[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان VS صبای قم / عکس ها و خبرهای کوتاه و نظرات

داماش گیلان VS صبای قم / عکس ها و خبرهای کوتاه و نظرات

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط RASHTBOY » شنبه فبريه 23, 2013 5:52 pm

جالبه همه تیم هایی رو که از بحران خارج می کنیم ، مقطعی بوده و فقط در بازی ما از بحران خارج می شوند ؛ آن از مل مل با این نتایج درخشانش ، اون از راه اهن با بازی درخشان امروزش ، در آینده نزدیک هم صبا همان سیر قهقرایی خودش رو طی خواهدکرد .
در خصوص اظهار نظر درخشان ، مبنی بر اینکه قول می دهد تا داماش در لیگ بماند ؛ نمی دونم این ترک اردبیلی ، واقعاً هوشش پایینه ، نمی دونم آب تهرووووووووون رو خورده ، جدیداً زرنگ شده ولی هرچی که هست اظهار نظر مزخرفی بود و بس ؛ باز دست مرفاوی درد نکنه که از هوادارن داماش بعنوان ، هوادران پر شور یاد کرد ، مگر اینکه یک بیگانه از هواداران ما تعریف کنه ، دیگران که بعد از محرومیت ما ، مثل بز تو tv دوربین رو نگاه می کنند و . . .
قدر این هوادران رو کسی مثل مرفاوی می فهمه ، چون در جایی داره مربیگری می کنه که 300 هوادار بیشتر به ورزشگاه نمی یاد !!! باز دست مرفاوی درد نکنه
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » شنبه فبريه 23, 2013 5:58 pm

[quote:094d6ac9b3="MEHRDAD"]حضور نیکبخت و حاجی زاده تو این بازی برام عجیب بود و به نظرم ترکیب بعد از دو تعویضمون اگر از ابتدا بازی می کرد الان برنده بودیم و متاسفانه با این شرایط کار برامون سخت شد .
از ابتدای نیم فصل دوم هیچوقت ترکیب چینی درخشان برام راضی کننده نبود و عجیب بوده ...
ولی با این وجود تعویض مربی تو این برهه به نظر من اصلا درست نیست .. این نظر شخصی من هست . امیدوارم آقای درخشان یه اصلاحاتی رو تو تفکراتش داشته باشه ...
کامنت ها رو داشتم می خوندم که میدونم همه رو تعصب هست اما آقا بعضی وقتا به یه چیزای الکی گیر میدیم مثل همین تیتر که تیم رو توی لیگ نگه میدارم ، خب خبرنگار پرسیده تیم تو لیگ می مونه اینم میگه آره می مونیم.
نکته دیگه اینکه به نظر می رسه بعضی از دوستان اصلا به دنبال واقعیات نیستند و گاها یه جورایی می فهمونند که ما رو هم قبول ندارند و شاید یکی از دلایلی که اون شور سابق رو ندارم همین عدم باورهاست...نمی خوام بحث هرندی رو ورود کنم شما هم زیاد کنکاش نکنید و بحث های گذشته رو به صلاح تیم بهتر هست فراموش کنیم فقط میگم باور کنید از همون هفته دوم از مالکیت تیم خواستار رفتنش شدن اما مدیرعامل پشتش موند ولی خب اشتباهاتی از هر دو طرف وجود داشت که.... بگذریم .
در مورد هادی سهرابی هم خود عابدینی تو جلسه با کانون به ما میگفت هادی امسال ستاره بی حاشیه تیمم هست و یا میگفت غیربومی ها رو تشویق کنید اما چرا بعضی از بازیکنان بومی تیم که اینقدر زحمت می کشند مثل سهرابی یا بعضیای دیگه رو فراموش می کنید و باید اینها رو بیشتر تشویق کنید و بهشون جفا میشه...( این نقل قول رو اینجا گفتم که یه جورایی مرتبط به برخی مباحث بود).
آقا در بحث خرج کردن خداوکیلی سطحی نگاه نکنید ، آقای قویدل باید 22 میلیارد به چای کارا میداد پس چرا یک میلیارد اون هم با وام بانکی بهشون داد؟ اینجا هم که تا الان نفری فکر کنم 3-4 تومن به بازیکنا رسوند . یا بحث موندن سرمربی یا اومدنش رو که غیر مستقیم تو مصاحبه ها میشه فهمید چطور درخشان اومد .
من اینا رو فقط واسه روشن شدن گفتم وگرنه تو این اوضاع بد اقتصادی و یه سری مسائل ناگفتنی دیگه نباید اونقدرها اشخاص رو به چالش بکشیم...
یه چیز دیگه اینکه اینجا انتقاد بکنید (البته فنی نه گیرهای عجیب) ولی رو سکوها نذارید آرامش از دست بره ، که از دست رفتن آرامش رو سکوها بدترین سم برای داماش هست .

پ.ن : فایل صوتی کنفرانس رو هم تونستید دانلود کنید بد نیست :

http://s2.picofile.com/file/7668276341/ ... 6.amr.html[/quote:094d6ac9b3]
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط doctor » شنبه فبريه 23, 2013 6:51 pm

کاری که درخشان با خودش و با تیم محبوب ما می کند و ما هم مستاصل و بیچاره به نظاره آن نشسته ایم , مصداق روایت قدیمی ما ایرانی هاست .

یکی بر سر شاخ بن می برید خداوند بستان نظر کرده و دید

بگفتا که این مرد بد می کند نه با من بلکه با جان خود میکند
نماد کاربر
doctor
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه اکتبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » شنبه فبريه 23, 2013 7:14 pm

[quote:c374084c61="Mordab"][quote:c374084c61="gilan-astaneh"][quote:c374084c61="Mordab"]بچه ها شاید این کامنت من یه مقدار براتون عجیب باشه...
ولی من فکر میکنم درخسان مربی بدی نیست به شما قول هزاردرصد میدم که مدیریت باشگاه و نماینده اصلح ایشون مرغوب داره تو کار و ترکیب داماش دخالت میکنه...
شما ببینید وقتی درخشان متوجه شد که داره با ترکیب افتضاح اولیه بازی میکنه و تیم ضربه خورده فورا"هادی رو جای حاجی زاده و اوردن مصطفی تو جای اصلی خودش تو هافبک و بیرون اوردن نیکبخت به جای ابوذر::: پس درخشان نمیتونه مربی بدی باشه ...
مسائلی داخل تیم هست که شماها و من هوادار خبر نداریم مطمئن باشید درخشان خیلی فشار رو داره تحمل میکنه...
متاسفم برای عابدینی برای شخصیت مدیریتش که میاد تو برنامه نود میگه من به درخشان گوشزد کردم که ترکیب رو چطور بچین...
خب بعد از این حرف ایا از یک مربی چیزی به نام غرور شخصیت باقی میمونه این یعنی ترور شخصیت...
مخصوصا"اینکه انتخاب درخشان از طرف عابدینی نبوده و از طرف هئیت مدیره باشگاه بوده ولی به شما این اطمینان رو میدم درخشان شاید مربی فوق العاده ای نباشه ولی مربی کم دانشی هم نیست...[/quote:c374084c61]

اصلا درخشان مربی بدی نیست من بودم شاهین بوشهر فرستادم لیگ یک؟؟؟؟؟ این آقا هرجا مربی گری کرده کارنامه خوبی نداشته چه پیکان چه راه آهن هیچ جایی نتیجه نگرفت شما یه نمونه از نتایج موفق این آقا یه من نشون بده
من از عابدینی حمایت نمیکنم کارش تا الان افتضاح بوده وباید پاسخگو باشه اما قرار نیست همه مشکلات بندازیم گردن عابدینی ! کل مجموعه تیم باید پاسخگو باشه چه قویدل چه عابدینی چه درخشان
درخشان اگر بیشتر از عابدینی مقصر نباشه کمتر هم نیست[/quote:c374084c61]

............................
ممنون دوست نازنین که به این نکته اشاره کردی خیلی وقت بود منتظر بودم یکی از بچه ها در همین مورد سوال کنه و من جواب بدم
اولا"که این قضیه کارنامه بد درخشان رو فکر میکنم اون دو سه هواداری که تو بازی راه اهن تو قزوین تو برنامه نود صحبت کردن باعث شد تو دهن همه بیفته که درخشان همه تیمها رو انداخته احتمالا"اون بچه ها دقیقا"اطلاع نداشتن ولی اینجا باید بگم که:
تیم شاهین بوشهر اول فصل تا موقعی که دست درخشان بود داشت عالی نتیجه میگرفت بعد اینقدر مشکلات مدیریتی ایجاد شد و دست کم شش الی هفت مدیر عامل عوض کردن که اون باعث نابودی شاهین شد و اخر فصل دوباره تیم داغان شاهین رو دادن به درخشان که خوب دیگه دیر شده بود...
تیم پیکان هم دقیقا"همین شرایط رو داشت یعنی اول تا اخر دست درخشان نبود...
تیم ملی جوانان هم به خاطر صغرسنی و اشتباه سرپرست از بین رفت حالا چرا دوستان میگن درخشان! :برای من جای تعجبه!!!!!!!!!اصلا"ربطی به درخشان نداشت...
من سنم طوری هست که بگم و یادمه که دوران اوج پرسپولیس دوران استانکو و دستیاری همین درخشان و بعد از اون سرمربیگری خود درخشان و دستیاری ناصرمحمد خانی بود...
پس اگه میخوایم در مورد موضوعی صحبت کنیم اول اطلاع دقیق کافی داشته باشیم احتمالا"اون بچه ها هم اطلاع نداشتن وگرنه چنین صحبتهایی نمیکردن...
شاید لازم باشه این رو بگم که فقط دو نفر تو ایران مراحل درجه بالای مربیگری تو ایران گذروندن یکی اقای مجید جلالیه دومی حمید درخشانه...[/quote:c374084c61]

[color=black:c374084c61]دوست عزیز Mordab دیگه درخشانو درست کردی گواردیولا ، انقد هم کارش خوب نیست . اما بقول
شما اگه انقدر دانش داره ،حرف و دخالت مدیریت گوش نمیده و به هزینه اخراج هم شدهسر حرف و
ترکیب خودش میمونه . همین خودش یه امتیاز منفی محسوب میشه .
در مورد شاهین و پیکان و شهرداری و . . . . شرایط و ظرفیت ها فرق میکرد و میکنه ، به همین راحتی
خب نباید همه چیزو باهم مقایسه . . . تو داماش با وضع فعلی باید تیمو تک رقمی کنه (میکرد) ، چون
تقریبا مدیریت همه چیز براش آماده کرد ، شرابط الان تیم با شرایط زمان هرندی مقایسه کنیم !!![/color:c374084c61]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط moji » شنبه فبريه 23, 2013 7:27 pm

/9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ درخشان .. .. . .. /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/
نماد کاربر
moji
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه سپتامبر 05, 2012 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » شنبه فبريه 23, 2013 7:54 pm

[align=center:b1a454a09b][color=red:b1a454a09b][size=24:b1a454a09b]افشین چاووشی: نمی دانم چرا باید بیرون بمانم
[/size:b1a454a09b][/color:b1a454a09b]
[align=center][size=18:b1a454a09b]
[color=black:b1a454a09b]افشین چاووشی پس از دیدار داماش گیلان و صبای قم در گفتگو با خبرنگاران گفت: مردم رشت بسیار مظلوم هستند در تمام ورزشگاههای ایران به ما فحاشی می کنند ولی کسی محروم نمی شود اما کوچکترین حرکت تماشاگران داماش با محرومیت شدید مواجه می شود.
وی در پاسخ به سوال خبرنگاران در خصوص علت بازی نکردنش گفت: سالها برای فوتبال شهر رشت زحمت کشیده ام بهترین گلزن تاریخ فوتبال این شهر هستم اما وضعیتم این شده که باید 90 دقیقه از بیرون شاهد بازی باشم.
چاووشی افزود: ایجاد انگیزه و دادن روحیه برای بازیکنان ایرانی بهترین شرایط را برای بازی کردن ایجاد می کند اما هیچ کس حاضر نیست برای من اینکار را بکند.[/color:b1a454a09b]
[color=red:b1a454a09b]وی ادامه داد: من نمیدانم چرا باید بیرون از زمین باشم در تمرینات بیشترین تلاش را می کنم و برای تیم شهرم حاضرم سرم را هم بگذارم اما انگار کسی من را نمی بیند.[/color:b1a454a09b][/size:b1a454a09b][/align:b1a454a09b]

[img:b1a454a09b]http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1391/01/20/13910120234531525_PhotoL.jpg[/img:b1a454a09b]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط siabagh » شنبه فبريه 23, 2013 8:07 pm

[quote:5cdcf82465="miladcivil"][quote:5cdcf82465="Mordab"][quote:5cdcf82465="gilan-astaneh"][quote:5cdcf82465="Mordab"]بچه ها شاید این کامنت من یه مقدار براتون عجیب باشه...
ولی من فکر میکنم درخسان مربی بدی نیست به شما قول هزاردرصد میدم که مدیریت باشگاه و نماینده اصلح ایشون مرغوب داره تو کار و ترکیب داماش دخالت میکنه...
شما ببینید وقتی درخشان متوجه شد که داره با ترکیب افتضاح اولیه بازی میکنه و تیم ضربه خورده فورا"هادی رو جای حاجی زاده و اوردن مصطفی تو جای اصلی خودش تو هافبک و بیرون اوردن نیکبخت به جای ابوذر::: پس درخشان نمیتونه مربی بدی باشه ...
مسائلی داخل تیم هست که شماها و من هوادار خبر نداریم مطمئن باشید درخشان خیلی فشار رو داره تحمل میکنه...
متاسفم برای عابدینی برای شخصیت مدیریتش که میاد تو برنامه نود میگه من به درخشان گوشزد کردم که ترکیب رو چطور بچین...
خب بعد از این حرف ایا از یک مربی چیزی به نام غرور شخصیت باقی میمونه این یعنی ترور شخصیت...
مخصوصا"اینکه انتخاب درخشان از طرف عابدینی نبوده و از طرف هئیت مدیره باشگاه بوده ولی به شما این اطمینان رو میدم درخشان شاید مربی فوق العاده ای نباشه ولی مربی کم دانشی هم نیست...[/quote:5cdcf82465]

اصلا درخشان مربی بدی نیست من بودم شاهین بوشهر فرستادم لیگ یک؟؟؟؟؟ این آقا هرجا مربی گری کرده کارنامه خوبی نداشته چه پیکان چه راه آهن هیچ جایی نتیجه نگرفت شما یه نمونه از نتایج موفق این آقا یه من نشون بده
من از عابدینی حمایت نمیکنم کارش تا الان افتضاح بوده وباید پاسخگو باشه اما قرار نیست همه مشکلات بندازیم گردن عابدینی ! کل مجموعه تیم باید پاسخگو باشه چه قویدل چه عابدینی چه درخشان
درخشان اگر بیشتر از عابدینی مقصر نباشه کمتر هم نیست[/quote:5cdcf82465]

............................
ممنون دوست نازنین که به این نکته اشاره کردی خیلی وقت بود منتظر بودم یکی از بچه ها در همین مورد سوال کنه و من جواب بدم
اولا"که این قضیه کارنامه بد درخشان رو فکر میکنم اون دو سه هواداری که تو بازی راه اهن تو قزوین تو برنامه نود صحبت کردن باعث شد تو دهن همه بیفته که درخشان همه تیمها رو انداخته احتمالا"اون بچه ها دقیقا"اطلاع نداشتن ولی اینجا باید بگم که:
تیم شاهین بوشهر اول فصل تا موقعی که دست درخشان بود داشت عالی نتیجه میگرفت بعد اینقدر مشکلات مدیریتی ایجاد شد و دست کم شش الی هفت مدیر عامل عوض کردن که اون باعث نابودی شاهین شد و اخر فصل دوباره تیم داغان شاهین رو دادن به درخشان که خوب دیگه دیر شده بود...
تیم پیکان هم دقیقا"همین شرایط رو داشت یعنی اول تا اخر دست درخشان نبود...
تیم ملی جوانان هم به خاطر صغرسنی و اشتباه سرپرست از بین رفت حالا چرا دوستان میگن درخشان! :برای من جای تعجبه!!!!!!!!!اصلا"ربطی به درخشان نداشت...
من سنم طوری هست که بگم و یادمه که دوران اوج پرسپولیس دوران استانکو و دستیاری همین درخشان و بعد از اون سرمربیگری خود درخشان و دستیاری ناصرمحمد خانی بود...
پس اگه میخوایم در مورد موضوعی صحبت کنیم اول اطلاع دقیق کافی داشته باشیم احتمالا"اون بچه ها هم اطلاع نداشتن وگرنه چنین صحبتهایی نمیکردن...
شاید لازم باشه این رو بگم که فقط دو نفر تو ایران مراحل درجه بالای مربیگری تو ایران گذروندن یکی اقای مجید جلالیه دومی حمید درخشانه...[/quote:5cdcf82465]

[color=black:5cdcf82465]دوست عزیز Mordab دیگه درخشانو درست کردی گواردیولا ، انقد هم کارش خوب نیست . اما بقول
شما اگه انقدر دانش داره ،حرف و دخالت مدیریت گوش نمیده و به هزینه اخراج هم شدهسر حرف و
ترکیب خودش میمونه . همین خودش یه امتیاز منفی محسوب میشه .
در مورد شاهین و پیکان و شهرداری و . . . . شرایط و ظرفیت ها فرق میکرد و میکنه ، به همین راحتی
خب نباید همه چیزو باهم مقایسه . . . تو داماش با وضع فعلی باید تیمو تک رقمی کنه (میکرد) ، چون
تقریبا مدیریت همه چیز براش آماده کرد ، شرابط الان تیم با شرایط زمان هرندی مقایسه کنیم !!![/color:5cdcf82465][/quote:5cdcf82465]

از نظر من هم درخشان مربي خوبيه ، چرا فراموش كرديد اشتباهات فاحش داوري در حداقل 6 مسابقه رو!!! خوب اگه اون اشتباهات نبود الان امتياز تيم خيلي بيشتر از اينها ميشد حداقل الان ما 37-8 امتياز داشتيم، اين تهاجمي ترين تيميه كه من تو اين چند سال از تيم شهرم ديدم، البته به غير از اين سه بازي اخير كه درخشان انگار از تيم خواسته ديگه بي محابا حمله نكنند، چون دفاع تيمي قابل اتكايي نداشتيم و خودتون شاهد بوديد ما تو همه بازيها بدون استثنا تيم برتر زمين بوديم هم تو موقعيت گل هم صاحب توپ بودن، بعضي ها به تركيب خرده ميگيرند، به هر حال هر كي يه نظري داره، اينقدر انتقادا زياد بود و مصدوميت و محروميت هاي ناعدلانه هم اضافه شد كه تركيب تيم كلا متفاوت شد، به درخشان خرده ميگرفتيم كه چرا داسيلوا رو بازي ميده، مگه خداييش سيا بهتر بازي ميكنه؟ به نظر من آرامش درخشان از بين رفته ديگه، اشتباهات داوري ، بي دقتي مهاجمان و هافبكها در زدن ضربه آخر، سوتي هاي پي در پي بعضي از مدافعان؛ محروميت تماشاگران ، خوب هر آدمي يه صبري داره ديگه، اين 4 مورد بالايي كمر هر مربي اي رو ميشكنه؛ ضمنا بعضي ار انتقادها در مورد چينش بازكنا واقعا وارده، ولي در كل درخشان مربي خوبيه، از نظر من از نظر فني جزو 2-3 مربي برتر كشوره
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط Namjoo_St » شنبه فبريه 23, 2013 8:09 pm

روبه رو آماده باش :
سعیدِ ما گل میزنه
سرور هرچی گل زنه /15/ /15/
نماد کاربر
Namjoo_St
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 21, 2011 12:00 am

پستتوسط zxzx » شنبه فبريه 23, 2013 8:16 pm

به محض اینکه بازی تموم شد رفتم بیرون یه هوایی بخورم چون واقعا دیگه سرم گیج میرفت الان که اومدم نظرات رو خوندم دیدم که بچه ها چقدر عصبانی هستن فقط دو سه تا نکته بگم که یکی نبود تماشاگر خیلی تاثیرگذار بود شاید اگه بازی تماشگر داشت تیم صبا اینقدر به خودش جرات نمیداد جلو بکشه و حمله کنه باز هم از اقای حسن زاده تشکر میکنم به خواست خودشون رسیدند نکته بعدی بازی ضعیف نیکبخت بدجوری تو دید هستش حاجی زاده هم که نه تنها مفید نیست بلکه کاملا باعث ضرر هم میشه واقعا حق هادی بیشتر از اینه که فقط 20 دقیقه بازی کنه به درخشان هم انتقاد زیاد هستش اما با توجه به اینکه هفت هفته به پایان فصل بیشتر نمونده بهتره که امسال رو با اقای درخشان لیگ رو به پایان برسونیم امیدوارم که بازی 6 امتیازی با ذوب اهن رو حداقل بتونیم امتیاز بگیریم
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط metall » شنبه فبريه 23, 2013 8:51 pm

جدا از اینا بابا لباس سفید چیه آخه بیا اینم شانس اون موقعی که تمام تیم های بزرگ رو بردیم لباش ما سفید بود /9/ /9/
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط Farzad-7091 » شنبه فبريه 23, 2013 10:04 pm

یادمه پارسال با همین صبا 1-1 مساوی کردیم همه آخر بازی پاشودن دست زدن چون تیم خوب بازی میکرد رتبه خوبی تو جدول داشتیم و شرایط انقدر سخت نبود شاید اگه [b:aa856b7c16]رتبه بالاتری [/b:aa856b7c16]تو جدول داشتیم یه مساوی خونگی اونقدر اهمیت نداشت اما الان که اینجاییم باید از بازیهای خانگی سه امتیاز کامل رو بگیریم به خصوص اینکه چهار تا بازی آخری واقعا وحشتناک و سخت هستند.
Farzad-7091
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 20, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » شنبه فبريه 23, 2013 11:03 pm

[color=black:a6def28718]نظرات رو که خوندم،واقعا شوکه شدم.بازهم احساس به منطق غلبه کرده...
بد نیست چند تا مورد رو یاد آوری کنم ولی قبل از اون این رو هم بگم که من هم مثل خیلی ها منتقد درخشانم و با خیلی کارهاش مشکل اساسی دارم...
1.انتظار بالای ما از تیم:مثل اینکه خیلی از بچه های سایت یادشون رفته که تیم با چه شرایطی بسته شد و ما خیلی از مهره های کلیدی مون رو از دست دادیم.مثلا غلامی رو از دست دادیم و متوسل زاده رو گرفتیم.یا زنید پورو دادیم،جهان رو دادیم و جاش حاجی زاده رو اوردیم.فقط برگشتن هادی و مرتضی از نکات خوب اول فصلمون بود که اینها رو نخریدیم به تیمشون برگشتن.تو نیم فصل هم که شاهکار مالکان باشگاه بود.نیکبخت و داسیلوا که کلا فقط یه اسمن تو لیست و فقط حلافی و کبه قابل تحملن...
ولی حالا در یه کشوری تو 30 کیلومتری ما فقط 2 ملیارد برای 2 بازیکن اونم نقدا پرداخت شد... و بازیکنان خیلی خوبی گرفتن که بازم چه با پول چی بی پول هیچی نیستن
بد نیست کامنتهای اول فصل خودمون رو یه مروری بکنیم.تغریبا اکثرا میگفتیم که با این نحوه ی یارگیری(توی بی پولی) مارو مستقیم میبره دسته یک...
2.بی پولی محض:فقط ذکر این مورد که حتی بازیکنان گهر هم از ما بیشتر پول گرفتن فکر کنم دیگه خیلی چیزها رو معلوم کنه...
3.ناداوری های شدید علیه داماش:مطمئنا هیچ کس ناداوری های علنی علیه داماش رو فراموش نکرده.که تو بازی صبا و ذوب آهن و راه آهن(رفت) و مس و آلمینیوم و ...(برگشت) ضربه ی خیلی بدی به تیممون زدن.با احتساب 10 امتیاز اون بازی ها و اضلفه کردن اونها به ما میشدیم رتبه ی 6 جدول
4.رای های مغرضانه ی کمیته ی انظباتی که خیلی تو نتایج بد ما تاثیر داشت
5.عدم گلزنی بازیکنانمون تو موقعیتهای 100%
اینا مواردی بود که تو نتیجه نگرفتن داماش دخیل بودن+ تعویض های اشتباه و سیستم اشتباه تیمی توسط شخص سر مربی
ولی اینو یادمون باشه روزی که داد میزدیم میریم آسیا با تو/درخشان کاپلو باید فکر روزی رو میکردیم که تیم نتیجه نمیگیره و ما باید از اون کاپلویی که خودمون این لقب رو بهش دادیم حمایت منیم یا تخریبش کنیم(!)
[b:a6def28718]یه موردی هم در مورد سرمربی سابق ما بگم:اخراج اون آقا به دلیل مسائل فنی نبود و بخاطر درگیری فیزیکی با سرپرست تیم بود که هم سرپرست و هم سرمربی اخراج شدن.چطور از اون زمان هیچ کس نگفت چرا نجفی اخراج شده و فقط همه کلید کردن رو هرندی
هرندی گرفت نجفی رو زد فحش هم داد بهش بعد دلیل اخراج نجفی بخاطر دعوا بوده هرندی بحث فنی(!)
حالا از سیستم بکش زیرش هرندی بگذریم چه نتایج درخشانی گرفت که این نا درخشان نگرفت
هرندی 8 بازی 8 امتیاز.درخشان 18 بازی 23 امتیاز.که بعضی ها هرندی هرندی میکنن...
یه مورد دیگه درخشان یه فرد غیر بومی اصلا یه بی همه چیز اصلا... ولی هرچی که هست بخاطر ساختمون سازی اردوی تیم رو کنسل نکرد و بعد مدعی نشد منو اردو نبردن(!)
حرکتهای الان خودمون رو میبینم یاد یه بنده خدایی میوفتم که ما به اونم خیلی بد کردیم.به قول همون بنده خدا انزلیچی خلاصه به کوچه ی ما هم میرسه(یادش بخیر)
در آخر هم جا داره یاد کنم از حرف سالار که یه موقعی گفت یه نفری رو شما نمیشناسید این اصلا اون چیزی نیست که فکر میکنید و هیچ کس هم حرفشو گوش نکرد،ولی الان...[/color:a6def28718][/b:a6def28718]
[size=24:a6def28718]
طرفدار داماشیم/تا آخرش باهاشیم[color=blue:a6def28718] [/color:a6def28718][/size:a6def28718]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » شنبه فبريه 23, 2013 11:10 pm

به هرکس انتقاد وارد باشه به عابدینی نیست. به نظر من شعور عابدینی در چینش بازیکن به مراتب از مربی های حال حاضر ما بیشتره. اما دخالتش در کار فنی رو نمیپذیرم. ولی این دلیل نمیشه وقتی یک مربی رو اشتباه خودش پافشاری میکنه مدیر عامل ساکت بشینه. مگه دروغ گفت؟ مگه ما دوتا بازی رو بخاطر داسیلوا نباختیم؟ تازه این یارو حاجی زاده هم بدجوری رو اعصابه. در کل آرزو میکنم دیگه قیافه داسیلوا، حاجی زاده و نیکبخت رو هیچ وقت نبینم.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » شنبه فبريه 23, 2013 11:15 pm

[quote:87d5788d24="abarar1989"][color=black:87d5788d24]نظرات رو که خوندم،واقعا شوکه شدم.بازهم احساس به منطق غلبه کرده...
بد نیست چند تا مورد رو یاد آوری کنم ولی قبل از اون این رو هم بگم که من هم مثل خیلی ها منتقد درخشانم و با خیلی کارهاش مشکل اساسی دارم...
1.انتظار بالای ما از تیم:مثل اینکه خیلی از بچه های سایت یادشون رفته که تیم با چه شرایطی بسته شد و ما خیلی از مهره های کلیدی مون رو از دست دادیم.مثلا غلامی رو از دست دادیم و متوسل زاده رو گرفتیم.یا زنید پورو دادیم،جهان رو دادیم و جاش حاجی زاده رو اوردیم.فقط برگشتن هادی و مرتضی از نکات خوب اول فصلمون بود که اینها رو نخریدیم به تیمشون برگشتن.تو نیم فصل هم که شاهکار مالکان باشگاه بود.نیکبخت و داسیلوا که کلا فقط یه اسمن تو لیست و فقط حلافی و کبه قابل تحملن...
ولی حالا در یه کشوری تو 30 کیلومتری ما فقط 2 ملیارد برای 2 بازیکن اونم نقدا پرداخت شد... و بازیکنان خیلی خوبی گرفتن که بازم چه با پول چی بی پول هیچی نیستن
بد نیست کامنتهای اول فصل خودمون رو یه مروری بکنیم.تغریبا اکثرا میگفتیم که با این نحوه ی یارگیری(توی بی پولی) مارو مستقیم میبره دسته یک...
2.بی پولی محض:فقط ذکر این مورد که حتی بازیکنان گهر هم از ما بیشتر پول گرفتن فکر کنم دیگه خیلی چیزها رو معلوم کنه...
3.ناداوری های شدید علیه داماش:مطمئنا هیچ کس ناداوری های علنی علیه داماش رو فراموش نکرده.که تو بازی صبا و ذوب آهن و راه آهن(رفت) و مس و آلمینیوم و ...(برگشت) ضربه ی خیلی بدی به تیممون زدن.با احتساب 10 امتیاز اون بازی ها و اضلفه کردن اونها به ما میشدیم رتبه ی 6 جدول
4.رای های مغرضانه ی کمیته ی انظباتی که خیلی تو نتایج بد ما تاثیر داشت
5.عدم گلزنی بازیکنانمون تو موقعیتهای 100%
اینا مواردی بود که تو نتیجه نگرفتن داماش دخیل بودن+ تعویض های اشتباه و سیستم اشتباه تیمی توسط شخص سر مربی
ولی اینو یادمون باشه روزی که داد میزدیم میریم آسیا با تو/درخشان کاپلو باید فکر روزی رو میکردیم که تیم نتیجه نمیگیره و ما باید از اون کاپلویی که خودمون این لقب رو بهش دادیم حمایت منیم یا تخریبش کنیم(!)
[b:87d5788d24]یه موردی هم در مورد سرمربی سابق ما بگم:اخراج اون آقا به دلیل مسائل فنی نبود و بخاطر درگیری فیزیکی با سرپرست تیم بود که هم سرپرست و هم سرمربی اخراج شدن.چطور از اون زمان هیچ کس نگفت چرا نجفی اخراج شده و فقط همه کلید کردن رو هرندی
هرندی گرفت نجفی رو زد فحش هم داد بهش بعد دلیل اخراج نجفی بخاطر دعوا بوده هرندی بحث فنی(!)
حالا از سیستم بکش زیرش هرندی بگذریم چه نتایج درخشانی گرفت که این نا درخشان نگرفت
هرندی 8 بازی 8 امتیاز.درخشان 18 بازی 23 امتیاز.که بعضی ها هرندی هرندی میکنن...
یه مورد دیگه درخشان یه فرد غیر بومی اصلا یه بی همه چیز اصلا... ولی هرچی که هست بخاطر ساختمون سازی اردوی تیم رو کنسل نکرد و بعد مدعی نشد منو اردو نبردن(!)
حرکتهای الان خودمون رو میبینم یاد یه بنده خدایی میوفتم که ما به اونم خیلی بد کردیم.به قول همون بنده خدا انزلیچی خلاصه به کوچه ی ما هم میرسه(یادش بخیر)
در آخر هم جا داره یاد کنم از حرف سالار که یه موقعی گفت یه نفری رو شما نمیشناسید این اصلا اون چیزی نیست که فکر میکنید و هیچ کس هم حرفشو گوش نکرد،ولی الان...[/color:87d5788d24][/b:87d5788d24]
[size=24:87d5788d24]
طرفدار داماشیم/تا آخرش باهاشیم[color=blue:87d5788d24] [/color:87d5788d24][/size:87d5788d24][/quote:87d5788d24]

خوشحالم که این تیم پشتوانه هایی مثل تو داره. حرف حساب جواب نداره. ضمنا متاسفم برای کسایی که باز هم هرندی هرندی میکنن. امیدوارم رتبه امسالمون 12 بشه که اسم این آقا تغییر نکنه.
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » شنبه فبريه 23, 2013 11:45 pm

[color=black:02ee006075]Inja-Rasht آبرار بعد از اخراج هرندی خیلی ها که باید حرف میزدن چیزی نگفتن.اونایی که خیلی بهشون تهمت زده شد حرفی نزدند و هنوز هم از روی نجابت حرفی نزدند...[/color:02ee006075]
[size=18:02ee006075][color=darkblue:02ee006075]فقط یه سوال خیلی مهم از تک تک بچه های وارش دارم
شما یه طرفدارید.اونهم از نوع دو آتیشه که هر شهری آرزوی داشتنشو داره.اگه یه روزی بنا به دلایلی با کسانی از باشگاه به مشکل بر بخورید و دیگه نتونید بیاید ورزشگاه آرزوی شکست این تیم رو میکنید؟[/color:02ee006075][/size:02ee006075]
[color=black:02ee006075]منظورم خیلی شفافه من اگه جای مربی اخراجی بودیم آرزوی اول شدن تیمم رو میکردم.آرزوی موفقیت شهرم رو میکردم نه اینکه...
امروز که داشتم از نور میومدم رشت که بازی رو از تلوزیون ببینم پشت یه کامیون یه شعری خوندم که عمرا فکرشو نمیکردن امشب بخوام ازش استفاده کنم...[/color:02ee006075]

[size=24:02ee006075]
[color=red:02ee006075]تنِ مرد و نامرد یکیست/روزگار باید بگذرد تا بدانی مرد کیست[/color:02ee006075][/size:02ee006075]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 13 مهمان