" همه میدونیم انتخاب درخشان پرسپولییییسی کار عابدینی بود الان چطور شد فشار هییت مدیره و مالک؟ "
همه میدونیم؟ از کجا میدنیم؟ اگر از مصاحبه های مستقیم و غیرمستقیم که خود عابدینی گفت من درخشان رو انتخاب نکردم بگذریم ، کسانی که بعد از بازی ملوان رفته بودند باشگاه اعتراض کنند(که بعضی ها از کاربران وارش بودند) همونجا این مسئله رو شنیدن و توضیح عابدینی هم این بود که من اون موقع می خواستم برم و صحبت این بود که محمد مدیرعامل بشه و واسه همین دخالتی نکردم در حالی که گزینه دیگه ای داشتم .
ضمنا کسی ماجرا رو آپدیت نکرده بلکه ما اصلا توضیحی ندادیم و این خود بعضی از شما بودید که رفتید تو پیله ای که دور خودتون پیچیدید .
حالا من یه سوال دارم ... یعنی از کل این مطلب فقط همین نکته برات مهم بود معین؟![/quote:dfa612f141]
[color=black:dfa612f141]باشه برادر ما نمیدونیم! - ولی فقط دوست داشتم درخشان خوب نتیجه بگیره تا ببینم آقای عابدینی توی دفتر باشگاه بازم میگفت که درخشان گزینه ی من نبود!!!
فقط یک دور به زمان انتخاب درخشان برگردیم مطمعنا یه سری چیزا یادمون میاد ...
ضمنا منظورت از این جمله رو کامل نگرفتم (شاید گیراییم ضعیفه

اما در مورد سوالی که پرسیدی عرض کنم خدمت برادر بزرگتر خودم که اتفاقا کل متن برام مهم بود و چند دور خوندم و استفاده کردم ولی بیشتر متن تازگی نداشت و در واقع هممون کم و بیش از یه سری چیزا اطلاع داشتیم. اما برداشتم این بود که تو قسمت اول متن مطالب و تفاسیر جدیدی داره بیان میشه که برام جای ابهام داشت

بهرحال اگر سوال من نابجا بود و بحث بیخودی کردم از جمیع دوستان عذر میخوام