[quote:e6f44ac782="mahyarmaya"]دوستان شاید کامنت گذاشتن 2 دقیقه طول بکشه اما تاثیرش رو اعصاب بچه ها 2روز هستش.کم روی اعصاب هم باشید "باهم مسارکت کنیم بچه ها .چرا توی بحران سریع به هم میپریم؟
کامنت هایی که مغز داره رو بیشتر اهمیت بدین و سریع کامنت نذارین .
سعی کنیم بحران رو مدیریت کنیم"
دوستــــــــــان چـــــنــــد بـــازی داریـــم میـــبـــازیــــم بـــا نــاداوری پـــس یـــادت چـــرا داریـــد سر تــیـــم رو میبریـــــم؟!
بازی با لنگ ما باختیم اما روزنامه و گوینده ها همه معقعد بودن داماش عالـــی بود با پنالنی باختیم همون لنگی که 6 شــــــش تا به این اجنبی ها زد.
بازی با هرمزگان گل آفساید خوردیم و 90 دقیقه حمله کردیم .خدایی بد بودیم؟!انصافاً؟
بازی با سایپا بازی باخته رو مساوی کردیم جوری که مربیان ساپیا گفتن نیمه دوم مال داماش بود .
بازی با تراکتور بد بودیم ؟جلوی تبریزی ها 120 دقیقه بازی رو نباختیم.فقط خواهش میکنم بازیکنان تراکتور رو با ما قیاس کنید .کی برتز هستش؟!اما بردیم
بازی با فجر توی جام حذفی بردیم باشه شانس آوردیم اما اجنبی ها باختن و خیلی تیم های دیگه هم توی اون زمین باختن اما ما با تمام مصدوم ها بردیم بعد از 120 دقیقه .
ما باختیم اما ناداوری تاثیر داشت پس این اتحاد رو برای این ناداوری ها بذارید و این دیوار ناعدالت رو خُردکنیم.[/quote:e6f44ac782]
مهیار جان ما هممون تا تهش هستیم,با تیممون با عشقمون,ولی قبول کن بعضی وقتها آدم کم میاره,من رودباریان رو خیلی دوس دارم,ولی این چندومین باره توپ از بالا سرش گل میشه؟
راف خایی چطور هر با اراده کرد توپ رو با سر زد جلو مدافع های بلند قد ما!
داسیلوا...
درخشان یه بار هم نیومد لب خط بازی با ملوان!!!!
بابا ما مشکل رو میگیم بد تیم رو نمیخوایم که