[quote:d3e55e04db="ali_damashi"][quote:d3e55e04db="majid13"]امیدوارم دوستانش ناراحت نشند ولی من قبلا گفتم ولی نه به این صراحت واقعا این آقای شاپالا جایگاه H رو به صخره گرفته آخه این چه شعریه!!!!!!!!!!!! جالبه بعضی از بچه ها هم همراهی میکنند! آخه خدایش این شعر مسخره چه فرقی با عمو سبزی فورش معروف صادق داره
ما مردیم تا صادق با اون شعرایه مسخرش اوت کنیم بیرون. اما انگار الان ورژن جدیدش اومده![/quote:d3e55e04db]
در اين كه درست ميگي شعر خوب نيست حرفيه اما در مورد اين بشر بگم كه كافيه 1 ساعت باهاش باشي اينو از دوستان ديگه هم بپرس
يه نكته هم اين كه مجيد جان من ارادت خاصي بهت دارم اما صادق سبزي فروش رو كي ميخونه ؟؟؟ هميشه وقتي تيم حمله ميكنه بي مورد هنگام تشويق تيم صادق با اون ميكروفونش دست دست دست دست اما ما كي گذاشتيم اين علي در جريانات حساس بازي اين رو بخونه بيشتر موقع 2 نيمه و قبل بازي[/quote:d3e55e04db]
منمون از لطفت آبرار...
من یه دوباری که اونجا بودم یادمه یه بار وسط بازی هم خوند آبرار البته فکر کنم اوندفه میخواست افتتاح بکنه این شعر حماسیشو

ایشالله که الان اینطوری که میگی باشه (بین دو نیمه بخونه) ولی در کل یادمه حرکات عجیب کم نمیکرد مثلا فامیلی محمد سیاه رو مسخره میکرد یا داور یدونه خطا بضرر میگرفت داور هوهو میکرد بعد یه خطا بنفع میگرفت میگفت داور بین الملل!

بنظرت اگه داور اینارو بشنوه نمیگه اینا دیگه دالند!؟