقصیر نمی بینم اما اگر همه این مسائل رو بررسی کنید به نقطه ایی می رسید و اون هم جز این نیست سوء مدیریت مدیرعامل باشگاه " والسلام ..[/color:8f58d38ce6][/quote:8f58d38ce6]

آقا سجاد عزیز از لطف شما ممنون و از اینکه تند رفتم از شما معذرت میخوام - اما در مورد بحثهای شما من مشکلی باهاشون ندارم چون هر کسی میتونه نظراتی برای خودش داشته باشه و کاملا محترم هست ولی جایی توی متنتون به سایت و مدیران سایت غیرمستقیم اتهام بی اساس وارد کردید که شایسته نبود به همین دلیل احساس کردم دارید مسیر بحثها رو منحرف میکنید به خاطر همین همچین نظری دادم - بهر حال اگه اشتباه برداشت کردم باز هم عذر میخوام....
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه فبريه 25, 2013 6:02 pm

خوشم میاد شروع بحث هرندی به اسم من نوشته شد /10/ /10/ /10/ /10/
عالی بود یعنی تو یک سال گذشته جمله به این خنده داری نشنیده بودم(البته یکی دیگر از دوستان هم اینو بهم گفت که اونجا هم جر خنده کاره دیگری نکردم)
این چیزی که نوشتم در جواب متن هیچ کسی نبود و کلا محض خنده بود و بنا به خواسته ی مدیریت سایت از جواب دادن به این موضوعات معذورم.شرمنده...
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » سه شنبه فبريه 26, 2013 4:53 pm

[b:ae821b1bd6] باز خدا پدر و مادر الماسخاله رو بیامرزه ، یک دفاعی از هوادارن داماش کرد [/b:ae821b1bd6]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط holigan » چهارشنبه فبريه 27, 2013 12:57 pm

یکی از سوتی های جدید سایت رسمی باشگاه ملوان استیل آذین:

وقتی به گالری عکس این تیم می روید اگر * را بر روی یکی از عکس ها بگذارید این واژه را مشاهده خواهید کرد

سایت رسمی باشگاه فرهنگی ورزشی گهر دورود لرستان

بابا اینا چقدر حرفه ای هستند با یک تیر دو نشون زدن
هم سایت ملوان رو می بینین و هم به طور مجازی یه سفر به سایت باشگاه گهر هم وارد میشد

[img:199467b7b3]http://upload.tehran98.com/img1/cb3rxb9cro6b68otx8p.jpg[/img:199467b7b3]
تا ما هستیم شما تنها نیستید
نماد کاربر
holigan
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مارس 11, 2012 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » چهارشنبه فبريه 27, 2013 9:00 pm

[color=black:ba181dd80f]ابتدای این فصل پس از چند سال دوباره به رشت برگشت و از جمله بازیکنانی بود که در نیم فصل طلایی فوتبال رشت در لیگ برتر همراه این تیم بود. گفتگوی وارش اسپرت با امین متوسل زاده مرد اخلاق سال 2010 ورزش جهان را در ادامه خواهید خواند... [/color:ba181dd80f]

http://www.varesh-sport.com/1233-%D9%85 ... 9%8A%D9%85
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط 888 » پنج شنبه فبريه 28, 2013 12:33 pm

اکثر افرادی که به تیم نزدیکن وتمریناتو دنبال میکنن میگن امین متوسل زاده تو بهترین شرایط خودش هست. حتی یادمه خود افشین چاووشی هم که خودش بازی نمیکنه قبل بازی صبا میگفت بیشتر از خودم برای امین ناراحتم که خیلی امادست ولی بازی با صبا حتی تو 18تا هم نبود!
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » شنبه مارس 02, 2013 1:56 pm

[color=black:390e273cf0][b:390e273cf0]داستان تکراری درخشان ...[/b:390e273cf0]
پس از این هرگز هیچ مدیر باشگاهی در هیچ کجای ایران نامی از درخشان نخواهد آورد، چراکه او این افتخار را داشته که دو باشگاه پرطرفدار ایران را به منجلاب نابودی بکشاند...[/color:390e273cf0]
http://www.varesh-sport.com/1238-داستان-تکراری-درخشان-...

[color=black:390e273cf0][b:390e273cf0]الماسخاله : نگران آینده داماش هستم[/b:390e273cf0] /
مسئولان باشگاه داماش باید هر چه سریع تر تصمیم جدیدی برای وضعیت این تیم در دیدارهای باقی مانده بگیرند .
امیدواریم شرکت صدرا به تعهدات خود در قبال باشگاه داماش هر چه سریع تر عمل کند ، در غیر این صورت اگر این امکان برای آنها مقدور نیست با اعلام این مسئله دست مقامات استان را برای جذب اسپانسری بهتر باز بگذارند .[/color:390e273cf0]
http://www.varesh-sport.com/1237-الماسخاله-:-نگران-آینده-داماش-هستم

[color=black:390e273cf0][b:390e273cf0]گزارش تصویری بازی ذوب آهن اصفهان - داماش گیلان[/b:390e273cf0]
دیدار تیم های ذوب آهن اصفهان و داماش گیلان در چارچوب هفته بیست و هشتم لیگ برتر با یک گل به سود ذوب آهن به پایان رسید . گزارش تصویری این دیدار را در ادامه مطلب ببینید ...[/color:390e273cf0]
http://www.varesh-sport.com/1236-گزارش-تصویری-بازی-ذوب-آهن-اصفهان---داماش-گیلان

[color=black:390e273cf0][b:390e273cf0]کنفرانس خبری پس از بازی ذوب آهن اصفهان - داماش گیلان[/b:390e273cf0]
نشست خبری پس از بازی تیم های ذوب آهن اصفهان و داماش گیلان با حضور سرمربیان دو تیم برگزار شد . این دیدار با نتیجه یک بر صفر به سود ذوب آهن خاتمه یافت [/color:390e273cf0]
http://www.varesh-sport.com/1235-کنفرانس-خبری-پس-از-بازی-ذوب-آهن-اصفهان---داماش-گیلان

[color=black:390e273cf0][b:390e273cf0]ناقوس خطر با باخت برابر ذوب به صدا در آمد! [/b:390e273cf0]
با گل دقایق پایانی داماش برابر ذوب آهن در اصفهان شکست خورد .[/color:390e273cf0]
http://www.varesh-sport.com/1234-ناقوس-خطر-با-باخت-برابر-ذوب-به-صدا-در-آمد!
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » شنبه مارس 02, 2013 2:39 pm

شاید یکی از عواملی که خیلی از هواداران در این برهه زمانی خواستار اخراج درخشان هستند همین داستان تکراری و شباهت زیاد وضعیت اینروزهای داماش با شاهین بوشهر هستند تیمی که در پایان فصل یک ترازدی محض را تجربه کرد جالب اینجاست دفیقا شاهین نیز در حام حذفی یک پای بازی نهایی شد و این درحالی بود که ناقوس سقوط از مدتها قبل برایش به صدا درآمده بود وجود بازیکنانی که گویی برد و باخت تیم دیگر برایشان اهمیتی نداشت در شاهین آنروز به چشم می خورد و عجیب اینکه امروز بازیکنان داماش هم گویی نسبت به باخت به قول معروف سر شده اند ! و جالب اینجاست که آقای درخشان این استعداد عجیب را دارد که دو تراژدی را دقیقا مانند هم به ظهور برساند ! برای همین است که من با بعضی از دوستان که اعتقاد دارند در این فرصت زمانی بودن ایشان بهتر از نبودنش است کاملا مخالف هستم !
چرا که کسی که از تجربه درس نیاموزد محکوم به فنا خواهد بود من ترجیع می دهم ریسک حظور درخشان در تیم را ( که واژه ریسک شاید دیگر برایش بی معنی باشد ) با ریسک در دست گرفتن تیم به وسیله افشین ناظمی عوض کنم چرا که شاید او بتواند ارزشهایی که داماش بر اساس ان در بدترین شرایط نتیجه می گرفت را به تیم برگرداند امروز مشکل داماش فقط تکنیکی و یا تاکتیکی نیست بلکه نابودی روح اتحاد و همبستگی و عشق به تیم هست که متاسفانه به وسیله آقایان از بین رفته است و شاید افشین بتواند داماشی را که ما می شناختیم دوباره زنده کند
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_fsz » شنبه مارس 02, 2013 2:46 pm

واقعا با این مقاله رادنی خیلی چیزها روشن شد.ایشاالله که بعضی از دوستان از خواب بیدار شوند و تا دیر نشده اعتراض کنیم و بندازیمش بیرون
[
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مارس 26, 2012 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » شنبه مارس 02, 2013 2:51 pm

مرسی رادنی عزیز واقعا با غیرت و با تعصبی مرسی از متن زیبات /13/
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_fsz » شنبه مارس 02, 2013 5:14 pm

[quote:e9a9572efe="damash_fsz"]واقعا با این مقاله رادنی خیلی چیزها روشن شد.ایشاالله که بعضی از دوستان از خواب بیدار شوند و تا دیر نشده اعتراض کنیم و بندازیمش بیرون[/quote:e9a9572efe]
.
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مارس 26, 2012 12:00 am

پستتوسط r4sht » شنبه مارس 02, 2013 5:34 pm

[quote:12427b9d21="damash_fsz"][quote:12427b9d21="damash_fsz"]واقعا با این مقاله رادنی خیلی چیزها روشن شد.ایشاالله که بعضی از دوستان از خواب بیدار شوند و تا دیر نشده اعتراض کنیم و بندازیمش بیرون[/quote:12427b9d21]
.[/quote:12427b9d21]
دوست عزیز مثل اینکه متوجه نیستی اعتراض شما برای تغییر مربی هیچ نتیجه ای نداره
چون نه باشگاه و قویدل پولی خرج میکنه و نه راضی میشه درخشان رو عوض کنه تا پایان لیگ
تنها تاثیر شما با اعتراض اینه که داماش توی بازیهای خونگی که تنها شانس تیمه با استرس بازی کنه و مساوی یا باخت بده و اونوقت فصل دیگه توی لیگ یک داد بزنی داماش لیگ برتر
یکم منطقی باشین لطفا
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان