[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان VS صبای قم / عکس ها و خبرهای کوتاه و نظرات

داماش گیلان VS صبای قم / عکس ها و خبرهای کوتاه و نظرات

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط nima_beckham » شنبه فبريه 23, 2013 3:50 pm

درخشان: قول مي‌دهم در ليگ برتر بمانيم

/9/ عجب حرفی زد ! الان ما باید خوش حال باشیم ؟ می خوام قول ندی /15/
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط Farzad-7091 » شنبه فبريه 23, 2013 3:56 pm

[b:3430ca5ab8]زخم میکنی[/b:3430ca5ab8]
Farzad-7091
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 20, 2012 12:00 am

پستتوسط barane_noghreei » شنبه فبريه 23, 2013 3:58 pm

اونموقع که تازه تشریفشو آورده بود با اون کارنامه درخشان قبلیش حرف از رتبه تک رقمی و آسیا و گذاشتن یه یادگاری خوب توی رشت میکرد وضعیت امروزمون این شده وای به حال الان که قول موندن توی لیگ رو میده /9/
یه تیم داریم تو گیلان داماش شهر باران
نماد کاربر
barane_noghreei
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 28, 2012 12:00 am

پستتوسط sepidrod » شنبه فبريه 23, 2013 3:59 pm

اگر این بازی را می بردیم می تونستیم از ته جدول بکنیم و با خیال راحت تری لیگ رو دنبال کنیم همه اشتباه کردیم از هوادار و مدیر عامل و مالک و.... چرا ما باید طوری رفتار می کردیم و بهانه به دست دشمنان تیم می دادیم که سه بازی حساس در مقابل تیم ها نه چندان قدرتمند رو از میزبانی محروم بشیم بازی رفت با ملوان وقتی کاپیتان مهدوی با بلند گو خواهش کرد فحش ندید ما محروم میشیم و هوادار نه تنها به حرفش گوش ندادن بلکه به اون که یک عمر به تیم خدمت کرده و به این تیم حق داره حرمتش رو نگه نداشتند و با لحن بدی جوابش رو دادن.
اگر بهانه دست کمیته انظباتی نمی دادن این سه بازی به این راحتی امتیاز از دست می دادیم ؟ آیا اینکه ما فحش بدیم و محروم بشیم و امتیاز نگیریم خواسته همون دشمن موهومی که هواداران ما برای خودشان ساختن نیست ؟ معتقدم ما بهترین و با تعصب ترین هواداران رو داریم ولی ای کاش هواداران کمی عقلانی تر رفتار کنند و به احساسات خودشان مسلط بشوند به خاطر این طرز رفتار ما هفته های سختی در پیش داریم و امیدوارم در سه هفته آینده جایگاه خودمان را نثبیت کنیم و گرنه کار سختی در پیش خواهیم داشت من یکی اصلا دوست ندارم کارمون به اما و اگر ها روزهای آخر کشیده بشه خوشبختانه سرنوشت ما دست خودمان است.
نماد کاربر
sepidrod
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط ali0131 » شنبه فبريه 23, 2013 4:04 pm

حمید جان فشار اوردی :( یه وقت خسته نشیا. :oops:
همان قدر که شما به اکسیژن نیاز دارین تا زنده باشد من به شهرم رشت برای زنده ماندن نیاز دارم
نماد کاربر
ali0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 26, 2012 12:00 am

پستتوسط majid13 » شنبه فبريه 23, 2013 4:05 pm

دقیقه 80 میتونست اون پسره مسعود (مهاجم جوان و قد بلند) رو بیاره! خدایش درخشان اصلا مغز نداره. در اون دقایق وقتی یه مهاجم تازه نفس و با انگ
یزه بیاد خیلی تاثیر داره با توجه به پرس هایی که میکنه و قدرت هدزنی خوب میتونست مفید باشه. اینارو هر روزه هفته میگیم ولی کو گوش !
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » شنبه فبريه 23, 2013 4:07 pm

[quote:ef3a5f37cb="Mordab"][quote:ef3a5f37cb="Majid_Rasht"]اگه تا دیروز من به عنوان یک هوادار از عابدینی حمایت می کردم اما از این به بعد اگر اقدام خاصی نکنه در همه نتایجی که داماش بیاره گناهش حتی از سر مربی هم بیشتر است آقای عابدینی شما مدیر عامل باشگاه داماش گیلان هستید و این باشگاه هر روز به سقوط نزدیکتر می شه نمی دونم چجوری اما شما باید این خطر رو به قویدل تفهیم کنید به ایشان تفهیم کنید آسیایی بودن و جام حذفی پیشکش فکری برای بقادر لیگ کنید ![/quote:ef3a5f37cb]

اخه این عابدینی کیه مگه که بخوایم ازش حمایت کنیم؟؟؟ مگه چه گلی به سر فوتبال رشت زده؟؟؟؟؟؟؟ تو بحران مالی پارسال داماش رو حفظ کرده ؟؟؟ پس من تو هوادار که گلومونو پاره کردیم یا بازیکنی با کیفیت پارسال نقش چغندر رو داشتن ...
اخه چیه عابدینی شما رو جذب کرده؟؟؟؟؟؟
عزیز من اعتبار و موفقیت یه مدیر از کارنامه اش مشخصه...این اقا لابی باز اقا لابی باز ... چرا قویدل پول نمیده به خاط اینکه مشکلات مالی داره مسلمه که نه بخاطر اینکه این مدیر محبوب شما گندی تو باشگاه زده که قویدل لج کرده...
چون ادم خوش صحبتیه شده مدیر موفق چون تو برنامه نود جذاب صحبت کرده شده مدیر لایق... نه.
خدایی بالاغیرتا"اسم مدیر عامل فولاد _ نفت تهران _ صبا و حتی راه اهن به گوش شما خورده ولی تیمهاشون همه موفقن
اقای عابدینی عمر این نوع مدیرعاملی گذشت اقا گذشت چرا حالیت نیست با دلالی لابی باز دیگه نمیشه مدیرت کرد مرد حسابی...[/quote:ef3a5f37cb]

"Mordab عزیز من هرگز نگفتم که هوادار هیچ نقشی نداشته اما همانطور که شما به دلایلی که قابل بحث هستند از مدیریت ایشان انتقاد داری منهم با توجه به دیده هایم در آنروزها از ایشان حمایت کردم و هنوز هم قدر دان زحمات ایشان هستم همانطور که بر گلوی همه هوادارانی که یک لحظه داماش را رها نکردند بوسه می زنم دوست عزیز مگر شما دلایلی مستند بر احمال گری و یا خیانت ایشان ارائه کنی آنوقت مطمئن باش من به خاطر فریبی که آنروزها خوردم عذر خواهی خواهم کرد اما این حمایت امثال من دلیل نمی شود که چشم بر اشتباهات وی به عنوان مدیر عامل تیم در اینروزها ببندم و در اینجا اگر ایشان عملکرد مناسبی نداشته باشد کاملا در کنار شما و همصدا با شما خواهم بود چرا که هیچ سندی را امضا نکردیم که متعهد به دفاع از ایشان در همه حال باشد عابدینی باید پاسخگوی نتایج وحشتناک تیم باشد چون چیزی که برایمان مهم است داماش است و ایشان به عنوان مدیر عامل تیم یا باید به تیم کمک کند و یا برود و حمایت ما فقط تا زمانی است که احساس کنم وجودش به تیم شهرم کمک می کند ( که امیدوارم این احساس اشتباه نبوده باشد)
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط ali0131 » شنبه فبريه 23, 2013 4:11 pm

اخه ببین درخشان چی میگه :نیکبخت را به خاطر تجربه ش بازی دادم. :oops:

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... 9%87%D8%A7
همان قدر که شما به اکسیژن نیاز دارین تا زنده باشد من به شهرم رشت برای زنده ماندن نیاز دارم
نماد کاربر
ali0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 26, 2012 12:00 am

پستتوسط Mordab » شنبه فبريه 23, 2013 4:15 pm

بچه ها شاید این کامنت من یه مقدار براتون عجیب باشه...
ولی من فکر میکنم درخسان مربی بدی نیست به شما قول هزاردرصد میدم که مدیریت باشگاه و نماینده اصلح ایشون مرغوب داره تو کار و ترکیب داماش دخالت میکنه...
شما ببینید وقتی درخشان متوجه شد که داره با ترکیب افتضاح اولیه بازی میکنه و تیم ضربه خورده فورا"هادی رو جای حاجی زاده و اوردن مصطفی تو جای اصلی خودش تو هافبک و بیرون اوردن نیکبخت به جای ابوذر::: پس درخشان نمیتونه مربی بدی باشه ...
مسائلی داخل تیم هست که شماها و من هوادار خبر نداریم مطمئن باشید درخشان خیلی فشار رو داره تحمل میکنه...
متاسفم برای عابدینی برای شخصیت مدیریتش که میاد تو برنامه نود میگه من به درخشان گوشزد کردم که ترکیب رو چطور بچین...
خب بعد از این حرف ایا از یک مربی چیزی به نام غرور شخصیت باقی میمونه این یعنی ترور شخصیت...
مخصوصا"اینکه انتخاب درخشان از طرف عابدینی نبوده و از طرف هئیت مدیره باشگاه بوده ولی به شما این اطمینان رو میدم درخشان شاید مربی فوق العاده ای نباشه ولی مربی کم دانشی هم نیست...
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » شنبه فبريه 23, 2013 4:15 pm

[quote:72d3f2e632="damash_fsz"][quote:72d3f2e632="Rashti0131"]درخشان: قول مي‌دهم در ليگ برتر بمانيم /9/ /9/ /9/ /9/ /9/[/quote:72d3f2e632]
عجب ادم نا شکر و نمک کوری هستیا.مرده قول داده تیم رو نگه داره بعد تو ناراحتی.من که از درخشان حمایت میکنم.بهترین مربییه که اومده تو فوتبال رشت.دمش گرم داره کارشو انجام میده.
میریم اسیا با تو
درخشان کاپلو
چمارسرا ،رشتیان
امیییر عابدینی[/quote:72d3f2e632]
آبره تو دیگه کی هستی! تو اوج اعصبانیت وقتی کامنتتو خوندم خندم گرفت! چمارسرا /رشتیان : امیر عابیدینی :D
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط moji » شنبه فبريه 23, 2013 4:26 pm

* مربی ما لاب میکنه!!! قول میده تیم بمونه!!! واقعا که....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/
نماد کاربر
moji
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه سپتامبر 05, 2012 12:00 am

پستتوسط gilan-astaneh » شنبه فبريه 23, 2013 4:29 pm

[quote:4ba9365d59="Mordab"]بچه ها شاید این کامنت من یه مقدار براتون عجیب باشه...
ولی من فکر میکنم درخسان مربی بدی نیست به شما قول هزاردرصد میدم که مدیریت باشگاه و نماینده اصلح ایشون مرغوب داره تو کار و ترکیب داماش دخالت میکنه...
شما ببینید وقتی درخشان متوجه شد که داره با ترکیب افتضاح اولیه بازی میکنه و تیم ضربه خورده فورا"هادی رو جای حاجی زاده و اوردن مصطفی تو جای اصلی خودش تو هافبک و بیرون اوردن نیکبخت به جای ابوذر::: پس درخشان نمیتونه مربی بدی باشه ...
مسائلی داخل تیم هست که شماها و من هوادار خبر نداریم مطمئن باشید درخشان خیلی فشار رو داره تحمل میکنه...
متاسفم برای عابدینی برای شخصیت مدیریتش که میاد تو برنامه نود میگه من به درخشان گوشزد کردم که ترکیب رو چطور بچین...
خب بعد از این حرف ایا از یک مربی چیزی به نام غرور شخصیت باقی میمونه این یعنی ترور شخصیت...
مخصوصا"اینکه انتخاب درخشان از طرف عابدینی نبوده و از طرف هئیت مدیره باشگاه بوده ولی به شما این اطمینان رو میدم درخشان شاید مربی فوق العاده ای نباشه ولی مربی کم دانشی هم نیست...[/quote:4ba9365d59]

اصلا درخشان مربی بدی نیست من بودم شاهین بوشهر فرستادم لیگ یک؟؟؟؟؟ این آقا هرجا مربی گری کرده کارنامه خوبی نداشته چه پیکان چه راه آهن هیچ جایی نتیجه نگرفت شما یه نمونه از نتایج موفق این آقا یه من نشون بده
من از عابدینی حمایت نمیکنم کارش تا الان افتضاح بوده وباید پاسخگو باشه اما قرار نیست همه مشکلات بندازیم گردن عابدینی ! کل مجموعه تیم باید پاسخگو باشه چه قویدل چه عابدینی چه درخشان
درخشان اگر بیشتر از عابدینی مقصر نباشه کمتر هم نیست
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط Mordab » شنبه فبريه 23, 2013 4:47 pm

[quote:6404aa8138="gilan-astaneh"][quote:6404aa8138="Mordab"]بچه ها شاید این کامنت من یه مقدار براتون عجیب باشه...
مخصوصا"اینکه انتخاب درخشان از طرف عابدینی نبوده و از طرف هئیت مدیره باشگاه بوده ولی به شما این اطمینان رو میدم درخشان شاید مربی فوق العاده ای نباشه ولی مربی کم دانشی هم نیست...[/quote:6404aa8138]

اصلا درخشان مربی بدی نیست من بودم شاهین بوشهر فرستادم لیگ یک؟؟؟؟؟ این آقا هرجا مربی گری کرده کارنامه خوبی نداشته چه پیکان چه راه آهن هیچ جایی نتیجه نگرفت شما یه نمونه از نتایج موفق این آقا یه من نشون بده
من از عابدینی حمایت نمیکنم کارش تا الان افتضاح بوده وباید پاسخگو باشه اما قرار نیست همه مشکلات بندازیم گردن عابدینی ! کل مجموعه تیم باید پاسخگو باشه چه قویدل چه عابدینی چه درخشان
درخشان اگر بیشتر از عابدینی مقصر نباشه کمتر هم نیست[/quote:6404aa8138]

............................
ممنون دوست نازنین که به این نکته اشاره کردی خیلی وقت بود منتظر بودم یکی از بچه ها در همین مورد سوال کنه و من جواب بدم
اولا"که این قضیه کارنامه بد درخشان رو فکر میکنم اون دو سه هواداری که تو بازی راه اهن تو قزوین تو برنامه نود صحبت کردن باعث شد تو دهن همه بیفته که درخشان همه تیمها رو انداخته احتمالا"اون بچه ها دقیقا"اطلاع نداشتن ولی اینجا باید بگم که:
تیم شاهین بوشهر اول فصل تا موقعی که دست درخشان بود داشت عالی نتیجه میگرفت بعد اینقدر مشکلات مدیریتی ایجاد شد و دست کم شش الی هفت مدیر عامل عوض کردن که اون باعث نابودی شاهین شد و اخر فصل دوباره تیم داغان شاهین رو دادن به درخشان که خوب دیگه دیر شده بود...
تیم پیکان هم دقیقا"همین شرایط رو داشت یعنی اول تا اخر دست درخشان نبود...
تیم ملی جوانان هم به خاطر صغرسنی و اشتباه سرپرست از بین رفت حالا چرا دوستان میگن درخشان! :برای من جای تعجبه!!!!!!!!!اصلا"ربطی به درخشان نداشت...
من سنم طوری هست که بگم و یادمه که دوران اوج پرسپولیس دوران استانکو و دستیاری همین درخشان و بعد از اون سرمربیگری خود درخشان و دستیاری ناصرمحمد خانی بود...
پس اگه میخوایم در مورد موضوعی صحبت کنیم اول اطلاع دقیق کافی داشته باشیم احتمالا"اون بچه ها هم اطلاع نداشتن وگرنه چنین صحبتهایی نمیکردن...
شاید لازم باشه این رو بگم که فقط دو نفر تو ایران مراحل درجه بالای مربیگری تو ایران گذروندن یکی اقای مجید جلالیه دومی حمید درخشانه...
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_fsz » شنبه فبريه 23, 2013 4:51 pm

حاجی زاده امروز از همه بهتر بود.نمیدونم چرا حمیدخان تعویضش کرد.وقتی از بازی بیرون رفت تیم افت کرد به هر حال تصمیم حمید خان بوده و محترمه
نیکبخت هم نشون داد که داره به دوران اوجش نزدیک میشه و بیخود نبود عابدینی خریدش واسه تیم.در کل ما خیلی بهتر از صبا بودیم و صبا حرفی برای گفتن نداشت ایشاالله بازی های بعد جبران میکنیم و با حمید خان اسیایی میشیم

ارواح عمو
[
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مارس 26, 2012 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » شنبه فبريه 23, 2013 5:48 pm

حضور نیکبخت و حاجی زاده تو این بازی برام عجیب بود و به نظرم ترکیب بعد از دو تعویضمون اگر از ابتدا بازی می کرد الان برنده بودیم و متاسفانه با این شرایط کار برامون سخت شد .
از ابتدای نیم فصل دوم هیچوقت ترکیب چینی درخشان برام راضی کننده نبود و عجیب بوده ...
ولی با این وجود تعویض مربی تو این برهه به نظر من اصلا درست نیست .. این نظر شخصی من هست . امیدوارم آقای درخشان یه اصلاحاتی رو تو تفکراتش داشته باشه ...
کامنت ها رو داشتم می خوندم که میدونم همه رو تعصب هست اما آقا بعضی وقتا به یه چیزای الکی گیر میدیم مثل همین تیتر که تیم رو توی لیگ نگه میدارم ، خب خبرنگار پرسیده تیم تو لیگ می مونه اینم میگه آره می مونیم.
نکته دیگه اینکه به نظر می رسه بعضی از دوستان اصلا به دنبال واقعیات نیستند و گاها یه جورایی می فهمونند که ما رو هم قبول ندارند و شاید یکی از دلایلی که اون شور سابق رو ندارم همین عدم باورهاست...نمی خوام بحث هرندی رو ورود کنم شما هم زیاد کنکاش نکنید و بحث های گذشته رو به صلاح تیم بهتر هست فراموش کنیم فقط میگم باور کنید از همون هفته دوم از مالکیت تیم خواستار رفتنش شدن اما مدیرعامل پشتش موند ولی خب اشتباهاتی از هر دو طرف وجود داشت که.... بگذریم .
در مورد هادی سهرابی هم خود عابدینی تو جلسه با کانون به ما میگفت هادی امسال ستاره بی حاشیه تیمم هست و یا میگفت غیربومی ها رو تشویق کنید اما چرا بعضی از بازیکنان بومی تیم که اینقدر زحمت می کشند مثل سهرابی یا بعضیای دیگه رو فراموش می کنید و باید اینها رو بیشتر تشویق کنید و بهشون جفا میشه...( این نقل قول رو اینجا گفتم که یه جورایی مرتبط به برخی مباحث بود).
آقا در بحث خرج کردن خداوکیلی سطحی نگاه نکنید ، آقای قویدل باید 22 میلیارد به چای کارا میداد پس چرا یک میلیارد اون هم با وام بانکی بهشون داد؟ اینجا هم که تا الان نفری فکر کنم 3-4 تومن به بازیکنا رسوند . یا بحث موندن سرمربی یا اومدنش رو که غیر مستقیم تو مصاحبه ها میشه فهمید چطور درخشان اومد .
من اینا رو فقط واسه روشن شدن گفتم وگرنه تو این اوضاع بد اقتصادی و یه سری مسائل ناگفتنی دیگه نباید اونقدرها اشخاص رو به چالش بکشیم...
یه چیز دیگه اینکه اینجا انتقاد بکنید (البته فنی نه گیرهای عجیب) ولی رو سکوها نذارید آرامش از دست بره ، که از دست رفتن آرامش رو سکوها بدترین سم برای داماش هست .

پ.ن : فایل صوتی کنفرانس رو هم تونستید دانلود کنید بد نیست :

http://s2.picofile.com/file/7668276341/ ... 6.amr.html
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط MEHRDAD در شنبه فبريه 23, 2013 5:55 pm .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان