[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گيلان vs فجر سپاسي شيراز / عكس ها نظرات و اخبار كوتاه

داماش گيلان vs فجر سپاسي شيراز / عكس ها نظرات و اخبار كوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط mohammadrashti22 » سه شنبه فبريه 05, 2013 10:03 am

آقا کبه این بازی میرسه؟

چاوشی چطور؟
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط sajad1985 » سه شنبه فبريه 05, 2013 1:05 pm

[quote:752385f6fc="khorami201"][color=black:752385f6fc]ضمن تایید کامنت دوست خوبمون pedram_1367 ، باید عرض کنم زیاد نباید رو کاندیداتوری ذوب آهن به عنوان یکی از تیمهای سقوط کننده حساب باز کرد ،نه به خاطر توانایی فنی شون ، بلکه بخاطر موقعیت ژئوپولیتیکی!! که تو ورزش دارند... [b:752385f6fc]فکر نکنم فدراسیون (به خاطر حضور افراد صاحب منصب اصفهانیش) و وزارت ورزش (به خاطر ساپورتهای ذوب آهن در کلیه امور ورزشی !) تمایلی به سقوط ذوب آهن داشته باشند..[/b:752385f6fc]. پس باید فقط 3 امتیازها رو جمع کنیم و به اما و اگرها دلخوش نباشیم. به امید موفقیت داماش شهر باران... [/color:752385f6fc][/quote:752385f6fc]

[color=blue:752385f6fc]%100 تائید می کنم و اصلا قابل باور نیست ذوب آهن با توجه به نفوذ مدیریتی که توی فدراسیون داره به لیگ یک سقوط کنه به نظر من از الان باید ذوب رو یه پله بالاتر از خودمون ببینیم ! حتی اگه 1% به وجود مافیا در تعیین تیم های سقوط کننده اعتقاد داشته باشیم احساس می کنم خواسته اونها سقوط داماش یا مس کرمان و حتی راه آهن در کنار اون سه تیم ته جدوله ....
فقط تنها موردی که وارد سکوت خبری شده و من نگرانش هستم موضوع محرومیت از بازی خانگی هست امیدوارم موقعی اعمال نشه که تیم به حمایت هوادارا نیاز مبرم داشته باشه بهرحال بازی به بازی حساسیت مسابقات دوچندان می شه و ترس من از اینه محرومیت عدم حضور هوادارن از بازی خانگی توی بازیهای آخرفصل گریبانگیر تیم بشه و به تیم ضربه بزنه ... ایده ال ترین حالت اینه که دو جلسه محرومیت به یک جلسه و اون هم هرچه زودتر توی ی[/color:752385f6fc]ک بازی متعادل اجرا بشه /
sajad1985
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 22, 2012 12:00 am

پستتوسط kami666 » سه شنبه فبريه 05, 2013 1:20 pm

به دلم افتاده بازی با فجر رو می بریم بازی اولی که با اونها کردیم 6 تا خوردیم دومین بازی را با اونها مساوی کردیم تو زمین اونها ولی تو رشت حتما با حمایت درست تماشاگر ها می بریم
نماد کاربر
kami666
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 13, 2010 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » سه شنبه فبريه 05, 2013 2:28 pm

[quote:61ae86ed5b="sajad1985"][quote:61ae86ed5b="khorami201"][color=black:61ae86ed5b]ضمن تایید کامنت دوست خوبمون pedram_1367 ، باید عرض کنم زیاد نباید رو کاندیداتوری ذوب آهن به عنوان یکی از تیمهای سقوط کننده حساب باز کرد ،نه به خاطر توانایی فنی شون ، بلکه بخاطر موقعیت ژئوپولیتیکی!! که تو ورزش دارند... [b:61ae86ed5b]فکر نکنم فدراسیون (به خاطر حضور افراد صاحب منصب اصفهانیش) و وزارت ورزش (به خاطر ساپورتهای ذوب آهن در کلیه امور ورزشی !) تمایلی به سقوط ذوب آهن داشته باشند..[/b:61ae86ed5b]. پس باید فقط 3 امتیازها رو جمع کنیم و به اما و اگرها دلخوش نباشیم. به امید موفقیت داماش شهر باران... [/color:61ae86ed5b][/quote:61ae86ed5b]

[color=blue:61ae86ed5b]%100 تائید می کنم و اصلا قابل باور نیست ذوب آهن با توجه به نفوذ مدیریتی که توی فدراسیون داره به لیگ یک سقوط کنه به نظر من از الان باید ذوب رو یه پله بالاتر از خودمون ببینیم ! حتی اگه 1% به وجود مافیا در تعیین تیم های سقوط کننده اعتقاد داشته باشیم احساس می کنم خواسته اونها سقوط داماش یا مس کرمان و حتی راه آهن در کنار اون سه تیم ته جدوله ....
فقط تنها موردی که وارد سکوت خبری شده و من نگرانش هستم موضوع محرومیت از بازی خانگی هست امیدوارم موقعی اعمال نشه که تیم به حمایت هوادارا نیاز مبرم داشته باشه بهرحال بازی به بازی حساسیت مسابقات دوچندان می شه و ترس من از اینه محرومیت عدم حضور هوادارن از بازی خانگی توی بازیهای آخرفصل گریبانگیر تیم بشه و به تیم ضربه بزنه ... ایده ال ترین حالت اینه که دو جلسه محرومیت به یک جلسه و اون هم هرچه زودتر توی ی[/color:61ae86ed5b]ک بازی متعادل اجرا بشه /[/quote:61ae86ed5b]

نه آبرار ایده ال ترین حالت اینه که بخاطر عدله قویه ما کمیته انظباطی قانع بشه فس فس مافیا الکی جار و جنجال راه انداخته و اونا در صدور رای اشتب زدند.
ولی با قسمت اول حرفت کاملا موافقم مافیای فدراسیون اصلا دوست نداره در بین 16 تیم فصل آینده استان گیلان با 2.5 میلیون جمعیت 2 تا تیم در لیگ برتر داشته باشه در حالیکه خیلی استانها یکی هم ندارند به همین خاطر تمام تلاششو میکنه تا یکی را بندازه
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » سه شنبه فبريه 05, 2013 3:10 pm

[color=red:1ebfd2a6e1]شنبه 21 بهمن ساعت 15:30[/color:1ebfd2a6e1]
روزیست که مردمان فهیم و هواداران با فرهنگ رشت به شیرازیها درس ادب و معرفت می آموزند.
شیرازیها که با وجود آستان مقدس شاه چراغ شهر خود را مقدس می دانند!! با وجود مقبره های تخت جمشید شهر خود را با قدمت می دانند!! با وجود دیوان اشعار حافظ و سعدی خود را با فرهنگ و ادب می دانند!! در بازی جام حذفی ثابت کردند که هیچ نمی دانند.
بله حافظ جان تو تلاشت را کردی، سعدیا تو سعیت را با گلستان و بوستان کردی اما نتوانستی در دل مردمان دیارت گل و بلبل را بنشانی. کوروش و داریوش کبیر مردمان دیارت نه تنها از نجابت شما هیچ به ارث نبرده اند بلکه با خفت و خاری راه تهرانیها را در پیش گرفته و به آن مینازند!!!
[b:1ebfd2a6e1]بخواب کوروش که میرزا زنده است [/b:1ebfd2a6e1]
[color=blue:1ebfd2a6e1]آری جای هیچ نگرانی نیست. ما مردمان دیار میرزا به همه نشان می دهیم که خون میرزا در رگهای ما جاریست ،فرهنگ، شعور و نجابت میرزا همواره سرمشق روزهای زندگی ماست و در روز شنبه به شیرازیها ادب و فرهنگ را آموزش می دهیم تا همه بدانند به گذشته درخشان افتخار کردن ارزشی ندارد بلکه با الهام از گذشته آینده روشنتری را ساختن هنر است.[/color:1ebfd2a6e1]
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط meraj130 » سه شنبه فبريه 05, 2013 6:38 pm

سازمان ليگ اسامي محرومان هفته بيست و پنجم ليگ برتر را اعلام کرد.
[اعلام اسامي محرومان هفته بيست و پنجم ليگ]

به گزارش فارس، سازمان ليگ حرفه‌اي فوتبال اسامي محرومان هفته بيست و پنجم ليگ برتر را به شرح زير اعلام کرد؛

سايپا: سجاد شهباز‌زاده، روزبه شاه‌عليدوست( اين بازيکن با راي کميته انضباطي مورخ 11/ 11 /91 محروم است.)

آلومينيوم هرمزگان: ميثم مجيدي و محمد استلبلي

سپاهان: محمد رضا خلعتبري

تراکتورسازي: فلاويو لوپز

[color=blue:0fd35f5589]داماش: سعيد حلافي[/color:0fd35f5589]

ملوان: جواد شيرزاد

گهر: محمدرضا خرسندنيا

[color=red:0fd35f5589]فجرسپاسي: محمد آفند[/color:0fd35f5589]

هفته بيست و پنجم ليگ برتر در روزهاي جمعه و شنبه برگزار مي‌شود.

اولين ديدار اين هفته بين دو تيم گهر دورود و صباي قم برگزار شد که بازي با نتيجه تساوي به پايان رسيد.
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » سه شنبه فبريه 05, 2013 8:52 pm

پس کی میرسه بریم سر بازی,دق کردیم :?
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط ahura » سه شنبه فبريه 05, 2013 9:32 pm

شيرازو اهواز ناريم هر كي بايه تركانيم.به اميد برد با قاطيعت مقابل تيم زجر /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/
نماد کاربر
ahura
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 18, 2012 12:00 am

پستتوسط sajad1985 » سه شنبه فبريه 05, 2013 9:48 pm

[quote:69a02f65e0="golsar-boy"][quote:69a02f65e0="sajad1985"][quote:69a02f65e0="khorami201"][color=black:69a02f65e0]ضمن تایید کامنت دوست خوبمون pedram_1367 ، باید عرض کنم زیاد نباید رو کاندیداتوری ذوب آهن به عنوان یکی از تیمهای سقوط کننده حساب باز کرد ،نه به خاطر توانایی فنی شون ، بلکه بخاطر موقعیت ژئوپولیتیکی!! که تو ورزش دارند... [b:69a02f65e0]فکر نکنم فدراسیون (به خاطر حضور افراد صاحب منصب اصفهانیش) و وزارت ورزش (به خاطر ساپورتهای ذوب آهن در کلیه امور ورزشی !) تمایلی به سقوط ذوب آهن داشته باشند..[/b:69a02f65e0]. پس باید فقط 3 امتیازها رو جمع کنیم و به اما و اگرها دلخوش نباشیم. به امید موفقیت داماش شهر باران... [/color:69a02f65e0][/quote:69a02f65e0]

[color=blue:69a02f65e0]%100 تائید می کنم و اصلا قابل باور نیست ذوب آهن با توجه به نفوذ مدیریتی که توی فدراسیون داره به لیگ یک سقوط کنه به نظر من از الان باید ذوب رو یه پله بالاتر از خودمون ببینیم ! حتی اگه 1% به وجود مافیا در تعیین تیم های سقوط کننده اعتقاد داشته باشیم احساس می کنم خواسته اونها سقوط داماش یا مس کرمان و حتی راه آهن در کنار اون سه تیم ته جدوله ....
فقط تنها موردی که وارد سکوت خبری شده و من نگرانش هستم موضوع محرومیت از بازی خانگی هست امیدوارم موقعی اعمال نشه که تیم به حمایت هوادارا نیاز مبرم داشته باشه بهرحال بازی به بازی حساسیت مسابقات دوچندان می شه و ترس من از اینه محرومیت عدم حضور هوادارن از بازی خانگی توی بازیهای آخرفصل گریبانگیر تیم بشه و به تیم ضربه بزنه ... ایده ال ترین حالت اینه که دو جلسه محرومیت به یک جلسه و اون هم هرچه زودتر توی ی[/color:69a02f65e0]ک بازی متعادل اجرا بشه /[/quote:69a02f65e0]

نه آبرار ایده ال ترین حالت اینه که بخاطر عدله قویه ما کمیته انظباطی قانع بشه فس فس مافیا الکی جار و جنجال راه انداخته و اونا در صدور رای اشتب زدند.
ولی با قسمت اول حرفت کاملا موافقم مافیای فدراسیون اصلا دوست نداره در بین 16 تیم فصل آینده استان گیلان با 2.5 میلیون جمعیت 2 تا تیم در لیگ برتر داشته باشه در حالیکه خیلی استانها یکی هم ندارند به همین خاطر تمام تلاششو میکنه تا یکی را بندازه[/quote:69a02f65e0]
[color=blue:69a02f65e0]
دوست عزیز خوشحالم از اینکه تا این حد آرمانی فکر می کنی و خوشحال تر می شم وقتی که مطمئن باشیم واقعا گزندی بابت عدم حضور هوادار به تیم شهرمون نرسه اما باید قبول کنیم که داریم توی ایران زندگی می کنیم و یقینا خودتان کاملا از وصف الحال فدراسیون فوتبال و کمیته انضباطی آگاهی دارید . از این فوتبال و این افراد معلوم الحال مسئول واژه ایده ال به معنای واقعی خودش کاربرد نداره چون انتظاری بیش از این از این حضرات مسئول و غیرمسئول نیست . امیدوارم هرچه سریع تر تکلیف مشخص بشه حالا رای هرچی باشه منم امیدوارم کلا این رای معلق بشه و حق به حق دار برسه چون 4 بازی خانگی یعنی 12 امتیاز ! حتی فکر کردن بهش هم سخته و این حس القاء میشه که واقعا تو فدراسیون دوست ندارند داماش تو لیگ برتر بمونه /[/color:69a02f65e0]
sajad1985
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 22, 2012 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » چهارشنبه فبريه 06, 2013 5:33 am

[quote:1d235e92a2="ahura"]شيرازو اهواز ناريم هر كي بايه تركانيم.به اميد برد با قاطيعت مقابل تيم زجر /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/[/quote:1d235e92a2]

[color=blue:1d235e92a2][size=24:1d235e92a2][align=center:1d235e92a2]شیرازی یادت باشه ***** رشتی سرورته[/align:1d235e92a2][/size:1d235e92a2][/color:1d235e92a2]

[align=center:1d235e92a2]/23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/[/align:1d235e92a2]
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط metall » چهارشنبه فبريه 06, 2013 10:20 am

اگه این بازی هم ببریم دیگه کا برا مون راحت تر میشه در ادامه
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » چهارشنبه فبريه 06, 2013 1:04 pm

زاكان تيم ملي گيلان فراموش ا نبه شنبه بازي داريما
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط sinaabarar » چهارشنبه فبريه 06, 2013 2:45 pm

شنبه هركي نيه عضدي آباي! :twisted:
نماد کاربر
sinaabarar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه فبريه 01, 2013 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » چهارشنبه فبريه 06, 2013 2:52 pm

[quote:568f59e551="sinaabarar"]شنبه هركي نيه عضدي آباي! :twisted:[/quote:568f59e551]

ابرار خوش اومدي به جمع داماشي ها اولين نقل قول وتشكر من دادم يادت باشه :D
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » چهارشنبه فبريه 06, 2013 3:38 pm

[quote:1db5968516="ali_damashi"][quote:1db5968516="sinaabarar"]شنبه هركي نيه عضدي آباي! :twisted:[/quote:1db5968516]

ابرار خوش اومدي به جمع داماشي ها اولين نقل قول وتشكر من دادم يادت باشه :D[/quote:1db5968516]

هشتمیشم با من,به هفت رسیدی خبرم کن :lol:
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان