[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان VS صبای قم / عکس ها و خبرهای کوتاه و نظرات

داماش گیلان VS صبای قم / عکس ها و خبرهای کوتاه و نظرات

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط Rashti0131 » يکشنبه فبريه 17, 2013 7:56 pm

این بازی رو باید با هوادار بدون هوادار فقط ببریم با اینکه از مشکلات خبر داریم ولی باید ببریم...تمام بازی های داخل خونه مهم هستن و همین امتیازا آخر فصل بهمون کمک میکنه چه امتیازای مفتی از دست دادیم این فصل /15/ داماش از هشت بازی 10 امتیاز میخواد فکر نکنم زیاد سخت باشه /4/ خداکنه بازیکنا تعصبی بازی کنن و ببرن بازی ها رو :P
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط metall » يکشنبه فبريه 17, 2013 8:14 pm

پارسال یه مشکلاتی داشتیم امسال یه جور دیگه :?
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » يکشنبه فبريه 17, 2013 8:40 pm

[quote:c42afcf792="metall"]پارسال یه مشکلاتی داشتیم امسال یه جور دیگه :?[/quote:c42afcf792]
همیشه هر فصل استرس باید داشه باشیم اه گاهی اوقات میگم دیگه شورشو در اوردن یهو تیم نداشته باشیم خیال همه راحت شه مرگ یه بار شیون یه بار بعدش میگم نه یه بار نشد یه فصل بی مشکل سپری کنیم
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط ahura » يکشنبه فبريه 17, 2013 8:56 pm

واي هر روز داره نگرا ني مون به تيم بيشتر ميشه.تا كي اخه تيم به اين خوبي ..چرا ميبازين اخه. من اون داماش فصل قبل ميخوام. يا نيم فصل.. تو رو خدا ديگه نبازين اين كمترين چيزي كه هوادارا ميخوان ازتون
نماد کاربر
ahura
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 18, 2012 12:00 am

پستتوسط keyvan » يکشنبه فبريه 17, 2013 9:13 pm

3_0 میبریم :idea: :idea: :idea:
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » يکشنبه فبريه 17, 2013 9:16 pm

[quote:4408eb10ca="keyvan"]3_0 میبریم :idea: :idea: :idea:[/quote:4408eb10ca]
خدا از دهنت بشنوه آبرار
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » دوشنبه فبريه 18, 2013 7:06 am

من فکر میکنم بازی با صبا بازی مرگ و زندگیه. خدا کنه بازیکنا هر جور شده بازی رو ببرن.اگه خدای نکرده ، چشم دشمن، کور زبونم لال این بازی امتیاز بدیم فکر کنم میفتیم چون ذوب آهن داره قشنگ بازی میکنه و احتمال داره تو اصفهان شکستمون بده، بخصوص که احتمال میده تو جام حذفی هم به ما بخوره پس میخاد پیش پیش زهرچشم بگیره.گهر هم تیم خوبی شده و دو بازی اخیر خیلی قشنگ بازی کرده. چهار بازی آخرم که با سپاهان و ترتر تو رشت داریم و نفت تهران و استقلول تو تهران و اگه شرایط روحیمون بد باشه احتمال باختمون خیلی زیاد میشه
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط alex00755 » دوشنبه فبريه 18, 2013 8:58 am

[color=black:81c38d867f][b:81c38d867f]نمیدونم چی باعث شده سقف فکریه بعضی بچه های سایت این همه پایین بیاد و کوچیک فکر کنن؟!!؟ :o
دوستان چرا اینقدر راحت حرف از افتادن میزنین؟؟؟کدوم افتادن؟چرا اینقدر امواج منفی به کائنات میفرستین؟؟؟من نمیگم بیایم صحبت از قهرمانی کنیم،ولی همش دنبال اینیم که چند امتیاز میخوایم تا موندن،این خیلی بده...اگه واقعا ادعای بزرگ بودن میکنیم و حرف از آسیا میزنیم باید و باید بزرگ فکر کنیم و بزرگ رفتار کنیم.بزرگ فکر کردن این نیست که بیایم تو وارش و ف.ب هی کامنت بزاریم ترکانیم...4 تا میزنیم،3 تا میزنیم ولی رفتار و روحیه مون مثل شکست خورده های باشه.باور داشته باشیم که بزرگیم.مگه تیم هایی که از ما بالاترن چی دارن؟؟؟چه برتری دارن؟؟؟کدومشون امسال تونسته هر 2 تا تیمه سوگولی پایتخت و به زانو در بیاره؟؟؟هیچ سالی مثل امسال از موندن تو لیگ مطمئن نبودم.این همه تیمه درب و داغون هستش.نه هواداری نه بازی قشنگی.تا الان فقط با چاشنیه شانس موندن.چیزی که بهش میگن شانس به نظر من همون مثبت فکر کردنه...همون موفقیت رو باور داشتنه که الان یه کم تو هوادارای ما ضعیف شده...اینقدر از 4 تا بازی آخر فصل حرف زدیم و بزرگش کردیم که اگه سختم نباشه الان سخت شده.یعنی سپاهان و تراکتور از لنگ و کیسه بزرگترن؟؟؟تر تر که امی بباخته حریفه بابا.
بیاین واقعا از ته دل باور داشته باشیم که امسال هم مثل پارسال تک رقمی میشیم.واقعا باور داشته باشیم.بخدا کائنات جواب میده...حرف از افتادن ممنوع... :( و فقط فقط مثبت فکر کنین...
میبینم که تو هفته های پایانی مثل بنز همه تیما رو جا میزاریم میریم اون بالابالا ها...به کوری چشم تیمایی که با اون همه بازیکن هنوز تو باد نیم فصل اول خوابیدن و نمیدونن که آخرای فصل باید واسه بقا بجنگن...
[/b:81c38d867f][/color:81c38d867f]
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » دوشنبه فبريه 18, 2013 9:09 am

alex00755 : حق نداری به طرز فکر کسایی که باهات هم عقیده نیستن توهین کنی " نمیدونم چی باعث شده سقف فکریه بعضی بچه های سایت این همه پایین بیاد و کوچیک فکر کنن؟!!؟ "
سقف فکری پایین با پیش بینی نتایج ضعیف فرق میکنه. اگه کسی به بازیهایی که تیم انجام میده امیدوار نیست باید سعی کنی امیدوارش کنی نه اینکه به کوچیک فکر کردن متهمش کنی. اینکه اینقدر رسیدن به کائنات را علم کردی و تکرار میکنی خوبه ولی خوبه یکم جنبه منفی هم نگاه کنی، شاید تعصب و غرور باعث شده سقف شیشه ای برای خودت درست کرده باشی و ببینی دستیابی به بالا بالاها خیلی آسونه ولی وقتی میخای به بالا برسی اون سقف مانعت میشه.
این خوب نیست که تا ما یه بازی را میبریم همه فکر کنن دیگه خطر سقوط تهدیدمون نمیکنه و تا یه بازی را ببازیم فکر کنیم داریم میفتیم. تیم خوب بازی میکنه ولی بدشانسی میاره و توپاش گل نمیشه، اینم یه روی سکه فوتباله، در روی دیگر سکه هم خوشبختانه تا حالا تیمهای پایین جدول هم همشون بد کار کردن و امتیاز دادن که از خوش شانسیه ما بوده. هیچ چیز در این 8هفته قابل پیش بینی نیست و هر اتفاقی ممکنه بیفته و تیمی میتونه آخر فصل موفقی داشته باشه که حاشیه اطرافش کمتر باشه ولی متاسفانه حاشیه تیم ما اسفباره
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط alex00755 » دوشنبه فبريه 18, 2013 9:23 am

[quote:7771fc121e="golsar-boy"]alex00755 : حق نداری به طرز فکر کسایی که باهات هم عقیده نیستن توهین کنی " نمیدونم چی باعث شده سقف فکریه بعضی بچه های سایت این همه پایین بیاد و کوچیک فکر کنن؟!!؟ "
سقف فکری پایین با پیش بینی نتایج ضعیف فرق میکنه. اگه کسی به بازیهایی که تیم انجام میده امیدوار نیست باید سعی کنی امیدوارش کنی نه اینکه به کوچیک فکر کردن متهمش کنی. اینکه اینقدر رسیدن به کائنات را علم کردی و تکرار میکنی خوبه ولی خوبه یکم جنبه منفی هم نگاه کنی، شاید تعصب و غرور باعث شده سقف شیشه ای برای خودت درست کرده باشی و ببینی دستیابی به بالا بالاها خیلی آسونه ولی وقتی میخای به بالا برسی اون سقف مانعت میشه.
این خوب نیست که تا ما یه بازی را میبریم همه فکر کنن دیگه خطر سقوط تهدیدمون نمیکنه و تا یه بازی را ببازیم فکر کنیم داریم میفتیم. تیم خوب بازی میکنه ولی بدشانسی میاره و توپاش گل نمیشه، اینم یه روی سکه فوتباله، در روی دیگر سکه هم خوشبختانه تا حالا تیمهای پایین جدول هم همشون بد کار کردن و امتیاز دادن که از خوش شانسیه ما بوده. هیچ چیز در این 8هفته قابل پیش بینی نیست و هر اتفاقی ممکنه بیفته و تیمی میتونه آخر فصل موفقی داشته باشه که حاشیه اطرافش کمتر باشه ولی متاسفانه حاشیه تیم ما اسفباره[/quote:7771fc121e]

حق ندارم توهین کنم!!؟؟؟توهین!!!!؟؟؟توهین!!!!؟؟؟
والا کسایی که منو میشناسن میدونن که من اصلا نمیدونم توهین چیه!!!اینکه شما ظرفیت انتقاد رو نداری دلیل نمیشه به من بگی توهین کردم!!!!!! :arrow:
من چیزی رو علم نکردم مگه من بوجود آورنده قانون جاذبه ام که من علمش کنم!؟!؟این یه حقیقته که بعضیا باورش دارن بعضیام ندارن.تعصب و و غرور!من!؟!؟ :) حق نداری به من توهین کنی بگی سقف شیشه ای برای خودم درست کردم! :wink:
بیخیال داش...
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط golsar-boy » دوشنبه فبريه 18, 2013 9:26 am

آبرار تو ادبیات شما سقف شیشه ای درست کردن توهینه اونوقت متهم کردن به اینکه سقف فکریه بچه های سایت پایین اومده یا دارن کوچیک فکر میکنن توهین نیست؟؟؟؟!!!
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط majid_rashti » دوشنبه فبريه 18, 2013 9:54 am

به اندازه کافی داماش دشمن داره خواهش می کنم هوادارا فعلا نیفتن به جان هم که فعلا داماش همین هواداراش واسش موندن
نماد کاربر
majid_rashti
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط ali126 » دوشنبه فبريه 18, 2013 9:57 am

داماش این بازی و باید ببره و اگر ببازه یه جور هایی کار درخشان تمومه اصلا فکر باخت جلوی راه آهن و تداشتم
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » دوشنبه فبريه 18, 2013 10:04 am

[quote:ff52950655="golsar-boy"]آبرار تو ادبیات شما سقف شیشه ای درست کردن توهینه اونوقت متهم کردن به اینکه سقف فکریه بچه های سایت پایین اومده یا دارن کوچیک فکر میکنن توهین نیست؟؟؟؟!!![/quote:ff52950655]

نه عزیزجان،برداشتت از حرفام اشتباه بوده.سقف شیشه ای یا سنگی یا چوبی...من همیشه سعی میکنم بزرگ فکر کنم.شاید از نظر خیلی ها مسخره به نظر بیاد ولی خوشبختانه مالیات نداره و جوابم میده.
من اصلا دلم نمیخاد به کسی توهین کنم...اینیم که گفتم یه حقیقته که همه ما دچارشیم.خود منم تو زندگی شخصیم یه وقتایی دچار همین مسئله میشم و کوچیک فکر میکنم.ولی در مقابل انتقاد جبهه میگیریم چون ضعف خودمون رو قبول نداربم چون ایرانی هستیم و باورمون شده از همه سریم!!!
بیخیال نمیخوام بیشتر از این به این بحث ادامه بدم چون مربوط به تاپیک نیست ولی همچنان روی نظرم هستم که باید بزرگ فکر کنیم.امتیاز شماری برای بقا رو نمیپزیرم.
به نظر شما هم احترام میزارم و امیدوارم ازم دلگیر نباشی چون دوست دارم داداشم. :)
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط alex00755 » دوشنبه فبريه 18, 2013 10:07 am

[quote:c62a7d2170="majid_rashti"]به اندازه کافی داماش دشمن داره خواهش می کنم هوادارا فعلا نیفتن به جان هم که فعلا داماش همین هواداراش واسش موندن[/quote:c62a7d2170]

آقا مصطفی،آبرار مجید،من و شما رو میگه ها...از جان من چی میخوای؟؟؟ :D :D :D
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان