[quote:8a0c7f219c="majid13"][quote:8a0c7f219c="Majid_Rasht"][quote:8a0c7f219c="miladcivil"][color=black:8a0c7f219c]با توجه به محرومیت آبشک و مصدومیت دوتا ابراهیمیامون ، امیدوارم ترکیبی که میره تو زمین هم از انگیزه و هم از برنامه و همچنین دقت
بالایی برخوردار باشه تا به امید خدا این 3 امتیاز حساس بگیریم !
من تیم صبا رو واقعا ضعیف میدونم ، اونا تو دفاع پرتعداد ظاهر میشن و در فکر ضدحمله هستن .
اگه بتونیم با بکارگیری بازیکنانی تکنیکی حفظ توپ خوب و تکرار و خیمه پشت محوطه و نزدیک دروازشون داشته باشیم براحتی میتونیم ببریم .
[/color:8a0c7f219c]
[size=18:8a0c7f219c][color=blue:8a0c7f219c]با توجه به یارایی که نیستن ، من روش 4.2.3.1 با چیدمان زیر پیشنهاد میدم . [/color:8a0c7f219c][/size:8a0c7f219c]
[/quote:8a0c7f219c]
میلاد جان فکر می کنم ترکیب خیلی خوبی رو پیشنهاد دادی فقط در یک مورد من حساسیت دارم آنهم بکارگیری داسیلوا به جای ابراهیمی مصدوم است من در این مورد ترجیح میدم از حلافی استفاده بشه ( از تصور دیدن دوباره داسیلوا در زمین تنم میلرزه )[/quote:8a0c7f219c]
گفتید داسیلوا یاد یه موضوعی افتادم که بعد از بازی با ملوان میخاستم بگم ولی یادم رفته بود...
متاسفانه ما قبل اون بازی بزرگترین نقطه ضعفمونو خیلی راحت به حریف شناسوندیم! منظورم ایجاد همون تاپیک با تیتر {ما خواستار بازی ندادن داسیلوا در دربی هستیم!} که همونطور هم که پیش بینی میشد آقایه درخشان کلش به اینجور انتقادا فرو نمیره و این تاپیک هیچ فایدهی نداشت برامون ضرر هم داشت چون اونا خیلی راحت به ضعفش پی بردند و از ضعفشم استفاده کردن!
امیدوارم که این اشتباه بزرگ برامون تجربه شه.
نمیگم خود احمدزاده شخصا اومده به این سایت. ولی مطمعن کسایی هستن که باهاش در ارتباطن و همیشه این سایتو زیرنظر دارن.[/quote:8a0c7f219c]
این چه حرفیه آبرار,دیگه همه عالم و آدم سوتیهای اونو میدونن