[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - تیم های پایه فوتبال رشت

تیم های پایه فوتبال رشت

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط miladcivil » جمعه فبريه 15, 2013 6:49 pm

[quote:302e570d3e="majid"][quote:302e570d3e="raincityboy"]من چون خودم تو تیم پایه داماش نمیتونم زیاد حرف بزنم ولی در کل تیم های پایه رشت فقط در رمان پگاه فعال بود و تمام بازکن هایی که میبینید در سطح امیدها ، جوانان و حتی بازیکنهای رشتی که در استانهای دیگه باز یمیکنند حداقل یکسال در پگاه حضور داشتند انقدر پگاه تاثیر گذرا بود در پایه داماش که خیلی از بازیکنها مثل سعید مرتضوی و افرادی که اگر نام ببرم بخاطر معروف نبودن نمیشناسید !! از همون تیم رشد کردن

میانگینی سنی بازیکنهای بومی ما خیلی رفته بالا، مهدوی، چاوشی ،حاجتی،مختاری،مرتضی ابراهیمی و حتی حاجتی، ما الان باید بازیکنهایی وارد میدان کنیم که انگیزه داشته باشند الان سال بعد اگر نظیف کار از این تیم رفت کدوم بازیکن بومی میخواد بجای نظیف کار در خط دفاعی حضور پیدا کنه، اگر چاوشی خداحافظی کرد کدوم بازیکن رشتی باید به عنوان آقالی گل صدا کنیم؟؟ ما باید کم کم از بازیکنهای امیدمون شروع کنیم و به اونها بها بدیم تا رشد کنند، جهانبخش مطمئن باشید به اروپا ترانسفر میشه و حسین ابراهیمی هم انتظار داشته باشید با این بازی های درخشانش تیم های دیگه ای مثل پس پس و اس اس و یا نفت تهران و حتی تراکتور خواهانش هستند ، پس ما هوادارها باید فشار بیاریم که باشگاه به جوونهای خودش بها بده ، متاسفانه از وقتی که درخشان اومده 5 بازیکن تیم امید که به تمرین بزرگسالان داماش میرفتند دیگه اجازه نمیدهند در تمرینات شرکت کنند[/quote:302e570d3e]

ابرار من حرف شما رو قبول دارم ولی واسه من جایه سواله که چرا اوایل درخشان به جوانان بازی میداد مثل سعید مرتضوی بازی با صبا.چرا یه هو عوض شد؟؟[/quote:302e570d3e]

[color=black:302e570d3e]هی ، هی ، هی . . . majid جان حالا حالاها مونده تا از اندرخم یه کوچه این درخشان بربیایم .
تیمی که 3-2 جلو هست و احتیاج به یه بازیکن تدافعی و یا یه هافبک جنگنده داره تا نتیجه حفظ کنه ، بعد مرتضوی
جوون میاد تو بازی ! آخرشم اون 3 امتیاز تبدیل به تک امتیاز میشه !
فقط امیدوارم لیگ امسال هرچه زودتر به پایان برسه تا واسه سال بعد برنامه ریزی خوبی با تغییرات زیادی صورت
بگیره . البته سال قبل هم چنین آرزویی کردیم :lol: [/color:302e570d3e]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط majid » جمعه فبريه 15, 2013 8:00 pm

[quote:8fabb9383e="miladcivil"][quote:8fabb9383e="majid"][quote:8fabb9383e="raincityboy"]من چون خودم تو تیم پایه داماش نمیتونم زیاد حرف بزنم ولی در کل تیم های پایه رشت فقط در رمان پگاه فعال بود و تمام بازکن هایی که میبینید در سطح امیدها ، جوانان و حتی بازیکنهای رشتی که در استانهای دیگه باز یمیکنند حداقل یکسال در پگاه حضور داشتند انقدر پگاه تاثیر گذرا بود در پایه داماش که خیلی از بازیکنها مثل سعید مرتضوی و افرادی که اگر نام ببرم بخاطر معروف نبودن نمیشناسید !! از همون تیم رشد کردن

میانگینی سنی بازیکنهای بومی ما خیلی رفته بالا، مهدوی، چاوشی ،حاجتی،مختاری،مرتضی ابراهیمی و حتی حاجتی، ما الان باید بازیکنهایی وارد میدان کنیم که انگیزه داشته باشند الان سال بعد اگر نظیف کار از این تیم رفت کدوم بازیکن بومی میخواد بجای نظیف کار در خط دفاعی حضور پیدا کنه، اگر چاوشی خداحافظی کرد کدوم بازیکن رشتی باید به عنوان آقالی گل صدا کنیم؟؟ ما باید کم کم از بازیکنهای امیدمون شروع کنیم و به اونها بها بدیم تا رشد کنند، جهانبخش مطمئن باشید به اروپا ترانسفر میشه و حسین ابراهیمی هم انتظار داشته باشید با این بازی های درخشانش تیم های دیگه ای مثل پس پس و اس اس و یا نفت تهران و حتی تراکتور خواهانش هستند ، پس ما هوادارها باید فشار بیاریم که باشگاه به جوونهای خودش بها بده ، متاسفانه از وقتی که درخشان اومده 5 بازیکن تیم امید که به تمرین بزرگسالان داماش میرفتند دیگه اجازه نمیدهند در تمرینات شرکت کنند[/quote:8fabb9383e]

ابرار من حرف شما رو قبول دارم ولی واسه من جایه سواله که چرا اوایل درخشان به جوانان بازی میداد مثل سعید مرتضوی بازی با صبا.چرا یه هو عوض شد؟؟[/quote:8fabb9383e]

[color=black:8fabb9383e]هی ، هی ، هی . . . majid جان حالا حالاها مونده تا از اندرخم یه کوچه این درخشان بربیایم .
تیمی که 3-2 جلو هست و احتیاج به یه بازیکن تدافعی و یا یه هافبک جنگنده داره تا نتیجه حفظ کنه ، بعد مرتضوی
فقط امیدوارم لیگ امسال هرچه زودتر به پایان برسه تا واسه سال بعد برنامه ریزی خوبی با تغییرات زیادی صورت
بگیره . البته سال قبل هم چنین آرزویی کردیم :lol: [/color:8fabb9383e][/quote:8fabb9383e]
ابرار منطورت از مرتضوی جون چیه اون بیچاره خودشو پاره کرئ تا بهش بازی رسید
نماد کاربر
majid
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 22, 2012 12:00 am

پستتوسط majid » جمعه فبريه 15, 2013 8:03 pm

[quote:768c82b162="miladcivil"][quote:768c82b162="majid"][quote:768c82b162="raincityboy"]من چون خودم تو تیم پایه داماش نمیتونم زیاد حرف بزنم ولی در کل تیم های پایه رشت فقط در رمان پگاه فعال بود و تمام بازکن هایی که میبینید در سطح امیدها ، جوانان و حتی بازیکنهای رشتی که در استانهای دیگه باز یمیکنند حداقل یکسال در پگاه حضور داشتند انقدر پگاه تاثیر گذرا بود در پایه داماش که خیلی از بازیکنها مثل سعید مرتضوی و افرادی که اگر نام ببرم بخاطر معروف نبودن نمیشناسید !! از همون تیم رشد کردن

میانگینی سنی بازیکنهای بومی ما خیلی رفته بالا، مهدوی، چاوشی ،حاجتی،مختاری،مرتضی ابراهیمی و حتی حاجتی، ما الان باید بازیکنهایی وارد میدان کنیم که انگیزه داشته باشند الان سال بعد اگر نظیف کار از این تیم رفت کدوم بازیکن بومی میخواد بجای نظیف کار در خط دفاعی حضور پیدا کنه، اگر چاوشی خداحافظی کرد کدوم بازیکن رشتی باید به عنوان آقالی گل صدا کنیم؟؟ ما باید کم کم از بازیکنهای امیدمون شروع کنیم و به اونها بها بدیم تا رشد کنند، جهانبخش مطمئن باشید به اروپا ترانسفر میشه و حسین ابراهیمی هم انتظار داشته باشید با این بازی های درخشانش تیم های دیگه ای مثل پس پس و اس اس و یا نفت تهران و حتی تراکتور خواهانش هستند ، پس ما هوادارها باید فشار بیاریم که باشگاه به جوونهای خودش بها بده ، متاسفانه از وقتی که درخشان اومده 5 بازیکن تیم امید که به تمرین بزرگسالان داماش میرفتند دیگه اجازه نمیدهند در تمرینات شرکت کنند[/quote:768c82b162]

ابرار من حرف شما رو قبول دارم ولی واسه من جایه سواله که چرا اوایل درخشان به جوانان بازی میداد مثل سعید مرتضوی بازی با صبا.چرا یه هو عوض شد؟؟[/quote:768c82b162]

[color=black:768c82b162]هی ، هی ، هی . . . majid جان حالا حالاها مونده تا از اندرخم یه کوچه این درخشان بربیایم .
بگیره . البته سال قبل هم چنین آرزویی کردیم :lol: [/color:768c82b162][/quote:768c82b162]
ابرار منطورت از مرتضوی جون چیه اون بیچاره خودشو پاره کرئ تا بهش بازی رسید
نماد کاربر
majid
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط miladcivil » جمعه فبريه 15, 2013 8:54 pm

[quote:408b1b32a1="majid"][quote:408b1b32a1="miladcivil"][quote:408b1b32a1="majid"][quote:408b1b32a1="raincityboy"]من چون خودم تو تیم پایه داماش نمیتونم زیاد حرف بزنم ولی در کل تیم های پایه رشت فقط در رمان پگاه فعال بود و تمام بازکن هایی که میبینید در سطح امیدها ، جوانان و حتی بازیکنهای رشتی که در استانهای دیگه باز یمیکنند حداقل یکسال در پگاه حضور داشتند انقدر پگاه تاثیر گذرا بود در پایه داماش که خیلی از بازیکنها مثل سعید مرتضوی و افرادی که اگر نام ببرم بخاطر معروف نبودن نمیشناسید !! از همون تیم رشد کردن

میانگینی سنی بازیکنهای بومی ما خیلی رفته بالا، مهدوی، چاوشی ،حاجتی،مختاری،مرتضی ابراهیمی و حتی حاجتی، ما الان باید بازیکنهایی وارد میدان کنیم که انگیزه داشته باشند الان سال بعد اگر نظیف کار از این تیم رفت کدوم بازیکن بومی میخواد بجای نظیف کار در خط دفاعی حضور پیدا کنه، اگر چاوشی خداحافظی کرد کدوم بازیکن رشتی باید به عنوان آقالی گل صدا کنیم؟؟ ما باید کم کم از بازیکنهای امیدمون شروع کنیم و به اونها بها بدیم تا رشد کنند، جهانبخش مطمئن باشید به اروپا ترانسفر میشه و حسین ابراهیمی هم انتظار داشته باشید با این بازی های درخشانش تیم های دیگه ای مثل پس پس و اس اس و یا نفت تهران و حتی تراکتور خواهانش هستند ، پس ما هوادارها باید فشار بیاریم که باشگاه به جوونهای خودش بها بده ، متاسفانه از وقتی که درخشان اومده 5 بازیکن تیم امید که به تمرین بزرگسالان داماش میرفتند دیگه اجازه نمیدهند در تمرینات شرکت کنند[/quote:408b1b32a1]

ابرار من حرف شما رو قبول دارم ولی واسه من جایه سواله که چرا اوایل درخشان به جوانان بازی میداد مثل سعید مرتضوی بازی با صبا.چرا یه هو عوض شد؟؟[/quote:408b1b32a1]

[color=black:408b1b32a1]هی ، هی ، هی . . . majid جان حالا حالاها مونده تا از اندرخم یه کوچه این درخشان بربیایم .
بگیره . البته سال قبل هم چنین آرزویی کردیم :lol: [/color:408b1b32a1][/quote:408b1b32a1]
ابرار منطورت از مرتضوی جون چیه اون بیچاره خودشو پاره کرئ تا بهش بازی رسید[/quote:408b1b32a1]

[color=black:408b1b32a1] :lol: :lol: منم میدونم عزیز جان . منظورم از مرتضوی [size=18:408b1b32a1]جوون ، جوان [/size:408b1b32a1]بود !
والله بعضی اوقات از کامنتها انقدر برداشت ناصحیح میشه ، که کلا آدم از نوشتن کامنت و گفتگو در مورد مسائل تیم محبوب [size=24:408b1b32a1]پشیمان[/size:408b1b32a1] میشه . [/color:408b1b32a1]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط majid » چهارشنبه فبريه 20, 2013 11:13 am

تیم های پایه فوتبال رشت باید قویتر باشه چون ما 2تا تیم تو رده بزرگسالان در کشور داریم که این قضیه 5شنبه به اثبات میرسه /7/ /7/ /7/ /7/
رشتیم رشتیم...
نماد کاربر
majid
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط majid » پنج شنبه فبريه 21, 2013 3:57 pm

تیم امید داماش گیلان ، ملوان استیل آذین را در رشت شکست داد .
داماش 2-ملوان استیل آذین1
رشتیم رشتیم...
نماد کاربر
majid
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط golsar-boy » جمعه فبريه 22, 2013 6:32 am

[quote:274ef7c87b="majid"]تیم امید داماش گیلان ، ملوان استیل آذین را در رشت شکست داد .
داماش 2-ملوان استیل آذین1[/quote:274ef7c87b]

تیم امید خیلی خوب بازی کرد. چه قدر هماهنگ پاس کاری میکردند و موقعیت زیاد داشتند و نشون دادند از مل مل که با تقلب صدر جدوله بهترند. ای کاش از اول فصل اینجوری بازی میکردند و خوب نتیجه میگرفتند.
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط raincityboy » پنج شنبه فبريه 28, 2013 9:06 pm

[color=red:1947f28385]بعد از ساعت های صحبت و مکالمه تلفنی تیم امید داماش امشب ساعت 12 شب رشت برا به طرف تبریز ترک کرد،500هزار تومان خود سرپرست تیم گذاشت تا تیم حرکت کنه!!!![/color:1947f28385] تا ساعت 10 شب هم معلوم نبود تیم حرکت کنه یا نه
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط samblack » جمعه مارس 01, 2013 7:16 pm

کسی از نتیجه تیم امید اطلاعی نداره؟
عشق است داماش
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 28, 2012 12:00 am

پستتوسط samblack » شنبه مارس 02, 2013 3:00 pm

آقایون مدیریت سایت تیم امید رفته واسه بازی یانه؟؟؟؟؟ اگه رفته پس چرا نتیجش رو اعلام نمی کنید؟؟ /22/
عشق است داماش
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 28, 2012 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » شنبه مارس 02, 2013 4:36 pm

[quote:78634020ee="samblack"]آقایون مدیریت سایت تیم امید رفته واسه بازی یانه؟؟؟؟؟ اگه رفته پس چرا نتیجش رو اعلام نمی کنید؟؟ /22/[/quote:78634020ee]
امیدها دو بر یک باخت
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط dani_0131 » دوشنبه ژوئن 10, 2013 8:34 pm

سلام تست تیم های پایه کی هست ؟ راستی من بنیانگذار این تایپیک بودیم بخاطر مشکلاتی که اعصاب خورد کنم هست با اون کاربری نمیتونم وارد بشم /14/
داماش تمام نشدنی است
نماد کاربر
dani_0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 04, 2013 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه ژوئن 10, 2013 10:07 pm

[quote:6ef75390ec="dani_0131"]سلام تست تیم های پایه کی هست ؟ راستی من بنیانگذار این تایپیک بودیم بخاطر مشکلاتی که اعصاب خورد کنم هست با اون کاربری نمیتونم وارد بشم /14/[/quote:6ef75390ec]
هنوز مشخص نیست و در صورتی که قرار باشه تستی انجام باشه در صفحه اصلی سایت اطلاع رسانی میشه .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط dani_0131 » سه شنبه ژوئن 11, 2013 7:58 am

[quote:633e85d680="MEHRDAD"][quote:633e85d680="dani_0131"]سلام تست تیم های پایه کی هست ؟ راستی من بنیانگذار این تایپیک بودیم بخاطر مشکلاتی که اعصاب خورد کنم هست با اون کاربری نمیتونم وارد بشم /14/[/quote:633e85d680]
هنوز مشخص نیست و در صورتی که قرار باشه تستی انجام باشه در صفحه اصلی سایت اطلاع رسانی میشه .[/quote:633e85d680]
چرا با اون کاربری وارد نمی تونم بشم :?:
نماد کاربر
dani_0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 04, 2013 12:00 am

پستتوسط dani_0131 » پنج شنبه ژوئن 27, 2013 6:47 pm

تست نوجوانان اواخر تیر ماه است /14/ /14/
داماش تمام نشدنی است
نماد کاربر
dani_0131
کاربر فعال