پیروزی بر راه آهن خیلی آسونه و مطمئنم اگه درست و با تدبیر بازی کنیم ؛ قطعا پیروز میشیم
خوبی راه آهن اینه که بازی می کنه ! حالا درسته بازیش چرت و بی کیفیت هست ولی مثل مس و آلومینیوم ، ما رو به زحمت نمیندازه ...
تجربه نشون داده تیمی که با ما بازی کنه ، بدون شک خوج میشه چون در بازی و کارهای انفرادی و ترکیبی بازیکنان ما از روی ذات خودشون از همه سر تر هستند

فقط باید مربی با انتخاب تاکتیک و راهکار اونها رو هدایت کنه ...
باید از این اشتباهات درس بگیریم ... متاسفانه زیاد درس نمیگیریم و باز هم اشتباهاتی در چینش بازیکنان و نوع سیستم انتخابی داریم ...
بردن راه آهن قطعا ما رو می بره برای تک رقمی ... و بعدش تو رشت بازی داریم با صبایی که با حذف تو آسیا ، کاملا بهم ریخته و تماشاگرانشون هم مثل اینکه مربی و تیم رو به فحش بستند ... پس روحیه اونا داغون و روحیه ما ( در صورت بردن راه آهن ) عالی میشه و چه شود ...
از همه اینها گذشته هفته بعد فجر تو شیراز با استقلال داره که باز هم امیرخان امتیاز از دست نمیده و داور ها هم که علیه اش هستند و ... به قول معروف بـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــعـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلــــــــــــــــــــه !!!؟!؟!
نفت و آلومینیوم تو آبادان با هم بازی دارند که برای ماست این بازی ... حالا هر نتیجه ای می خواد داشته باشه ...
پیکان هم با سایپا داره که فکر می کنم مساوی میشه که باز هم این بازی برای ماست و ما با برد راه آهن ، سایپا رو زمین می زنیم
ذوب آهن تو اصفهان با مس بازی داره و قطعا مس پیروز نمیشه و مساوی و برد برای ذوب آهن هست که اتفاقا باز هم این به نفع ماست !!!
گهر و تراکتور تو لرستان بازی دارند که قطعا تراکتور کورس قهرمانی رو از دست نمیده و این بازی رو هم میبره باز هم ما سود می بریم ...
پرسپولیس و سپاهان هم با هم بازی دارند تو تهران و حدس من مساوی یا برد سپاهان هست به دلیل در کورس بودگی !!! و امتیاز نگرفتن پرسپولیس باعث بالا رفتن ما میشه ...
نفت تهران و صبا هم بازی رو در رو دارند تو قم و فکر نمی کنم نفت که الان 4 تا برد پشت سر هم و یک مساوی گرفته ؛ راحت امتیاز بده به صبا ... امتیاز از دست دادن صبا تو این بازی و برد ما تو بازی رو در رو قطعا صبا رو هم به جمع زیر خواب هامون اضافه می کنه ...
ملوان هم تو انزلی با فولاد داره که مساوی یا برد فولاد قطعی هست چون فولاد نمی خواد کسب سهمیه رو از دست بده