[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - عابديني: درخشان بايد برود

عابديني: درخشان بايد برود

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط samblack » جمعه فبريه 01, 2013 5:05 pm

[quote="naviddamashi"][quote:196de08b76="sajad1985"][quote:196de08b76="naviddamashi"]حرف هرندي رو نزنيد لطفا بذارين اون آقا بره همون تيمي كه 4بار رفته فينال حذفي؛سيستمش عاليه؛طرفداراش ماهنو همه مردم گيلان عاشقشن؛آباي پرست؛[/quote:196de08b76]

[color=blue:196de08b76]دوست عزیز شما خط مشی برای سایر نظرات تعیین نکن خودتان اگر صاحب نظر هستید اظهارنظر کنید این کامنت شما توهین به شعور سایر کاربران و هوادارانه ...
چطور مدیر باشگاه می تونه درباره همه چیز صاحب نظر باشه درباره خط های قرمزی که الان دودش داره تو چشم تیم داماش و مردم رشت می ره چطور سرمربی تیممون تا قبل از این درباره همه چیز صحبت می کرد و خودشو صاحب نظر می دونست اونوقت هوادار این اجازه رو نداره در مورد سرمربی سابق باشگاه صاحب نظر باشه ؟
شما چه هدفی رو دنبال می کنید با این عبارات ؟ لطفا واقع بین باشید مشکل امروز داماش هرندی نیست چشماتونو باز کنید متوجه همه مسائل می شوید البته اگر ... [color=red] [/color:196de08b76]
اصن حرف هرندي رو بزنيد؛با اومدن هرندي همه چيز درست ميشه؟هدفي هم ندارم بجز اينكه ميخوام تيمم خوب باشه از يه سوراخ 2 بار نيش نخوريم؛هرندي چه گلي به سر ما زد؟ بجز اينكه تو هر برنامه از ملوان گفتو عشقشو نشون داد؛اصن من اجنبي من خط گرفته اصن من هرچي شما بگي؛فقط اميدوارم به كوري چشم خيليها ادامه فصل بهترين نتيجه ممكنو بگيريم و رو يه جاي خيليا بزاريم؛فقط كافيه پيكانو فجرو ببريم؛موفقيت تو جام حذفي ميتونه كمي از اعصاب خوردي ما كم كنه؛[/quote:196de08b76]

به نظر من این تیم اگه تا همین جا نتیجه گرفته، نتیجه تلاش هرندی هستش.من خودم طرفدار بازیکنا و مربی بومیم.خدایی بعد رفتن هرندی و اومدن درخشان دیگه اینجا زیاد کامنت نذاشتم.چون احساس کردم بعضی ها! اینجا به بعضی آدمها! گرایش دارن و وابسته هستن

به هر حال دوست عزیز وارد بازی های بعضی آدم های بیگانه نشو.این بازیه تعریف از ملوان رو اونا واسه این که به اهداف خودشون برسن درست کردن.هرندی یکی از افتخارات شهرته.هیچکس غیر هرندی نمیتونست اول فصل تیم رو تو اون شرایط جمع کنه.نتیجه اش چی شد؟ چه جوابی شنید؟ به نامردی ترین شکل ممکن از پشت بهش خنجر زدن.منظورم شخص مدیر عامل هستش

تویی که حرف از تعصب میزنی همین درخشان چندبار به هرندی، به همشهریت توهین کرد.آیا جوابی شنید؟

الان هم آقای مدیر عامل و مالک موندن چجوری درخشان رو اخراج کنن که پولش رو نگیره.

از همین بازیکنای بومی سوال کن که چه دل پری دارن
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط samblack در جمعه فبريه 01, 2013 5:10 pm .
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 28, 2012 12:00 am

پستتوسط sajad1985 » جمعه فبريه 01, 2013 5:07 pm

[quote="naviddamashi"][quote:d6e98d004e="sajad1985"][quote:d6e98d004e="naviddamashi"]حرف هرندي رو نزنيد لطفا بذارين اون آقا بره همون تيمي كه 4بار رفته فينال حذفي؛سيستمش عاليه؛طرفداراش ماهنو همه مردم گيلان عاشقشن؛آباي پرست؛[/quote:d6e98d004e]

[color=blue:d6e98d004e]دوست عزیز شما خط مشی برای سایر نظرات تعیین نکن خودتان اگر صاحب نظر هستید اظهارنظر کنید این کامنت شما توهین به شعور سایر کاربران و هوادارانه ...
چطور مدیر باشگاه می تونه درباره همه چیز صاحب نظر باشه درباره خط های قرمزی که الان دودش داره تو چشم تیم داماش و مردم رشت می ره چطور سرمربی تیممون تا قبل از این درباره همه چیز صحبت می کرد و خودشو صاحب نظر می دونست اونوقت هوادار این اجازه رو نداره در مورد سرمربی سابق باشگاه صاحب نظر باشه ؟
شما چه هدفی رو دنبال می کنید با این عبارات ؟ لطفا واقع بین باشید مشکل امروز داماش هرندی نیست چشماتونو باز کنید متوجه همه مسائل می شوید البته اگر ... [color=red] [/color:d6e98d004e]
اصن حرف هرندي رو بزنيد؛با اومدن هرندي همه چيز درست ميشه؟هدفي هم ندارم بجز اينكه ميخوام تيمم خوب باشه از يه سوراخ 2 بار نيش نخوريم؛هرندي چه گلي به سر ما زد؟ بجز اينكه تو هر برنامه از ملوان گفتو عشقشو نشون داد؛اصن من اجنبي من خط گرفته اصن من هرچي شما بگي؛فقط اميدوارم به كوري چشم خيليها ادامه فصل بهترين نتيجه ممكنو بگيريم و رو يه جاي خيليا بزاريم؛فقط كافيه پيكانو فجرو ببريم؛موفقيت تو جام حذفي ميتونه كمي از اعصاب خوردي ما كم كنه؛[/quote:d6e98d004e]

[color=blue:d6e98d004e]ما حرف هرندی رو نمی زنیم از جناب آقای عابدینی یه فرمولی رو یاد گرفتیم و الان در حال درس پس دادن هستیم در ضمن حتی 1% هم اونجوری که شما می فرمائید به آمدن هرندی امیدی نیست چون نه عابدینی اون مخ و توانایی رو داراست نه مالک تازه فوتبالی و عشق شهرت ما شناختی از قاعده فوتبال داره !
پرونده هرندی هم خیلی وقته از طرف برخی حضرات مختومه شده الانم محور بحث ها فقط قیاس عملکرد آقایونه نه آمدن برخی اشخاص و چیز دیگری[/color:d6e98d004e]
sajad1985
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 22, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » جمعه فبريه 01, 2013 5:10 pm

هرندی بدرد تیم نمیخوره,اصلا با این اوضاع الان جور در نمیاد.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » جمعه فبريه 01, 2013 5:11 pm

من میگم اینقدر باید فشار بیاریم تا بره درخشان,بابا بلا نصبت هر خری میفهمه داسیلوا گند زده به تیم!
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط samblack » جمعه فبريه 01, 2013 5:12 pm

[quote:ff187d7d8f="soroosh8"]هرندی بدرد تیم نمیخوره,اصلا با این اوضاع الان جور در نمیاد.[/quote:ff187d7d8f]

کسی نمیگه هرندی بیاد.من داریم صفات و فطرت بعضی اشخاص رو توصیف میکنیم که چه کردند با همشهری ما
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 28, 2012 12:00 am

پستتوسط toshiba » جمعه فبريه 01, 2013 5:15 pm

اصلا قبل ازاینکه عابدینی بخواد داخل فوتبال رشت ورود کنه وشرکت داماش سهام پگاه رو خریداری کنه اون زمان تیم اسمش پگاه بود من خیلی خوب یادم هست همون زمان هم داوران دراکثریت بازیها برعلیه پگاه سوت میزدنداصلا این موضوع ناداوری مرتبط به عابدینی وغیرعابدینی نیست قبل ازاینکه عابدینی بیاد همین ناداوری ها اون زمان هم بوده آقای عابدینی نباید موضوع ناداوری هارو اینطور بیان کنه وبودن خودش درباشگاه داماش رو دلیل نادوری ها علیه تیم بدونه
نماد کاربر
toshiba
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 30, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » جمعه فبريه 01, 2013 5:17 pm

[quote:7784b56de1="samblack"][quote:7784b56de1="soroosh8"]هرندی بدرد تیم نمیخوره,اصلا با این اوضاع الان جور در نمیاد.[/quote:7784b56de1]

کسی نمیگه هرندی بیاد.من داریم صفات و فطرت بعضی اشخاص رو توصیف میکنیم که چه کردند با همشهری ما[/quote:7784b56de1]

آبرار من کاری به خوب یا بد بودن هرندی ندارم,ولی در هر حال با محبوبیت کنار رفت.
ببین بحث همشهری بودن جای خودش,ولی بعضی از بازیکنا هم توی تیم هستن و به دلیل اینکه رشتی هستن هیشکی نمیتونه به بازیشون ایراد بگیره در حالی که دارن بد بازی میکنن,این نمیشه که!
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط toshiba » جمعه فبريه 01, 2013 5:17 pm

اصلا قبل ازاینکه عابدینی بخواد داخل فوتبال رشت ورود کنه وشرکت داماش سهام پگاه رو خریداری کنه اون زمان تیم اسمش پگاه بود من خیلی خوب یادم هست همون زمان هم داوران دراکثریت بازیها برعلیه پگاه سوت میزدنداصلا این موضوع ناداوری مرتبط به عابدینی وغیرعابدینی نیست قبل ازاینکه عابدینی بیاد همین ناداوری ها اون زمان هم بوده آقای عابدینی نباید موضوع ناداوری هارو اینطور بیان کنه وبودن خودش درباشگاه داماش رو دلیل نادوری ها علیه تیم بدونه
نماد کاربر
toshiba
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط mohammadrashti22 » جمعه فبريه 01, 2013 5:20 pm

درخشان: مربي توصيه پذيري نيستم

سرمربي تيم فوتبال داماش گيلان در واکنش به صحبت‌هاي مديرعامل اين باشگاه گفت: من کارم را خوب بلدم و مربي توصيه پذيري نيستم که بخواهم به حرف کسي گوش کنم.
[درخشان: مربي توصيه پذيري نيستم]

حميد درخشان در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص صحبت‌هاي امير عابديني مبني بر اينکه درخشان به خاطر نتايج تيم بايد برود، ضمن بيان مطلب فوق گفت: ايشان مديرعامل باشگاه هستند و اختيار دارند هر تصميمي مي‌خواهند، بگيرند. من تابع تصميمات باشگاه هستم و آن‌را با جان و دل قبول مي‌کنم.

وي درباره اينکه فشار براي برکناري‌اش به خاطر گوش نکردن به حرف‌هاي مديرعامل است، اظهار داشت: من آدمي هستم که در تصميماتم با افراد مختلفي مشورت مي‌کنم ولي به توصيه هيچکس گوش نمي‌دهم. کارم را خوب بلدم و به همين خاطر توصيه پذير نيستم.

سرمربي تيم فوتبال داماش گيلان ادامه داد: من يکسري توانايي دارم و اصلا هم دنبال حاشيه‌سازي نيستم. از شما مي‌پرسم مگر مربيان بايد توصيه‌هاي ديگران را قبول کنند؟

درخشان در بخش ديگري از صحبت‌هايش شکست داماش برابر مس و ملوان را به مسائل داوري نسبت داد و خاطرنشان کرد: نمي‌دانم داوران دنبال چه چيزي هستند. هم در بازي با ملوان و هم در بازي با مس به ما ظلم شد. داماش با اين اتفاقات اذيت مي‌شود.

وي همچنين به مشکل گلزني تيمش اشاره کرد و يادآور شد: باور کنيد ما خوب بازي مي‌کنيم ولي نتيجه نمي‌گيريم. در بازي با ملوان در عرض چند دقيقه 10 کرنر به دست آورديم. با اين حال توپ‌هاي ما به خاطر مصدوميت و محروميت بازيکنانمان به گل تبديل نمي‌شود.

سرمربي داماش در پايان با بيان اينکه به خاطر نتايج اخير تيمش تحت فشار قرار دارد، گفت: ما خيلي تحت فشار هستيم ولي با يک برد از اين وضعيت خارج مي‌شويم. اميدوارم با پيروزي برابر پيکان با دست پر از ميدان خارج شويم.

تيم‌هاي فوتبال پيکان و داماش روز يکشنبه اين هفته در چارچوب ديدار معوقه هفته بيستم ليگ برتر فوتبال در تهران به مصاف هم خواهند رفت.
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » جمعه فبريه 01, 2013 5:20 pm

[quote:610f2718c0="toshiba"]اصلا قبل ازاینکه عابدینی بخواد داخل فوتبال رشت ورود کنه وشرکت داماش سهام پگاه رو خریداری کنه اون زمان تیم اسمش پگاه بود من خیلی خوب یادم هست همون زمان هم داوران دراکثریت بازیها برعلیه پگاه سوت میزدنداصلا این موضوع ناداوری مرتبط به عابدینی وغیرعابدینی نیست قبل ازاینکه عابدینی بیاد همین ناداوری ها اون زمان هم بوده آقای عابدینی نباید موضوع ناداوری هارو اینطور بیان کنه وبودن خودش درباشگاه داماش رو دلیل نادوری ها علیه تیم بدونه[/quote:610f2718c0]

من کاملا قبول دارم داوری بر علیه ماست,ولی بازیکنای ما از همه بیشتر مقصر هستن,اگه موقعیت 100% که دارن گل کنن این اتفاقها رخ نمیده!
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mahyarmaya » جمعه فبريه 01, 2013 5:22 pm

دوستان شاید کامنت گذاشتن 2 دقیقه طول بکشه اما تاثیرش رو اعصاب بچه ها 2روز هستش.کم روی اعصاب هم باشید "باهم مسارکت کنیم بچه ها .چرا توی بحران سریع به هم میپریم؟
کامنت هایی که مغز داره رو بیشتر اهمیت بدین و سریع کامنت نذارین .
سعی کنیم بحران رو مدیریت کنیم"
دوستــــــــــان چـــــنــــد بـــازی داریـــم میـــبـــازیــــم بـــا نــاداوری پـــس یـــادت چـــرا داریـــد سر تــیـــم رو میبریـــــم؟!
بازی با لنگ ما باختیم اما روزنامه و گوینده ها همه معقعد بودن داماش عالـــی بود با پنالنی باختیم همون لنگی که 6 شــــــش تا به این اجنبی ها زد.
بازی با هرمزگان گل آفساید خوردیم و 90 دقیقه حمله کردیم .خدایی بد بودیم؟!انصافاً؟
بازی با سایپا بازی باخته رو مساوی کردیم جوری که مربیان ساپیا گفتن نیمه دوم مال داماش بود .
بازی با تراکتور بد بودیم ؟جلوی تبریزی ها 120 دقیقه بازی رو نباختیم.فقط خواهش میکنم بازیکنان تراکتور رو با ما قیاس کنید .کی برتز هستش؟!اما بردیم
بازی با فجر توی جام حذفی بردیم باشه شانس آوردیم اما اجنبی ها باختن و خیلی تیم های دیگه هم توی اون زمین باختن اما ما با تمام مصدوم ها بردیم بعد از 120 دقیقه .
ما باختیم اما ناداوری تاثیر داشت پس این اتحاد رو برای این ناداوری ها بذارید و این دیوار ناعدالت رو خُردکنیم.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط ali0131 » جمعه فبريه 01, 2013 5:24 pm

اقا در خشان باید نره اون باید یه تموم کننده خوب داشته باشه و به بازیکناش یاد یده که وقتی توپ رو پشت 18 اوردنند چه کار کنند
همان قدر که شما به اکسیژن نیاز دارین تا زنده باشد من به شهرم رشت برای زنده ماندن نیاز دارم
نماد کاربر
ali0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 26, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » جمعه فبريه 01, 2013 5:24 pm

[quote:d618c82061="mohammadrashti22"]درخشان: مربي توصيه پذيري نيستم

سرمربي تيم فوتبال داماش گيلان در واکنش به صحبت‌هاي مديرعامل اين باشگاه گفت: من کارم را خوب بلدم و مربي توصيه پذيري نيستم که بخواهم به حرف کسي گوش کنم.
[درخشان: مربي توصيه پذيري نيستم]

حميد درخشان در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص صحبت‌هاي امير عابديني مبني بر اينکه درخشان به خاطر نتايج تيم بايد برود، ضمن بيان مطلب فوق گفت: ايشان مديرعامل باشگاه هستند و اختيار دارند هر تصميمي مي‌خواهند، بگيرند. من تابع تصميمات باشگاه هستم و آن‌را با جان و دل قبول مي‌کنم.

وي درباره اينکه فشار براي برکناري‌اش به خاطر گوش نکردن به حرف‌هاي مديرعامل است، اظهار داشت: من آدمي هستم که در تصميماتم با افراد مختلفي مشورت مي‌کنم ولي به توصيه هيچکس گوش نمي‌دهم. کارم را خوب بلدم و به همين خاطر توصيه پذير نيستم.

سرمربي تيم فوتبال داماش گيلان ادامه داد: من يکسري توانايي دارم و اصلا هم دنبال حاشيه‌سازي نيستم. از شما مي‌پرسم مگر مربيان بايد توصيه‌هاي ديگران را قبول کنند؟

درخشان در بخش ديگري از صحبت‌هايش شکست داماش برابر مس و ملوان را به مسائل داوري نسبت داد و خاطرنشان کرد: نمي‌دانم داوران دنبال چه چيزي هستند. هم در بازي با ملوان و هم در بازي با مس به ما ظلم شد. داماش با اين اتفاقات اذيت مي‌شود.

وي همچنين به مشکل گلزني تيمش اشاره کرد و يادآور شد: باور کنيد ما خوب بازي مي‌کنيم ولي نتيجه نمي‌گيريم. در بازي با ملوان در عرض چند دقيقه 10 کرنر به دست آورديم. با اين حال توپ‌هاي ما به خاطر مصدوميت و محروميت بازيکنانمان به گل تبديل نمي‌شود.

سرمربي داماش در پايان با بيان اينکه به خاطر نتايج اخير تيمش تحت فشار قرار دارد، گفت: ما خيلي تحت فشار هستيم ولي با يک برد از اين وضعيت خارج مي‌شويم. اميدوارم با پيروزي برابر پيکان با دست پر از ميدان خارج شويم.

تيم‌هاي فوتبال پيکان و داماش روز يکشنبه اين هفته در چارچوب ديدار معوقه هفته بيستم ليگ برتر فوتبال در تهران به مصاف هم خواهند رفت.[/quote:d618c82061]

خاک بر سرت,این همه آدم اومدن تشویق کردن با اون همه سختی و خطرات,توی نفهم با اون ترکیب چیدن و تعویضات آبروی مارو جلو *# ها بردی!!!بازیی که راحت میتونستیم ببریم!
ذوق همه ی بچه ها موقع رفتن یادم میاد دلم میسوزه,بعد تو ...
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط soroosh8 » جمعه فبريه 01, 2013 5:30 pm

[quote:e6f44ac782="mahyarmaya"]دوستان شاید کامنت گذاشتن 2 دقیقه طول بکشه اما تاثیرش رو اعصاب بچه ها 2روز هستش.کم روی اعصاب هم باشید "باهم مسارکت کنیم بچه ها .چرا توی بحران سریع به هم میپریم؟
کامنت هایی که مغز داره رو بیشتر اهمیت بدین و سریع کامنت نذارین .
سعی کنیم بحران رو مدیریت کنیم"
دوستــــــــــان چـــــنــــد بـــازی داریـــم میـــبـــازیــــم بـــا نــاداوری پـــس یـــادت چـــرا داریـــد سر تــیـــم رو میبریـــــم؟!
بازی با لنگ ما باختیم اما روزنامه و گوینده ها همه معقعد بودن داماش عالـــی بود با پنالنی باختیم همون لنگی که 6 شــــــش تا به این اجنبی ها زد.
بازی با هرمزگان گل آفساید خوردیم و 90 دقیقه حمله کردیم .خدایی بد بودیم؟!انصافاً؟
بازی با سایپا بازی باخته رو مساوی کردیم جوری که مربیان ساپیا گفتن نیمه دوم مال داماش بود .
بازی با تراکتور بد بودیم ؟جلوی تبریزی ها 120 دقیقه بازی رو نباختیم.فقط خواهش میکنم بازیکنان تراکتور رو با ما قیاس کنید .کی برتز هستش؟!اما بردیم
بازی با فجر توی جام حذفی بردیم باشه شانس آوردیم اما اجنبی ها باختن و خیلی تیم های دیگه هم توی اون زمین باختن اما ما با تمام مصدوم ها بردیم بعد از 120 دقیقه .
ما باختیم اما ناداوری تاثیر داشت پس این اتحاد رو برای این ناداوری ها بذارید و این دیوار ناعدالت رو خُردکنیم.[/quote:e6f44ac782]

مهیار جان ما هممون تا تهش هستیم,با تیممون با عشقمون,ولی قبول کن بعضی وقتها آدم کم میاره,من رودباریان رو خیلی دوس دارم,ولی این چندومین باره توپ از بالا سرش گل میشه؟
راف خایی چطور هر با اراده کرد توپ رو با سر زد جلو مدافع های بلند قد ما!
داسیلوا...
درخشان یه بار هم نیومد لب خط بازی با ملوان!!!!
بابا ما مشکل رو میگیم بد تیم رو نمیخوایم که :?
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط toshiba » جمعه فبريه 01, 2013 5:32 pm

اصلا قبل ازاینکه عابدینی بخوا بیادداخل فوتبال رشت اون زمان که تیم اسمش پگاه بود همون زمان هم من خوب یادم هست که داوری ها دراون زمان هم برعلیه پگاه بود به نظرم این حرف عابدینی درست نیست که میگه دلیل ناداوری هایی که برعلیه داماش میشه به خاطر وجود خودش درباشگاه داماش هست
نماد کاربر
toshiba
کاربر فعال
کاربر فعال

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Google [Bot] و 1 مهمان