این پرده در روز بازی با فجر رونمایی میشه

احساس میکنم خیلیا از دیدن این پرده دیوونه بشن

دستخوش آبرار...با اجازتون من اینو میزارم رو امضام خیلی خوشم اومد از این جمله

داداش ایکاش بکونیش گیلان ، اینطوری خیلی بهتره هم بعد رسانه ایش هم واسه گیلان .[/quote:7004046b70]
[size=18:7004046b70][color=blue:7004046b70]به نظر من همون رشت بهتره. دلیلی نداره همیشه از اسم گیلان استفاده بشه. همونطور که فولاد خوزستان گاهی فولاد اهواز خوانده میشه. به هر حال باید گیلانی ها بدونن کلانشهر رشت پایتختشونه و همیشه باید از کلانشهر رشت حمایت بکنن و در جایی که بحث کل کل مطرح میشه و عده ای قلیل بر علیه رشت عزیز شعار و پرده مینویسن معنی نداره که یک شهرک را با استان مق[/size:7004046b70]ایسه بکنی!!![/color:7004046b70][/quote:7004046b70]
داداش بحث اوون نیست ، حرکتت بسیار با ارزش و زیبای ، اما ما باید تیممون روو در سطح استان محبوب تر کنیم و هم استانیامون حس کنن این تیم به اونا هم تعلق داره ، بعد سر بازیای داماش با پرسپولیس و استقلال میایم می گیم که خاک بر سر اوون هم استانی کنن که می رن سمت تیمای حریف میشینن.
بعد سعی کنیم چون مرکز استان نشستیم از بالا به پایین به هم استانیامون نگاه نکنیم فک نکنم تو رشت نشستن کار زیاد شاخی باشه ، ما هممون گیلانی هستیم هر قسمت گیلان هم جذابیت ای خاص خودش و ارزش های خاص خودش روو داره ، ای کاش ما این داماش روو به عنوان یه منشا واسه متحد شدن گیلانی ها بدونیم. در ضمن منظورم شهرک نشینا نیست[/quote:7004046b70]
آبرار محمد عزیز من نگفتم گیلان نباشه گفتم همیشه لزومی نداره.همونطوری که هم استانیای عزیز ما وقتی میرن تهران میپرسن مال کدوم شهری میگن رشتی، یعنی رشت را پایتخت خودشون میدونن و بهش افتخار میکنن. به همین خاطر لازمه در جایی که کل کل بین رشت و عنزلیه بی تفاوت نشینن و به پشتتیبانی از رشت بلند شن. چیزی که کم کم داره اتتفاق میفته.