[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان VS ذوب آهن اصفهان/عکس هاوخبرهای کوتاه ونظرات

داماش گیلان VS ذوب آهن اصفهان/عکس هاوخبرهای کوتاه ونظرات

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط nirvana » يکشنبه فبريه 24, 2013 8:24 pm

هیچ کاری نمیتونیم بکنیم بجز حمایت /23/ /23/ /23/
Only Gilan
نماد کاربر
nirvana
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه فبريه 04, 2013 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » دوشنبه فبريه 25, 2013 5:08 am

[align=center:bc4341a549][size=18:bc4341a549][color=black:bc4341a549]آقای درخشان می گوید مشکل من فنی است،من یه سوال دارم واقعا ایشان به حرفش اعتقاد دارد؟من چند ساله در این تیم بازی می کنم،همه مربیان قبلی می گفتند تو یکی از فنی ترین بازیکنان تیم هستی

سایت گل – وقتی در تیمی پول نباشد و مربی هم به جای استفاده از بازیکنان اصلی و محبوب روی به کسانی دیگر بیاورد و مهم تر از همه آنکه تیم نتیجه هم نگیرد خب، خود به خود جرقه ی باروتی که برای منفجر کردن لازم است زده می شود. مثل داستان این روزهای داماش. درخشان که تیمش در دور برگشت بد کار کرده و اگر امروز در آن پایین جدول جا خوش نکرده است تنها به لطف بد کار کردن سایر تیمهاست نه بازی های تیمش و از سوی دیگر او مدتی است که ستاره محبوب رشتی ها افشین چاووشی را هم نیمکت نشین کرده است و به او بازی نمی دهد، اوج این قضییه در این چند بازی اخیر مشاهده شده است، مخصوصا در بازی با صبا که داماش عملا در خط حمله مشکل داشت ولی درخشان حاضر شد آخرین تعویضش را حتا در خط دفاع انجام دهد ولی پای چاووشی را به زمین باز نکند! از این رو به سراغ چاووشی رفتیم و او هم سفره ی دلش را تمام و کمال برای ما باز کرد:

" آقای درخشان می گوید مشکل من فنی است، من یه سوال دارم واقعا ایشان به حرفشان اعتقاد دارند؟ من چند ساله در این تیم بازی می کنم، همه مربیان قبلی می گفتند تو یکی از فنی ترین بازیکنان داماش هستی. من پارسال در پست هافبک چپ بازی می کردم در پشت فروارد بازی کردم و هم در پست خودم یعنی نوک، بعد می شود من مشکلم فنی باشد و مربیان در هر جا که کمبود داشته باشند مرا به بازی بگیرند؟ ولی الان شدم بازیکن غیر فنی! داستان چیز دیگری است.درخشان می خواهد بازیکنی را که خودش آورده است بازی دهد تا فردا محکومش نکنند که چرا داماش را مجبور کرده که با او قرار داد ببندند.

وقتی از ایشان می پرسند که چرا بازیکنی که در چند هفته یا مصدوم بوده و یا اگر بازی کرده شش، هفت هفته است گل نزده، ولی همچنان اورا فیکس بازی می دهد، می گوید باید به کبه فرصت داد تا بهتر شود و گل بزند اما من این فرصت را نباید داشته باشم که هیچ، مثلا در رشت به نفت تهران گل می زنم ولی هفته بعد در برابر سپاهان باید به نیمکت بچسبم و وقتی به زمین می فرستد مرا که دیگر کار از کار گذشته است! از درخشان یک سوال دیگر دارم، چه زمانی است که من بازی کردم و تیم نتیجه نگرفت؟ در کدام بازی از من ناراضی بود؟ اصلا درخشان روحیه را از من گرفته است "

در این شرایط خیلی احتیاج نیست که از چاووشی سوال بپرسید، او دلش خیلی پرتر از این حرفهاست. خودش اتوماتیک وار هم سوال می پرسد و هم جوابش را می دهد! چاوشی در ادامه می گوید:

" در بازی با صبا عالم و آدم دیدند و گفتند که داماش دو بازیکنش در زمین اصلا نبودند و تیم ما نه نفره بازی کرد اما ایشان چنین اعتقادی ندارند! من چند ساله در داماش بازی می کنم، از ابتدا بودم و همیشه همه ی توانم را به کار گرفتم تا تیم شهرم به موفقیت برسد، من وظیفه ام گلزنی است. در این تیم آقای گل شدم، بیشترین گلها و امتیاز آورترین شان را برای تیمم زده ام.از جوانان بوده ام تا حالا، اگر هم یکسال از این تیم رفتم به خاطر بازی در لیگ برتر بود، و درحالی که از چند تیم پیشنهاد داشتم دوباره در دسته یک به تیمم پیوستم تا آن را با کمک دیگران بالا بیاوریم ولی این آقا امروز آمده و فردا دیگر شاید نباشد. من آرزویم فقط موفقیت داماش و ماندگاری اش است، امثال درخشان می آیند و می روند اما اگر تیم لطمه بخورد این مردم شهرم هستند که ضربه می خورند و من دوست ندارم ناراحتی آنها را ببینیم."[/color:bc4341a549]

[color=red:bc4341a549]وقتی دلیل نامهربانی درخشان را از او می پرسیم، چنین می گوید: " آقای درخشان از این ظاهرا ناراحت هستند که چرا مردم مرا تشویق می کنند وقتی تیم نتیجه نمی گیرد. درخشان می گوید تو به آنها خط می دهی! اگر تماشاگران مرا صدا می زنند به خاطر بازی های گذشته ام هست، آنها خودشان بهتر از هر کارشناسی تشخیص می دهند، آنها قدر کسانی که برایشان زحمت کشیده اند را می دانند و اگر لحظه ای از خط خارج شوم خود آنها مرا سر جایم می نشانند. اگر من خط می دهم حتما وقتی که آقای عابدینی هم پا به ورزشگاه می گذارند و همه به احترامشان بلند می شوند و تشویق می کنند، ایشان هم به آنها پول می دهد و خط می دهند!؟ نه خیر آقا مردم خودشان فرق ها را تشخیص می دهند. "[/color:bc4341a549][/size:bc4341a549]

[img:bc4341a549]http://u.goal.com/236700/236736hp2.jpg[/img:bc4341a549]

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... 9%86%DB%8C[/align:bc4341a549]
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » دوشنبه فبريه 25, 2013 5:22 am

[b:c4aa6a746a][color=red:c4aa6a746a]درگیری لفظی چاووشی و درخشان در رادیو ورزش[/color:c4aa6a746a]

[color=darkblue:c4aa6a746a]غروب امروز رادیو ورزش گفتگویی با افشین چاووشی انجام داد که در آن چاووشی از عدم بازی کردن خود انتقاد و آن را غیر فنی عنوان کرد.
پس از صحبتهای چاووشی درخشان نیز به روی خط رفته و دشمنی بازیکنان را با کبه یکی از مشکلات تیم خود دانست.
این در حالیست که باید از درخشان سوال کرد که اگر چاووشی یا متوسل زاده با کبه درگیر شوند حرفتان درست اما طبق گفته یکی از بازیکنان طی هفته گذشته حسین کوشکی و ابوذر رحیمی با کبه درگیر شدند و کار بجایی رسیده که حتی نیکبخت با آن بازی ضعیفش نیز از بازی ضعیف کبه انتقاد کرده است.
آنگونه که پیداست ریشه تندخویی های کبه نسبت به بازیکنان ایرانی و واکنش ایرانیها بیشتر به رفتار تبعیض آمیز درخشان برمیگردد.
[/color:c4aa6a746a]
[/b:c4aa6a746a]

[size=18:c4aa6a746a]آقای درخشان جان تی مار چاوشیَ وا بده ![/size:c4aa6a746a]
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » دوشنبه فبريه 25, 2013 5:22 am

اصلا دوست ندارم این روزها رو ببینم.
مطمئنم نه من و نه هیچ هواداری از وضعیت الان تیم راضی نیست. نباید این همه حاشیه در تیم وجود داشته باشه. تیمهای پایین جدول دارن بدون حاشیه کار می کنند و هر لحظه ممکنه با دو تا نتیجه خوب روحیه بگیرن و از ما جلو بیفتن. امیدوارم تیم با همدلی ولو موقتی به کارش ادامه بده تا این لیگ نحس به سلامت تموم بشه.
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط mostafa » دوشنبه فبريه 25, 2013 5:36 am

با این مصاحبه های چاووشی و سایر بازیکنانمون، بیشتر ا قبل دارم به درخشان بدبین میشم. به نظرم با این سر مربی در ادامه لیگ دچار مشکل میشیم. الان تیم ما ضعف اصلیش عدم اتحاد و همدلی بچه هاست به لطف لجاجت های آقای درخشان. به نظرم اگر افشین ناظمی هدایت تیم رو موقتا در دست بگیره بهتر نتیجه میگیریم.
تصوير
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 04, 2011 12:00 am

پستتوسط cabana » دوشنبه فبريه 25, 2013 6:01 am

تازه متوجه شدم مربی ای که دلال بازیکنه چطور به تیم ضربه می زنه فصل پیش همه تو شاهین بوشهر از این آقا بد می گفتن چرا آوردنش داماش.
نبودش به سوده تیمه فکر می کنم افشین ناظمی بهتر با تیم نتیجه بگیره. موضوع الان دیگه مسائله فنی نیست بهم زدن ارامش بازیکنایی هستش که واقعا دلشون با داماشه
نماد کاربر
cabana
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط mehdi_damash » دوشنبه فبريه 25, 2013 7:41 am

درخشان باید این بحثارو جمع کنه در افتادن با بازیکن بومی ور افتادن یکی نیست اینو به این آقا بگه.افشین و هادی و... همه تو دل رشتیا جا دارن آقای مربی پس پا رو دم شیر نزار چون خواه نا خواه جو ورزشگاه به سود این بازکناست آره پسر خوب :)
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط sinaabarar » دوشنبه فبريه 25, 2013 8:01 am

valla manam taze bafahmastam chejoor adami ise! vasi bafahme ki aya rashte! ya das oosane az khoo karan ya anki ba tipa(bakhanid darkooni) vasi az ami shahr bashe! mere bazikon mohem niye vali ajoor chachool baziana vasi jama koone! faghat damash mohemme! alan agar jama nookoone de vasi ana jama koonim! bazi ba zobe ahan agar adame manestan bazi bookoodidi ke hich! agar na bazi ba nafte abadan ane pero mara avarim ane cheshe jolo! an de che masghare bazi ise? baz takid koonam dallalio band bazi aya jayee nare! agar bazikone boomi navare vasi bazikoni dar tarkib bane ke arzesh badare! agaram bazikone boomi amade nooboo ke hich aybi nare! vali bakhaye lajbazi bookooneho ajoor kardo karan de khodesh dane! aya booshehr niye aghaye derakhshan. man be shakhse ta hasa hamishe say bookoodam jaghalana arama koonamo harfe eltehab za nazanam. vali de nasha tahammol koodan! inafar hasa khaye az modirane site babe ya aghaye saravani a aghaya bage! :twisted:
نماد کاربر
sinaabarar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه فبريه 01, 2013 12:00 am

پستتوسط shahin_darknight » دوشنبه فبريه 25, 2013 10:21 am

آقا یکی لطف کنه ، سریع بگه امروز [color=red:2a2c2393b6][size=18:2a2c2393b6]تمرین کجاست و[/color:2a2c2393b6]ساعت چنده[/size:2a2c2393b6] ؟؟؟؟ /6/ /6/ /6/
وطن بی تو هرگز وجودم مباد // بلند آنکه نام تو ایران نهاد
نماد کاربر
shahin_darknight
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 12, 2012 12:00 am

پستتوسط Mordab » دوشنبه فبريه 25, 2013 10:58 am

[quote:16c7a3862e="shahin_darknight"]آقا یکی لطف کنه ، سریع بگه امروز [color=red:16c7a3862e][size=18:16c7a3862e]تمرین کجاست و[/color:16c7a3862e]ساعت چنده[/size:16c7a3862e] ؟؟؟؟ /6/ /6/ /6/[/quote:16c7a3862e]

امروز تمرین تو عضدی نیست : به احتمال زیاد سردار جنگل : ساعتش رو اطلاع ندارم...
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » دوشنبه فبريه 25, 2013 11:09 am

تاریخ انقضای درخشان دیگه تمام شد
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط ahura » دوشنبه فبريه 25, 2013 12:36 pm

چاووشي بازي بعد تو تركيب نباشه تو رشت . بجه ها از خجالت درخشان در ميان. نيكبخت و حاجي زاده بدرد نميخورن
نماد کاربر
ahura
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 18, 2012 12:00 am

پستتوسط imani-shaft » دوشنبه فبريه 25, 2013 1:29 pm

به امید خدا این بازی رو با امتیاز بر میگردیم...
داماش تو را چشم به راهم
شفت زاکان گیلکید؛طرفدار داماش ید
داماش فقط مال رشتی ها نیست بلکه برای تمام گیلانی ها هست
نماد کاربر
imani-shaft
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 31, 2012 12:00 am

پستتوسط Chikchi » دوشنبه فبريه 25, 2013 1:48 pm

آقا واقعا منم حال و روز خوب و خوشی ندارم. این همه هوادارا واسه این تیم حرص و جوش می خورن اونوقت وضعیت تیم اینجوریه. نهال تیم تا می خواد جون بگیره مشکلات نمی ذارن. الانم که توی تیم حاشیه داریم. آقایان کادر فنی و مسئولین تیم، یه کم به فکر این هوادارا باشید. یه کم مصلحت اندیشی کنید. 7 هفته بیشتر نمونده. زمستون میره رو سیاهیش واسه ذغال می مونه. یعنی کج دار و مریزم نمیشه این وضعیت رو ادامه داد؟ اگه الان به جای ذوب آهن بودیم چی؟ ذوب داره این همه بد نتیجه می گیره اما هنوز عرصه رو ترک نکرده. مقایسه ی برابری نیست اما الان وقت تسویه حساب و حال گرفتن نیست.
دوستان خواهش می کنم اگه موج منفی وجودتونو پر کرده نیاین تو سایت. یا حداقل نظر ندید. آخه ما تجربه ی بدتر ازینو داشتیم. حتما باید تو خطر سقوط باشیم تا همدل بشیم. دوستان به نظر من تغییر کادر فنی الان دیگه به کار داماش نمی آد. نارضایتیمونو در حد انتقاد از کادر فنی نگه داریم و اجازه بدیم این فصل تموم بشه. فرصت زیاده. اگه داماش واسه ما مهمه فعلا با این شرایط ادامه بدیم که حداقل دو ماه بعد این فصل زمان داریم.
فاصله ی زیادی تا شرایط بد سال قبل نداریم. مثل اینکه بازم این ماییم که باید بیایم قلمه بزنیم به این نهال. کنارش وایستیم و هواشو داشته باشیم. امیدوارم تاپیک هایی که سال بعد می زنیم تاپیک های بازی های لیگ برتر باشه نه لیگ یک.
نماد کاربر
Chikchi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 06, 2012 12:00 am

پستتوسط ali0131 » دوشنبه فبريه 25, 2013 2:30 pm

یعنی بالاخره ما این 3 امتیاز رو میگیریم /4/ .

خدا کنه وگرنه قیافه ام اینجوری میشه 8O
همان قدر که شما به اکسیژن نیاز دارین تا زنده باشد من به شهرم رشت برای زنده ماندن نیاز دارم
نماد کاربر
ali0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 26, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 1 مهمان