[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - بحث و گفتگو در حول اخبار صفحه اصلی سایت و خبرگزاری ها

بحث و گفتگو در حول اخبار صفحه اصلی سایت و خبرگزاری ها

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط sepidroudi » يکشنبه فبريه 24, 2013 11:40 am

[quote:dfa612f141="MEHRDAD"]sepidroudi : چه فرقی می کنه کی نوشته ؟ وارش اسپرت گذاشته رو خروجیش .
" همه میدونیم انتخاب درخشان پرسپولییییسی کار عابدینی بود الان چطور شد فشار هییت مدیره و مالک؟ "
همه میدونیم؟ از کجا میدنیم؟ اگر از مصاحبه های مستقیم و غیرمستقیم که خود عابدینی گفت من درخشان رو انتخاب نکردم بگذریم ، کسانی که بعد از بازی ملوان رفته بودند باشگاه اعتراض کنند(که بعضی ها از کاربران وارش بودند) همونجا این مسئله رو شنیدن و توضیح عابدینی هم این بود که من اون موقع می خواستم برم و صحبت این بود که محمد مدیرعامل بشه و واسه همین دخالتی نکردم در حالی که گزینه دیگه ای داشتم .
ضمنا کسی ماجرا رو آپدیت نکرده بلکه ما اصلا توضیحی ندادیم و این خود بعضی از شما بودید که رفتید تو پیله ای که دور خودتون پیچیدید .

حالا من یه سوال دارم ... یعنی از کل این مطلب فقط همین نکته برات مهم بود معین؟![/quote:dfa612f141]

[color=black:dfa612f141]باشه برادر ما نمیدونیم! - ولی فقط دوست داشتم درخشان خوب نتیجه بگیره تا ببینم آقای عابدینی توی دفتر باشگاه بازم میگفت که درخشان گزینه ی من نبود!!!
فقط یک دور به زمان انتخاب درخشان برگردیم مطمعنا یه سری چیزا یادمون میاد ...

ضمنا منظورت از این جمله رو کامل نگرفتم (شاید گیراییم ضعیفه :lol: ) که نوشتی: ضمنا کسی ماجرا رو آپدیت نکرده بلکه ما اصلا توضیحی ندادیم و این خود بعضی از شما بودید که رفتید تو پیله ای که دور خودتون پیچیدید. :roll:

اما در مورد سوالی که پرسیدی عرض کنم خدمت برادر بزرگتر خودم که اتفاقا کل متن برام مهم بود و چند دور خوندم و استفاده کردم ولی بیشتر متن تازگی نداشت و در واقع هممون کم و بیش از یه سری چیزا اطلاع داشتیم. اما برداشتم این بود که تو قسمت اول متن مطالب و تفاسیر جدیدی داره بیان میشه که برام جای ابهام داشت :roll: [/color:dfa612f141]

بهرحال اگر سوال من نابجا بود و بحث بیخودی کردم از جمیع دوستان عذر میخوام
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط gilan-astaneh » يکشنبه فبريه 24, 2013 11:59 am

این متنی که نوشته شده زیاد قبول ندارم خیلی حرف دارم اما مجبوریم سکوت کنیم :?: :?: /15/
امیدوارم هیچوقت تیم اینجوری نبینم تا الان که فصل تلخی بوده ای خدا :?
در کوی نیک نامان ما را گذر ندادند
گرتو نمی پسندی تغییر ده قضا را
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه فبريه 24, 2013 12:00 pm

بلا می سر گفتی ماجرا جور دیگه بود و اینطور گفته می شد من گفتم کی اینطور میگفت؟ گفتی ماجرا آپدیت می شد گفتم اصلا ماجرا رو کامل نگفتیم که بخواد آپدیت بشه .
تو این مطلب هم نگارنده ننوشته عابدینی این حرف رو زده که من انتخاب نکردم من اینجا فقط برای یادآوری گفتم که اون افرادی که بعد از بازی ملوان اومدن هم شنیدن ولی ما خودمون از همون اول می دونستیم .
تفاسیر هم چندان جدید نبود و فقط مستقیم گفتیم و از همون موقع تا الان تو مصاحبه ها گفته می شد شما دقت نکردی برادر :wink:

همینجوری نوشت : میگن یه طرفی میاد می بینه صف نونوایی شلوغه ، میاد اونجا چو میندازه که آقا دارند کوچه بغلی حلیم مجانی میدن . همه میرن دنبال حلیم... اینقدر این حرف میپیچه که وقتی به خودش رسید طرف باورش شد گفت عه نکنه دارند حلیم مجانی میدن .

[color=black:632398e8d9]طبق اعلام رئيس ديوان عالي کشور، راي حکم اعدام مالک سابق شرکت ورزشي باشگاه داماش ايرانيان تاييد شد. اين خبر بهانه اي شد تا با نگاهي ورزشي به مقايسه مالک سابق و کنوني باشگاه داماش بپردازيم .[/color:632398e8d9]
http://www.varesh-sport.com/1228-هیاهویی-برای-هیچ...

[color=black:632398e8d9]عصر چهارشنبه گروه کوهنوردی پژواک رشت همایشی در یابود مرحوم مجتبی قناعت شعار کوهنور جوان رشتی و از هواداران داماش برگزار کرد .[/color:632398e8d9]
http://www.varesh-sport.com/1227-همایش-یادبود-مرحوم-مجتبی-قناعت-شعار-برگزار-شد
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط MEHRDAD در يکشنبه فبريه 24, 2013 12:37 pm .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط zxzx » يکشنبه فبريه 24, 2013 12:06 pm

من هم با این مطلبی که روی سایت قرار دادید در این زمان موافق نیستم :roll:
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه فبريه 24, 2013 12:15 pm

قبول ندارم و قبول دارم نگید، این تاپیک واسه اینکه نظر کامل موافق یا مخالف یا تحلیلی بدید و مشکلی نیست هرشخصی نظری داره ولی لطفا اگر جایی توضیحاتی داده شد یا از متن دفاع شد اینقدر راحت مثل بعضی از دوستان همه چیز رو فراموش نکنید و اتهام نزنید . همین...
پ.ن : تو هیچ زمینه ای به نظر شخصی من همیشه رفتن ها چاره کار نیست و گاهی نیازه تلنگر بزنیم تا اصلاحات انجام بشه .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط armin8651 » يکشنبه فبريه 24, 2013 2:21 pm

همین بود که میگفتین از هرندی یک چیزهایی داریم که به وقتش افشا می کنیم!!!
هرندی مگه چه هیزم تری ... !!!
الان با این نتایج افتضاح به این اوضاع رسیدیم، نوشته ها این جوری شده! درست نیست دوستان.
با گذشت زمان داره حرف خیلی ها تو اون زمان ثابت میشه.

در هر صورت به امید موفقیت داماش
رشت، داماش، عشق
نماد کاربر
armin8651
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه فبريه 24, 2013 2:37 pm

armin8651 : به قول فردوسی پور اجازه دارم کلم رو بکوبم به میز؟
الان شما در مورد مطلب صفحه اصلی نظردادی؟!!! از هرندی که چیزی گفته نشد آرمین خان!!!یعنی اصلا سوژه چیزی نیست که بخوایم راجع بش حرف بزنیم، فقط نحوه اومدن و رفتنش تو یه بخش از مطلب اومده!لااله الا الله .. :roll:
به عنوان بردار کوچکتر توصیه می کنم اول مطالب رو خوب بخونید ، چون اینجا اصلا حرف از افشاگری و این چیزا نیست فقط شرح ماجراست...
البته این مطلب رو من ننوشتم اما چون مسئولم و روی خروجی سایت گذاشتم دارم پاسخ میدم .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط armin8651 » يکشنبه فبريه 24, 2013 2:55 pm

[quote:5c563439eb="MEHRDAD"]armin8651 : به قول فردوسی پور اجازه دارم کلم رو بکوبم به میز؟
الان شما در مورد مطلب صفحه اصلی نظردادی؟!!! از هرندی که چیزی گفته نشد آرمین خان!!!یعنی اصلا سوژه چیزی نیست که بخوایم راجع بش حرف بزنیم، فقط نحوه اومدن و رفتنش تو یه بخش از مطلب اومده!لااله الا الله .. :roll:
به عنوان بردار کوچکتر توصیه می کنم اول مطالب رو خوب بخونید ، چون اینجا اصلا حرف از افشاگری و این چیزا نیست فقط شرح ماجراست...
البته این مطلب رو من ننوشتم اما چون مسئولم و روی خروجی سایت گذاشتم دارم پاسخ میدم .[/quote:5c563439eb]

متن رو کامل به دقت خوندم، 14 خط از این متن کوتاه در ارتباط با هرندی بود! چیزهایی هم که گفته شد کمی نسبت به گذشته تغیر (با ملایمت بیشتری) نوشته شده!
پس با این اوصاف افشاگری هنوز سر جاش هست که ما هم منتظر میمونیم تا شاید قانع شیم که هرندی آدم بدی بود، ولی کاش این رو متوجه بشیم که رشتی بد یا به اصطلاح بد رو باید به غریبه ترجیح داد!
در ضمن هر مطلبی هم که هر کس مینویسه که نباید تو سایت هواداران داماش قرار بگیره! این نوشته هاست که باعث میشه بعضی ها بگن سات وابسته به جایی هستش، پس باید تو مطالبی که گذاشته میشه سخت گیر بود (چون هوادار داماش هستم این حق رو به خودم دادم که چنین چیزی مطرح کنم) همچنین اگه مطلبی از فرد دیگه گذاشته میشه چقدر خوبه که اسم نویسنده هم ذکر بشه، من تا الان جای دیگه ای این مطلب رو ندیدم
حالا میشه بگین این نوشته مال کی هستش، شاید بی ارتباط با لینک پایین نباشه چون تو انتخاب عنوان مطلب که سلیقه های نزدیکی دیده میشه:

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... B%8C%DA%86
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط armin8651 در يکشنبه فبريه 24, 2013 6:02 pm .
رشت، داماش، عشق
نماد کاربر
armin8651
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط sajad1985 » يکشنبه فبريه 24, 2013 2:59 pm

[color=blue:97b5f6c342]خیلی برام جالب بود این نوشته ها و ظاهرا بعضی ها مایل به گل آلود شدن آب هستند تا به مقاصد خودشون برسند اما ای کاش نام نگارنده هم پی نوشت مطلب می شد تا جناح بندی ها قابل درک بود
اما خطاب من به نگارنده مطلب حال از هر جبهه و جناح و با هر قلم و سویی که داره اینه چطور در زمان کنونی امیر عابدینی بر طبل مخالفت با مالک باشگاه می کوبه و اینگونه صریح از درخشان انتقاد می کنه و خواسته های او در این برهه زمانی با مالک باشگاه یکسو نیست اما در جریان امید هرندی شده بود بچه حرف گوش کن و از دستور مالک و اعضای هیئت مدیره حرف شنوی داشت و نظرات و تصمیمات خودشو با سایرین یکسو می کرد ؟!!
چطور بلافاصله بعد از جریان شیراز شاهد مصاحبه های غیر حرفه ایی ایشون تو انواع خبرگزاری ها بودیم ؟!!

فاصله ایی که ایشون با مالک باشگاه گرفته بر عام و خاص عیان شده پایان فصل هم باید کول و بارشو جمع کنه از این شهر بره چون امسال بیشترین ضربه رو داماش از عابدینی خورد به دلایل کاملا روشن واسه هوادارا البته خودش هم می دونه تو داماش دیگه جایی نداره و امروز فرداست شاهد کولی بازیهای ایشون هم خواهیم بود ...
در ضمن جریان هرندی و سناریو اخراجش خیلی وقته مختومه شده پس با آسمان ریسمان بافی برای رسیدن به مقاصد خاص از اسم اون بنده خدا مایع نگذارید ..[/color:97b5f6c342]
ـــــــــــــــــــــــ
sajad1985
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 22, 2012 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه فبريه 24, 2013 3:11 pm

عزیز جان گفتم مطلب رو من روی خروجی گذاشتم پس من پاسخگو هستم و به همه چیزش فکر کردم . حالا چه ربطی داره به این لینک؟
در ارتباط با قضیه هرندی بود اما شرح ماجرا...شما بگو نمی خوام بگید دعوا شد و نمی خوام بگید قبلش چه اتفاقاتی افتاد، نمی خوام ماجرای رفتنش رو درست تر بدونم من میگم خب دوست نداری دیگه ومیگم نظرته و حرفت رو قبول می کنم ولی اینجوری که مفهوم مطلب رو متوجه نمیشی یه بحث دیگه است و رو حرفم هستم یا مطلب رو با دقت نخونده یا......
اون بعضی ها که فرمودین احتمالا مثل برداشت جنابعالی راجع به این مطلب، میان و راجع به قضایا این فکرا رو می کنند وگرنه خیلی راحت با یه کم فکر متوجه می شدند ما اگر منافع خاصی رو داشتیم اصلا فضای اینجا رو باز نمیذاشتیم مثل سایت های هواداری برخی تیم ها رفتار می کردیم . یا اصلا چنین مطالبی می نوشتیم؟
امیدوارم روزی به این نتیجه نرسم که بیخیالی راجع به مسائل برخورد کنم...
آخرين ويرايش توسط MEHRDAD on يکشنبه فبريه 24, 2013 3:25 pm, ويرايش شده در 2.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط armin8651 » يکشنبه فبريه 24, 2013 3:23 pm

قضاوت با دیگران و در آینده ...
من که با شخص خاصی خصومت ندارم، فقط همین اوضاع رو پیش بینی می کردم (مثل خیلی ها) و ناراحت از این که اوضاع تیم با توجه به این مسائل این جوری شده، همیشه داریم از یک نوع رفتار ضربه میخوریم، چرا مثل سپاهان یا تراکتور نباید به خودمون بیایم، هر چند شاید خیلی این مسائل بزرگ باشه ...
اینم در نهایت حرف های من که به قول شما نمیتونم بفهمم چی نوشته شده.
رشت، داماش، عشق
نماد کاربر
armin8651
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط sajad1985 » يکشنبه فبريه 24, 2013 3:49 pm

[quote:4595cf6c07="MEHRDAD"]عزیز جان گفتم مطلب رو من روی خروجی گذاشتم پس من پاسخگو هستم و به همه چیزش فکر کردم . حالا چه ربطی داره به این لینک؟
در ارتباط با قضیه هرندی بود اما شرح ماجرا...شما بگو نمی خوام بگید دعوا شد و نمی خوام بگید قبلش چه اتفاقاتی افتاد، نمی خوام ماجرای رفتنش رو درست تر بدونم من میگم خب دوست نداری دیگه ومیگم نظرته و حرفت رو قبول می کنم ولی اینجوری که مفهوم مطلب رو متوجه نمیشی یه بحث دیگه است و رو حرفم هستم یا مطلب رو با دقت نخونده یا......
اون بعضی ها که فرمودین احتمالا مثل برداشت جنابعالی راجع به این مطلب، میان و راجع به قضایا این فکرا رو می کنند وگرنه خیلی راحت با یه کم فکر متوجه می شدند ما اگر منافع خاصی رو داشتیم اصلا فضای اینجا رو باز نمیذاشتیم مثل سایت های هواداری برخی تیم ها رفتار می کردیم . یا اصلا چنین مطالبی می نوشتیم؟
امیدوارم روزی به این نتیجه نرسم که بیخیالی راجع به مسائل برخورد کنم...[/quote:4595cf6c07]

[color=blue:4595cf6c07]مهرداد عزیز من که یقین داشتم شما تو این برهه رو این مطلب کار می کنید و البته شک ندارم باز هم روی اینجور مطالب مانور می دهید در ضمن در مورد ماجرای هرندی اگر اطلاعاتم بیشتر از شما نباشه کمتر نیست من هیچ وقت منکر اشتباهات هرندی البته با توجه به سناریوهای از قبل تعیین شده نبوده و نیستم و احساس می کنم با سادگی تمام بازیچه دست حضرات شد در مورد درک مطلب هم کاملا هم مفهوم مطلب برای بنده القاء شد و شما نگران عدم درک بنده از مطلبی یکی دو پارگرافی نباش در مورد فضای دموکرات سایت اینکه نظرات باز باشه و هرکی هرچی بگه لزوما فضای باز یا دموکراسی نیست دموکراسی اونجاست که ....
بی خیال ..
[/color:4595cf6c07]
sajad1985
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه فبريه 24, 2013 4:06 pm

sajad1985 : عزیز جان من اصلا جواب کامنت جنابعالی رو ندادم، در پاسخ به آرمین بود و نمی دونم چجوری کامنتم رو مربوط به خودت دونستی!!!
تفکراتت هم واسه خودت محترم برادر، اما در مورد فضای باز سایت فقط کافیه که بری یه سر به سایت ها تائید نظری یا بسته همین دور و بر بزنی تا ببینی که اگر دنبال چیزی بودیم می تونستیم خیلی راحت تر از اون چیزی که حتی فکرش رو بکنی مثل بعضیا سایت رو ببندیم و با هویت های ناشناس نظراتی رو که دلمون می خواد رو انتشار بدیم و به چیزی که می خوایم برسیم نه اینکه وقت وانرژِی مون رو خرج پاسخگویی کنیم .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط sajad1985 » يکشنبه فبريه 24, 2013 4:40 pm

[quote:ec94e77f91="MEHRDAD"]sajad1985 : عزیز جان من اصلا جواب کامنت جنابعالی رو ندادم، در پاسخ به آرمین بود و نمی دونم چجوری کامنتم رو مربوط به خودت دونستی!!!
تفکراتت هم واسه خودت محترم برادر، اما در مورد فضای باز سایت فقط کافیه که بری یه سر به سایت ها تائید نظری یا بسته همین دور و بر بزنی تا ببینی که اگر دنبال چیزی بودیم می تونستیم خیلی راحت تر از اون چیزی که حتی فکرش رو بکنی مثل بعضیا سایت رو ببندیم و با هویت های ناشناس نظراتی رو که دلمون می خواد رو انتشار بدیم و به چیزی که می خوایم برسیم نه اینکه وقت وانرژِی مون رو خرج پاسخگویی کنیم .[/quote:ec94e77f91]
[color=blue:ec94e77f91]خواسته یا ناخواسته ظاهرا نوع تفکرات و برداشت بنده و آقا آرمین در موازات هم بود در مورد فضای باز سایت هم کاری به کار این نزدیکی ها ندارم اما باید بگم همونایی که شما ادعا می کنی نظرات رو در جریان های خاص هدایت می کنند و من هم تا حدودی موافق حرفتون هستم بارها تیغ های انتقادیشون در گذشته بر علیه مدیرعامل سابقشون نشانه رفته و صالح نیا رو از انتقادهای به حقشون بی نصیب نگذاشته اند شما بفرمائید در این اواخر از بعد نقص های موجود مدیریتی در باشگاه و حرف دل هواداران چه وقت و زمانی لب به انتقاد گشودید ؟
الان هم این بحث هارو پیش می کشید تا هواداران رو مقابل مالک باشگاه قرار بدهید تا به عهد ابدیتان با امیر عابدینی پایبند باشید همانطور که در جریان برکناری هرندی تمام و کمال پشت مدیر باشگاه بودید و دم از افشاگری می زدید البته گویا الان خیلی از مسائل رنگ باخته و ..[/color:ec94e77f91]
sajad1985
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه فبريه 24, 2013 4:55 pm

تفکر و اتهامت ناشی از توهمی هست که خواسته یاناخواسته دچارش شدی و به همین دلیل، نیازی به پاسخگویی نمی بینم ... نمیدونم شاید من فکر می کنم ابهام داری و قضیه چیز دیگه ای باشه که بی خبرم.....!

دوستان دیگه ای هم می تونند مراجعه کنند به آرشیو و یا اگر سوالی مثل ایشون در مورد بحث هرندی دارند هم می تونند باز به مطالب آرشیوی همون موقع یه سر بزنند که اصل بی طرفی رو داشتیم و به منافع تیم فکر می کردیم.
این آرشیو شهریور : (ما اینجا از چه کسی حمایت کردیم؟ و در ادامه طرف کسی رو گرفتیم؟ )
http://www.varesh-sport.com/archive-1391-6-.htmlشهريور%20ماه

این تیترها و پوشش خبری اون برهه :

http://www.varesh-sport.com/article951.html

http://www.varesh-sport.com/article959.html

http://www.varesh-sport.com/article960.html

http://www.varesh-sport.com/article961.html

http://www.varesh-sport.com/article962.html

این تیتر بعد از بازی راه آهن هست که حتی درخشان انتخاب شده بود:

http://www.varesh-sport.com/article966.html

قضاوت منصفانه با شما .
تو این موردم لابد نباید از مالک انتقاد می کردیم و مشکل یه شخص دیگه ای هست که بازیکنان با حرفا و قول اون بود که برگشتن سر تمرین. هنوز هم چیز خاصی نگرفتند...خیلی ها یک بعدی اند دیگه! حتما باید همه چی موشکافی بشه که قرار بوده چه اتفاقی بیفته و چطور شد که اون اتفاق نیفتاد (حتی مازیار میگفت یه خبری هست) اگر نگیم ما یه جای کارمون مشکل داره اگر بگیم متهم میشیم...باورها به مشکل خورده نه مطالب و حرف های ما .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان