[quote:2b31955a07="mahyarmaya"][quote:2b31955a07="Milad_7"][quote:2b31955a07="metall"][quote:2b31955a07="Milad_7"]دوست دارند جدا شند؟ خب جدا شند ! زور که نیست !

[/quote:2b31955a07]
چی جدا شن مگه فقط ما اوناست املش و رودسر جز سرزمین ما گیلانه و مال همه مردمه یک فرد دیوانه داره عوام فریبی میکنه خدا میدونه پشت پرده چی به اون میرسه[/quote:2b31955a07]
تا اونجا که من میدونم از لحاظ تاریخی و قومیتی خیلی جاهای دیگه جزو گیلان هستش! حالا اون نماینده به پشتوانه مردمش این حرفو میزنه و مردمش حتما دوست دارند که جدا باشند ! شاید فکر میکنند از سوی مرکز استانشون بهشون ظلمی شده ! علی ایه حاله !
باید مجلس و وزارت کشور رو راضی کنند ! اگه بتونند بسم الله ! چی از من و تو کم میشه ؟ بودجه هر شهرستان هم مستقله که بود و نبودشون فرقی به حال ما نداره ! وقتی نمیخوان چرا عذابشون بدیم ! ؟
تازه طرحشون عقلانی نیست ! فکر نمیکنم بتونه تو وزارت کشور راهی پیش ببره ![/quote:2b31955a07]
این افکار باعث شد بقیه شهر ها رو از دست بدیم.نهایت غفلت هستش که اینجوری اظهار نظر بشه.بفرض باید به ماجرای آستارا هم این دید رو میداشتیم حتی به نسبت بیشتر چون زبان ما یکی نیست اما همین که شهری از استان کم بشه بهتر هستش؟چرا؟!اینکه ما توانی ترویست رو نداریم و از شهرمان لیاقت نداریم استفاده کنیم باید صورت مسئله حذف کنیم؟!
در مورد حرفاتون هر چقدر خوش بین بخوام باشم این جوری درک میکنم که چون حرف چرندی بوده و شدنی نیست بیخیالش!
دوست من این حرف که نماینده شهری باشی و اینجوری استانت رو له کنی تق سر بالاست یعنی افتضاح.الان املش میاد این حرف رو میزنه و حرمت میشکنه 2روز دیگه لاهیجان و لنگرود بعدش هشتپر و آستارا!این حرفها گفتنش هم خیلی زشت هستش .باید برخورد بشه شدید که این فکر نه تنها از سر این * بپره بلکه باعث بشه این چنین فکری برای دیه شهر ها پیش نیاد.
بقیه استانها دنبال اتحاد هستن اینجا میخوان جدا شن!!!!! خیلی دوست دارم چند ثانیه ای فحش دادن آزاد میبود[/quote:2b31955a07]
این دوستمون فکر نکنم اینجا گیلان زندگی کنه که اینجوری میگه