[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - پيکان VS داماش گيلان / عکس ها،خبرهای کوتاه و نظرات

پيکان VS داماش گيلان / عکس ها،خبرهای کوتاه و نظرات

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط damashmylove2 » شنبه فبريه 02, 2013 12:36 pm

درخشان:داوران در بحران داماش نقش داشتند

سرمربي تيم فوتبال داماش گيلان گفت: داوران در بحران کنوني داماش نقش داشته‌اند.

به گزارش فارس، حميد درخشان در کنفرانس مطبوعاتي پيش از ديدار تيم‌هاي داماش و پيکان عنوان کرد: اميدوارم بتوانيم بازي خوبي مقابل پيکان انجام دهيم. با توجه به تغيير و تحولاتي که پيکان داشته بازي سختي مقابل اين تيم داريم. اين تيم يک مربي باهوش، فهيم و کاربلد آمده اما ما هم مي‌خواهيم از بحران خارج شويم.

وي ادامه داد: در چند هفته گذشته خيلي اذيت شديم. زحمات زيادي مي‌کشيديم اما به نتيجه نمي‌رسيديم. داوران هم نقش تعيين کننده‌اي در بحران کنوني داماش دارند. داوران کمک کردند که اين تيم در بحران قرار بگيرد.

سرمربي تيم ملي داماش خاطر نشان کرد: داوران بايد دقت بيشتري در مسابقات بکنند . با حيثيت مربي بازي مي‌شود. زماني که تيمي نتيجه نمي‌گيرد همه نگاه‌ها سمت سرمربي است. کسي ريشه‌يابي نمي‌کند که نتايج چگونه رقم خورده است.

درخشان تصريح کرد: همه فوتبال را مي‌فهمند و مي‌‌دانند که داماش چگونه بازي مي‌کند.

ما در برابر برخي تيم‌ها 65 تا 70 درصد توپ و ميدان را در اختيار داشتيم. اما نتوانستيم به گل دست يابيم. بازي يکطرفه‌اي انجام داديم اما فوتبال به اين توجه نمي‌کند سه امتياز را مي‌خواهد.

وي ادامه داد: متاسفانه ديد همه به نتيجه است و کسي به خوب بازي کردن نگاه نمي‌کند. اما من تفکر خود را عوض نمي‌کنم. در بازي‌ها اگر شکست بخوريم کسي که محکوم مي‌شود سرمربي است چون نتوانسته سه امتياز را کسب کند. من هم جزء آن دسته از سرمربياني هستم که تيمم نتيجه نگرفته است.

سرمربي تيم فوتبال داماش تصريح کرد: بازي سختي در برابر پيکان داريم اما به شاگردانم اطمينان دارم و مطمئنم که مي‌توانيم در آينده موفق باشيم. و از بحران خارج شويم.

وي در مورد مصدوم و محرومان تيمش براي بازي فردا يادآور شد: با اشتباه داوري که در بازي گذشته رخ داد حسن رودباريان و محمدرضا مهدوي را دراختيار نداريم. همچنين ابوذر رحيمي و بازيکن خارجي خود را نخواهيم داشت. چهار بازيکن تاثيرگذار خود را مقابل پيکان نداريم و در بازي‌هاي گذشته اينگونه بوده است. اميدوارم که ساير بازيکنان جاي خالي اين بازيکنان را پرکنند.

درخشان درباره اختلاف نظرهايي که در چند روز گذشته با امير عابديني به وجود آمده و رابطه‌اش هم‌اکنون چگونه است گفت: احترام خاصي براي اَقاي عابديني قائل هستم و او به عنوان مدير عامل از جمله کساني است که در فوتبال حضور داشته و هم‌اکنون من رابطه بدي با او ندارم. جايگاه او مدير عامل است و من هم سرمربي تيم هستم.

وي در پاسخ به اين سوال که آيا توصيه‌پذير خواهد بود يا خير خاطر نشان کرد: شخصيت مرا مي‌شناسيد. من هر جا کار کردم با اختيار تام کار کردم. بستگي دارد توصيه‌پذيري را چه چيزي بدانيد. اجازه نمي‌دهم در بخش فني کسي وارد شود. اما اگر توصيه و راهکاري در ساير موارد باشد گوش مي‌دهم. بحث فني مختص به حريم همه سرمربيان است. پيش از ورود حميد درخشان به کنفرانس مطبوعاتي فيروز کريمي با او روبرو شد که در مقابل دوربين نود خطاب به درخشان گفت: حميد خان از جمله مربيان باتجربه است و حقش حضور در تيم ملي است. اميدوارم مسئولان لياقت داشته باشند تا از او استفاده کنند.
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » شنبه فبريه 02, 2013 12:49 pm

فیروز کریمی : سقوط 4 تیم به لیگ دسته اول من در آوردی است / در فوتبال نتیجه‌گرا ازی زیبا و جوانمردانه وجود ندارد/هیچ تیمی با هدایت من سقوط نکرده است
قرار بود بازی را از روی سکو تماشا کنم اما چون هیچ یک از اعضای کادر فنی سابق بر سر تیم حاضر نشدند و حضور تیم بدون مربی جالب نبود

سایت گل - فیروز کریمی سرمربی پیکان در هرگونه بهانه گیری را بست. او می گوید اگز پیکان به دسته پایین تر سقوط کند به اندازه ویسی در این زمینه مقصر است . به گزارش گل ز، فیروز کریمی در نشست خبری پیش از دیدار تیمش برابر داماشگفت : بازی حساسی پیش‌رو داریم، چون تیم‌هایی که در جدول از رده دوازدهم به بالا هستند تقریبا تکلیفشان مشخص است و سخت می‌شود قبول کرد که آنها جزو تیم‌های صعود کننده قرار بگیرند بنابراین بازی شش تیم پایین جدول سرنوشت‌ساز است و چه بسا نتیجه بازی فردا در سرنوشت هر دو تیم تاثیر مستقیم داشته باشد.
وی ادامه داد: با نگاهی به جدول فهمیدم که بازی‌های باقی مانده این 6 تیم در مسابقه‌های آتی با یکدیگر است. در بین 6 تیم پایین جدول ما مهمان آلومینیوم، ذوب آهن و نفت آبادان هستیم و به همین دلیل حساب ویژه‌ای روی بازی‌هایی باز کرده‌ایم که در آن‌ها به ظاهر میزبان هستیم. یکی از آن بازی‌ها همین بازی با داماش است. علی‌رغم تمام تلاش‌های ما قرار است بازی در ورزشگاه تختی برگزار شود و به همین دلیل از شرایط میزبانی نمی‌توانیم استفاده کنیم.
سختی طی کردن راه برای هواداران ما از طرفداری‌شان قوی‌تر است! البته ما از ابتدا هم برنامه‌مان را برای بازی در تختی ریخته بودیم چون می‌دانستیم که در نهایت بازی ما را در این ورزشگاه می‌اندازند. وی درباره داماش هم گفت: بر خلاف نتایج چند هفته قبل این تیم، داماش فوق‌العاده قوی است.
این تیم برابر پرسپولیس به هیچ وجه ظاهر یک تیم مغلوب را نداشت و بدشانسی آورد. این تیم در شهر خودش برابر مس هم اصلا شایستگی باخت را نداشت و می‌توانست با چندین گل برنده باشد. این تیم در بازی ملوان هم که انگیزه‌های خاصی بر آن حاکم است، خوب کار کرد. هدفم از این بحث این است که بر خلاف جایگاه داماش در جدول این تیم کادر فنی و بازیکنان بسیار توانمندی دارد و بازی خوبی ارائه می‌دهد. ما هم با تمام قوا برابر این تیم می‌ایستیم.
سرمربی تیم فوتبال پیکان درباره مصدومان و محرومان تیمش هم گفت: 5 مصدوم داریم که همه جزو بازیکنان تاثیرگذار ما هستند. ایمان مبعلی را در تمرین دیروز از دست دادیم و میربزرگی در تمرین پریروز مصدوم شد. خوشبختانه اکنون نام 90 درصد بازیکنانم را می‌دانم. در بازی قبلی برابر استقلال نام 4 نفر از بازیکنان داخل زمین را نمی‌دانستم! هرچند دانستن نام کفایت نمی‌کند چون دانستن ویژگی‌های فنی، فیزیکی و روانی بازیکنان به زمان نیاز دارد. فردا برابر داماش پیکانی از نوع دیگر را خواهید دید چون تا جایی که امکان داشت روی رفع نواقص تیم کار کرده‌ایم و به کسب سه امتیاز بازی امیدواریم. وی در واکنش به صحبت‌های کارلوس کی‌روش مبنی بر وفور وقت‌کشی‌ها در فوتبال ایران گفت: کی‌روش درست گفته است. ما در اکثر بازی‌های لیگ شاهد هستیم که وقتی تیمی جلو می‌افتد، وقت‌کشی می‌کند و البته این موضوع شامل همه تیم‌ها نمی‌شود. سرمربی تیم ملی باید نسبت به این مسئله حساس باشد. همان طور که مسئولان لیگ ما و مسئولان کلان فوتبال باید به آن حساس باشند.
این روش بازی کردن از گذشته‌هایی دور بر تیم‌های عربی حاکم بوده و متاسفانه تا حد کمتری در فوتبال ما رسوخ کرده است.
وقتی تیمی یک بر صفر جلو می‌افتد اگر به روند خودش ادامه دهد می‌تواند گل‌های بیشتری بزند اما فوتبال نتیجه‌گرا باعث شده که تیم‌ها رو به وقت‌کشی بیاورند. در شرایط کنونی خود ما هم دل‌مان می‌خواهد نتیجه را کسب کنیم. کریمی همچنین گفت: اگر قرار است تصمیم مهمی مانند کاهش تیم‌های لیگ گرفته شود این تصمیم باید از سوی مجمع گرفته شود نه هیات رییسه سازمان لیگ یا فدراسیون چون در هر دو هیات رییسه افرادی هستند که روی هم رفته تجربه یک مربی را ندارند. ما در کانون مربیان تلاش می‌کنیم که نقش مربیان را در مجمع افزایش دهیم و معتقدیم که حداقل 30 مربی باید در مجمع حق رای داشته باشند تا فوتبال ما نجات پیدا کند.
کریمی در ادامه در واکنش به صحبت کی‌روش مبنی بر کسالت‌بار بودن فوتبال ایران هم گفت: خودم در لحظه‌ای که کی‌روش چنین حرفی را زده حاضر نبودم ولی اگر بودم جوابش را می‌دادم. با همین لیگ قابل انتقاد از نظر کی‌روش تاکنون دو بار به جام جهانی رفته‌ایم و وضعیت فوتبال ما از نظر پشتیبانی و امکانات هیچ گاه به این اندازه خوب نبوده است. بازیکنان، مربیان و حتی تمام ارکان تیم‌ها پول‌های حرفه‌ای می‌گیرند که این نکته که باید فوتبال ما را به جلو ببرد اما لیگ ما سطح کیفی لازم را ندارد.
یکی از عوامل این مسئله، همین قانون من‌درآوردی سقوط چهار و نیم تیم به دسته یک است. این قانون باعث شده که تیم‌ها بیش از پیش نتیجه‌گرا باشند. در فوتبال نتیجه‌گرا هم بازی زیبا و جوانمردانه و دور از حاشیه وجود ندارد.
کریمی با اشاره به بازی با استقلال هم گفت : روز قبل از بازی با استقلال قراردادم را نوشتم و هیچ تمرینی با تیم نداشتم. قرار بود بازی را از روی سکو تماشا کنم اما چون هیچ یک از اعضای کادر فنی سابق بر سر تیم حاضر نشدند و حضور تیم بدون مربی جالب نبود.
قرار بر این شد که ساکت الهامی روی نیمکت بنشیند. بدبختانه یا خوشبختانه کارت بازی من زودتر از ساکت صادر شد و به همین دلیل روی نیمکت نشستم و هیچ شناختی از تیمم نداشتم و باز هم می‌گویم که برای ادای تکلیف به پیکان آمدم. من حتی اسم بازیکنان را هم در بازی با استقلال به طور کامل نمی‌دانستم .
وی ادامه داد: در پیکان هیچ بدنسازی حضور نداشت و مربیان سابق کار بدنسازی را انجام می‌دادند به همین دلیل ما هیچ نموداری از آمادگی بازیکنان در اختیار نداریم و نمی‌دانیم که هر بازیکن چقدر آماده است. اکنون هم می‌گویم به همان اندازه که کادر فنی سابق در نتیجه تیم در پایان فصل سهیم است، ما هم سهیم هستیم اما اگر برای آمدن به پیکان اختیار داشتم نمی‌آمدم چون تاکنون هیچ تیمی با هدایت من سقوط نکرده است.
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط ali126 » شنبه فبريه 02, 2013 1:03 pm

کبه رو این بازی هم نداریم؟
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط Chikchi » شنبه فبريه 02, 2013 1:30 pm

از کاربر گرامی سایت everlasting-rain تشکر می کنم برای نوشتَش. اما علاوه بر بعضی قسمت ها با این جملَش "يك عده بي فكر ميگن بازيكن بي غيرت نمي خوايم" در مورد بازی با مس اصلا موافق نیستم. من جز کسانی نبودم که رفتن پشت نیمکت مهمان و اعتراض کردن اما من می گم بازیکنامون تو اون بازی انگار اصلن توجیه نبودن که مس بالاسر ما هست. انگار اونا بیشتر از ما حواسشون به دریی پایتخت بود. انگار توجیه نبودن که از هفته ی پیشش هوادارا از جون و دل مایه گذاشتن تا مردم رو دعوت کنن به اومدن به ورزشگاه. انگار نه انگار. موافق اون حرف هوادارا در آخر بازی خطاب به بازیکنای تیم نیستم اما حرکت آبشک اصلا و اصلا قابل هضم نبود. یعنی هیچ رقمه نمی شد قبولش کرد چرا که شغله آبشک فوتباله و اینم بخشی از فوتباله اما اون هوادارا چی؟ پولی می گیرن؟ جز اینکه تیم شهرشون باعث سربلندی خودشون و شهرشون بشه چیزی می خوان؟ هوادارا بعد بازی با پرسپولیس که باختیم اعتراضی کردن؟ واقعا متاسف شدم که هوادارمون از طرف یه بازیکن رشتی تیم اونجوری مورد استقبال قرار گرفت.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط Chikchi در شنبه فبريه 02, 2013 1:34 pm .
نماد کاربر
Chikchi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 06, 2012 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » شنبه فبريه 02, 2013 1:31 pm

[size=14:213e8d6fd2]اگر درخشان قصد دارد باز بر لجاجت خود ( اینبار کلمه اصرار کفایت نمی کند ) در بکارگیزی داسیلوا در دفاع تیم ادامه دهد متاسفانه پیشبینی باری ملوان در این بازی هم دور از ذهن نیست ایشان در صورت اینکار تیم را قربانی لجاجت و خود خواهی خود خواهد نمود که تصمیم به حظور قدرتمند در جام حذفی هم ناشی از آن بود گرچه که مالکان جدید هم رسیدن به یک موفقیت سریع را بهتر از سالها انتظار می دانستند و بدون در نظر گرفتن بنیه تیمی دست به قماری زدند که گرچه یک روی ان حضور در 4 تیم برتر بود اما روی دیگرش کابوس سقوط است که هواداران و همه کسانی که دل در گرو این تیم دارند دل نگران کرده ! به هر حال این خود بزرگ بینی و عدم بکار گیزی توصیه کسانی که شاید بهتر از ایشان موقعیت تیم را تشخیص می دهند باعث شد که دفاعی که حتی از دفع یک توپ هوایی در چندین بازی عاجز است به عنوان پشتیبا ن مدافعان جلو کشیده داماش مراقب ضد حمله های ملوان گردد!!!!
ایشان باید بداند که لج بازی نه تنها داماش را به سقوط می کشاند بلکه اعتبار باقیمانده وی در کسوت مربی گری را نیز زیر سئوال خواهدبرد پنهان شدن در شعار گل نزدن مهاجمان هرگز نمی تواند در موقعیت قرار نگرفتن انها را توجیه کند زمانی که در سخت ترین شرایط ایشان حاظر نیستند با دو مهاجم حمله کنند و بیچاره مهدوی که گاهی اوقات مجبور هست نقش مهاجم دوم را نیز ایفا کند ! حتما فرشته های اسمانی او را در موقعیت گل قرار خواهند داد! درخشان خود بهتر می داند که ترسو ها به بهشت نمی روند برای همین اینبار باید مردانه و بدون ترس برای زمین گیر کردن پیکان به میدان رفت چرا که آنان هم در این فکر هستند که مانند تیمهای دیگر از این ضعف آشکار داماش استفاده کنند بعید است که آقای درخشان نداند که پذیرش اشتباه می تواند پلی به سوی اصلاح آن و درنتیجه پیروزی های اینده باشد و این تنها از یک مربی شجاع بر می آید[/size:213e8d6fd2]
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » شنبه فبريه 02, 2013 2:05 pm

اعلام اسامي داوران دو ديدار ليگ برتر فوتبال

اسامي داوران ديدار پيکان - داماش و گهر دورود - صباي قم از سوي کميته داوران اعلام شد.
[اعلام اسامي داوران دو ديدار ليگ برتر فوتبال]

به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، اسامي داوران اين دو ديدار به شرح زير است:

پيکان تهران-داماش گيلان-معوقه هفته بيستم -يکشنبه 15 بهمن-ساعت 15:30

يدالله جهانبازي-حسن کامراني فر-سعيد زارع-بيژن حيدري-ناظر: غلامرضا بهروان

گهر دورود-صبا قم-تختي دورد-ساعت 14:15

سعيد مظفري زاده-آرمان اسعدي-حسن توماري-پيمان فرخي مهر-ناظر: محمد پيروزام
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » شنبه فبريه 02, 2013 2:21 pm

[color=darkblue:d0fdd2b658][size=18:d0fdd2b658]فیروز کریمی: سقوط 4 تیم به لیگ دسته اول من‌درآوردی است/ در فوتبال نتیجه‌گرا بازی زیبا و جوانمردانه وجود ندارد/ هیچ تیمی با هدایت من سقوط نکرده است
قرار بود بازی را از روی سکو تماشا کنم اما چون هیچ یک از اعضای کادر فنی سابق بر سر تیم حاضر نشدند مجبور شدم روی نیمکت پیکان بنشینم [/size:d0fdd2b658][/color:d0fdd2b658]
[color=black:d0fdd2b658]
سایت گل - فیروز کریمی سرمربی پیکان در هرگونه بهانه گیری را بست. او می گوید اگز پیکان به دسته پایین تر سقوط کند به اندازه ویسی در این زمینه مقصر است .
به گزارش گل فیروز کریمی در نشست خبری پیش از دیدار تیمش برابر داماشگفت : بازی حساسی پیش‌رو داریم، چون تیم‌هایی که در جدول از رده دوازدهم به بالا هستند تقریبا تکلیفشان مشخص است و سخت می‌شود قبول کرد که آنها جزو تیم‌های صعود کننده قرار بگیرند بنابراین بازی شش تیم پایین جدول سرنوشت‌ساز است و چه بسا نتیجه بازی فردا در سرنوشت هر دو تیم تاثیر مستقیم داشته باشد.

وی ادامه داد: با نگاهی به جدول فهمیدم که بازی‌های باقی مانده این 6 تیم در مسابقه‌های آتی با یکدیگر است. در بین 6 تیم پایین جدول ما مهمان آلومینیوم، ذوب آهن و نفت آبادان هستیم و به همین دلیل حساب ویژه‌ای روی بازی‌هایی باز کرده‌ایم که در آن‌ها به ظاهر میزبان هستیم. یکی از آن بازی‌ها همین بازی با داماش است. علی‌رغم تمام تلاش‌های ما قرار است بازی در ورزشگاه تختی برگزار شود و به همین دلیل از شرایط میزبانی نمی‌توانیم استفاده کنیم.
سختی طی کردن راه برای هواداران ما از طرفداری‌شان قوی‌تر است! البته ما از ابتدا هم برنامه‌مان را برای بازی در تختی ریخته بودیم چون می‌دانستیم که در نهایت بازی ما را در این ورزشگاه می‌اندازند. وی درباره داماش هم گفت: بر خلاف نتایج چند هفته قبل این تیم، داماش فوق‌العاده قوی است.

این تیم برابر پرسپولیس به هیچ وجه ظاهر یک تیم مغلوب را نداشت و بدشانسی آورد. این تیم در شهر خودش برابر مس هم اصلا شایستگی باخت را نداشت و می‌توانست با چندین گل برنده باشد. این تیم در بازی ملوان هم که انگیزه‌های خاصی بر آن حاکم است، خوب کار کرد. هدفم از این بحث این است که بر خلاف جایگاه داماش در جدول این تیم کادر فنی و بازیکنان بسیار توانمندی دارد و بازی خوبی ارائه می‌دهد. ما هم با تمام قوا برابر این تیم می‌ایستیم.

سرمربی تیم فوتبال پیکان درباره مصدومان و محرومان تیمش هم گفت: 5 مصدوم داریم که همه جزو بازیکنان تاثیرگذار ما هستند. ایمان مبعلی را در تمرین دیروز از دست دادیم و میربزرگی در تمرین پریروز مصدوم شد. خوشبختانه اکنون نام 90 درصد بازیکنانم را می‌دانم. در بازی قبلی برابر استقلال نام 4 نفر از بازیکنان داخل زمین را نمی‌دانستم! هرچند دانستن نام کفایت نمی‌کند چون دانستن ویژگی‌های فنی، فیزیکی و روانی بازیکنان به زمان نیاز دارد. فردا برابر داماش پیکانی از نوع دیگر را خواهید دید چون تا جایی که امکان داشت روی رفع نواقص تیم کار کرده‌ایم و به کسب سه امتیاز بازی امیدواریم.

وی در واکنش به صحبت‌های کارلوس کی‌روش مبنی بر وفور وقت‌کشی‌ها در فوتبال ایران گفت: کی‌روش درست گفته است. ما در اکثر بازی‌های لیگ شاهد هستیم که وقتی تیمی جلو می‌افتد، وقت‌کشی می‌کند و البته این موضوع شامل همه تیم‌ها نمی‌شود. سرمربی تیم ملی باید نسبت به این مسئله حساس باشد. همان طور که مسئولان لیگ ما و مسئولان کلان فوتبال باید به آن حساس باشند.

وقتی تیمی یک بر صفر جلو می‌افتد اگر به روند خودش ادامه دهد می‌تواند گل‌های بیشتری بزند اما فوتبال نتیجه‌گرا باعث شده که تیم‌ها رو به وقت‌کشی بیاورند. در شرایط کنونی خود ما هم دل‌مان می‌خواهد نتیجه را کسب کنیم.
کریمی همچنین گفت: اگر قرار است تصمیم مهمی مانند کاهش تیم‌های لیگ گرفته شود این تصمیم باید از سوی مجمع گرفته شود نه هیات رییسه سازمان لیگ یا فدراسیون چون در هر دو هیات رییسه افرادی هستند که روی هم رفته تجربه یک مربی را ندارند. ما در کانون مربیان تلاش می‌کنیم که نقش مربیان را در مجمع افزایش دهیم و معتقدیم که حداقل 30 مربی باید در مجمع حق رای داشته باشند تا فوتبال ما نجات پیدا کند.
کریمی در ادامه در واکنش به صحبت کی‌روش مبنی بر کسالت‌بار بودن فوتبال ایران هم گفت: خودم در لحظه‌ای که کی‌روش چنین حرفی را زده حاضر نبودم ولی اگر بودم جوابش را می‌دادم. با همین لیگ قابل انتقاد از نظر کی‌روش تاکنون دو بار به جام جهانی رفته‌ایم و وضعیت فوتبال ما از نظر پشتیبانی و امکانات هیچ گاه به این اندازه خوب نبوده است. بازیکنان، مربیان و حتی تمام ارکان تیم‌ها پول‌های حرفه‌ای می‌گیرند که این نکته که باید فوتبال ما را به جلو ببرد اما لیگ ما سطح کیفی لازم را ندارد.

یکی از عوامل این مسئله، همین قانون من‌درآوردی سقوط چهار و نیم تیم به دسته یک است. این قانون باعث شده که تیم‌ها بیش از پیش نتیجه‌گرا باشند. در فوتبال نتیجه‌گرا هم بازی زیبا و جوانمردانه و دور از حاشیه وجود ندارد.
کریمی با اشاره به بازی با استقلال هم گفت : روز قبل از بازی با استقلال قراردادم را نوشتم و هیچ تمرینی با تیم نداشتم. قرار بود بازی را از روی سکو تماشا کنم اما چون هیچ یک از اعضای کادر فنی سابق بر سر تیم حاضر نشدند و حضور تیم بدون مربی جالب نبود.

قرار بر این شد که ساکت الهامی روی نیمکت بنشیند. بدبختانه یا خوشبختانه کارت بازی من زودتر از ساکت صادر شد و به همین دلیل روی نیمکت نشستم و هیچ شناختی از تیمم نداشتم و باز هم می‌گویم که برای ادای تکلیف به پیکان آمدم. من حتی اسم بازیکنان را هم در بازی با استقلال به طور کامل نمی‌دانستم .
وی ادامه داد: در پیکان هیچ بدنسازی حضور نداشت و مربیان سابق کار بدنسازی را انجام می‌دادند به همین دلیل ما هیچ نموداری از آمادگی بازیکنان در اختیار نداریم و نمی‌دانیم که هر بازیکن چقدر آماده است. اکنون هم می‌گویم به همان اندازه که کادر فنی سابق در نتیجه تیم در پایان فصل سهیم است، ما هم سهیم هستیم اما اگر برای آمدن به پیکان اختیار داشتم نمی‌آمدم چون تاکنون هیچ تیمی با هدایت من سقوط نکرده است.
[/color:d0fdd2b658]

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... 8%AF%D8%B1
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط everlasting-rain » شنبه فبريه 02, 2013 2:33 pm

در مورد شعار بازيكن ... نميخواييم من تحت هر شرايطي با اين شعار مخالفم و وقتي كسي به بازيكنان همشهري من چنين شعاري بگه به من هم بر مي خوره. اين شعار فقط در زماني درسته كه بازيكني عمدا به تيم خيانت كرده باشه ولي در اين تيم ما هر فوتبال فهمي مي تونه تشخيص بده كه همه بازيكنان مخصوصا بازيكنان بومي نهايت تلاش خودشون رو مي كنن و تنها شعاري رو كه در اين موارد قبول دارم اينه : با اين همه هوادار - والله خجالت داره. براي من اين تحليل كه در بازي با مس حواس بازيكنان ما به دربي پايتخت بوده اصلا و ابدا قابل هضم نيست چرا كه تحليل بايد زير بنايي باشه نه فرضي. در تمام طول بازي داماش و مس كرمان بازيكنان ما با تمام توان در درگيريهاي فيزيكي شركت مي كردند و هر كس كه بازي رو اناليز كرده باشه به راحتي متوجه ميشه به طور قطع مي تونم بگم كه آبشك در سطح يه هافبك لژيونر بازي مي كنه يا مهدوي با مغزش فوتبال بازي مي كنه و حسين ابراهيمي بلاي جون هر مدافعيه و هادي سهرابي مثل يك ستون بتوني مستحكمه ولي مشكل اساسي ما نحوه تفكر مربي و استراتژي غلطه يعني كسي به اسم درخشان كه در ابتداي حضورش در داماش گفته بود براي من نتيجه گرايي مهمتر از بازي زيباست در نيم فصل دوم حتي حرف خودش رو هم زير پا گذاشته و به جاي اينكه به فكر كسب امتياز حتي اگر شده كسب تساوي باشه فقط داره بهانه مياره كه تيم من قشنگ بازي مي كنه. اخه كسي نيست بهش بگه اين قشنگ بازي كردن وقتي كه باعث شده تيم ما به بحران دچار بشه براي ما بي ارزشه چرا كه براي جدول مسابقات هم بي ارزشه. نكته بعدي اينه كه چه دليلي داره كه يك مربي اينقدر روي استفاده از داسيلواي خاشه جان و متزلزل در پستي كه اصلا مناسب او نيست اصرار داشته باشه. اينجاست كه شائبه پورسانت بيشتر خودش رو جلوه ميده البته از مربي اي كه مسعود زارعي شكم دار رو جلوي تيم سرتا پا حمله سپاهان بازي ميده بيش از اين هم انتظار نيست . در پايان يه احوالي هم از استعداد اينده دار فوتبال رشت يعني اميرمحمدمظلوم مي پرسم و تاكيد مي كنم كه اميدوارم قرارداد بستن با او نقش رنگ كردن هواداران رو نداشته باشه و از او هم مثل سعيد مرتضوي در نقش دكور استفاده نشه.
نماد کاربر
everlasting-rain
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه نوامبر 01, 2012 12:00 am

پستتوسط kami666 » شنبه فبريه 02, 2013 2:47 pm

بازی از تلویزیون پخش میشه ؟.لطفا جواب بدید
نماد کاربر
kami666
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 13, 2010 12:00 am

پستتوسط damash_fsz » شنبه فبريه 02, 2013 2:58 pm

[quote:d3182f6605="kami666"]بازی از تلویزیون پخش میشه ؟.لطفا جواب بدید[/quote:d3182f6605]
ابره معلوم نیست.شاید از شبکه ورزش یا شما یا باران پخش شه
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مارس 26, 2012 12:00 am

پستتوسط ali126 » شنبه فبريه 02, 2013 3:32 pm

فک کنم نشون نمیده چون باید تا الان خبرش و میدادن
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » شنبه فبريه 02, 2013 5:21 pm

اول از همه امیدوارم هوادارا و بازیکنا اون بازی لعنتی رو فراموش کنن... /5/
باید منطقی باشیم و با توجه به بازیهایه باقی مونده کار آسونی نداریم! این 3 امتیاز واقعا حیاتی هستش. هرجور که شده باید گل بزنیم (حتی بزورم که شده باید توپو وارد دروازه کنیم) و در نهایت باید ببریم وگرنه وضعیت وخیمه. :idea:
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » شنبه فبريه 02, 2013 5:57 pm

نبودن مهدوی و رحیمی فوق العاده برامون دردسر ساز میشه /8/ /8/

به بازی کردن بدون کبه هم عادت کردیم!! من فکر نمی کنم یک کشیدگی ساده باشه !!! آخه چقدر کش اومده که این همه مدت هنوز خوب نشده ؟؟ /4/ /4/ نوع مصدومیتش رو هم که اعلام نمی کنند !!

رودباریان هم نیست که زیاد فرقی نداره برامون !! شاید فراهانی بهتر بازی کنه ! قبلا رودباریان 4 تا تیر درست می کرد برامون !! الان همون هم خشک شده !!!

نمی دونم آیا بازی روپخش می کنند یا نه ! ولی چون تا الان چیزی اعلام نشده یحتمل پخش نمیشه هرچند که یهو دیدیم پخش شد !!!
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط mehdi_damash » شنبه فبريه 02, 2013 6:28 pm

این کبه خونریزی معده داره و به عبارتی به ما انداختن :roll:
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط 777 » شنبه فبريه 02, 2013 6:58 pm

حاشيه نشست مطبوعاتي درخشان وکريمي

سرمربي تيم فوتبال پيکان در پايان نشست مطبوعاتي خود پيشنهاد حضور حميد درخشان در تيم ملي فوتبال را داد.
[حاشيه نشست مطبوعاتي درخشان وکريمي]

نشست مطبوعاتي پيش از ديدار تيم‌هاي فوتبال پيکان و داماش عصر امروز از ساعت 14 برگزار شد.

به گزارش فارس،در اين نشست به علت اينکه حميد درخشان سرمربي تيم فوتبال داماش گيلان ديرتر در سالن کنفرانس حاضر شد فيروز کريمي سرمربي تيم فوتبال پيکان که ميزبان اين ديدار است در ابتدا صحبت کرد و به سوالات خبرنگاران جواب داد.

*صحبت‌هاي فيروز کريمي به طول انجاميد و پس از آن نيز سرمربي پيکان به گفت‌وگو با دوربين نود پرداخت.

*کريمي هنگامي که از کنفرانس بيرون آمد با حميد درخشان روبه‌رو شد و خطاب به او گفت: حميد خان از جمله مربيان با تجربه است و مي‌تواند در تيم ملي فوتبال مربيگري کند. اميدوارم مسئولان لياقت داشته باشند که از او استفاده کنند.

*در اين نشست خبرنگاران تصويري و نوشتاري اندکي حاضر شده بودند.

*پيش از آغاز کنفرانس فيروز کريمي عنوان مي کرد که بايد بار ديگر بلند گوي خود را در تمرينات به کار بياندازد تا بتواند نکات لازم را به بازيکنان گوشزد کند.
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان