[quote:7771fc121e="golsar-boy"]alex00755 : حق نداری به طرز فکر کسایی که باهات هم عقیده نیستن توهین کنی " نمیدونم چی باعث شده سقف فکریه بعضی بچه های سایت این همه پایین بیاد و کوچیک فکر کنن؟!!؟ "
سقف فکری پایین با پیش بینی نتایج ضعیف فرق میکنه. اگه کسی به بازیهایی که تیم انجام میده امیدوار نیست باید سعی کنی امیدوارش کنی نه اینکه به کوچیک فکر کردن متهمش کنی. اینکه اینقدر رسیدن به کائنات را علم کردی و تکرار میکنی خوبه ولی خوبه یکم جنبه منفی هم نگاه کنی، شاید تعصب و غرور باعث شده سقف شیشه ای برای خودت درست کرده باشی و ببینی دستیابی به بالا بالاها خیلی آسونه ولی وقتی میخای به بالا برسی اون سقف مانعت میشه.
این خوب نیست که تا ما یه بازی را میبریم همه فکر کنن دیگه خطر سقوط تهدیدمون نمیکنه و تا یه بازی را ببازیم فکر کنیم داریم میفتیم. تیم خوب بازی میکنه ولی بدشانسی میاره و توپاش گل نمیشه، اینم یه روی سکه فوتباله، در روی دیگر سکه هم خوشبختانه تا حالا تیمهای پایین جدول هم همشون بد کار کردن و امتیاز دادن که از خوش شانسیه ما بوده. هیچ چیز در این 8هفته قابل پیش بینی نیست و هر اتفاقی ممکنه بیفته و تیمی میتونه آخر فصل موفقی داشته باشه که حاشیه اطرافش کمتر باشه ولی متاسفانه حاشیه تیم ما اسفباره[/quote:7771fc121e]
حق ندارم توهین کنم!!؟؟؟توهین!!!!؟؟؟توهین!!!!؟؟؟
والا کسایی که منو میشناسن میدونن که من اصلا نمیدونم توهین چیه!!!اینکه شما ظرفیت انتقاد رو نداری دلیل نمیشه به من بگی توهین کردم!!!!!!
من چیزی رو علم نکردم مگه من بوجود آورنده قانون جاذبه ام که من علمش کنم!؟!؟این یه حقیقته که بعضیا باورش دارن بعضیام ندارن.تعصب و و غرور!من!؟!؟

حق نداری به من توهین کنی بگی سقف شیشه ای برای خودم درست کردم!
بیخیال داش...