[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - تـحـلیـل و تفسـیر مسـایـل مـهـم شـهـر و اسـتان

تـحـلیـل و تفسـیر مسـایـل مـهـم شـهـر و اسـتان

مطالب مربوط به باشگاه ها و تیم های گیلان و سایر رشته های استان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط mojtaba24 » جمعه ژانويه 11, 2013 4:22 pm

[quote:5289024ef4="mojtaba24"]با سلام
امروز طی پیگیری که انجام دادم متوجه شدم شرکت صدرا تو زمینه چای تو استان گیلان سرمایه گذاری کرده ("گروه سرمایه‌گذاری صدرا" منجی کشت و صنعت چای شد )
از این خبر بسیار خوشحال شدم ولی گلایه ای از سایت وارش اسپرت داشتم که شاید بجا باشد " چرا خبر به این مهمی رو تو صفحه اصلی سایت نذاشتین انعکاس این خبر هم برای مالک باشگاه مهمه هم برای مردم گیلان که با مصرف چای ایرانی مافیای چای رو کنار بزارن و سودش نهایتن تو جیب مردم گیلان می ره هر چقدر اقتصاد گیلان تو هر زمینه ای پیشرفت کنه این گیلانیا هستن که سود میکنن ( شاید با رونق اقتصادی گیلان من هم به شهرم برگردم چون دلیل اصلی موندن من تو اصفهان موقعیت خوب کار اینجاست )
از مدیریت سایت خواهش دارم در حد توان از این اقدام قشنگ شرکت صدرا در زمینه چای حمایت کنه
از تمام بچه های گیلان هم می خوام که در این زمینه نظر بزارن که چطور میشه از این کار بسیار قشنگ آقای قویدل که موجب رشد اقتصادی در گیلان میشه تشکر کرد و اینکه چکار کنیم که چای گیلان و ایرانی بیشتر استفاده شه
ممنون از تمام گیلانی های عزیز :) [/quote:5289024ef4]
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 03, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » جمعه ژانويه 11, 2013 4:27 pm

[quote:2eda10df3d="mojtaba24"]با سلام
امروز طی پیگیری که انجام دادم متوجه شدم شرکت صدرا تو زمینه چای تو استان گیلان سرمایه گذاری کرده ("گروه سرمایه‌گذاری صدرا" منجی کشت و صنعت چای شد )
از این خبر بسیار خوشحال شدم ولی گلایه ای از سایت وارش اسپرت داشتم که شاید بجا باشد " چرا خبر به این مهمی رو تو صفحه اصلی سایت نذاشتین انعکاس این خبر هم برای مالک باشگاه مهمه هم برای مردم گیلان که با مصزف چای ایرانی مافیای چای رو کنار بزارن و سودش نهایتن تو جیب مردم گیلان می ره هر چقدر اقتصاد گیلان تو هر زمینه ای پیشرفت کنه این گیلانیا هستن که سود میکنن ( شاید با رونق اقتصادی گیلان من هم به شهرم برگردم چون دلیل اصلی موندن من تو اصفهان موقعیت خوب کار اینجاست )
از مدیریت سایت خواهش دارم در حد توان از این اقدام قشنگ شرکت صدرا در زمینه چای حمایت کنه
از تمام بچه های گیلان هم می خوام که در این زمینه نظر بزارن که چطور میشه از این کار بسیار قشنگ آقای قویدل که موجب رشد اقتصادی در گیلان میشه تشکر کرد و اینکه چکار کنیم که چای گیلان و ایرانی بیشتر استفاده شه
ممنون از تمام گیلانی های عزیز[/quote:2eda10df3d]
ما سایت شرکت صدرا یا آقای قویدل نیستیم که!
ایشان اگر برای داماش قدم بردارند ما طبق روال اخیر اخبار را پوشش می دهیم.
باقی کارهای ایشان در زمینه های مختلف در چهارچوب اخبار وارش اسپرت جایگاهی ندارد.
دلیل مهمتری هم دارد که در حال حاضر قابل بازگو کردن نیست و در صورت نیاز بازگو خواهد شد
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » جمعه ژانويه 11, 2013 4:44 pm

چایکاران هم به جمع طرفداران داماش پیوستند
http://www.rasadroudsar.ir/1391/10/12/% ... %88%D8%B3/

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط mojtaba24 » جمعه ژانويه 11, 2013 5:06 pm

-----------------
به نظرم توقع از سایت شما از فراتر از یک سایت است در تمامی سایت های خبری فقط اخبار ورزشی گذاشته می شود و بقیه فقط برای دیدن اخبار ورزشی به سایت شان می روند و کلا سایت های هواداران باشگاه ها مخاطب زیادی ندارد ولی سایت وارش اسپرت فقط یک سایت خبری ورزشی نیست بازدید کنندگان این سایت از تمام گیلان - ایران دنبال کننده اخبار باشگاه و گیلان هستند ( حتی یکی از دوستای من که طرفدار تیم پرسپولیسه و الان تو اروپا زندگی میکنه میگه سایت جالبی دارین و میگه سایت رو نگاه میکنم مردم بافرهنگی داره گیلان و خیلی از سایت تعریف کرد )

من به شخصه روزی چند بار برای خواندن اخباری که دوستان در سایت می گذارند به سایت سر می زنم و از طریق سایت از حال و هوای رشت مطلع می شوم حتی از طریق سایت از برخورد بد چند سال گذشته هواداران ملوان به خوبی مطلع شدم

من فکر میکنم چون این خبر مربوط به مدیر عامل باشگاه میشود باشگاه می توانست خبر را انعکاس دهد شاید با کارهای بزرگی که شما برای داماش انجام داده اید باعث شده اید توقع من و سایر کاربران از این سایت فرا تر از یک سایت ورزشی باشد

به هر حال از تمام زحماتی که برای داماش کشیده اید ممنون
شرمنده با نوشتن یک مطلب خارج از چهارچوب اخبار وارش اسپرت مزاحم وقت شما شدم
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 03, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » جمعه ژانويه 11, 2013 5:44 pm

[quote:30ba9b9589="MAZIYAR"][quote:30ba9b9589="mojtaba24"]با سلام
از این خبر بسیار خوشحال شدم ولی گلایه ای از سایت وارش اسپرت داشتم که شاید بجا باشد " چرا خبر به این مهمی رو تو صفحه اصلی سایت نذاشتین انعکاس این خبر هم برای مالک باشگاه مهمه هم برای مردم گیلان که با مصزف چای ایرانی مافیای چای رو کنار بزارن و سودش نهایتن تو جیب مردم گیلان می ره هر چقدر اقتصاد گیلان تو هر زمینه ای پیشرفت کنه این گیلانیا هستن که سود میکنن ( شاید با رونق اقتصادی گیلان من هم به شهرم برگردم چون دلیل اصلی موندن من تو اصفهان موقعیت خوب کار اینجاست )
ممنون از تمام گیلانی های عزیز[/quote:30ba9b9589]
دلیل مهمتری هم دارد که در حال حاضر قابل بازگو کردن نیست و در صورت نیاز بازگو خواهد شد[/quote:30ba9b9589]
مازیار جان شاید دلیلی داری که بازگو نکردی اما هرچی هست اینی نیست که الان بیان کردی.چون آدم مهربان و خوش دلی هستی وقتی حرف از داماش و رشت بیاد دلت رئوف تر هم میشه اما بی شک دلیلی هست که شاید نیاز ندونستی بگی.
اما اگه دلیلی موجه وجود نداره بهتر هستش که از این عمل حمایت بشه به 2 دلیل .
1.کسی که حمایت کنه از گیلان و گیلانی چه غریبه باشه چه آشنا باید حمایت بشه تا حداقل کاری که میشه کرد ادامه دادن همون حمایتی هست که تصمیم گرفته و حداکثر هم حمایت های دیگه هست که بوجود خواهد آمد .
2.از دید ورزشی هم نگاه کنیم باید حمایت بشه مگر اینکه دلیل ناگفته داشته باشید.
مدیر های تیم دیگه شو ایفا میکنن و برای کارهاشون توی بوق میکنن "برای معروف شدن و مشهور شدن سکه ها خرج میکنن چندین بار پیشنهاد ماشین می دهند و نوچه ها اون بنده خدا هم باعث افتخارشون هست که همه جا بگویند که ما آدم ریا کاری هستیم .
حالا که داماش این کار رو نمیکنه و یا کاری اساسی انجام داده و برای گیلانی سرمایه گداری کرده چرا بازگو نشه ؟!بزرگ نمایی و تبلیغ بکنار اما حمایت که میشه کرد ؟
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط Mordab » جمعه ژانويه 11, 2013 6:28 pm

هميشه دوست داشتم و برام ارزو بود كه دو پروژه مهم يك در زمينه ورزشي و دوم در زمينه فرهنگي هنري تو رشت به بهره برداري برسه چون عملا"با افتتاح اين دو پروژه:شهر باران ميتونه سري تو سرها بيرون بياره...

اولي سالن 6000 نفري رشت بود كه به هر صورت افتتاح شد و همه مون ميدونيم كه اين سالن به راحتي ميتونه ميزبان مسابقات بين المللي باشه...

دومي هم يه سالن مناسب شيك و بزرگ براي اجراي موسيقي بود كه واقعا"بايد به حال استان گريه كرد كه با چنين پيشينه فرهنگي چنين مركز و سالني نداره كه خوشبختانه در شهر رشت چنين سالني مخصوص نمايش تئاتر و كنسرت موسيقي در حال ساخت هست و خوشبختانه هم جز طرح مهر ماندگار قرار گرفته و بايد تا پابان دولت احمدي نژاد به پايان برسه يعني تا خرداد ماه{اين سالن با نام تالار مركزي رشت در انتهاي بوستان ملت قرار گرفته}...

البته پروژه هاي ديگه هم وجود داره مثله هتل بزرگ و عظيم درنا واقع در روبروي فرودگاه كه ميتونه ميزبان توريست خارجي باشه ولي خب معلوم نيست كي به بهره برداري ميرسه...
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » جمعه ژانويه 11, 2013 7:09 pm

[quote:fa00ff7af3="mojtaba24"]ما سایت شرکت صدرا یا آقای قویدل نیستیم که!
-----------------
به نظرم توقع از سایت شما از فراتر از یک سایت است در تمامی سایت های خبری فقط اخبار ورزشی گذاشته می شود و بقیه فقط برای دیدن اخبار ورزشی به سایت شان می روند و کلا سایت های هواداران باشگاه ها مخاطب زیادی ندارد ولی سایت وارش اسپرت فقط یک سایت خبری ورزشی نیست بازدید کنندگان این سایت از تمام گیلان - ایران دنبال کننده اخبار باشگاه و گیلان هستند ( حتی یکی از دوستای من که طرفدار تیم پرسپولیسه و الان تو اروپا زندگی میکنه میگه سایت جالبی دارین و میگه سایت رو نگاه میکنم مردم بافرهنگی داره گیلان و خیلی از سایت تعریف کرد )

من به شخصه روزی چند بار برای خواندن اخباری که دوستان در سایت می گذارند به سایت سر می زنم و از طریق سایت از حال و هوای رشت مطلع می شوم حتی از طریق سایت از برخورد بد چند سال گذشته هواداران ملوان به خوبی مطلع شدم

من فکر میکنم چون این خبر مربوط به مدیر عامل باشگاه میشود باشگاه می توانست خبر را انعکاس دهد شاید با کارهای بزرگی که شما برای داماش انجام داده اید باعث شده اید توقع من و سایر کاربران از این سایت فرا تر از یک سایت ورزشی باشد

به هر حال از تمام زحماتی که برای داماش کشیده اید ممنون
شرمنده با نوشتن یک مطلب خارج از چهارچوب اخبار وارش اسپرت مزاحم وقت شما شدم[/quote:fa00ff7af3]
این پیشنهادات و انتقادهای شما کاربران سایت در دو سال و نیم پیش بوده است که مورد توجه شما عزیزان قرار گرفته است و چنین انتقادات و پیشنهاداتی نشان از علاقه و دلسوزی شماها دارد.
مهیار عزیز هم لطف کردند و نظر لطفشون رو به من ابراز کردند و واقعیت هم همین است که علاقه زیادی به مسائل مخختلف گیلان و رشت دارم ولی مطمئن باشید دلایل قانع کننده ای دارد که قادر به بازگو کردن نیستیم

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط mahyarmaya » شنبه ژانويه 12, 2013 1:38 am

چند مدتی هست که دارم مطالبی میخونم که چقدر آکادمی مهم هست.
برای تیمی مثل داماش که نیاز مند ثبات هست " بعد مدیریت و سرمایه داشتن اکادمی پرتوان و به تمام معنا یکی از واجبات هست
الان که شرایط خوب پیش میره و مدیریت ما یکی از بهترین هست چرا فشار هوادارن بر روی داشتن آکادمی اینقدر باید کم باشه یا کلاً نباشه ؟!
داماش برخلاف همه عقاید غلط فوتبالی ها بی علم خیلی تیم دوست داشتنی هست جز فاکتور ثبات دارای همه فاکتور ها هست که نقش هوادارن و بازیکنان در ثبات داشتن همون قدر کم بود که نقش سرمایه و پول زیاد بود و از دست ما کاری ساخته نبود"تنها کاری که از مردم می شد انتظار داشتن ثبات علاقه که البته چندین برابر از سابق هم شد و وجود ثابت اسکت تیم بومی رشت نه البته گیلان.
هرچقدر عکس ها گذشته رو نگاه میکنیم لعنت میفرستم به گوینده ها و مجریان که تیمی که نطیفکار 20 سال ابراهیمی 17 "کاپیتانی با سن 25"چطور مورد تمجید نبود؟!
تیمی که در فینال از 11تا بازیکن7 تا رشتی 2تا خارجی بودن2تا بازیکن که نوری چند سال ماندگار بود و مختاری( یکی از عجایب غیرت غربیه ها به رشت بشمار میاد)چطور زیر ذربین هم دیده نمیشه ؟!
همه این مقدمات رو گفتم تا به این برسم که بگم ما بی نهدوی بودن رو برای 2 بازی تجربه کردیم و عدم رضایت همه مشخص بود که بازیکن جایگزین نداریم و تیم طراح نداشت!وای به حال اون روزی که مهدوی قصد خداحافظی داشته باشه.
از انجایی که رشت مثل اصفهان و تبریز فقط به قهرمانی فکر نمیکنه و تیم رو با بومی بودنش میخواد 2راه باقی میمونه.
1.داشتن آکادمی بزرگ و کار بلد با مربی های بزرگ ایرانی یا خارجی
2.سفیر فرستادن نماینده های باشگاه به شهرستان گیلان برای پیدا کردن استعداد ها.

توضیح 1:هر چقدر آکادمی بزرگی داشته باشیم افراد مختلفی برای محک تست و برای اثبات خودشون تلاش میکنن و پرواضح هست که باید مربی بسیار اینده بین و البته درست (زیرمیز نگیر)باشه که البته نوع ایرانی کم نظیره .
بی شک خریدن یه مربی واقعا عالی خارجی که تجربه نشون داده که بسیار خبره هست بسیار واجب تر از خرید بازیکن مثل مسی هست .چون شاید یک بازیکنی مثل مسی پیدا نکنه اما میتونه چندین بازیکن کشف کنه چند درصدی از مسی پایین تر.

توضیح2:ما استعداد هایی بزرگی توی گیلان داریم که به هر دلیلی توانی محک زدن رو ندارن.از طرف دیگه افراد زیادی داریم از با تجربه ها جهانپور تا جوان طباطبایی که میتونن برای کشف استعداد سمت سفیر باشگاه رو داشته باشن .این کار 2 حسن داره (1:استفاده از نیرو های بومی برای داماش و که ثمرات خودش رو داره مثل زیاد شدن هوادارن مثل آستانه که برای ابراهیمی اکثرا داماشی هستن "2:استفاده نشدن همین استعداد ها در تیم رقیب)دقیقاً کاری که توی اروپا میشه برای قوی نشدن تیم حریف بازیکنی میخرن تا اگه هم در تیم مورد استفاده نشود موجب قوی تر شدن تیم حریف هم نشود .چرا نزهتی و تامینی اشجاری لشت نشایی و فومنی جای دیگه بازی کنن ؟! ! ! !
تنها چیزی که این وسط وجود نداره یا بهتر بگم به جدیت کامل نیست عزم مسولین باشگاه هستش که باید هوادارن گوشزد کنن و اصرار داشته باشن .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط Mordab » دوشنبه ژانويه 21, 2013 4:36 pm

گیلان فقیر است
رشت هم فقیر است این فقر فقط در مشکلات اقتصادی بحران های زیست محیطی یا زیر ساخت های گردشگری دیده نمیشود که در زمینه تاسیسات فرهنگی نیز مشهود است و شاید این یکی با توجه به زمینه های مستعد فرهنگی در گیلان بسیار تاسف بار باشد.
کنسرت همایون شجریان که هفته گذشته در یک سالن ورزشی در خارج از شهر رشت برگزار شد تنها نمونه ای از فقر امکانات فرهنگی و هنری در گیلان و شهر رشت به عنوان یک کلانشهر است محل برگزاری کنسرت شجریان سالنی بود که حدود 1500 صندلی فایبر گلاس در ان چیده شده بود و راه دسترسی به این سالن در خارج از شهر نیز اسفالت نبود وضعیتی که برای هر کسی غیر قابل باور است!
بی گمان کنسرت یکی از شاخص ترین چهره های موسیقی ایران در رشت یک اتفاق نادر و پر اهمیت است اما هزاران نفری که به این کنسرت رفتند تا ساعاتی را با صدای شجریان روح خود را صیقل دهند در می یافتند که امکانات فرهنگی گیلان ان چنان فقیرانه است که باید برای برگزاری کنسرت سالنی ورزشی را اختصاص داد!
بنابراین اکنون باید از مسئولان استان و شهر رشت و اداره فرهنگ و ارشاد که از قضا در کنسرت نیز حضور داشتند پرسید که برگزاری کنسرت همایون شجریان در چنین سالن هایی نشانه چیست چرا گیلان به چنین وضعیتی گرفتار امده است و چرا با وجود احساس نیاز شدید استان به سالن کنسرت و وعده های بسیار مسئولان در این زمینه هنوز باید شرمنده مشتاقان فرهنگ و هنر بود؟!
منبع:روزنامه خزر
........................................
تو این روزایی که هر کسی اسم خبرنگار رو یدک میکشه و هر مطلب بی ارزشی رو به قلم میاره خوندن این مقاله واقعا"برام جالب و البته درداور بود جدا"باید به این همه بی غیرتی مسئولان استان تاسف خورد فقط همین...
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط khorami201 » دوشنبه ژانويه 21, 2013 4:54 pm

[color=black:3b3921f914][size=13:3b3921f914]با تشکر از دوست خوبمون [b:3b3921f914]Mordab [/b:3b3921f914]بابت مطلب بالا ، حالا که حرف از این مسئله پیش اومد یاد سال فکر کنم 79 یا 80 بود ، افتادم که شهرام ناظری تو رشت کنسرت برگزار کرده بود تو سالن تربیت بدنی! پسرش هم تو اون کنسرت سه تار میزد ، ما هم رفتیم ، فقط همین قدر بدونید که همین که تو اونجا خفه نشدیم خدارو شاکرم! یادآوری این خاطره جاش تو این تایپیک نبود فقط با خوندن مطلب بالا یه واقعیت تلخ برام زنده شد که ما از لحاظ مکانهای رفاهی تفریحی فرهنگی تو شهرمون اصلا پیشرفتی تو ده سال گذشته نسبت به شهرهای دیگه کشور نکردیم. به هر حال متاسفانه بافت مکانهای عمومی و سالنهای شهر ما شاید غیر از یکی دو مکان بقیه اصلا در شان شهر رشت نیست و دلیل این همه عقب بودن از لحاظ ساختاری رو به یه کنکاش ساده به راحتی میشه متوجه شد... [/size:3b3921f914][/color:3b3921f914]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » دوشنبه ژانويه 21, 2013 6:35 pm

و این روایت تلخ شهر ماست ! روایت تلخ این دو عزیز از اوضاع فرهنگی شهر بهانه ای شد که من به یاد اوضاع رنج آور سینماهای شهرم بیفتم هنوز خاطرات شیرین دیدن فیلم در سینما انقلاب ( کوروش ) از یادم نرفته دیدن فیلم دبیرستان ، خون بس ، جنگجوی صحرا و . . . و امروز وقتی از میدان شهرداری به سمت خیابان امام نگاه می کنی ساختمان در حال فرو ریختنی می بینی که جز حسرت بر دلت چیزی باقی نمی گذارد هنوز صفهای طویل سینما سپیدرود در یادم هست و از ان سالن بزرگ امروز دو سالن سینمای خانگی باقی مانده و پاساژی پر از فروشگاه های شلولر جین ! هنوز دیدن فیلم "سوار بی سر "در سینما سعدی در یادم هست سینمایی که در کوچه ای ذر مرکز شهر به خاک سپرده شده ! و من هرروز از کنار قفل و زنجیر سینما آبشار چسبیده به سازمان عریض و طویل ارشاد عبور می کنم و یک سئوال همیشگی که جمعیت امروز کلان شهر رشت با آنروزها که نوجوانیم را گذراندم مگر کمتر شده ؟! اگر نشده پس چه به روز فرهنگ ما آمده ؟!!!
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

قبلي

بازگشت به ورزش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان