[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلانVSمس/عکس ها،خبرهای کوتاه و نظرات

داماش گیلانVSمس/عکس ها،خبرهای کوتاه و نظرات

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط Rashti0131 » دوشنبه ژانويه 21, 2013 6:59 pm

[quote:cf97654750="sepidroudi"]Rashti0131 من که چیزی نگفتم یعنی به عبارتی قضیه را کش ندادم :wink:

ولی مواظب باشین تبدیل به صادق و امثالهم نشه :roll:

کیوان جان خودشه[/quote:cf97654750]

میدونم داداش انشاءالله این بازی همو میبینیم راجبش صحبت میکنیم...شعرشم در حد صادق آبای نیست ولی نگران نباش تحت کنترله اگه منتقد زیادی داشته باشه بهش میگیم :wink:
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » دوشنبه ژانويه 21, 2013 7:03 pm

[quote:1615e0613e="damash_fsz"][quote:1615e0613e="Rashti0131"][quote:1615e0613e="havadarehamishegi"]من صبش امتحان دارم فرداشم امتحان دارم نمیدونم بیام نیام نظر شما چیه؟؟؟ خودم خلی دوس دارم بیام[/quote:1615e0613e]

جزوه رو بیار بین دو نیمه بخون :D درضمن یه سوال پرسیده بودی تو مصاحبه ازم که میشناسمت یا نه...فکر کنم تو بازی با لنگ شناختمت :wink:[/quote:1615e0613e]
اول اینکه من بهت افتخار میکنم.بعدش میثاق جز دار و دسته شاپالای خائن بود[/quote:1615e0613e]

اولا اينكه مهران يادت باشه شاپالا سرورته

[quote:1615e0613e="Rashti0131"][quote:1615e0613e="damash_fsz"][quote:1615e0613e="Rashti0131"][quote:1615e0613e="havadarehamishegi"]من صبش امتحان دارم فرداشم امتحان دارم نمیدونم بیام نیام نظر شما چیه؟؟؟ خودم خلی دوس دارم بیام[/quote:1615e0613e]

جزوه رو بیار بین دو نیمه بخون :D درضمن یه سوال پرسیده بودی تو مصاحبه ازم که میشناسمت یا نه...فکر کنم تو بازی با لنگ شناختمت :wink:[/quote:1615e0613e]
اول اینکه من بهت افتخار میکنم.بعدش میثاق جز دار و دسته شاپالای خائن بود[/quote:1615e0613e]

آره میدونم جزء شاپالایی ها بود اون ته نشسته بود :wink:[/quote:1615e0613e]

تو هم جز مهراني ها بودي ولي من به تو افتخار ميكنم

و معين جان جريان شاپالا و مهران ازين قرار هست كه كري تو اتوبوس شكل گرفت كساني كه پشت اوتوبوس بودن شاپالايي ها و كساني كه جلو بودن مهران و حمزه اينا فقط بگم اين پاپالا و مهران بودن كه ما تونستيم از غم باخت و ناداوري بيايم بيرون دوستان جاتون خالي خوش گذشت من هي پاپالا مهران ميكنم كري واسه دسته مهران ايناست نه چيز ديگهاي كه تو استاديوم رخ ميده
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط ahura » دوشنبه ژانويه 21, 2013 8:08 pm

من براي بار اول نميتونم جمعه بيام به خاطر كار. حيف شد جاي منو تو رو خدا خالي كنيد شعار قرمز و ابي ناريم فراموش نشه از طرف من 7 8 نفر ميان لعنت به اين شانس :? :? :? اشالا 3 0 تر كانيم
نماد کاربر
ahura
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 18, 2012 12:00 am

پستتوسط amirabarar » دوشنبه ژانويه 21, 2013 8:30 pm

د مغزم رد داده برر بخدا د این بازیو حتما باید ببریم /17/
نماد کاربر
amirabarar
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » دوشنبه ژانويه 21, 2013 8:38 pm

[quote:984b853716="havadarehamishegi"]من صبش امتحان دارم فرداشم امتحان دارم نمیدونم بیام نیام نظر شما چیه؟؟؟ خودم خلی دوس دارم بیام[/quote:984b853716]باداباد برههههه امتحانه وا بده بره اما اگه خیلی مهمه برو
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » سه شنبه ژانويه 22, 2013 6:25 am

[quote:66ffacc188="ARYANST122"][quote:66ffacc188="havadarehamishegi"]من صبش امتحان دارم فرداشم امتحان دارم نمیدونم بیام نیام نظر شما چیه؟؟؟ خودم خلی دوس دارم بیام[/quote:66ffacc188]باداباد برههههه امتحانه وا بده بره اما اگه خیلی مهمه برو[/quote:66ffacc188]
من خودم جمعه ساعت 14:30 امتحان دارم. شنبه هم سخت ترین درسو امتحان دارم ،در حد لالیگا ولی بین دو نیمه خودمو میرسونم. یعنی خدا میدونه چطور امتحانو بدم و بیام. بازی با سایپا هم 14:30 امتحان داشتم. تند گند زدم اومدم :D ولی خدا را شکر اومدنم نتیجه داد و نیمه دوم داماش گل زد :wink: .
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط pouri_sb » سه شنبه ژانويه 22, 2013 6:28 am

آقا رودباریان می رسه؟ با این وضع رحمتی اگه رودباریان می رسه باید رودباریان رو به کی روش یادآوری کنیم :دی
نماد کاربر
pouri_sb
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 13, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » سه شنبه ژانويه 22, 2013 8:55 am

سه امتياز ديداربرابر مس اهميت بسياري دارد

مدافع تيم فوتبال داماش گيلان گفت: سه امتياز ديدار برابر مس کرمان، براي ما از اهميت بسياري برخوردار است.

مرتضي ابراهيمي در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: بازي با تيم مس کرمان خيلي مهم است چون ما دو هفته نتوانستيم داخل خانه خوب نتيجه بگيريم.

وي ادامه داد: با حضور و حمايت هواداران و با پيروزي برابر مس کرمان، داماش رو به جلو حرکت خواهد کرد.

ابراهيمي ابراز اميدواري کرد: در ديدار برابر مس کرمان، هواداران داماش ما را تنها نگذارند و از تيم شهر خود حمايت کنند تا بتوانيم نتيجه خوبي کسب کنيم.

وي در خصوص همزماني ديدار داماش و مس کرمان با ديدار استقلال و پرسپوليس گفت: به طور حتم بين هواداران داماش، افرادي هم وجود دارند که تيم هاي تهراني را نيز دوست داشته باشند و من از آنان مي خواهم با حضور خود در ورزشگاه عضدي رشت، انرژي بيشتري به ما بدهند.

مدافع تيم فوتبال داماش گيلان در مورد وضعيت مصدوميت خود گفت: درد پايم بهبود يافته و چند روزي است به صورت انفرادي تمرين مي کنم و تا آخر هفته هم بايد منتظر بمانم که اگر پزشک تيم اجازه داد، شرايط بازي را پيدا کنم.

تيم هاي فوتبال داماش گيلان و مس کرمان در هفته بيست و سوم از رقابت هاي فوتبال ليگ برتر باسگاه هاي کشور، عصر روز جمعه ششم بهمن ماه در ورزشگاه شهيد عضدي رشت به مصاف هم مي روند.
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » سه شنبه ژانويه 22, 2013 9:10 am

[quote:1e49f1fbdd="golsar-boy"][quote:1e49f1fbdd="ARYANST122"][quote:1e49f1fbdd="havadarehamishegi"]من صبش امتحان دارم فرداشم امتحان دارم نمیدونم بیام نیام نظر شما چیه؟؟؟ خودم خلی دوس دارم بیام[/quote:1e49f1fbdd]باداباد برههههه امتحانه وا بده بره اما اگه خیلی مهمه برو[/quote:1e49f1fbdd]
من خودم جمعه ساعت 14:30 امتحان دارم. شنبه هم سخت ترین درسو امتحان دارم ،در حد لالیگا ولی بین دو نیمه خودمو میرسونم. یعنی خدا میدونه چطور امتحانو بدم و بیام. بازی با سایپا هم 14:30 امتحان داشتم. تند گند زدم اومدم :D ولی خدا را شکر اومدنم نتیجه داد و نیمه دوم داماش گل زد :wink: .[/quote:1e49f1fbdd]
من جمعه صبح ساعت 8 دارم بد بختانه شنبه هم 8 دارم ازون همه مهم تر هردو 3 واحدیه تخصصیه اما عقل من میگه:اخه پسر تو اگه نری ورزشگاه بلاخره از خونه میبینی بعدشم میری قلیون خب چه کاریه برو ورزشگاه دیگه ر شب از 12 شب بشین برو بخون تا صبح....
من به احتمال 80% میام
منطق من دارم :lol:
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » سه شنبه ژانويه 22, 2013 9:18 am

[quote:da08d7d123="havadarehamishegi"][quote:da08d7d123="golsar-boy"][quote:da08d7d123="ARYANST122"][quote:da08d7d123="havadarehamishegi"]من صبش امتحان دارم فرداشم امتحان دارم نمیدونم بیام نیام نظر شما چیه؟؟؟ خودم خلی دوس دارم بیام[/quote:da08d7d123]باداباد برههههه امتحانه وا بده بره اما اگه خیلی مهمه برو[/quote:da08d7d123]
من خودم جمعه ساعت 14:30 امتحان دارم. شنبه هم سخت ترین درسو امتحان دارم ،در حد لالیگا ولی بین دو نیمه خودمو میرسونم. یعنی خدا میدونه چطور امتحانو بدم و بیام. بازی با سایپا هم 14:30 امتحان داشتم. تند گند زدم اومدم :D ولی خدا را شکر اومدنم نتیجه داد و نیمه دوم داماش گل زد :wink: .[/quote:da08d7d123]
من جمعه صبح ساعت 8 دارم بد بختانه شنبه هم 8 دارم ازون همه مهم تر هردو 3 واحدیه تخصصیه اما عقل من میگه:اخه پسر تو اگه نری ورزشگاه بلاخره از خونه میبینی بعدشم میری قلیون خب چه کاریه برو ورزشگاه دیگه ر شب از 12 شب بشین برو بخون تا صبح....
من به احتمال 80% میام
منطق من دارم :lol:[/quote:da08d7d123]
80% بوکون 100%
آبرار بیشیم بترکانیم
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » سه شنبه ژانويه 22, 2013 9:48 am

[quote:9b94d38d1d="keyvan"]لطفا کسی از دوستان هست که یه رزومه ای از شاپالا بده؟؟؟؟؟
کی هست؟ چی هست؟ کجا هست؟ چرا انقد تو این چندروز سر زبونا افتاده؟؟؟!!! :idea:[/quote:9b94d38d1d]

سید علی هاشمی تبار معروف به علی شاپالا از کشفیات خود من هست
در واقع تا اواخر فصل قبل در ردیف های بالایی جایگاه (اس) خیلی ساکت و آرام می نشست، در بازی داماش با صبا در رشت که به برخورد فیزیکی و شیمیایی بچه های جایگاه اچ با دار و دسته عباس و صادق در جایگاه اس انجامید با من همکلام شدیم و این آغاز رفاقت بین من و علی بود گفت:" عشقه تشویق کردن هست ولی توی اس نمیشه "من ازش خواستم بیاد اچ پیش ما ،امسال هم این شعر رو ساخت البته با هم تکمیلش کردیم در واقع من از این شعر بی معنی استقبال کردم چون به نظرم با این کار یه ضد حمله به صادق میزدیم یکی دوبار از روی ناشی گری وسط بازی خوند ولی الان یکی دو تا بازی هست که میگذاره بعد از پایان بازی
کلا بچه خوبی هست و پا به پای ما تشویق میکنه ولی اگه نظر جمع این باشه که دیگه نخونه من بهش میگم که دیگه بی خیال بشه
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » سه شنبه ژانويه 22, 2013 9:54 am

ترکیب پیشنهادی من برای این بازی :

در همه پست ها مطمئنم به جز دروازه که فقط به خاطر حساسیت این بازی و اینکه فرض بر مصدومیت رودباریان هست ؛ فراهانی رو پیشنهاد دادم ... اما ته دلم کاملا نظرم روی لایقی فر هست /7/
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_fsz » سه شنبه ژانويه 22, 2013 9:59 am

[quote:c4f66def0f="The_King_of_rasht"][quote:c4f66def0f="keyvan"]لطفا کسی از دوستان هست که یه رزومه ای از شاپالا بده؟؟؟؟؟
کی هست؟ چی هست؟ کجا هست؟ چرا انقد تو این چندروز سر زبونا افتاده؟؟؟!!! :idea:[/quote:c4f66def0f]

سید علی هاشمی تبار معروف به علی شاپالا از کشفیات خود من هست
در واقع تا اواخر فصل قبل در ردیف های بالایی جایگاه (اس) خیلی ساکت و آرام می نشست، در بازی داماش با صبا در رشت که به برخورد فیزیکی و شیمیایی بچه های جایگاه اچ با دار و دسته عباس و صادق در جایگاه اس انجامید با من همکلام شدیم و این آغاز رفاقت بین من و علی بود گفت:" عشقه تشویق کردن هست ولی توی اس نمیشه "من ازش خواستم بیاد اچ پیش ما ،امسال هم این شعر رو ساخت البته با هم تکمیلش کردیم در واقع من از این شعر بی معنی استقبال کردم چون به نظرم با این کار یه ضد حمله به صادق میزدیم یکی دوبار از روی ناشی گری وسط بازی خوند ولی الان یکی دو تا بازی هست که میگذاره بعد از پایان بازی
کلا بچه خوبی هست و پا به پای ما تشویق میکنه ولی اگه نظر جمع این باشه که دیگه نخونه من بهش میگم که دیگه بی خیال بشه[/quote:c4f66def0f]
البته لقب شاپالا رو هم من روش گزاشتم.حمزه من به شما و شاپالا خیلی افتخار میکنم
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مارس 26, 2012 12:00 am

پستتوسط metall » سه شنبه ژانويه 22, 2013 10:36 am

[img:ef543bf239]http://www.astroupload.com/uploads/13588509221.png[/img:ef543bf239]
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط RainyGilman » سه شنبه ژانويه 22, 2013 11:04 am

metall: جای 9 و 30 رو اشتباه نذاشتی؟
نماد کاربر
RainyGilman
کاربر فعال