[quote:73600a9720="only_abarar"][quote:73600a9720="miladcivil"][color=black:73600a9720]دوستان عزیزی که منافه باشگاه داماش گیلان به افراد میفروشن ، مطمئن باشند با این طرز فکر کارشون از تاسف هم گذشته !!!
بچه های به اصطلاح تیفوسی پشت دروازه بخاطر تهران رفتن و اینطرف اونطرف بردن هوادارا خواستار موندن عابدینی هستن که
روز بازی با فجر چه تیم تحت فشار بود و یا در حال حمله ، با ربط بی ربط شعار ایران آسیا میدادن ؟
بقول یه عزیزی : آخه ایبار ، دو بار ، سه بار . . . . چند بار ؟؟؟؟؟
ضمنا مگه زمان بی پولی سال قبل باشگاه ، اون هواداران واقعی از جیب خودشون پول جمع نمیکردن و با هماهنگی و زحمات گروهی
از بچه های سایت واسه تشویق تیم نمیرفتن ؟؟؟؟
در مورد بچه های بقل دستمون (H) باید بگم ، بعضی اوقات یه کارایی میکنن ! اون عباس و صادق که اوائل فصل خوب و هماهنگ بودن
اما با اومدن درخشان و بعد شعارهای عجیب : میریم آسیا با تو . . . . . .

دیگه گندشو در آوردن .
از بچه های (S) میخوام کمتر به لیدرهایی که با یه تراول پنجاه هزار تومنی (شایدم خیلی کمتر) 180 درجه تغییر میکنن توجه کنن و با کل
ورزشگاه همههنگ باشند .[/color:73600a9720][/quote:73600a9720]
بله باز هم داستان تکراری!!شما بازم بدون هیچ اطلاعی شروع به سخرانی کردی!!اول از هم و بدون هیچ توضیحی اینو بگم که در این حدی نیستی که بخوای در مورده جایگاه تیفوسی ها و بچهاش نظر بدی!!ولی من بعنوان نماینده بچهای تیفوسی و پشت دروازه موظفم واسه روشن شده بعضی چیزا توضیح بدم. همون طور که منم تا 7/8 سال پیش با اینکه چندین سال بود میامدم استادیوم حرفای قدیمی تر ها و کسایی که اطلاع بیشتری از من داشتن رو گوش میکردم! و ندونسته سخنرانی نمیکردم بهتر شما هم بعد از اینکه از همه چی اگاه بودی بعد بیای یه جایگاه رو زیر سوال ببری.گفتی که منافع شخص رو به منافع باشگاه ترجیح میدن تاسف میخوری.من همیشه فقط و فقط واسم تیم و شهرم مهم بوده و هیچوقت به شخص توجه نمیکنم ولی وقتی با توجه مشکلاتی که وجود داره و هنوز هیچی مهم نیست و وقتی منافع باشگاه تا حد زیادی به یه شخص(عابدینی) بستگی داره پس باید حمایت بشه.دقیقا دقیقا کسایی که مخالف تشویق عابدینی بودن مصداق حرفای شماست.چون اونا بخاطر منافع شخصیشون میخوان یه جورایی عابدینی کنار زده بشه چیزی که اگه دقیقا در جریان مسائل بودی میفهمیدی که کاملا به ضرر تیمه.بر عکس کسایی که دوست داشتن عابدینی تشویق بشه اهمیت حفظ عابدینی رو درک کردن.عباس و صادق رو که من اصلا در حد لیدر هیچوقت نمیدونستمو نمیدونم و کلا ادمی که گفته من نه شهر شناسم نه تعصب و فقط پول شناسم پوووووول.از این ادم انتظار بیشتری نمیره که وقتی دو تا بازی پول نگیره چنین رفتاری از خودش نشون بده و البته چند نفری که دارن تو جایگاه اچ خطی کار میکنن و دارن بخاطر مافع شخصیشون کل زحمات جایگاه اچ رو خراب میکنن.جالب اینجاست که همه دلایل من مصداق همون حرف خودت هکه گفتی منافع باشگاه به منافع شخص ارجع تره چون این افراد دقیقا دارن بخاطر منافع شخصی اینکارو میکنن ولی حالا دیگه خیلی ظلمه بچهای تیفوسی بدون کوچکترین منافعی حنجره پاره کنن و بعدش هم زیر سوال برن.هرچند این رو بگم خط و خطوط ها حتی به تیفوسی ها هم رسید ولی ما همون اول بازی فهمیدیم و جلوشو گرفتیم حالا اینکه بچهای اس و اچ نمیتونن جلوی خط و خطوط رو بگیرن و اینطور زحماتشون خراب میشه دیگه مشکل خودشونه.اما در مورده اوتوبوس!!خیلی خنده داره!!کسایی که سالهاست دارن همه بازیهای خارج خونه رو میرن و حتی مواقعی که باشگاه پول نداشت به هزینه خودشون خیلی قبل تر از اونی که عابدینی بشه مدیر عامل الان دارن متهم میشن که بخاطر اوتوبوس عابدینی رو تشویق میکنن؟!؟!؟اخه پسر خوب الان چند بازی که بخاطر مشکلات مالی اصلا باشگاه توان اوتوبوس گذاشتنو نداره و از شورای شهرو شهرداری کمک میگیره و اونا میزارن و حتی همین بازی با راه اهن هم همینطوره.خوب اگه بخاطر اوتوبوس بود که تیفوسی ها باید مباحی و شورای شهر وشهردارو تشویق میکردن نه عابدینی رو!!تازه فکر نکنم وقتی ینفر یه لطفی بکنه و بعد تشویق بشه کار بدی باشه!!بدبختی ما اینه که هرکی میاد اینجا و میخواد مفید واقع بشه بعضی ها مثل شما استقبال نمیکنن!!خوب معلومه شمایی که بازی خارج خونه نمیای و اصلا واست مهم نیست معلومه که باید مخالف باشی.هواداری که میخواد بره خارج خونه و تیمشو حمایت کنه و بعد یکی این امکان رو واسش فراهم کنه و تشویق بشه بعدش این کار بدیه؟!؟!؟واسم توضیح بده کجاش اشتباست؟!؟!؟البته همه اینا با در نظر گرفتن اینکه اصلا عابدینی توان اوتوبوس گذاشتن رو نداره و دیروز توی کانون همهو غم همه این بود که با توجه به مشکلی که واسه مباحی پیش امد اوتوبوس از کجا بیاریم!!بعد شما میای این حرفای سطحی رو میزنی؟!؟!؟واقعا حالا نمیدونم باید واسه کی تاسف خورد..................................[/quote:73600a9720]
[color=black:73600a9720]دوست عزیز ، مثل اینکه معنای سخرانی عوش شده ! یه نگاه به کامنت من و خدوت بنداز !
اصول وارش اسپورت بر طبق حفظ احترام متقابله ، منم تمام سعیم همینه ، اما اگه کسی این موضوع در قبال من نقض کنه ، متاسفانه
منم ناخواسته مل خودش باهاش صحبت میکنم
در مورد اون موضوع حد و حدود ، منم برای روشن شدن موضوع بگم : نه بین من و تو ، نه تو ورزشگاه و نه تو شهر و کشور و قاره و جهان و . . .
ستارگان و اجرام ، هیچکسی نمیتونه حد و حدود افراد مشخص کنه ، منم هیچکسی نمیبینم که بتونه برای من حد مشخص کنه و بهتره بگم تو
در حدی نیستی برای من حدمشخص کنی . تا زمانیکه قوانینی وجود داره و از اون قوانین تجاوز نکردم و در طرف مقابل مدیریت سایت و یا مامورین
ورزشگاه و یا . . . موجودند میتونن تذکراتی بدن و برخورد کنن .
اینکه هرکی از قدیم ورزشگاه میرفت پس نقوض بالله خدا هست و باید به حرفش گوش کرد ، پس باید به حرف امثال صادق خیلی گوش داد !
برات مثال نقض آوردم تا در همین اول بگم اون تریپ همه چیز دانی و عالمی که به خودت گرفتی اشتباست .
والله امثال تو که انقد ادعای ماکلتی این تیم دارن و حرف از سند منگوله دار میزنن ، امثال عابدینی و قویدل انقد اعدا ندارن ، خیلی عجیبه !
در مورد بچه های پشت دروازه هم حرفی نزدم که تویی که وکیل وسی اونایی غیرتت به جوش بیاد . در گپ و گفت با دو عزیز MEHRDAD و MAZIYAR
هم گفتم ، اون کامنت برگرفته از چند کامنت در همون صفحه و ماقبل من بود ، اگه یه دور بخونیش متوجه میشی وگرنه من دوستانی در همون پشت دروازه
دارم که از دوران راهنمایی و دبیرستان باهام همکلاسی و دوست بودن و حداقل به حفظ حرمت اونا نسبت به کل حرف نامربوطی نمیزنم .
بازم میگم اگه اون کامنتهای قبل من خونده بشه ، به طور کامل منظورم آشکار میشه که در پاسخ به چی و چه فردی بود !
در مورد ادامه مسائل ذکر شده هم توضیحاتی دادی ، چون حال ادامه دادن ندارم و کامنت دوست عزیزم khorami201 خوندم ، بیخیال موضوع میشم
و اصلا حق به تو میدم و میگم آره ، درون تیم هستی و همه چیو میدونی و نماینده اون بچه ها هستی و . . . . . حق با توئه .
اما تو خلوت خودت به شعار "انزلیچی آباییه " بازی قبل که از پشت دروازه آغاز شد فکر کن ببین جریان چیه ؟[/color:73600a9720]