[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلانVSمس/عکس ها،خبرهای کوتاه و نظرات

داماش گیلانVSمس/عکس ها،خبرهای کوتاه و نظرات

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط ali126 » دوشنبه ژانويه 21, 2013 2:40 pm

کسی خبر نداره کبه به این بازی میرسه یا نه؟؟!
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » دوشنبه ژانويه 21, 2013 2:58 pm

[quote:407fe91143="ali_damashi"]يه درخواست دارم از مازيار و بچه هاي جايگاه وارش اين بازي وارشي ها بيان روبرو يا اچ بشينن هم تو تصوير تلوزيوني بهتره هم تشويقامون كوبنده تر[/quote:407fe91143]
پیشنهاد خیلی خوبیه آبرار. کلا بچه های تیفوسی باید بیان توو این بازی چون اونجا توو کادر دوربین کم میفته ولی روبه رو خیلی مهمتره
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط majid » دوشنبه ژانويه 21, 2013 3:06 pm

[quote:e85c95b9f9="majid13"][quote:e85c95b9f9="ali_damashi"]يه درخواست دارم از مازيار و بچه هاي جايگاه وارش اين بازي وارشي ها بيان روبرو يا اچ بشينن هم تو تصوير تلوزيوني بهتره هم تشويقامون كوبنده تر[/quote:e85c95b9f9]
پیشنهاد خیلی خوبیه آبرار. کلا بچه های تیفوسی باید بیان توو این بازی چون اونجا توو کادر دوربین کم میفته ولی روبه رو خیلی مهمتره[/quote:e85c95b9f9]
ابرار اگه بوز بازی در اوردن تیفوسی ها رو نشون دادن چی باید کودن!!؟؟
نماد کاربر
majid
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 22, 2012 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » دوشنبه ژانويه 21, 2013 3:08 pm

[quote:8f57932abb="majid"][quote:8f57932abb="majid13"][quote:8f57932abb="ali_damashi"]يه درخواست دارم از مازيار و بچه هاي جايگاه وارش اين بازي وارشي ها بيان روبرو يا اچ بشينن هم تو تصوير تلوزيوني بهتره هم تشويقامون كوبنده تر[/quote:8f57932abb]
پیشنهاد خیلی خوبیه آبرار. کلا بچه های تیفوسی باید بیان توو این بازی چون اونجا توو کادر دوربین کم میفته ولی روبه رو خیلی مهمتره[/quote:8f57932abb]
ابرار اگه بوز بازی در اوردن تیفوسی ها رو نشون دادن چی باید کودن!!؟؟[/quote:8f57932abb]

به نظر من هم پیشنهاد خوبی هست . اینجوری همه با هم به بازیکن ها فشار میاریم ! این بازی واقعا حساس هست و ما هم امتیازشُ می خوایم و هم اینجوری تعداد هوادارا تو دوربین خیلی بیشتر نشون داده میشه
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط RainyGilman » دوشنبه ژانويه 21, 2013 3:13 pm

[quote:40215082e1="nima_beckham"][quote:40215082e1="majid"][quote:40215082e1="majid13"][quote:40215082e1="ali_damashi"]يه درخواست دارم از مازيار و بچه هاي جايگاه وارش اين بازي وارشي ها بيان روبرو يا اچ بشينن هم تو تصوير تلوزيوني بهتره هم تشويقامون كوبنده تر[/quote:40215082e1]
پیشنهاد خیلی خوبیه آبرار. کلا بچه های تیفوسی باید بیان توو این بازی چون اونجا توو کادر دوربین کم میفته ولی روبه رو خیلی مهمتره[/quote:40215082e1]
ابرار اگه بوز بازی در اوردن تیفوسی ها رو نشون دادن چی باید کودن!!؟؟[/quote:40215082e1]

به نظر من هم پیشنهاد خوبی هست . اینجوری همه با هم به بازیکن ها فشار میاریم ! این بازی واقعا حساس هست و ما هم امتیازشُ می خوایم و هم اینجوری تعداد هوادارا تو دوربین خیلی بیشتر نشون داده میشه[/quote:40215082e1]

اون وقت چه جوری شعار دوطرفه بدیم ؟ :idea:
نماد کاربر
RainyGilman
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 21, 2012 12:00 am

پستتوسط majid » دوشنبه ژانويه 21, 2013 3:20 pm

[quote="RainyGilman"][quote:a10b4192ef="nima_beckham"][quote:a10b4192ef="majid"][quote:a10b4192ef="majid13"][quote:a10b4192ef="ali_damashi"]يه درخواست دارم از مازيار و بچه هاي جايگاه وارش اين بازي وارشي ها بيان روبرو يا اچ بشينن هم تو تصوير تلوزيوني بهتره هم تشويقامون كوبنده تر[/quote:a10b4192ef]
پیشنهاد خیلی خوبیه آبرار. کلا بچه های تیفوسی باید بیان توو این بازی چون اونجا توو کادر دوربین کم میفته ولی روبه رو خیلی مهمتره[/quote:a10b4192ef]
ابرار اگه بوز بازی در اوردن تیفوسی ها رو نشون دادن چی باید کودن!!؟؟[/quote:a10b4192ef]

به نظر من هم پیشنهاد خوبی هست . اینجوری همه با هم به بازیکن ها فشار میاریم ! این بازی واقعا حساس هست و ما هم امتیازشُ می خوایم و هم اینجوری تعداد هوادارا تو دوربین خیلی بیشتر نشون داده میشه[/quo

اون وقت چه جوری شعار دوطرفه بدیم ؟ :idea:[/quote:a10b4192ef]

مافیا مافیا باج نمیدن رشتیا یا فش نمی دن رشتیا؟
نماد کاربر
majid
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 22, 2012 12:00 am

پستتوسط RainyGilman » دوشنبه ژانويه 21, 2013 3:40 pm

[quote:69ec7ebd74="majid"]

مافیا مافیا باج نمیدن رشتیا یا فش نمی دن رشتیا؟[/quote:69ec7ebd74]

[size=18:69ec7ebd74]باج[/size:69ec7ebd74] نمیدن رشتی ها
نماد کاربر
RainyGilman
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 21, 2012 12:00 am

پستتوسط shahinwade » دوشنبه ژانويه 21, 2013 5:28 pm

[quote="majid"][quote:eafe82b53c="RainyGilman"][quote:eafe82b53c="nima_beckham"][quote:eafe82b53c="majid"][quote:eafe82b53c="majid13"][quote:eafe82b53c="ali_damashi"]يه درخواست دارم از مازيار و بچه هاي جايگاه وارش اين بازي وارشي ها بيان روبرو يا اچ بشينن هم تو تصوير تلوزيوني بهتره هم تشويقامون كوبنده تر[/quote:eafe82b53c]
پیشنهاد خیلی خوبیه آبرار. کلا بچه های تیفوسی باید بیان توو این بازی چون اونجا توو کادر دوربین کم میفته ولی روبه رو خیلی مهمتره[/quote:eafe82b53c]
ابرار اگه بوز بازی در اوردن تیفوسی ها رو نشون دادن چی باید کودن!!؟؟[/quote:eafe82b53c]

به نظر من هم پیشنهاد خوبی هست . اینجوری همه با هم به بازیکن ها فشار میاریم ! این بازی واقعا حساس هست و ما هم امتیازشُ می خوایم و هم اینجوری تعداد هوادارا تو دوربین خیلی بیشتر نشون داده میشه[/quo

اون وقت چه جوری شعار دوطرفه بدیم ؟ :idea:[/quote:eafe82b53c]

مافیا مافیا باج نمیدن رشتیا یا فش نمی دن رشتیا؟[/quote:eafe82b53c]

اصل جایگاه تیفوسی حالا بازی مهم یا نه اینه که پشتدروازه باشه ما نمی خوایم تلوزیون ما رو نشون بده که می خوایم داماش بازی رو ببره :P
نماد کاربر
shahinwade
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه نوامبر 26, 2012 12:00 am

پستتوسط 777 » دوشنبه ژانويه 21, 2013 5:39 pm

[quote:c87f6d437f="ali_damashi"]يه درخواست دارم از مازيار و بچه هاي جايگاه وارش اين بازي وارشي ها بيان روبرو يا اچ بشينن هم تو تصوير تلوزيوني بهتره هم تشويقامون كوبنده تر[/quote:c87f6d437f]
اورین اورین
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » دوشنبه ژانويه 21, 2013 5:41 pm

من صبش امتحان دارم فرداشم امتحان دارم نمیدونم بیام نیام نظر شما چیه؟؟؟ خودم خلی دوس دارم بیام
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » دوشنبه ژانويه 21, 2013 5:44 pm

[quote:9c1b7053f2="havadarehamishegi"]من صبش امتحان دارم فرداشم امتحان دارم نمیدونم بیام نیام نظر شما چیه؟؟؟ خودم خلی دوس دارم بیام[/quote:9c1b7053f2]

شرایط شما تا حدودی مشابه شرایط منه ولی بیا بریم :arrow:

درس رو ول کن وابدن 8)
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط shahinwade » دوشنبه ژانويه 21, 2013 5:44 pm

[quote:97c81ced41="havadarehamishegi"]من صبش امتحان دارم فرداشم امتحان دارم نمیدونم بیام نیام نظر شما چیه؟؟؟ خودم خلی دوس دارم بیام[/quote:97c81ced41]و
پسر خوب اگه خونه ام بمونی باید بازی رو نگاه کنی پس به جاش بیا ورزشگاه :arrow:
نماد کاربر
shahinwade
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط The_King_of_rasht » دوشنبه ژانويه 21, 2013 5:49 pm

[quote:a645a192da="havadarehamishegi"]من صبش امتحان دارم فرداشم امتحان دارم نمیدونم بیام نیام نظر شما چیه؟؟؟ خودم خلی دوس دارم بیام[/quote:a645a192da]

اون دو ساعت رو خونه وایسی که پروفسور نمیشی!
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط shahinwade » دوشنبه ژانويه 21, 2013 5:50 pm

اقا بگین الان ما کجا بشینیم
1-پشت دروازه
2-روبه روی جایگاه
/6/
عشقم قلبم داماش
نماد کاربر
shahinwade
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط popo131 » دوشنبه ژانويه 21, 2013 5:51 pm

[quote:aa5faa82d5="The_King_of_rasht"][quote:aa5faa82d5="havadarehamishegi"]من صبش امتحان دارم فرداشم امتحان دارم نمیدونم بیام نیام نظر شما چیه؟؟؟ خودم خلی دوس دارم بیام[/quote:aa5faa82d5]

اون دو ساعت رو خونه وایسی که پروفسور نمیشی![/quote:aa5faa82d5]

حمزه جان برای مرخصی اقدام کردی
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 1 مهمان