[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - خواهشی از تمام داماشی های باغیرت

خواهشی از تمام داماشی های باغیرت

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

خواهشی از تمام داماشی های باغیرت

پستتوسط alirahbar0131 » دوشنبه فبريه 04, 2013 10:05 pm

شنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ساعت ۱۵:۳۰ در استادیوم دکتر حسن عضدی رشت، شاهد دیدار حساسی بین دو تیم داماش گیلان و فجر سپاسی شیراز خواهیم بود. دلایل خاصی برای حساس شدن این بازی وجود دارد:
۱- با توجه به وضعیت فعلی دو تیم در جدول، نتیجه این بازی برای هر دو تیم از اهمیت ویژه ای برخوردار است. فجر می خواهد ببرد تا نه تنها از منطقه خطر به طور کامل فاصله بگیرد، بلکه نیم نگاهی هم به بالای جدول داشته باشد. داماش هم می خواهد ببرد تا خود را همچنان به کمربند میانی جدول نزدیک کند. به علاوه، داماشی ها می خواهند با یک برد در حضور هوادارانشان، دوباره با آنها آشتی کنند. هوادارانی که دو ماه است رنگ پیروزی در خانه تیمشان را ندیده اند.
‏۲- انتقام داماش: مطمئنا هنوز هیچ یک از هواداران داماش، خاطره شکست تلخ دور رفت مقابل فجر را فراموش نکردند. در روزی که فجری ها هر چه زدند، گل شد و سنگین ترین شکست داماش در چند سال اخیر رقم خورد. مطمئنا بازیکنان داماش با تمام قوا به فکر جبران خواهند بود.
‏۳- انتقام فجر: فجر هر چند در دیدار رفت لیگ، داماش را گلباران کرد اما گمان می کردند می توانند در زمین موکتی ورزشگاه دستغیب، داماش را در جام حذفی هم شکست دهند اما این بار ورق برگشت و پسران شهر باران با برتری در ضربات پنالتی، به جمع چهار تیم برتر رقابت ها رفتند و کورسوی امید فجری ها برای آسیایی شدن را تبدیل به ناامیدی کردند. پس مطمئنا فجر هم برای جبران مافات به رشت خواهد آمد.
‏ ****
اما می رسیم به قسمت اصلی داستان. همه از فحاشی هایی که در شیراز انجام شد، آگاهی دارید. اما دوستان از شما خواهش می کنم در بازی شنبه، به حاشیه نروید. همه ما از توهین هایی که شیرازی ها به ما کردند، ناراحتیم اما بگذارید این قضیه همینجا دفن شود. فراموش نکنید که ما یک بازیکن شیرازی بااخلاق به نام امین متوسل زاده در تیممان داریم. به نظر شما آیا ارزش دارد که به خاطر توهین یک تعداد هوادار نخاله شیرازی که فقط مختص شیراز هم نیستن، به شیرازی ها توهین کنیم و فرصت تشویق کردن تیم را از خودمان دریغ کنیم؟ من حساسیت های این بازی را در بالا ذکر کردم. عقل سلیم حکم می دهد که در چنین دیدار حساسی، مجالی برای به حاشیه رفتن نیست. چون شرایط داماش فوق العاده حساس است.

در پایان از همه هواداران داماش خواهش می کنم که شنبه در استادیوم عضدی حضور یابند تا نشان دهند باخت های داماش چیزی از عشقشان به تیم شهرشان کم نمی کند. هوادار باید در چنین مواقع حساسی پشت تیمش باشد. نه فقط به هنگام برد تیمش. امیدوارم همه شما را شنبه در عضدی ببینم.

‏"هوادار داماشیم- تا آخرش باهاشیم"
ابرار در دو واژه خلاصه میشه. "آقا" و "برادر". چون فقط یه ابراره که میتونه هم "آقا" باشه و هم مثل "برادر". ابرار رشت شینه.
نماد کاربر
alirahbar0131
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: شنبه نوامبر 10, 2012 12:00 am

پستتوسط mostafa » سه شنبه فبريه 05, 2013 12:59 am

متن بجایی بود. ای کاش یک شعار طعنه آمیز اما محترمانه انتخاب بشه که اگر کسی خواست توهین کنه بجاش این شعار اول بازی گفته بشه که بفهمونیم رشتی ها بی ادب نیستند.
تصوير
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 04, 2011 12:00 am

پستتوسط RainyGilman » سه شنبه فبريه 05, 2013 4:35 am

مثل اینکه جو رسانه ای انقدر شدید بوده که بچه های خودمون هم باورشون شده که بازی با استقلال بخاطر فحاشی محروم شدیم /4/
نماد کاربر
RainyGilman
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 21, 2012 12:00 am

پستتوسط Geelak » سه شنبه فبريه 05, 2013 8:39 am

زاکان من خودم 5سال شیراز زندگی بوکودم. باور بوکونید خود شیرازیان عاشق رشت زاکانید. من خودم هر کسَ بیده م کی اصالتاً شیرازه شین بو، اشانه رابطه امان رشتیانه مرا خوب بو. اگرم توهینی بوبوسته شک نوکونید چن تا لات و لوت و حومه نشین کار بو. امان نباید الکی امی رابطه ی َ باقی مردم شهرانه مرا بهم بزنیم. در نهایت ادب امی غیرتَ اوشانَ نیشان دیهیم.
همه تا غیرتَ قوربان.
چون باد به هر کوی و چمن گشت زدیم
سر بر همه جای جنگل و دشت زدیم
هر نقطه ی این وطن عزیز است ولی
صد بوسه به خاک پاک این رشت زدیم...
نماد کاربر
Geelak
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه جولاي 31, 2012 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » سه شنبه فبريه 05, 2013 9:14 am

خیلی از شعار ها تحت تاثیر بعضی از بچه ها هستن و با اشاره و 2 3 تا داد بیداد همه چیز موقوف میشه .اون بچه ها عزیز که حکم لیدر رو دارن اگه احساسی نشن و یک کم منطقی باشن (گرچه خیلی سخت هستش)میتونیم همه چیز رو کنترل کنن و جو ورزشگاه برای خودمون بشه .
جایگاه های روبروکمتر ه این مسایل واکنش نشون میدن اما تیفوسی ها چون خیلی به مسایل واقف هستن بیشتر حساس میشن.اون یه تیکه تحت نظر دوستان باشه فک نکنم بهونه دست کسی بدیم
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط ali0131 » سه شنبه فبريه 05, 2013 9:54 am

اقا ولی اگه گل زدیم حتما بگیم: یاوری یادت باشه رشتی سرورته.
همان قدر که شما به اکسیژن نیاز دارین تا زنده باشد من به شهرم رشت برای زنده ماندن نیاز دارم
نماد کاربر
ali0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 26, 2012 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » سه شنبه فبريه 05, 2013 9:55 am

[quote:95a65e7238="Geelak"]زاکان من خودم 5سال شیراز زندگی بوکودم. باور بوکونید خود شیرازیان عاشق رشت زاکانید. من خودم هر کسَ بیده م کی اصالتاً شیرازه شین بو، اشانه رابطه امان رشتیانه مرا خوب بو. اگرم توهینی بوبوسته شک نوکونید چن تا لات و لوت و حومه نشین کار بو. امان نباید الکی امی رابطه ی َ باقی مردم شهرانه مرا بهم بزنیم. در نهایت ادب امی غیرتَ اوشانَ نیشان دیهیم.
همه تا غیرتَ قوربان.[/quote:95a65e7238]

Geelak جان این حرفات رو قشنگ درک میکنم
دقیقاً من تو سربازی هم که بودم رشتی ها و شیرازی ها خیلی با هم جور بودند. همین الآن هم با خیلی هاشون رفیقم. خیلی خیلی مردمان خوبی هستند. اون چند نفری که تو ورزشگاه فحاشی کردند یه مشت لات و لوت بودند مطمئن باشید شیرازی ها اینجوری نیستند و نباید به خاطر 4 تا لات و لوت به شیرازی ها فحاشی کرد.
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » سه شنبه فبريه 05, 2013 10:10 am

[quote:8852421e66="ali0131"]اقا ولی اگه گل زدیم حتما بگیم: یاوری یادت باشه رشتی سرورته.[/quote:8852421e66]
چرا آبرار؟!یکی از پیر ترین مربی های ایران هستش 2 3 سال از خدا سنش کمتر هستش کوچک ترین چیز بگیم باز میریم زیر ذربین خب چیکاره ای؟!
تشویقش کنیم 4 تا تعیف کنه توو سالن کنفرانس دیگه آبرار
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط Chikchi » سه شنبه فبريه 05, 2013 10:53 am

آقایان من شنبه نئسم. می جایَ خالی بوکونید.
خواستم بگم می جایَم داد بزنید بیدم امی زکَن خودشان حنجره نریدی وقتی ورزشگاه جَ بیرون ایید.
اومیدوارم ببریم. امی حقه. امیدوارم پرگل ببریم.
نماد کاربر
Chikchi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 06, 2012 12:00 am

پستتوسط ostoreabi » سه شنبه فبريه 05, 2013 11:50 am

متن بجایی بود ما نباید احساسی عمل کنیم و حاشیه درست کنیم تا بعضی از این ادمهای معلوم الحال از این موضوع استفاده کنن ما باید فرهنگ والای مردم رشت رو با تشویق کردن هر دو تیم نشون بدیم و مردانگی ومهمان نوازی رو به بعضی از نامرد ها یاد بدیم ایران داماششششششششششششش /23/
نماد کاربر
ostoreabi
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 19, 2012 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » سه شنبه فبريه 05, 2013 4:08 pm

[align=justify:8340db6f32] [size=13:8340db6f32]اول مرسی از ایجاد تایپیک
خوشحالم که همه داریم به این اصل می رسیم که با مسائل با سیاست برخورد کنیم ( سیاست به معنی خوب نه معنی دیگر) اگر ما اصل را به واکنش به یک مشت آدم حقیر که در هر جامعه ای وجود دارد قرار دهیم که نتیجه ان خواهد شد که با همه جوامع و قومیتها برخورد پیش بیایدو این بیشتر از اینکه به نفع جامعه و فرهنگ ما باشد فقط فقط فرهنگ ما را زیر سوال خواهد برد گاهی اوقات بعضی از واکنشها به بعضی مسائل لازم است مثل واکنش به رای کمیته بی انظباطی و یا واکنش به شرایط باشگاه در روزهای حساس که اوج غیرت و شامت داماشیها را نشان داد اما واقعیت اینجاست که در بیشتر مواقع ما تحت تاثیر پیش فرض های قومیتی و جوی قرار می گیریم که درذهن افراد بوسیله دیگران و کسانی که تعصب های نژادی و قومیتی دارند قرار می گیرد نمونه روشن آن تقابل ما با تراکتور سازی و اذربایجانیها است که بر اثر شیطنت انزلی چی ها و سوء استفاده از تعصب گیلانی بودن ما قرار گرفت این در حالی بود که هیچ کنتاک تاریخی مابین ما و آذریها حتی در ورزش وجود نداشته است ربط دادن این برخوردهای ورزشی به هزار مسائل رنگارنگ جدا از ورزش فقط ما را به انجا رساند که در برابر ظلم اداری و رسانه ای و حتی فرهنگی مرکز نشینانی که همیشه به این دو قومیت روا داشته اند تنها شده ایم و جایی که این دو قومیت می توانستند پشتیبان هم باشتد متاسفانه بر اساس یک سری باورهای غلط در مقابل هم قرار گرفتند که این فقط یک برنده داشت ، پایتخت نشینان که هنوز کینه فتح تهران را ( مشروطه ) در سینه دارند و این به صورت یک فرهنگ به نسل امروزشان هم منتقل شده
دوست خوبمان در مورد شیرازی ها حرف خوبی زد اتفاقا منهم تجربه ای که در برخورد با آنها داشتم رفتاری گرم و پر محبت با رشتیها داشتند اینکه ما برخورد زشت یک عده را به همه تعمیم دهیم اجحاف در حق انها و حتی خود ما است چون اگر یک نگاه به دور بر خودمان کنیم مانند آن مشت بی فرهنگ در اطراف ما هم یافت می شود چیزی که اینروزها داماش از بابت ان زخم خورده یکی تبلیغات فرهنگی است که بر ضد این تیم شده که بسیاری از ان نادرست است اما خودمان بهتر می دانیم که بعضی نیز واقعیت محض بوده که متاسفانه در مواردی مورد سوئ استفاده قرار گرفته و بهانه شده که هر کس و ناکسی به این هوادار پرشور حمله کند
هیچ کس نمی گوید فوتبال ورزشی است که بقول معروف پاپیون زده به تماشایش نشست خود من هم گاه گاهی در عصبانیت چیزهایی می گویم ولی بدون شک این متفاوت با شعارهای هماهنگ شده دست جمعی است که متاسفانه گاهی اوقات شنیده می شود گرچه اگر قرار مواخذه کردن باشد که خیلی از تیمها وضعیت بدتری دارند اما ما رشتی هستیم و اگر به فرهنگمان و تاریخمان افتخار می کنیم باید به گونه ای دیگر رفتار کنیم توهین به فرهنگ ها و قومیتهای دیگر هرگز راه دفاع از فرهنگ و هویت ما نبوده و تنها دشمن همان فرهنگی که مدافعش هستیم می باشد و بدترین ضربه ها را به آن میزند که خوشبختانه مدتی است که هوادران و بخصوص بچه های خوب سایت به این مسائل دقیقتر شده اند که حاصل آن تغیر رویکرد در برخورد ما با حوادثی خواهد بود که در اینده هم شاید انتظارمان را بکشد من اعتقاد دارم اگر تغیری قابل لمس باشد ابتدا از همین سایت شروع می شود و بعد به سایر طبقه ها و اجتماعات می رسد که ایجاد این تایپیک و گفتمان های دیگر ی که به چشم خورده دیدی مثبت را نسبت به آینده در پیش رو قرار می دهد[/size:8340db6f32][/align:8340db6f32]
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط civilboy » سه شنبه فبريه 05, 2013 4:41 pm

خیلی از محرومیت ها و حواشیی که داماش داشت متاسفانه از طرفدارانیست که زیره اسکوربرد جمع میشن، حالا اسمش تیفوسی با تعصب یا هر چیز دیگه ای که میخواین بزارین.
برای حل مشکل اول بایدقبول کرد که مشکل وجود داره، اگه صرفا به گفتن اینکه بقیه استادیوم ها هم فحاشی میکنن پس ما چی کمتر از اونا داریم چیزو درست نمیکنه.
متاسفانه داماش رسانه ای برای نشر اخبار تیم در اختیار نداره، و مطبوعات داخل استان هم پوشش درستی از تیم و حواشی اون نمیدن. بنابراین تنها راه حل این مشکل در دست خوده طرفدارانه که با سیاست بیشتری عمل کنند. اظهر من الشمس هست که مطلوب فدراسیون سقوط داماش به لیگ پایین تره پس چرا این بهونه رو دست اونا بدیم.
Majid_Rasht به نکته خوبی اشاره کرد، با ندونم کاریه خودمون طرفداران تراکتورو علیه خودمون کردیم، باید قبول کرد طرفداران تراکتور کم نیستن و میشد از این پتانسیل براحتی به نفع خودمون علی الخصوص علیه طرفداران تیم همسایه استفاده کرد.
ان شالله بازی با فجر اتفاقات دیدار جام حذفی (که انصاف تعدادشون کم هم بود) فراموش بشه و کمیته انظباطی هم بهونه ای برای محروم کردن دوباره تیم نداشته باشه کمیته ای که ظاهرا امسال برای محروم کردن ما کمر همت بسته
...Thanks God
نماد کاربر
civilboy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 12, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » سه شنبه فبريه 05, 2013 5:36 pm

من چندین ماه هستش که دارم روی این سیاست های بحث میکنم .خدا رو شکر که بازتاب داشته و بقیه آبرارها هم این راه رو ترجیح دادن.
این سیاست ها خیلی آسون هستش یکی از موثر ترینش تشویق مربی در آخر بازی هستش و سوال خبرنگاران داماشی از سرمربی ها" مثلا:نظرتون در مورد تشویق هوادارن داماشی چیه ؟!که 100% تحت جو آخر بازی هستن مربی ها و پاسخ مثبت و تعریف و تمجید میکنن.
این 100%توی ورزش 3 و گل که کنفرانس خبری بعد بازی رو تحت شعاع قرار میدن بازتاب داره .

2.دومی حرکت نمادی این هستش که اگه هوادار رقیب اومد یکی از لیدر های خوب و بافرهنگ ترجیحا جوان به جایگاه اونا بره و یه یادبود (پرچم کوچیک داماش)یا (لباس لیدری که آرم داماش داشته باشه) هدیه بدن و قبلش با عکاس های تیم هماهنگ بشه که یک باز هم بازتاب مضاعف داشته میشه.
باور کنید توی 3 تا بازی این کار رو انجام بدیم مخصوصا بازی با راه آهن جواب میدن چون علی دایی عشق تشویق هستش و اکثر نقد ها رو میکنه اگه از از آبرارها تعریف کنن خیلی ها رو به اعتقاد میرسونه که اینجا همه چیز آرومِ.در ضمن اگثرا کنفرانس علی دایی برای جنجالی بودنش میخونن و افکار رو عوض میکنیم.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط miladcivil » سه شنبه فبريه 05, 2013 5:40 pm

[color=black:c701092114]تاپیک خوب و بجایی بود .
اما من میگم هیچ عکس العملی نسبت به اون فحاشی آشکار صورت نگیره درست نیست !
حداقل از طرف کانون هواداران یک سری پرده و بنر با متن رنگی و درشت و برجسته و همچنین محتوی این موضوع که ما
جواب فحاشی [size=18:c701092114]به دلیل فرهنگ بالامون[/size:c701092114] با فحاشی نمیدیم و یا یه چیزی تو همین مایه که سوژه ژورنالیستی هم بشه و در
جایی که تو دوربین مکررا نشان داده بشه نصب بشه .
باید با فیلمبرداران و گوینده هم هماهنگ بشه که این موضوع بزرگ تز از اون چیزی که هست جلوه داده بشه .
همچنین خطاب به کمیته بی انضباط که نه شیرازی ها رو جریمه کرد و نه انزلیچی ها رو باید نوشته ای آورده بشه و مورد انعکاس قرار بگیره .[/color:c701092114]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط ali0131 » سه شنبه فبريه 05, 2013 5:55 pm

اقا شنبه تعطیل دیگه نه. چون ما تا ساعت 2/30 کلاس دارم . ولی به نظر خودم شنبه رو تعطیل می کنند.
همان قدر که شما به اکسیژن نیاز دارین تا زنده باشد من به شهرم رشت برای زنده ماندن نیاز دارم
نماد کاربر
ali0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 26, 2012 12:00 am

بعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان