[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - راه آهن vs داماش گيلان/ عكس ها نظرات و اخبار كوتاه

راه آهن vs داماش گيلان/ عكس ها نظرات و اخبار كوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط miladcivil » جمعه فبريه 15, 2013 11:18 am

[quote:f176375f60="MAZIYAR"][quote:f176375f60="miladcivil"][color=black:f176375f60]MEHRDAD و MAZIYAR شما دو عزیز که کاملا از من شناخت دارید ، حس میکردم متوجه منظورم بشید ، اما اگه دیگر
دوستمون only_abarar یه چیزی بگه من ازش دلگیر نمیشم ، میزارم به حساب آشنایی نداشتن .
MAZIYAR جان ، در مورد اینکه گفتم و باز هم میگم (فروختن منافع باشگاه به فرد) و بعد اون (بچه های تیفوسی) ،
اصلا نگفتم کی و چه کسی اینکارو کرده ، به چند کامنت پیش از کامنت من در همون صفحه مراجعه بکن و قطعا کامل
متوجه منظور من میشی که کی منافع باشگاه به فرد فروخته و به چه لحن ناجالبی از عابدینی به چه دلیلی دفاع کرده !
MAZIYAR جان ، شما خیلللللللی عقبگرد کردی ، بیخیال بابا ، بحث هرندی خیلی وقته حداقل واسه من تموم شده ،
کماکان سر مواضعم هست و اشتباه مدیریت باشگاه و . . . . . اما چون داماش از هرندی برام مهمتر بود ، این موضوع
فراموش کردم . شما دیگه زیاد توضیح تکمیلی دادی و مثل بعضی سیاستمداران ما خواستی دست پس و پیش بازی
دربیاری ، از تو این انتظارو ندلشتم .
در هر صورت ، شما یه جواب کلی به تمامی منتقدین عابدینی دادی ، چه منتقدین دلسوز داماش و چه منتقدین با نیت سوء و خلاف .
خدمتت بگم : من در تمام دوران میگفتم و میگم بودن عابدینی بهتر از نبودنش هست . پس این بحث کلا منتفی میشه ،
فکر میکنم هواداران واقعی داماش که حتی انتقاداتی هم دارند موافق نظرم هستند .
اما MAZIYAR جان ، من به شخصه میگم : از کار خوبباید تجلیل بشه و در مورد اشتباه هم باید تحلیل بشه تا از تکارار اشتباه پیشگیری .
ولی حالا که کار به این بحث ها کشید و شما چنین کامنت آتشینی نوشتی :wink: که البته با شناختی که ازت دارم و میدونم چیزی تو دلت نیست ،
دوستانه بهت میگم فقط از شروع فصل تا به الان ، یه دور به موضع یا مواضع خودت مروری بکن ، شاید در بعضی جاها حق به منتقدین عابدینی بدی !!![/color:f176375f60][/quote:f176375f60]
من نظرم کلی بود و شاید قسمت تیفوسی هاش مستقیما به شما اشاره شد ، در مورد خط آخر نظرتون هر کس هرجور دوست داره فکر کنه ، من همون مازیاری هستم که تمام دوستان نزدیکم منو میشناسند و خدا رو شکر هیچ وقت ظاهر و باطنم رو متفاوت نشون ندادم.[/quote:f176375f60]

[color=black:f176375f60]نه MAZIYAR عزیز ، اشتباه برداشت نکن . هدف من از تغییر موضع در تغییر ظاهر و باطن شما نبود بلکه اون چند فاکتور
که خودت هم گفتی (دلسوزی ، دشمنی ، جو زدگی) بر روی مواضعت تغییراتی ایجاد کرده . [/color:f176375f60]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه فبريه 15, 2013 11:21 am

[quote:cba2374a7e="MAZIYAR"]در اینکه به مدیریت باشگاه هم انتقاداتی وارد هست هیچ بحثی نیست و من هم انتقاداتی دارم ولی چه کسی رو میخواهیم پیدا کنیم تا هیچ مشکلی نداشته باشه؟
همین انتقادات کاربران وارش اسپرت و ... بوده که عابدینی رو از مصاحبه کردن در مورد پرسپولیس بیرون اورد و یا موارد دیگر...
حالا این بماند که عده ای قلیل از کاربران وارش از روی عمد یا سهو به سایت تهمت میزنند که انتقادی در این سایت نمیشه زد.خداییش ت حالا شده انتقاد بدون توهین شما رو حذف کنیم یا از انتقادتون جلوگیری کنیم؟[/quote:cba2374a7e]

[color=black:cba2374a7e]آقا جان ، اصلا این بحث نبود عابدینی باید منتفی اعلام بشه . چون همه هواداران واقعی میدونن فقط بودن
عابدینی در کنار داماش یعنی 50% از 100% . حالا فعالبتها و . . . بماند .
اما اینکه بگیم هررررر کاری عابدینی بکنه درسته ، خب خدوتم قبلو داری اشتباست ، پس بحثی درش نیست . [/color:cba2374a7e]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط RASHTBOY » جمعه فبريه 15, 2013 11:32 am

دوستان عزیز و بزرگوارم ، چون اطلاع کافی ندارم بنابراین به هیچ عنوان قصد ندارم ، در خصوص اینکه حق با چه شخص یا اشخاصی هست ، اظهار نظر کنم ، جایگاه x یا y ؟ صادق یا سادغ ؟ زیاد مهم نیست همشون در[b:df17e55a3f] جایگاه خودشان [/b:df17e55a3f]برام محترم و عزیز هستند .
در این سایت همه ما خوب یا بد ، ضعیف یا قوی ، محق یا غیر محق اظهار نظر می کنیم ، همه ما می دونیم که نظرات ما ، وحی الهی نیست که 100% صحیح باشه ، اینکه نظر ما دارای نقایصی باشه ، هموزن با واقعیت هست و لاغیر در عین حال هیچکدام قصد نداریم تا نظرات خود را بر دیگری تحمیل کنیم ؛ در هر حال اگر نظری از سوی دوستان و خالصان سایت [b:df17e55a3f]سهواً [/b:df17e55a3f]، دارای نقاط ضعفی هست ، از سایرین انتظار می رود با توجه به کارنامه مطلوب شخص مورد نظر ، بصورت متمرکز و فشرده ، او را مورد مواخذه قرار ندهند و حل اختلاف نظر را مشمول زمان و تفکر بیشتر طرفین برای خود تداعی نمایند ؛
صحبت زیاد هست و شاید خارج از حوصله شما دوستان بزرگوار باشد ؛
[b:df17e55a3f]اما مخلص کلام[/b:df17e55a3f] : با توجه به اینکه ایده و تفکرات ما باید بدون تخریب دیگران در سایت جاری گردد ، در عین حال بدلیل ، وحدت نظر همه کاربران گرامی در خصوص اعتلای نام رشت و رشتی انتظار می رود ، اختلاف سلایق به نحو مطلوب تری حل گردد تا خدای ناکرده باعث آزردگی خاطر کاربران گرامی نگردد و در عین حال موجبات ، خرسندی دشمنان ما رو فراهم ننماید ، به نظر بنده تنها راه برون رفت از اندک نقاط ضعف باشگاه ، همدلی و اتحاد هواداران می باشد که مسلماً شما بیش از من به آن واقف هستید .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » جمعه فبريه 15, 2013 12:00 pm

[quote:477001d060="miladcivil"][quote:477001d060="MAZIYAR"]در اینکه به مدیریت باشگاه هم انتقاداتی وارد هست هیچ بحثی نیست و من هم انتقاداتی دارم ولی چه کسی رو میخواهیم پیدا کنیم تا هیچ مشکلی نداشته باشه؟
همین انتقادات کاربران وارش اسپرت و ... بوده که عابدینی رو از مصاحبه کردن در مورد پرسپولیس بیرون اورد و یا موارد دیگر...
حالا این بماند که عده ای قلیل از کاربران وارش از روی عمد یا سهو به سایت تهمت میزنند که انتقادی در این سایت نمیشه زد.خداییش ت حالا شده انتقاد بدون توهین شما رو حذف کنیم یا از انتقادتون جلوگیری کنیم؟[/quote:477001d060]

[color=black:477001d060]آقا جان ، اصلا این بحث نبود عابدینی باید منتفی اعلام بشه . چون همه هواداران واقعی میدونن فقط بودن
عابدینی در کنار داماش یعنی 50% از 100% . حالا فعالبتها و . . . بماند .
اما اینکه بگیم هررررر کاری عابدینی بکنه درسته ، خب خدوتم قبلو داری اشتباست ، پس بحثی درش نیست . [/color:477001d060][/quote:477001d060]
میلاد جان دقیقا هم همین طور هست و باید به اشتباهات هرکسی از راه درست انتقاد کرد و با توجه به خصوصیات اخلاقی عابدینی،عابدینی از انتقاد پذیرایی می کنه و حتی وقتی هرندی به عنوان سرمربی انتخاب د و خیلی ها انتقاد کرد معتقد بود این انتقادها یعنی اینکه هواداران داماش خیلی بیشتر از قبل عاشق داماش هستند...
هر وقت دیدمت یه سری صحبت ها با هم می کنیم :)
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط only_abarar » جمعه فبريه 15, 2013 12:27 pm

[quote:542caee830="miladcivil"][quote:542caee830="only_abarar"][quote:542caee830="miladcivil"][color=black:542caee830]دوستان عزیزی که منافه باشگاه داماش گیلان به افراد میفروشن ، مطمئن باشند با این طرز فکر کارشون از تاسف هم گذشته !!!
بچه های به اصطلاح تیفوسی پشت دروازه بخاطر تهران رفتن و اینطرف اونطرف بردن هوادارا خواستار موندن عابدینی هستن که
روز بازی با فجر چه تیم تحت فشار بود و یا در حال حمله ، با ربط بی ربط شعار ایران آسیا میدادن ؟
بقول یه عزیزی : آخه ایبار ، دو بار ، سه بار . . . . چند بار ؟؟؟؟؟
ضمنا مگه زمان بی پولی سال قبل باشگاه ، اون هواداران واقعی از جیب خودشون پول جمع نمیکردن و با هماهنگی و زحمات گروهی
از بچه های سایت واسه تشویق تیم نمیرفتن ؟؟؟؟
در مورد بچه های بقل دستمون (H) باید بگم ، بعضی اوقات یه کارایی میکنن ! اون عباس و صادق که اوائل فصل خوب و هماهنگ بودن
اما با اومدن درخشان و بعد شعارهای عجیب : میریم آسیا با تو . . . . . . /10/ /10/ /10/ دیگه گندشو در آوردن .
از بچه های (S) میخوام کمتر به لیدرهایی که با یه تراول پنجاه هزار تومنی (شایدم خیلی کمتر) 180 درجه تغییر میکنن توجه کنن و با کل
ورزشگاه همههنگ باشند .[/color:542caee830][/quote:542caee830]
بله باز هم داستان تکراری!!شما بازم بدون هیچ اطلاعی شروع به سخرانی کردی!!اول از هم و بدون هیچ توضیحی اینو بگم که در این حدی نیستی که بخوای در مورده جایگاه تیفوسی ها و بچهاش نظر بدی!!ولی من بعنوان نماینده بچهای تیفوسی و پشت دروازه موظفم واسه روشن شده بعضی چیزا توضیح بدم. همون طور که منم تا 7/8 سال پیش با اینکه چندین سال بود میامدم استادیوم حرفای قدیمی تر ها و کسایی که اطلاع بیشتری از من داشتن رو گوش میکردم! و ندونسته سخنرانی نمیکردم بهتر شما هم بعد از اینکه از همه چی اگاه بودی بعد بیای یه جایگاه رو زیر سوال ببری.گفتی که منافع شخص رو به منافع باشگاه ترجیح میدن تاسف میخوری.من همیشه فقط و فقط واسم تیم و شهرم مهم بوده و هیچوقت به شخص توجه نمیکنم ولی وقتی با توجه مشکلاتی که وجود داره و هنوز هیچی مهم نیست و وقتی منافع باشگاه تا حد زیادی به یه شخص(عابدینی) بستگی داره پس باید حمایت بشه.دقیقا دقیقا کسایی که مخالف تشویق عابدینی بودن مصداق حرفای شماست.چون اونا بخاطر منافع شخصیشون میخوان یه جورایی عابدینی کنار زده بشه چیزی که اگه دقیقا در جریان مسائل بودی میفهمیدی که کاملا به ضرر تیمه.بر عکس کسایی که دوست داشتن عابدینی تشویق بشه اهمیت حفظ عابدینی رو درک کردن.عباس و صادق رو که من اصلا در حد لیدر هیچوقت نمیدونستمو نمیدونم و کلا ادمی که گفته من نه شهر شناسم نه تعصب و فقط پول شناسم پوووووول.از این ادم انتظار بیشتری نمیره که وقتی دو تا بازی پول نگیره چنین رفتاری از خودش نشون بده و البته چند نفری که دارن تو جایگاه اچ خطی کار میکنن و دارن بخاطر مافع شخصیشون کل زحمات جایگاه اچ رو خراب میکنن.جالب اینجاست که همه دلایل من مصداق همون حرف خودت هکه گفتی منافع باشگاه به منافع شخص ارجع تره چون این افراد دقیقا دارن بخاطر منافع شخصی اینکارو میکنن ولی حالا دیگه خیلی ظلمه بچهای تیفوسی بدون کوچکترین منافعی حنجره پاره کنن و بعدش هم زیر سوال برن.هرچند این رو بگم خط و خطوط ها حتی به تیفوسی ها هم رسید ولی ما همون اول بازی فهمیدیم و جلوشو گرفتیم حالا اینکه بچهای اس و اچ نمیتونن جلوی خط و خطوط رو بگیرن و اینطور زحماتشون خراب میشه دیگه مشکل خودشونه.اما در مورده اوتوبوس!!خیلی خنده داره!!کسایی که سالهاست دارن همه بازیهای خارج خونه رو میرن و حتی مواقعی که باشگاه پول نداشت به هزینه خودشون خیلی قبل تر از اونی که عابدینی بشه مدیر عامل الان دارن متهم میشن که بخاطر اوتوبوس عابدینی رو تشویق میکنن؟!؟!؟اخه پسر خوب الان چند بازی که بخاطر مشکلات مالی اصلا باشگاه توان اوتوبوس گذاشتنو نداره و از شورای شهرو شهرداری کمک میگیره و اونا میزارن و حتی همین بازی با راه اهن هم همینطوره.خوب اگه بخاطر اوتوبوس بود که تیفوسی ها باید مباحی و شورای شهر وشهردارو تشویق میکردن نه عابدینی رو!!تازه فکر نکنم وقتی ینفر یه لطفی بکنه و بعد تشویق بشه کار بدی باشه!!بدبختی ما اینه که هرکی میاد اینجا و میخواد مفید واقع بشه بعضی ها مثل شما استقبال نمیکنن!!خوب معلومه شمایی که بازی خارج خونه نمیای و اصلا واست مهم نیست معلومه که باید مخالف باشی.هواداری که میخواد بره خارج خونه و تیمشو حمایت کنه و بعد یکی این امکان رو واسش فراهم کنه و تشویق بشه بعدش این کار بدیه؟!؟!؟واسم توضیح بده کجاش اشتباست؟!؟!؟البته همه اینا با در نظر گرفتن اینکه اصلا عابدینی توان اوتوبوس گذاشتن رو نداره و دیروز توی کانون همهو غم همه این بود که با توجه به مشکلی که واسه مباحی پیش امد اوتوبوس از کجا بیاریم!!بعد شما میای این حرفای سطحی رو میزنی؟!؟!؟واقعا حالا نمیدونم باید واسه کی تاسف خورد..................................[/quote:542caee830]

[color=black:542caee830]دوست عزیز ، مثل اینکه معنای سخرانی عوش شده ! یه نگاه به کامنت من و خدوت بنداز !
اصول وارش اسپورت بر طبق حفظ احترام متقابله ، منم تمام سعیم همینه ، اما اگه کسی این موضوع در قبال من نقض کنه ، متاسفانه
منم ناخواسته مل خودش باهاش صحبت میکنم
در مورد اون موضوع حد و حدود ، منم برای روشن شدن موضوع بگم : نه بین من و تو ، نه تو ورزشگاه و نه تو شهر و کشور و قاره و جهان و . . .
ستارگان و اجرام ، هیچکسی نمیتونه حد و حدود افراد مشخص کنه ، منم هیچکسی نمیبینم که بتونه برای من حد مشخص کنه و بهتره بگم تو
در حدی نیستی برای من حدمشخص کنی . تا زمانیکه قوانینی وجود داره و از اون قوانین تجاوز نکردم و در طرف مقابل مدیریت سایت و یا مامورین
ورزشگاه و یا . . . موجودند میتونن تذکراتی بدن و برخورد کنن .
اینکه هرکی از قدیم ورزشگاه میرفت پس نقوض بالله خدا هست و باید به حرفش گوش کرد ، پس باید به حرف امثال صادق خیلی گوش داد !
برات مثال نقض آوردم تا در همین اول بگم اون تریپ همه چیز دانی و عالمی که به خودت گرفتی اشتباست .
والله امثال تو که انقد ادعای ماکلتی این تیم دارن و حرف از سند منگوله دار میزنن ، امثال عابدینی و قویدل انقد اعدا ندارن ، خیلی عجیبه !
در مورد بچه های پشت دروازه هم حرفی نزدم که تویی که وکیل وسی اونایی غیرتت به جوش بیاد . در گپ و گفت با دو عزیز MEHRDAD و MAZIYAR
هم گفتم ، اون کامنت برگرفته از چند کامنت در همون صفحه و ماقبل من بود ، اگه یه دور بخونیش متوجه میشی وگرنه من دوستانی در همون پشت دروازه
دارم که از دوران راهنمایی و دبیرستان باهام همکلاسی و دوست بودن و حداقل به حفظ حرمت اونا نسبت به کل حرف نامربوطی نمیزنم .
بازم میگم اگه اون کامنتهای قبل من خونده بشه ، به طور کامل منظورم آشکار میشه که در پاسخ به چی و چه فردی بود !
در مورد ادامه مسائل ذکر شده هم توضیحاتی دادی ، چون حال ادامه دادن ندارم و کامنت دوست عزیزم khorami201 خوندم ، بیخیال موضوع میشم
و اصلا حق به تو میدم و میگم آره ، درون تیم هستی و همه چیو میدونی و نماینده اون بچه ها هستی و . . . . . حق با توئه .
اما تو خلوت خودت به شعار "انزلیچی آباییه " بازی قبل که از پشت دروازه آغاز شد فکر کن ببین جریان چیه ؟[/color:542caee830][/quote:542caee830]
در مورده سخرانی که وقتی ینفر جو سخنرانی میگیره و حرف میزنه مثل تو باید جوابشو داد.در مورده احترام هم بگم من واسه تو نه در فضای سایت و نه در خارج از فضای سایت هیچ احترامی قائل نیستم که بخوام جوابتو بدم البته از نظر شخصی و نه بعنوان نماینده تیفوسی ها و به عنوان نماینده اون بچها دیدی که امدم توضحیات رو دادم و علت شخصیش هم اینه که به ادمی که بارها نه فقط یک بار و در موضوعات مختلف و بدون اطلاعات کافی به تعداد زیادی هوادار بطور کاملا غرض ورزانه میتوپه هیچ احترامی من نمیذارم بهش.من شاید مثلا با کسی تو جایگاهی مشکل داشته باشم ولی هیچوقت به خودم این اجازه نمیدم مثلا بگم بچهای روبرو اینطور اونطورن!!ولی تو خیلی راحت بارها شده که در مورده بچهای تیفوسی بصورت کاملا غرض ورزانه توهین کردی و هیچوقت هم من بخاطر چیزای دیگه هیچ بحثی با تو نداشتم و هردفعه بحثی بود دقیقا موضوع بحث همین بود!!اگه بیای به من یا به شخص دیگه حرفی بزنی درست ولی باز هم تکرار میکنم تو اصلا در حدی نیستی که بخوای یه جایگاه رو اونم بخاطر عدم اطلاعات کافیت زیر سوال ببری!!اصل این کار واقعا مسخرست چون همه هوادارا رو هر سکویی بشینن باز هم داماشی هستن و همه واسه یه هدف امدن به ورزشگاه.مایی که میخواییم از هویت رشت و تیممون دفاع کنیم خیلی مسخرست دیگه بخواییم علیه هم حرف بزنییم.همون طور که یه تیفوسی هوادار داماشه یه جایگاه اچی هم هست شاید مشکلاتی باشه ولی اینکه علیه هم موضع بگیریم خیلی مسخرست.من مثلا امدم گفتم داره خط هایی تو جایگاه اچ میاد که باید خود بچهای اچ جلوش بگیرن ولی هیچوقت به خودم اجازه نمیدم بگم مثلا بچهای اچ همه خطی ان!!یا مثلا چون صادق رو بیشتر یه دلقک میدونم تا لیدر بگم همه بچهای روبرو دلقکن!!ینفر بر فرض یه اشتباهی بکنه ما باید کل یه جایگاهی مثل اچ یا روبرو که بچهاش دارن زحمت میکشن رو ببریم زیر سوال!!خدایی نامردیه!!تو خیلی راحت هر دفعه میای کل بچهای تیفوسی رو زیر سوال میبری که چی؟!؟!؟!کسایی که دارن حنجره پاره میکنن رو میگی فقط بخاطر اوتوبوس اینکارو میکنن!؟!؟؟!اره خوب حق داری!!این بچها حتما واسه اوتوبوس رفتن ابادان و حدود 44 ساعت رفتو برگشت تو راه دهنشون سرویس شده تو ابادان با کلت تهدید شدن!!اره خوب تو حق داری دوست داشتن سوار اوتوبوس شن و 44 ساعت تو اوتوبوس دهنشون سرویس شه!!من خدایی عین 44 ساعت رو بیدار بودم!!حالا غیر توفق تو اهوازو ابادانو بازی !!نه عزیز من تو در حدی نیستی که این هوادارا فقط صرفا جهت اینکه اطلاع نداری زیر سوال ببری.همونطور که من و امثال من حق نداریم بچهای جایگاه دیگه رو حتی در صورت اشتباه زیر سوال ببریم.چون همه داماشی هستیم و واسه یه هدف میام ورزشگاه و اگرم اختلافی باشه باید بین خودمون حل بشه نه اینکه امسال تو بیان جوری حرف بزنن که انگار تیفوسی ها واسه یه شهرو یه استان دیگن!!من همون قدر که بین تیفوسی ها رفیق دارم همون قدرم تو اچ و اس رفیق دارم و همونطور که دو بازی اول فصل هم امدم اچ نشستم!!مگه تو شناسنامه کسی زده مثلا جایگاه اچی یا تیفوسی!؟!؟؟!در مورده سابقه من گفتم کسایی که سابقه دارن تو ورزشگاه و زحمت کشیدن نه دلقک بازی در اوردن من به شخصه قر کمرو عمو سبزی فروش خوندن رو کمک به تیم نمیدونم به هیچ وجه و گفتم اصلا قبولشون ندارم.جالبه ادمی رو که خودم میگم قبول ندارم رو واسم مثال میزنی و خیلی هم با خودت حال میکنی که چه مثال نقضی زدم؟!؟!؟پس مثلا اسکمو سالاری هم میشه با سابقه؟؟گفتم که مشکل کار تو اینه که همه چی رو سطحی نگاه میکنی حتی نظرات رو!!من گفتم کسایی که سابقه زحمت کشیدن واسه تیم رو دارن نه قر کمر دادن واسه تیم!!!اما در مورده ادعای مالکیت داشتن.اره این تیم واسه همه هواداراست و دقیقا سند منگوله دارشم به قول تو به اسم همین هواداراست نه قویدل که شش ماه امده و از مالکیت تیم فقط وعده وعید دادن برای تزریق پول رو ما شنیدیم نه چیز دیگه!!و باز هم میرسیم به این که چقدر ادم سطحی نگری هستی و چقدر وقیحانه میگی ادعات از قویدل بیشتره!!خوب معلومه که ادعام بیشتره.اینقدر سطحی نگری که این تیم رو مطعلق به هزارن هزار هوادارش که دارن سالها واسه این تیم فریاد میزنن نمیدونی و اون رو مطعلق به قویدل میدونی؟!؟!؟واقعا خنده داره!!در مورد وکیل وسی بودن بچهای پشت دروازه هم اره من نماینده هوادارای تیفوسی و پشت دروازه تو کانون هواداران هستم ولی نمیخواستم تو این شرایط حساس اختلافی پیش بیاد بین سکو ها چون واقعا اختلاف بین سکوهایی که همه ادعا داریم پشت رشت و داماش هستیم با همدیگه واقعا مسخرست ولی خوب چون بهم گفته شد باید بعنوان نماینده بچهای تیفوسی بیای توضیح بدی امدم توضیح دادم.جالبیش اینجاست که اول امدی گقتی من چون شناختی ازت ندارم حرفامو میزاری به حساب اشنایی نداشتن و بیخیال شدی حالا کی بهت گفت که برو جوابش رو بده و بعد یک ساعت امدی با توپ پر جواب دادی بهتر خودش می امد رو در رو حرف میزد چون ظاهرا بعضی ها میخوان با کارای بچه گانشون بین جایگاه ها اختلاف بندازن و یجوری دارن رفتار میکنن که انگار هر جایگاه مطعلق به یه شهره!!در حالی که هر جایگاهی تشکیل شده از همه محل های رشت و همه یه هدف دارن اونم موفقیت داماشه!!چیز مهمی نیست البته فقط یه عده رو جو گرفته که اگه کارشون نداشته باشی میخوان صندلی های عضدی رو 10 تا 10 تا جدا کنن و بگن مثلا این قسمت جنوب شرقی جایگاه اچ هست و من روش تعصب دارم و بچهای صندلی های شمال غربی جایگاه اچ اصلا فقط ادعای تشویق دارن!!کسایی که این ذهنیت رو دارن مطمئنن میفهمن دارم چی میگم.ایکاش بتونیم به این تعصبمون جهت بدیم و درست ازش استفاده کنیم.همونطور که نوع دیگه اشتباه در این مورد در جایگاه ما دیده شد!!فحش به انزلیچیا در بازی با فجر!!یه کار بیهوده به ضرر خودمون!!همونطور که اون کار اشتباست این کار بچهای ما هم اشتباست.مثلا فکر کردی من از فحاشیشون دفاع میکنم؟؟!؟!؟اینا همه چیزایی که بعد اینکه اقای سراوانی یه ترتیب اثر اساسی رو سکوها داد باید حتما در اولویت قرار بگیرن واسه حل شدن
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط miladcivil » جمعه فبريه 15, 2013 12:47 pm

[quote:8fcbe0a1a6="only_abarar"][quote:8fcbe0a1a6="miladcivil"][quote:8fcbe0a1a6="only_abarar"][quote:8fcbe0a1a6="miladcivil"][color=black:8fcbe0a1a6]دوستان عزیزی که منافه باشگاه داماش گیلان به افراد میفروشن ، مطمئن باشند با این طرز فکر کارشون از تاسف هم گذشته !!!
بچه های به اصطلاح تیفوسی پشت دروازه بخاطر تهران رفتن و اینطرف اونطرف بردن هوادارا خواستار موندن عابدینی هستن که
روز بازی با فجر چه تیم تحت فشار بود و یا در حال حمله ، با ربط بی ربط شعار ایران آسیا میدادن ؟
ضمنا مگه زمان بی پولی سال قبل باشگاه ، اون هواداران واقعی از جیب خودشون پول جمع نمیکردن و با هماهنگی و زحمات گروهی
در مورد بچه های بقل دستمون (H) باید بگم ، بعضی اوقات یه کارایی میکنن ! اون عباس و صادق که اوائل فصل خوب و هماهنگ بودن
اما با اومدن درخشان و بعد شعارهای عجیب : میریم آسیا با تو . . . . . . /10/ /10/ /10/ دیگه گندشو در آوردن .
از بچه های (S) میخوام کمتر به لیدرهایی که با یه تراول پنجاه هزار تومنی (شایدم خیلی کمتر) 180 درجه تغییر میکنن توجه کنن و با کل
ورزشگاه همههنگ باشند .[/color:8fcbe0a1a6][/quote:8fcbe0a1a6]
بله باز هم داستان تکراری!!شما بازم بدون هیچ اطلاعی شروع به سخرانی کردی!!اول از هم و بدون هیچ توضیحی اینو بگم که در این حدی نیستی که بخوای در مورده جایگاه تیفوسی ها و بچهاش نظر بدی!!ولی من بعنوان نماینده بچهای تیفوسی و پشت دروازه موظفم واسه روشن شده بعضی چیزا توضیح بدم. همون طور که منم تا 7/8 سال پیش با اینکه چندین سال بود میامدم استادیوم حرفای قدیمی تر ها و کسایی که اطلاع بیشتری از من داشتن رو گوش میکردم! و ندونسته سخنرانی نمیکردم بهتر شما هم بعد از اینکه از همه چی اگاه بودی بعد بیای یه جایگاه رو زیر سوال ببری.گفتی که منافع شخص رو به منافع باشگاه ترجیح میدن تاسف میخوری.من همیشه فقط و فقط واسم تیم و شهرم مهم بوده و هیچوقت به شخص توجه نمیکنم ولی وقتی با توجه مشکلاتی که وجود داره و هنوز هیچی مهم نیست و وقتی منافع باشگاه تا حد زیادی به یه شخص(عابدینی) بستگی داره پس باید حمایت بشه.دقیقا دقیقا کسایی که مخالف تشویق عابدینی بودن مصداق حرفای شماست.چون اونا بخاطر منافع شخصیشون میخوان یه جورایی عابدینی کنار زده بشه چیزی که اگه دقیقا در جریان مسائل بودی میفهمیدی که کاملا به ضرر تیمه.بر عکس کسایی که دوست داشتن عابدینی تشویق بشه اهمیت حفظ عابدینی رو درک کردن.عباس و صادق رو که من اصلا در حد لیدر هیچوقت نمیدونستمو نمیدونم و کلا ادمی که گفته من نه شهر شناسم نه تعصب و فقط پول شناسم پوووووول.از این ادم انتظار بیشتری نمیره که وقتی دو تا بازی پول نگیره چنین رفتاری از خودش نشون بده و البته چند نفری که دارن تو جایگاه اچ خطی کار میکنن و دارن بخاطر مافع شخصیشون کل زحمات جایگاه اچ رو خراب میکنن.جالب اینجاست که همه دلایل من مصداق همون حرف خودت هکه گفتی منافع باشگاه به منافع شخص ارجع تره چون این افراد دقیقا دارن بخاطر منافع شخصی اینکارو میکنن ولی حالا دیگه خیلی ظلمه بچهای تیفوسی بدون کوچکترین منافعی حنجره پاره کنن و بعدش هم زیر سوال برن.هرچند این رو بگم خط و خطوط ها حتی به تیفوسی ها هم رسید ولی ما همون اول بازی فهمیدیم و جلوشو گرفتیم حالا اینکه بچهای اس و اچ نمیتونن جلوی خط و خطوط رو بگیرن و اینطور زحماتشون خراب میشه دیگه مشکل خودشونه.اما در مورده اوتوبوس!!خیلی خنده داره!!کسایی که سالهاست دارن همه بازیهای خارج خونه رو میرن و حتی مواقعی که باشگاه پول نداشت به هزینه خودشون خیلی قبل تر از اونی که عابدینی بشه مدیر عامل الان دارن متهم میشن که بخاطر اوتوبوس عابدینی رو تشویق میکنن؟!؟!؟اخه پسر خوب الان چند بازی که بخاطر مشکلات مالی اصلا باشگاه توان اوتوبوس گذاشتنو نداره و از شورای شهرو شهرداری کمک میگیره و اونا میزارن و حتی همین بازی با راه اهن هم همینطوره.خوب اگه بخاطر اوتوبوس بود که تیفوسی ها باید مباحی و شورای شهر وشهردارو تشویق میکردن نه عابدینی رو!!تازه فکر نکنم وقتی ینفر یه لطفی بکنه و بعد تشویق بشه کار بدی باشه!!بدبختی ما اینه که هرکی میاد اینجا و میخواد مفید واقع بشه بعضی ها مثل شما استقبال نمیکنن!!خوب معلومه شمایی که بازی خارج خونه نمیای و اصلا واست مهم نیست معلومه که باید مخالف باشی.هواداری که میخواد بره خارج خونه و تیمشو حمایت کنه و بعد یکی این امکان رو واسش فراهم کنه و تشویق بشه بعدش این کار بدیه؟!؟!؟واسم توضیح بده کجاش اشتباست؟!؟!؟البته همه اینا با در نظر گرفتن اینکه اصلا عابدینی توان اوتوبوس گذاشتن رو نداره و دیروز توی کانون همهو غم همه این بود که با توجه به مشکلی که واسه مباحی پیش امد اوتوبوس از کجا بیاریم!!بعد شما میای این حرفای سطحی رو میزنی؟!؟!؟واقعا حالا نمیدونم باید واسه کی تاسف خورد..................................[/quote:8fcbe0a1a6]

[color=black:8fcbe0a1a6]دوست عزیز ، مثل اینکه معنای سخرانی عوش شده ! یه نگاه به کامنت من و خدوت بنداز !
اصول وارش اسپورت بر طبق حفظ احترام متقابله ، منم تمام سعیم همینه ، اما اگه کسی این موضوع در قبال من نقض کنه ، متاسفانه
در مورد اون موضوع حد و حدود ، منم برای روشن شدن موضوع بگم : نه بین من و تو ، نه تو ورزشگاه و نه تو شهر و کشور و قاره و جهان و . . .
ستارگان و اجرام ، هیچکسی نمیتونه حد و حدود افراد مشخص کنه ، منم هیچکسی نمیبینم که بتونه برای من حد مشخص کنه و بهتره بگم تو
در حدی نیستی برای من حدمشخص کنی . تا زمانیکه قوانینی وجود داره و از اون قوانین تجاوز نکردم و در طرف مقابل مدیریت سایت و یا مامورین
اینکه هرکی از قدیم ورزشگاه میرفت پس نقوض بالله خدا هست و باید به حرفش گوش کرد ، پس باید به حرف امثال صادق خیلی گوش داد !
برات مثال نقض آوردم تا در همین اول بگم اون تریپ همه چیز دانی و عالمی که به خودت گرفتی اشتباست .
والله امثال تو که انقد ادعای ماکلتی این تیم دارن و حرف از سند منگوله دار میزنن ، امثال عابدینی و قویدل انقد اعدا ندارن ، خیلی عجیبه !
در مورد بچه های پشت دروازه هم حرفی نزدم که تویی که وکیل وسی اونایی غیرتت به جوش بیاد . در گپ و گفت با دو عزیز MEHRDAD و MAZIYAR
هم گفتم ، اون کامنت برگرفته از چند کامنت در همون صفحه و ماقبل من بود ، اگه یه دور بخونیش متوجه میشی وگرنه من دوستانی در همون پشت دروازه
دارم که از دوران راهنمایی و دبیرستان باهام همکلاسی و دوست بودن و حداقل به حفظ حرمت اونا نسبت به کل حرف نامربوطی نمیزنم .
بازم میگم اگه اون کامنتهای قبل من خونده بشه ، به طور کامل منظورم آشکار میشه که در پاسخ به چی و چه فردی بود !
در مورد ادامه مسائل ذکر شده هم توضیحاتی دادی ، چون حال ادامه دادن ندارم و کامنت دوست عزیزم khorami201 خوندم ، بیخیال موضوع میشم
و اصلا حق به تو میدم و میگم آره ، درون تیم هستی و همه چیو میدونی و نماینده اون بچه ها هستی و . . . . . حق با توئه .
اما تو خلوت خودت به شعار "انزلیچی آباییه " بازی قبل که از پشت دروازه آغاز شد فکر کن ببین جریان چیه ؟[/color:8fcbe0a1a6][/quote:8fcbe0a1a6]

در مورده سخرانی که وقتی ینفر جو سخنرانی میگیره و حرف میزنه مثل تو باید جوابشو داد.در مورده احترام هم بگم من واسه تو نه در فضای سایت و نه در خارج از فضای سایت هیچ احترامی قائل نیستم که بخوام جوابتو بدم البته از نظر شخصی و نه بعنوان نماینده تیفوسی ها و به عنوان نماینده اون بچها دیدی که امدم توضحیات رو دادم و علت شخصیش هم اینه که به ادمی که بارها نه فقط یک بار و در موضوعات مختلف و بدون اطلاعات کافی به تعداد زیادی هوادار بطور کاملا غرض ورزانه میتوپه هیچ احترامی من نمیذارم بهش.من شاید مثلا با کسی تو جایگاهی مشکل داشته باشم ولی هیچوقت به خودم این اجازه نمیدم مثلا بگم بچهای روبرو اینطور اونطورن!!ولی تو خیلی راحت بارها شده که در مورده بچهای تیفوسی بصورت کاملا غرض ورزانه توهین کردی و هیچوقت هم من بخاطر چیزای دیگه هیچ بحثی با تو نداشتم و هردفعه بحثی بود دقیقا موضوع بحث همین بود!!اگه بیای به من یا به شخص دیگه حرفی بزنی درست ولی باز هم تکرار میکنم تو اصلا در حدی نیستی که بخوای یه جایگاه رو اونم بخاطر عدم اطلاعات کافیت زیر سوال ببری!!اصل این کار واقعا مسخرست چون همه هوادارا رو هر سکویی بشینن باز هم داماشی هستن و همه واسه یه هدف امدن به ورزشگاه.مایی که میخواییم از هویت رشت و تیممون دفاع کنیم خیلی مسخرست دیگه بخواییم علیه هم حرف بزنییم.همون طور که یه تیفوسی هوادار داماشه یه جایگاه اچی هم هست شاید مشکلاتی باشه ولی اینکه علیه هم موضع بگیریم خیلی مسخرست.من مثلا امدم گفتم داره خط هایی تو جایگاه اچ میاد که باید خود بچهای اچ جلوش بگیرن ولی هیچوقت به خودم اجازه نمیدم بگم مثلا بچهای اچ همه خطی ان!!یا مثلا چون صادق رو بیشتر یه دلقک میدونم تا لیدر بگم همه بچهای روبرو دلقکن!!ینفر بر فرض یه اشتباهی بکنه ما باید کل یه جایگاهی مثل اچ یا روبرو که بچهاش دارن زحمت میکشن رو ببریم زیر سوال!!خدایی نامردیه!!تو خیلی راحت هر دفعه میای کل بچهای تیفوسی رو زیر سوال میبری که چی؟!؟!؟!کسایی که دارن حنجره پاره میکنن رو میگی فقط بخاطر اوتوبوس اینکارو میکنن!؟!؟؟!اره خوب حق داری!!این بچها حتما واسه اوتوبوس رفتن ابادان و حدود 44 ساعت رفتو برگشت تو راه دهنشون سرویس شده تو ابادان با کلت تهدید شدن!!اره خوب تو حق داری دوست داشتن سوار اوتوبوس شن و 44 ساعت تو اوتوبوس دهنشون سرویس شه!!من خدایی عین 44 ساعت رو بیدار بودم!!حالا غیر توفق تو اهوازو ابادانو بازی !!نه عزیز من تو در حدی نیستی که این هوادارا فقط صرفا جهت اینکه اطلاع نداری زیر سوال ببری.همونطور که من و امثال من حق نداریم بچهای جایگاه دیگه رو حتی در صورت اشتباه زیر سوال ببریم.چون همه داماشی هستیم و واسه یه هدف میام ورزشگاه و اگرم اختلافی باشه باید بین خودمون حل بشه نه اینکه امسال تو بیان جوری حرف بزنن که انگار تیفوسی ها واسه یه شهرو یه استان دیگن!!من همون قدر که بین تیفوسی ها رفیق دارم همون قدرم تو اچ و اس رفیق دارم و همونطور که دو بازی اول فصل هم امدم اچ نشستم!!مگه تو شناسنامه کسی زده مثلا جایگاه اچی یا تیفوسی!؟!؟؟!در مورده سابقه من گفتم کسایی که سابقه دارن تو ورزشگاه و زحمت کشیدن نه دلقک بازی در اوردن من به شخصه قر کمرو عمو سبزی فروش خوندن رو کمک به تیم نمیدونم به هیچ وجه و گفتم اصلا قبولشون ندارم.جالبه ادمی رو که خودم میگم قبول ندارم رو واسم مثال میزنی و خیلی هم با خودت حال میکنی که چه مثال نقضی زدم؟!؟!؟پس مثلا اسکمو سالاری هم میشه با سابقه؟؟گفتم که مشکل کار تو اینه که همه چی رو سطحی نگاه میکنی حتی نظرات رو!!من گفتم کسایی که سابقه زحمت کشیدن واسه تیم رو دارن نه قر کمر دادن واسه تیم!!!اما در مورده ادعای مالکیت داشتن.اره این تیم واسه همه هواداراست و دقیقا سند منگوله دارشم به قول تو به اسم همین هواداراست نه قویدل که شش ماه امده و از مالکیت تیم فقط وعده وعید دادن برای تزریق پول رو ما شنیدیم نه چیز دیگه!!و باز هم میرسیم به این که چقدر ادم سطحی نگری هستی و چقدر وقیحانه میگی ادعات از قویدل بیشتره!!خوب معلومه که ادعام بیشتره.اینقدر سطحی نگری که این تیم رو مطعلق به هزارن هزار هوادارش که دارن سالها واسه این تیم فریاد میزنن نمیدونی و اون رو مطعلق به قویدل میدونی؟!؟!؟واقعا خنده داره!!در مورد وکیل وسی بودن بچهای پشت دروازه هم اره من نماینده هوادارای تیفوسی و پشت دروازه تو کانون هواداران هستم ولی نمیخواستم تو این شرایط حساس اختلافی پیش بیاد بین سکو ها چون واقعا اختلاف بین سکوهایی که همه ادعا داریم پشت رشت و داماش هستیم با همدیگه واقعا مسخرست ولی خوب چون بهم گفته شد باید بعنوان نماینده بچهای تیفوسی بیای توضیح بدی امدم توضیح دادم.جالبیش اینجاست که اول امدی گقتی من چون شناختی ازت ندارم حرفامو میزاری به حساب اشنایی نداشتن و بیخیال شدی حالا کی بهت گفت که برو جوابش رو بده و بعد یک ساعت امدی با توپ پر جواب دادی بهتر خودش می امد رو در رو حرف میزد چون ظاهرا بعضی ها میخوان با کارای بچه گانشون بین جایگاه ها اختلاف بندازن و یجوری دارن رفتار میکنن که انگار هر جایگاه مطعلق به یه شهره!!در حالی که هر جایگاهی تشکیل شده از همه محل های رشت و همه یه هدف دارن اونم موفقیت داماشه!!چیز مهمی نیست البته فقط یه عده رو جو گرفته که اگه کارشون نداشته باشی میخوان صندلی های عضدی رو 10 تا 10 تا جدا کنن و بگن مثلا این قسمت جنوب شرقی جایگاه اچ هست و من روش تعصب دارم و بچهای صندلی های شمال غربی جایگاه اچ اصلا فقط ادعای تشویق دارن!!کسایی که این ذهنیت رو دارن مطمئنن میفهمن دارم چی میگم.ایکاش بتونیم به این تعصبمون جهت بدیم و درست ازش استفاده کنیم.همونطور که نوع دیگه اشتباه در این مورد در جایگاه ما دیده شد!!فحش به انزلیچیا در بازی با فجر!!یه کار بیهوده به ضرر خودمون!!همونطور که اون کار اشتباست این کار بچهای ما هم اشتباست.مثلا فکر کردی من از فحاشیشون دفاع میکنم؟؟!؟!؟اینا همه چیزایی که بعد اینکه اقای سراوانی یه ترتیب اثر اساسی رو سکوها داد باید حتما در اولویت قرار بگیرن واسه حل شدن[/quote:8fcbe0a1a6]

[color=black:8fcbe0a1a6]پسر جان : هروقتی انقد بزرگ شدی (از لحاظ ذهنی و شخصیتی و نه از لحاظ هیکل و ریش و سبیل) و یاد گرفتی با یه همشهری و . . . . .
چطور با حفظ حرمت گفتگو کنی و به رد و بدل نظر بپردازی ، هستم در خدمتت و باهم تا 24 ساعت و یا بیشتر بهصحبت و تبادل نظر میکنیم .
با خوندن 1.5 سطر از کامنتت متوجه شدم صحبت باهات هیچ فایده ای نداره ، پس همینجا به قطع این موضوع می پردازم .
[/color:8fcbe0a1a6]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط ali_damashi » جمعه فبريه 15, 2013 12:55 pm

/15/ اصلا اين تاپيك رو قفل كنين يا كانمتاشو حذف كنين چه ربطي به بازي راه اهن داره
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط only_abarar » جمعه فبريه 15, 2013 1:10 pm

[quote:8ffd4f0055="miladcivil"][quote:8ffd4f0055="only_abarar"][quote:8ffd4f0055="miladcivil"][quote:8ffd4f0055="only_abarar"][quote:8ffd4f0055="miladcivil"][color=black:8ffd4f0055]دوستان عزیزی که منافه باشگاه داماش گیلان به افراد میفروشن ، مطمئن باشند با این طرز فکر کارشون از تاسف هم گذشته !!!
ورزشگاه همههنگ باشند .[/color:8ffd4f0055][/quote:8ffd4f0055]
بله باز هم داستان تکراری!!شما بازم بدون هیچ اطلاعی شروع به سخرانی کردی!!اول از هم و بدون هیچ توضیحی اینو بگم که در این حدی نیستی که بخوای در مورده جایگاه تیفوسی ها و بچهاش نظر بدی!!ولی من بعنوان نماینده بچهای تیفوسی و پشت دروازه موظفم واسه روشن شده بعضی چیزا توضیح بدم. همون طور که منم تا 7/8 سال پیش با اینکه چندین سال بود میامدم استادیوم حرفای قدیمی تر ها و کسایی که اطلاع بیشتری از من داشتن رو گوش میکردم! و ندونسته سخنرانی نمیکردم بهتر شما هم بعد از اینکه از همه چی اگاه بودی بعد بیای یه جایگاه رو زیر سوال ببری.گفتی که منافع شخص رو به منافع باشگاه ترجیح میدن تاسف میخوری.من همیشه فقط و فقط واسم تیم و شهرم مهم بوده و هیچوقت به شخص توجه نمیکنم ولی وقتی با توجه مشکلاتی که وجود داره و هنوز هیچی مهم نیست و وقتی منافع باشگاه تا حد زیادی به یه شخص(عابدینی) بستگی داره پس باید حمایت بشه.دقیقا دقیقا کسایی که مخالف تشویق عابدینی بودن مصداق حرفای شماست.چون اونا بخاطر منافع شخصیشون میخوان یه جورایی عابدینی کنار زده بشه چیزی که اگه دقیقا در جریان مسائل بودی میفهمیدی که کاملا به ضرر تیمه.بر عکس کسایی که دوست داشتن عابدینی تشویق بشه اهمیت حفظ عابدینی رو درک کردن.عباس و صادق رو که من اصلا در حد لیدر هیچوقت نمیدونستمو نمیدونم و کلا ادمی که گفته من نه شهر شناسم نه تعصب و فقط پول شناسم پوووووول.از این ادم انتظار بیشتری نمیره که وقتی دو تا بازی پول نگیره چنین رفتاری از خودش نشون بده و البته چند نفری که دارن تو جایگاه اچ خطی کار میکنن و دارن بخاطر مافع شخصیشون کل زحمات جایگاه اچ رو خراب میکنن.جالب اینجاست که همه دلایل من مصداق همون حرف خودت هکه گفتی منافع باشگاه به منافع شخص ارجع تره چون این افراد دقیقا دارن بخاطر منافع شخصی اینکارو میکنن ولی حالا دیگه خیلی ظلمه بچهای تیفوسی بدون کوچکترین منافعی حنجره پاره کنن و بعدش هم زیر سوال برن.هرچند این رو بگم خط و خطوط ها حتی به تیفوسی ها هم رسید ولی ما همون اول بازی فهمیدیم و جلوشو گرفتیم حالا اینکه بچهای اس و اچ نمیتونن جلوی خط و خطوط رو بگیرن و اینطور زحماتشون خراب میشه دیگه مشکل خودشونه.اما در مورده اوتوبوس!!خیلی خنده داره!!کسایی که سالهاست دارن همه بازیهای خارج خونه رو میرن و حتی مواقعی که باشگاه پول نداشت به هزینه خودشون خیلی قبل تر از اونی که عابدینی بشه مدیر عامل الان دارن متهم میشن که بخاطر اوتوبوس عابدینی رو تشویق میکنن؟!؟!؟اخه پسر خوب الان چند بازی که بخاطر مشکلات مالی اصلا باشگاه توان اوتوبوس گذاشتنو نداره و از شورای شهرو شهرداری کمک میگیره و اونا میزارن و حتی همین بازی با راه اهن هم همینطوره.خوب اگه بخاطر اوتوبوس بود که تیفوسی ها باید مباحی و شورای شهر وشهردارو تشویق میکردن نه عابدینی رو!!تازه فکر نکنم وقتی ینفر یه لطفی بکنه و بعد تشویق بشه کار بدی باشه!!بدبختی ما اینه که هرکی میاد اینجا و میخواد مفید واقع بشه بعضی ها مثل شما استقبال نمیکنن!!خوب معلومه شمایی که بازی خارج خونه نمیای و اصلا واست مهم نیست معلومه که باید مخالف باشی.هواداری که میخواد بره خارج خونه و تیمشو حمایت کنه و بعد یکی این امکان رو واسش فراهم کنه و تشویق بشه بعدش این کار بدیه؟!؟!؟واسم توضیح بده کجاش اشتباست؟!؟!؟البته همه اینا با در نظر گرفتن اینکه اصلا عابدینی توان اوتوبوس گذاشتن رو نداره و دیروز توی کانون همهو غم همه این بود که با توجه به مشکلی که واسه مباحی پیش امد اوتوبوس از کجا بیاریم!!بعد شما میای این حرفای سطحی رو میزنی؟!؟!؟واقعا حالا نمیدونم باید واسه کی تاسف خورد..................................[/quote:8ffd4f0055]

[color=black:8ffd4f0055]دوست عزیز ، مثل اینکه معنای سخرانی عوش شده ! یه نگاه به کامنت من و خدوت بنداز !
اما تو خلوت خودت به شعار "انزلیچی آباییه " بازی قبل که از پشت دروازه آغاز شد فکر کن ببین جریان چیه ؟[/color:8ffd4f0055][/quote:8ffd4f0055]

در مورده سخرانی که وقتی ینفر جو سخنرانی میگیره و حرف میزنه مثل تو باید جوابشو داد.در مورده احترام هم بگم من واسه تو نه در فضای سایت و نه در خارج از فضای سایت هیچ احترامی قائل نیستم که بخوام جوابتو بدم البته از نظر شخصی و نه بعنوان نماینده تیفوسی ها و به عنوان نماینده اون بچها دیدی که امدم توضحیات رو دادم و علت شخصیش هم اینه که به ادمی که بارها نه فقط یک بار و در موضوعات مختلف و بدون اطلاعات کافی به تعداد زیادی هوادار بطور کاملا غرض ورزانه میتوپه هیچ احترامی من نمیذارم بهش.من شاید مثلا با کسی تو جایگاهی مشکل داشته باشم ولی هیچوقت به خودم این اجازه نمیدم مثلا بگم بچهای روبرو اینطور اونطورن!!ولی تو خیلی راحت بارها شده که در مورده بچهای تیفوسی بصورت کاملا غرض ورزانه توهین کردی و هیچوقت هم من بخاطر چیزای دیگه هیچ بحثی با تو نداشتم و هردفعه بحثی بود دقیقا موضوع بحث همین بود!!اگه بیای به من یا به شخص دیگه حرفی بزنی درست ولی باز هم تکرار میکنم تو اصلا در حدی نیستی که بخوای یه جایگاه رو اونم بخاطر عدم اطلاعات کافیت زیر سوال ببری!!اصل این کار واقعا مسخرست چون همه هوادارا رو هر سکویی بشینن باز هم داماشی هستن و همه واسه یه هدف امدن به ورزشگاه.مایی که میخواییم از هویت رشت و تیممون دفاع کنیم خیلی مسخرست دیگه بخواییم علیه هم حرف بزنییم.همون طور که یه تیفوسی هوادار داماشه یه جایگاه اچی هم هست شاید مشکلاتی باشه ولی اینکه علیه هم موضع بگیریم خیلی مسخرست.من مثلا امدم گفتم داره خط هایی تو جایگاه اچ میاد که باید خود بچهای اچ جلوش بگیرن ولی هیچوقت به خودم اجازه نمیدم بگم مثلا بچهای اچ همه خطی ان!!یا مثلا چون صادق رو بیشتر یه دلقک میدونم تا لیدر بگم همه بچهای روبرو دلقکن!!ینفر بر فرض یه اشتباهی بکنه ما باید کل یه جایگاهی مثل اچ یا روبرو که بچهاش دارن زحمت میکشن رو ببریم زیر سوال!!خدایی نامردیه!!تو خیلی راحت هر دفعه میای کل بچهای تیفوسی رو زیر سوال میبری که چی؟!؟!؟!کسایی که دارن حنجره پاره میکنن رو میگی فقط بخاطر اوتوبوس اینکارو میکنن!؟!؟؟!اره خوب حق داری!!این بچها حتما واسه اوتوبوس رفتن ابادان و حدود 44 ساعت رفتو برگشت تو راه دهنشون سرویس شده تو ابادان با کلت تهدید شدن!!اره خوب تو حق داری دوست داشتن سوار اوتوبوس شن و 44 ساعت تو اوتوبوس دهنشون سرویس شه!!من خدایی عین 44 ساعت رو بیدار بودم!!حالا غیر توفق تو اهوازو ابادانو بازی !!نه عزیز من تو در حدی نیستی که این هوادارا فقط صرفا جهت اینکه اطلاع نداری زیر سوال ببری.همونطور که من و امثال من حق نداریم بچهای جایگاه دیگه رو حتی در صورت اشتباه زیر سوال ببریم.چون همه داماشی هستیم و واسه یه هدف میام ورزشگاه و اگرم اختلافی باشه باید بین خودمون حل بشه نه اینکه امسال تو بیان جوری حرف بزنن که انگار تیفوسی ها واسه یه شهرو یه استان دیگن!!من همون قدر که بین تیفوسی ها رفیق دارم همون قدرم تو اچ و اس رفیق دارم و همونطور که دو بازی اول فصل هم امدم اچ نشستم!!مگه تو شناسنامه کسی زده مثلا جایگاه اچی یا تیفوسی!؟!؟؟!در مورده سابقه من گفتم کسایی که سابقه دارن تو ورزشگاه و زحمت کشیدن نه دلقک بازی در اوردن من به شخصه قر کمرو عمو سبزی فروش خوندن رو کمک به تیم نمیدونم به هیچ وجه و گفتم اصلا قبولشون ندارم.جالبه ادمی رو که خودم میگم قبول ندارم رو واسم مثال میزنی و خیلی هم با خودت حال میکنی که چه مثال نقضی زدم؟!؟!؟پس مثلا اسکمو سالاری هم میشه با سابقه؟؟گفتم که مشکل کار تو اینه که همه چی رو سطحی نگاه میکنی حتی نظرات رو!!من گفتم کسایی که سابقه زحمت کشیدن واسه تیم رو دارن نه قر کمر دادن واسه تیم!!!اما در مورده ادعای مالکیت داشتن.اره این تیم واسه همه هواداراست و دقیقا سند منگوله دارشم به قول تو به اسم همین هواداراست نه قویدل که شش ماه امده و از مالکیت تیم فقط وعده وعید دادن برای تزریق پول رو ما شنیدیم نه چیز دیگه!!و باز هم میرسیم به این که چقدر ادم سطحی نگری هستی و چقدر وقیحانه میگی ادعات از قویدل بیشتره!!خوب معلومه که ادعام بیشتره.اینقدر سطحی نگری که این تیم رو مطعلق به هزارن هزار هوادارش که دارن سالها واسه این تیم فریاد میزنن نمیدونی و اون رو مطعلق به قویدل میدونی؟!؟!؟واقعا خنده داره!!در مورد وکیل وسی بودن بچهای پشت دروازه هم اره من نماینده هوادارای تیفوسی و پشت دروازه تو کانون هواداران هستم ولی نمیخواستم تو این شرایط حساس اختلافی پیش بیاد بین سکو ها چون واقعا اختلاف بین سکوهایی که همه ادعا داریم پشت رشت و داماش هستیم با همدیگه واقعا مسخرست ولی خوب چون بهم گفته شد باید بعنوان نماینده بچهای تیفوسی بیای توضیح بدی امدم توضیح دادم.جالبیش اینجاست که اول امدی گقتی من چون شناختی ازت ندارم حرفامو میزاری به حساب اشنایی نداشتن و بیخیال شدی حالا کی بهت گفت که برو جوابش رو بده و بعد یک ساعت امدی با توپ پر جواب دادی بهتر خودش می امد رو در رو حرف میزد چون ظاهرا بعضی ها میخوان با کارای بچه گانشون بین جایگاه ها اختلاف بندازن و یجوری دارن رفتار میکنن که انگار هر جایگاه مطعلق به یه شهره!!در حالی که هر جایگاهی تشکیل شده از همه محل های رشت و همه یه هدف دارن اونم موفقیت داماشه!!چیز مهمی نیست البته فقط یه عده رو جو گرفته که اگه کارشون نداشته باشی میخوان صندلی های عضدی رو 10 تا 10 تا جدا کنن و بگن مثلا این قسمت جنوب شرقی جایگاه اچ هست و من روش تعصب دارم و بچهای صندلی های شمال غربی جایگاه اچ اصلا فقط ادعای تشویق دارن!!کسایی که این ذهنیت رو دارن مطمئنن میفهمن دارم چی میگم.ایکاش بتونیم به این تعصبمون جهت بدیم و درست ازش استفاده کنیم.همونطور که نوع دیگه اشتباه در این مورد در جایگاه ما دیده شد!!فحش به انزلیچیا در بازی با فجر!!یه کار بیهوده به ضرر خودمون!!همونطور که اون کار اشتباست این کار بچهای ما هم اشتباست.مثلا فکر کردی من از فحاشیشون دفاع میکنم؟؟!؟!؟اینا همه چیزایی که بعد اینکه اقای سراوانی یه ترتیب اثر اساسی رو سکوها داد باید حتما در اولویت قرار بگیرن واسه حل شدن[/quote:8ffd4f0055]

[color=black:8ffd4f0055]پسر جان : هروقتی انقد بزرگ شدی (از لحاظ ذهنی و شخصیتی و نه از لحاظ هیکل و ریش و سبیل) و یاد گرفتی با یه همشهری و . . . . .
چطور با حفظ حرمت گفتگو کنی و به رد و بدل نظر بپردازی ، هستم در خدمتت و باهم تا 24 ساعت و یا بیشتر بهصحبت و تبادل نظر میکنیم .
با خوندن 1.5 سطر از کامنتت متوجه شدم صحبت باهات هیچ فایده ای نداره ، پس همینجا به قطع این موضوع می پردازم .
[/color:8ffd4f0055][/quote:8ffd4f0055]
جالبه به خودت اجازه میدی چند هزار نفر جایگاه رو بطور غیر مستقیم بگی بهشون بی غیرت چون وقتی گفته میشه اینا واسه اوتوبوس تشویق میکنن یعنی نه واسه تعصب ولی وقتی من به شخص خودت گفتم اینقدر واست سوخت داشت؟!؟!؟!؟در ضمن گفتم که نه واست احترامی قائلم(ادمی که به یه جایگاه از همشهریهاش توهین میکنه لایق احترام گذاشتن نیست) نه اصلا در حدی هستی که بخوام بحث شخصی بکنم باهات.نه نه توروخدا بیا با من 24 ساعت بحث کن.....توضیحاتی که باید در مورده تیفوسی ها میدادم رو دادم و ادمی که قرار بود بفهمه میفهمه و هیچ فرقی هم واسه من بین جایگاه ها نیست چون همه یه هدف داریم.به قطع این موضوع هم نمیپرداختی!! مهم نبود چون ادم باید اول حد خودش رو بدونه و بعد حرف بزنه که ظاهرا تو حدو حدود خودت رو نمیدونی.....
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط Majid_Rasht » جمعه فبريه 15, 2013 1:15 pm

منهم با قفل این تایپیک و یا حذف این کامنتها موافقم گرچه پاک کردن صورت مسئله خواهد بود ولی ای کاش می تونستیم احترام همدیگر رو حفظ کنیم به هم انتقاد کنیم ولی شخصیت همدیگر را زیر سئوال نبریم آخه برادر من شما به کسی حمله می کنی که مثل خودت با هر گل داماش از جاش می پره و شادی می کنه و باز مثل خودت بعد از هر باختش گریه می کنه
miladcivilعزیز از کامنتهایت بعدازپاسخ سالار لذت بردم اما نمی دونم چی شد که یکباره تغیر رویه دادی و اون کامنت پر از عصبانیت را نوشتی و سالار عزیز عصبانیتت که کم شد کامنتت رو بخون این روش پاسخ به یک هوادار داماش وکسی که تیمش رو عاشقانه دوست داره نیست ؟! شما می تونید بگین این به من چه ربطی داره ولی دوستان عزیز شما به عنوان دو هوادار با هم صحبت می کنید و هوادار یعنی من یعنی مازیار یعنی حامد یعنی همه بچه های این سایت و توهین به شخصیت هر کدوم یعنی زیر سوال رفتن شخصیت همه ما ! باور کنید تحمل فحاشی های انزلی چی ها از این طرز صحبت شما راحت تر است ! برای همین اگر نمی توانیم اینگونه باشیم پس قفل کردن این تایپیک و یا پاک کردن این کامنتها شاید بهترین راه حل باشد
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط Namjoo_St » جمعه فبريه 15, 2013 1:26 pm

چقدر غلط املایی !

منافه, مطعلق, وکیل وسی ,ارجع تر, نقوض باا...

/8/
نماد کاربر
Namjoo_St
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 21, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه فبريه 15, 2013 1:33 pm

نه دوست عزیزم Majid_Rasht ، این تاپیک بازی با راه آهن هست و دلیلی بری قفل شدنش از نظر من وجود نداره اما اگه صلاح دید چنینه ، خب همونطور رفتار بشه . به نظرم ادامه ندادن به گفتگو در مورد اون موضوع خاص بهترین کاره .
من به خودم اجازه نمیدم به شما و یا سایرین بگیم چه ربطی داره .
دیگر دوستمون only_abarar همینطور تخته گاز داره میره ، منم انقدر مشغولیت ذهنی دارم نمیتونم یه موضوع چندین بار تکرار کنم ، هم به اون عزیز و یکی دو دوست دیگه که ابهام براشون پیش اومد گفتم که اولین کامنتم راجع به کامنت یه فردی در همون صفحه بود و بهتره اون کامنت خونده بشه و در کنار گفته من قرار بگیره و خخطاب و منظورم کاملا مشخص میشه اما این دوست عزیز هی یه تنه بقول گیلکان : خو کله کاره ! بیخیال ، من که حق به اونا دادم ، سکوت در مقابل بعضی چیزا بهترین کاره /4/
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط only_abarar » جمعه فبريه 15, 2013 1:34 pm

[quote:e1f66fbc8a="Majid_Rasht"]منهم با قفل این تایپیک و یا حذف این کامنتها موافقم گرچه پاک کردن صورت مسئله خواهد بود ولی ای کاش می تونستیم احترام همدیگر رو حفظ کنیم به هم انتقاد کنیم ولی شخصیت همدیگر را زیر سئوال نبریم آخه برادر من شما به کسی حمله می کنی که مثل خودت با هر گل داماش از جاش می پره و شادی می کنه و باز مثل خودت بعد از هر باختش گریه می کنه
miladcivilعزیز از کامنتهایت بعدازپاسخ سالار لذت بردم اما نمی دونم چی شد که یکباره تغیر رویه دادی و اون کامنت پر از عصبانیت را نوشتی و سالار عزیز عصبانیتت که کم شد کامنتت رو بخون این روش پاسخ به یک هوادار داماش وکسی که تیمش رو عاشقانه دوست داره نیست ؟! شما می تونید بگین این به من چه ربطی داره ولی دوستان عزیز شما به عنوان دو هوادار با هم صحبت می کنید و هوادار یعنی من یعنی مازیار یعنی حامد یعنی همه بچه های این سایت و توهین به شخصیت هر کدوم یعنی زیر سوال رفتن شخصیت همه ما ! باور کنید تحمل فحاشی های انزلی چی ها از این طرز صحبت شما راحت تر است ! برای همین اگر نمی توانیم اینگونه باشیم پس قفل کردن این تایپیک و یا پاک کردن این کامنتها شاید بهترین راه حل باشد[/quote:e1f66fbc8a]
ابره این اقا خیلی راحت توهین میکنه و منم نمیتونم ساکت واستم.اول اینکه اگه نظرات من رو بخونی میبینی که این اقا هرچی که به شخص من گفت من هیچی نگفتم و وقتی به تعداد زیادی هوادارا توهین کرد جواب دادم.گفت نمیدونم بزرگ شو از نظر شخصیتی و خیلی چیزای دیگه ولی دیدی که من توهین های شخصیش من هیچ جوابی ندادم ده بار گفت وکیل وسیع تیفوسی ها ولی من توهین امیز جوابشو ندادم فقط گفتم خوب وقتی نمیانده تیفوسی ها هستم تو کانون و ازم خواسته شد جواب بدم اینجا امدم توضیح دادم.این اقا هرچیز شخصی گفت من حرفی نزدم.من هیچ توهینی نکردم فقط گفتم در حدی نیستی که بخوای یه جایگاه رو زیر سوال ببری و همین الانم میگم و هیچ ربطی به عصبانیت نداره چون دلیل و اندازه عصبانیت من نیست.همون طور که من نه حق دارم و نه در حدی هستم که به جایگاه توهین کنم.نه من و نه هیچ کس دیگه ای در حدی نیست به هوادارایی که دارن زحمت میکشن توهین کنه.داداش من این توهینه؟؟نه این حقیقت.من گفتم در حدی نیستی که بخوای تیفووسیها رو زیر سوال ببری همون طور که من و دیگرانم در این حد نیستن ولی این اقا خیلی راحت توهین میکنه و ادعای با فهم بودن هم داره!!ابره مگه بار اولش؟؟از مهرداد بگو تا حالا من چندبار با این ادم بحث کردم و هربارم این بود که بزرگتر از دهنش حرف میزنه!!نه ابره تو بهم بگو؟؟وقتی ینفر بگه تیفوسی ها که هیچی فقط بخاطر اینکه عابدینی بهشون اوتوبوس بده تشویق میکنن!!ابره این توهین هست یا نه؟؟این یعنی اینا هیچ تعصب و غیرتی ندارن و فقط واسه اوتوبوس تشویق میکنن.این اقا حق داره به این همه تویه نکنه و اینکارش رو هم تکرار کنه و بعد من که بگم در این حد اینکار نیستی بد حرف زدنه؟؟؟
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط miladcivil » جمعه فبريه 15, 2013 1:36 pm

[quote:e4b2ffc17f="Namjoo_St"]چقدر غلط املایی !

منافه, مطعلق, وکیل وسی ,ارجع تر, نقوض باا...

/8/[/quote:e4b2ffc17f]

شما هم خوب نشستی همه خوندی و گاف گرفتی :lol: :lol: :lol:
کلید (ه) و (ع) کنار همه و منافع اشتباه شد ، همچنین حرف (ع) به انتهای وسیع نچسبید .
آدم که تند بخواد تایپ کنه چنین میشه . اما به شخصه املای صحیح (نقوض باا... ) نمیدونم !
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط Majid_Rasht » جمعه فبريه 15, 2013 1:54 pm

باور کنید یک کم گذشت نسبت به هم کلید حل خیلی مشکلات است با یک صلوات و به عشق اینکه هر دو عاشق داماش هستید این بحث بی فایده رو تموم کنیم فکر کنم همه بچه های سایت برای هردوی شما ارزش ویژه قائل هستند من جای داداش کوچیکتر صورت هر دو را می بوسم همیشه سلامت و پیروز باشید
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » جمعه فبريه 15, 2013 2:07 pm

only_abarar , miladcivil بهتره دیگه ادامه ندید.تا همه بحث ها به سمت پیروزی در این دیدار حساس بره
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 5 مهمان