[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - پيکان VS داماش گيلان / عکس ها،خبرهای کوتاه و نظرات

پيکان VS داماش گيلان / عکس ها،خبرهای کوتاه و نظرات

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط hamed3 » يکشنبه فبريه 03, 2013 2:33 pm

در طول تاریخ اولین بازی 6 امتیازی بو کی داماش بَبَرده! خدایا شکرت
نماد کاربر
hamed3
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » يکشنبه فبريه 03, 2013 2:38 pm

بمردیم تا ببردیم.تبریک به همه /13/
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط mostafa » يکشنبه فبريه 03, 2013 2:40 pm

[b:c615810899]حاشيه ديدار پيکان و داماش[/b:c615810899]

تعدادي از سربازها تيم پيکان را مقابل داماش در ورزشگاه تختي تهران تشويق کردند.

به گزارش فارس، حدود 200 تماشاگر در ورزشگاه تختي تهران حضور دارند که بيشتر آنها حامي تيم پيکان هستند و حدود 30 نفر تيم داماش را تشويق مي‌کنند.

* چند سرباز (؟؟؟) در ورزشگاه تيم پيکان را تشويق مي‌کنند. طرفداران پيکان با بلندگو تيم خود را تشويق مي‌کنند.

* عليرضا نيکبخت واحدي و کبه دو بازيکن داماش امروز از روي سکوها نظاره‌گر بازي هستند. نيکبخت از سوي تماشاگران پيکان هم مورد تشويق قرار گرفت. کبه بازيکن خارجي داماش است که ظاهرا به دليل مصدوميت در فهرست 18 نفره قرار نگرفته است.

* فيروزکريمي چند بار از محوطه فني خارج شد که با تذکر داور چهارم روبه رو شد.

* حميد درخشان نيز از توپ جمع‌کن‌ها مي‌خواست که توپ را سريع‌تر به بازيکنان بدهند.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط mostafa در يکشنبه فبريه 03, 2013 2:41 pm .
تصوير
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 04, 2011 12:00 am

پستتوسط hamidjavan » يکشنبه فبريه 03, 2013 2:40 pm

وای وای بچه ها تبریک بازهم تبریک . خدایا شکرت. هیشکی از بچه تو سایت شاید هم طرفداران داماش مثل من خوشحال نیستند میدونید.چرا ؟ اقا من خارج از شهر بودم ونتیجه را از اینترنت گوشی موبایل دنبال میکردم هر 10دقیقه یه بار.نیمه اولو سرکار بود نیمه دوم هم تو ماشین هر 10دقیقه یه بار نتیجه را دنبال میکردم کنار میزدم از گوشیم بازی را دنبال میکردم. موزیلای گوشی من نتایج جابه جا زده بود یعنی باخت داماش اول 1-0 بعد2-0 اینقدر اعصابم خورد بود که نزدیک بود چندبار تصادف کنم وخودمو به کشتن بدم . اینقدر بد وبیراه به زمین وزمان گفتم که سرم درد گرفت.تا رسیدم به خونه گوشی را نگاه کردم که داداشم اس داده بود داماش 2-0برد. باورم نشد گفتم اشتباه داده . امدم ورزش 3 را اول نگاه کردم دیدم 2-0داماشه بازهم باورم نشدتا دیدم گلزنانو بعدهم وارش اسپورت که مطمین شدم. وای حساب کن اینقدر خوشحال شدم وبالا وپایین پریدم وداد کردم که مامانم فکر کرد من دیوانه شدم. اوف چه حالی داد. وای خدایا شکرت. داشت سرم سوت میکشید وقتی که فکر میکردم باختیم داشتم تصور میکردم باید بازهم باگهر سیرجان بازی کنیم و یا با گاگولهای اراکی کل کل کنیم مثل چندسال قبل که حتی میگفتند فوتبالشون از رشت بالاتره بعداز ان بازی که انها به داوریب اعتراض داشتند. وعده ما شنبه استادیوم عضدی رشت
hamidjavan
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط rashtlove » يکشنبه فبريه 03, 2013 2:41 pm

از همه مهمتر یکی گل زد که خار چشم دشمناسن 2 بازی پشت هم گل

زد من میونستم باید بهش فرصت داد الان زودخ بازم

در کل تبریگ میگم

امیدوارم این فجر رو هم بزنیم اوضاعمون بهتر کنیم

/13/ /13/ /13/ /13/ /13/ /3/ /3/ /3/ /23/ /23/ /23/

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
www.iranufc.biz
نماد کاربر
rashtlove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 09, 2012 12:00 am

پستتوسط metall » يکشنبه فبريه 03, 2013 2:47 pm

در پوست خود نمیگنجم /7/ /16/
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » يکشنبه فبريه 03, 2013 2:56 pm

جا داره یه تشکر اسپشیال داشته باشیم از آبراران گل مازیار و معراج /3/

زنده باشین ایشالا /2/
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط hatam » يکشنبه فبريه 03, 2013 3:04 pm

[quote:d2b5912e35="sepidroudi"]جا داره یه تشکر اسپشیال داشته باشیم از آبراران گل مازیار و معراج /3/

زنده باشین ایشالا /2/[/quote:d2b5912e35]

من هم تشکر میکنم ازشون ، انصافا خیلی زحمت میکشن :P
♥ دامـــــاش ♥

تصوير
hatam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 04, 2011 12:00 am

پستتوسط vnta » يکشنبه فبريه 03, 2013 3:07 pm

[size=18:a155320cf7]تبریک به همه هواداران واقعی داماش ((اتحاد اتحاد رمز پیروزی))[b[/size:a155320cf7]]
نماد کاربر
vnta
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 21, 2010 12:00 am

پستتوسط chile1369 » يکشنبه فبريه 03, 2013 3:12 pm

تبريك اما بازم بايد فاصله بگيريم
نماد کاربر
chile1369
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 01, 2011 12:00 am

پستتوسط sansi » يکشنبه فبريه 03, 2013 3:14 pm

/11/ /11/ /11/ /11/
نماد کاربر
sansi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 22, 2012 12:00 am

پستتوسط hatam » يکشنبه فبريه 03, 2013 3:16 pm

درخشان: محکوم به برد بوديم

حميد درخشان پس از پيروزي 2 بر صفر تيمش برابر پيکان در يک بازي عقب افتاده از هفته بيستم ليگ برتر گفت: هفته‌هاي خيلي سختي را پشت سر گذاشتيم و گل نزدن‌ها خيلي اذيت‌مان مي‌کرد. خدا را شکر مي‌کنم که اين طلسم شکسته شد و در اين بازي به گل رسيديم؛ ضمن اين‌که شاهد بازي خوب تيم ما بوديد. در نيمه اول مي‌توانستيم، به گل برسيم اما ميسر نشد ولي تلاش‌مان در نيمه دوم مضاعف شد و نتيجه‌اش به ثمر رسيدن دو گل بود.

به نقل از ايسنا، وي در ادامه با تمجيد از عملکرد بازيکنان تيمش در اين بازي گفت: بازيکنان با همه وجودشان بازي کردند و نشان دادند که عاشق تيمشان هستند و انسجام دارند. دست تک‌تک‌شان را مي‌بوسم اما اين مسئله چيزي از شايستگي‌هاي پيکان کم نمي‌کند. اين تيم کارش را با يک مربي کاربلد آغاز کرده و براي بهتر شدن به زمان نياز دارد. امروز محکوم به برد بوديم و تمام فکرمان اين بود که جنگنده ظاهر شويم که خدا را شکر نتيجه خوبي هم داشت.

وي همچنين درباره عملکرد داور ديدار گفت: چندين بازي است که از داوري‌ها ضربه مي‌خوريم. در اين بازي دو پنالتي تيم ما گرفته نشد. يکي روي جهانبخش در نيمه اول و ديگري روي حلافي در نيمه دوم. حرف‌هاي ما بي‌دليل نيست و با سند حرف مي‌زنيم. خود ما سال‌ها فوتبال بازي کرده‌ايم و خطاها را خوب مي‌شناسيم. خطا روي حلافي به قول داوران بي‌احتياطي مدافع بود اما داور به راحتي از آن گذر کرد. اين کارها باعث مي‌شود که نتيجه يک بازي عوض شود.

فيروز کريمي: مشکل ما فعلا خط دفاعي است

سرمربي پيکان در نشست خبري پس از ديدار تيمش برابر داماش که به شکست 2 بر صفر پيکان انجاميد، گفت: بازي خوبي بود و هر دو تيم فوتبال خوبي را بازي کردند. آن انسجامي که خط دفاعي ما بايد مي‌داشت، در اين بازي وجود نداشت و انزلیچی دادن به دفاع زمان مي‌برد و در يک يا دو تمرين قابل انجام نيست.

وي ادامه داد: از زمان حضورم در پيکان دو جلسه تمرين کرده‌ايم که آن تمرين‌ها هم به ارزيابي ميزان آمادگي بازيکنان از نظر جسمي و رفع مشکلات روحي آنها گذشت. مرور کارهاي تاکتيکي به زمان بيشتري نياز دارد. در همين بازي ديديد که روي يک ضربه ايستگاهي به فاصله 60 متر از دروازه‌مان گل خورديم در حالي که 4 مدافعمان در صحنه حضور داشتند و فقط يک مهاجم داماش در محوطه جريمه ما بود.

کريمي همچنين گفت: بضاعت ما همين است که ديديد. البته سعي مي‌کنيم که با کارهاي تاکتيکي بيشتر به خط دفاعي تيم انزلیچی بيشتري بدهيم. مشکل تيم ما فعلا خط دفاعي است.

در ادامه خبرنگاري به کريمي گفت که سرمربي داماش از عملکرد داور ناراضي بوده و معتقد بوده که داور دو پنالتي تيمش را نديده است. سرمربي پيکان در پاسخ گفت: به نظرم داوري اين بازي هيچ مشکلي نداشت و در صحنه‌اي که درخشان معتقد بوده روي حلافي خطا شده، آن طور که من از جلو ديدم، خطايي نبود.

در جريان بازي امروز پيکان و داماش تعدادي سرباز براي تشويق پيکان به ورزشگاه آمده بودند که از دقيقه 60 نيز ورزشگاه را ترک کردند. اين دسته از سرباز مدعي بودند که به اجبار به ورزشگاه آمده‌اند. کريمي دراين‌باره هم گفت: من که چيزي نديدم. حتما آنها علاقه‌مند به پيکان بوده‌اند که به ورزشگاه آمده‌اند. بنابراين از آنها تشکر مي‌کنم.

خبرنگاري در اين لحظه از کريمي پرسيد، معتقد است، حضور اين سربازها خودجوش بوده، که وي در پاسخ گفت: بحث خودجوش يا چيز ديگر نيست. اگر دست من بود، تماشاگران بيشتري به ورزشگاه مي‌آمدند. چون به همه فاميل‌هايم گفته بودم، بيايند. حتي به آنها قول تي‌شرت هم داده بودم! اما چون راه دور بود، نيامدند. هر وقت بازي‌هاي ما را در زمين خودمان برگزار کرديم، آن وقت با حمايت فاميل و آشنا، نتيجه هم‌ مي‌گيريم. فعلا که فوتبال فاميل‌بازي شده است، پس بگذاريد که ما حداقل در تماشاگران از فاميل‌هايمان استفاده کنيم.
♥ دامـــــاش ♥

تصوير
hatam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 04, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » يکشنبه فبريه 03, 2013 3:48 pm

بازی رو ندیدم ولی ترکیبو دیدم یه نظر کارشناسی دادم گفتم ترکیب حجومیه :wink: داماش توانایی بردن هرتیمی داخل ایرانو داره ولی بعضی از دلایل و اشتباهات باعث باخت هامون میشه :wink: خلاصه بعد مدت ها یه برد دیدیم امیدوارم ادامه داشته باشه /7/ زنده باد گیلان /3/
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط Rashti0131 در يکشنبه فبريه 03, 2013 3:51 pm .
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » يکشنبه فبريه 03, 2013 3:49 pm

فيروز کريمي: مشکل ما فعلا خط دفاعي است

فيروز کريمي پس از دومين شکست پياپي‌ به همراه پيکان مشکل اصلي تيمش را در مقطع فعلي خط دفاعي‌ دانست.
[فيروز کريمي: مشکل ما فعلا خط دفاعي است]

سرمربي پيکان در نشست خبري پس از ديدار تيمش برابر داماش که به شکست 2 بر صفر پيکان انجاميد، گفت: بازي خوبي بود و هر دو تيم فوتبال خوبي را بازي کردند. آن انسجامي که خط دفاعي ما بايد مي‌داشت، در اين بازي وجود نداشت و انزلیچی دادن به دفاع زمان مي‌برد و در يک يا دو تمرين قابل انجام نيست.

وي ادامه داد: از زمان حضورم در پيکان دو جلسه تمرين کرده‌ايم که آن تمرين‌ها هم به ارزيابي ميزان آمادگي بازيکنان از نظر جسمي و رفع مشکلات روحي آنها گذشت. مرور کارهاي تاکتيکي به زمان بيشتري نياز دارد. در همين بازي ديديد که روي يک ضربه ايستگاهي به فاصله 60 متر از دروازه‌مان گل خورديم در حالي که 4 مدافعمان در صحنه حضور داشتند و فقط يک مهاجم داماش در محوطه جريمه ما بود.

کريمي همچنين گفت: بضاعت ما همين است که ديديد. البته سعي مي‌کنيم که با کارهاي تاکتيکي بيشتر به خط دفاعي تيم انزلیچی بيشتري بدهيم. مشکل تيم ما فعلا خط دفاعي است.

در ادامه خبرنگاري به کريمي گفت که سرمربي داماش از عملکرد داور ناراضي بوده و معتقد بوده که داور دو پنالتي تيمش را نديده است. سرمربي پيکان در پاسخ گفت: به نظرم داوري اين بازي هيچ مشکلي نداشت و در صحنه‌اي که درخشان معتقد بوده روي حلافي خطا شده، آن طور که من از جلو ديدم، خطايي نبود.

در جريان بازي امروز پيکان و داماش تعدادي سرباز براي تشويق پيکان به ورزشگاه آمده بودند که از دقيقه 60 نيز ورزشگاه را ترک کردند. اين دسته از سرباز مدعي بودند که به اجبار به ورزشگاه آمده‌اند. کريمي دراين‌باره هم گفت: من که چيزي نديدم. حتما آنها علاقه‌مند به پيکان بوده‌اند که به ورزشگاه آمده‌اند. بنابراين از آنها تشکر مي‌کنم.

خبرنگاري در اين لحظه از کريمي پرسيد، معتقد است، حضور اين سربازها خودجوش بوده، که وي در پاسخ گفت: بحث خودجوش يا چيز ديگر نيست. اگر دست من بود، تماشاگران بيشتري به ورزشگاه مي‌آمدند. چون به همه فاميل‌هايم گفته بودم، بيايند. حتي به آنها قول تي‌شرت هم داده بودم! اما چون راه دور بود، نيامدند. هر وقت بازي‌هاي ما را در زمين خودمان برگزار کرديم، آن وقت با حمايت فاميل و آشنا، نتيجه هم‌ مي‌گيريم. فعلا که فوتبال فاميل‌بازي شده است، پس بگذاريد که ما حداقل در تماشاگران از فاميل‌هايمان استفاده کنيم.
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » يکشنبه فبريه 03, 2013 4:19 pm

/3/ تبریک و درود بر همه همشهریان گلم /3/
فوتبال ایران موظف هست به داماش احترام بگذارد ، چرا که نه لابی باز هست و بهترین هواداران رو داره در عین حال مظلوم ترین تیم ایران محسوب میشه
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان