[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - محکومیت توهین دست اندرکاران اخبار 20:30 به هواداران گیلانی

محکومیت توهین دست اندرکاران اخبار 20:30 به هواداران گیلانی

مطالب مربوط به باشگاه ها و تیم های گیلان و سایر رشته های استان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط chile1369 » يکشنبه ژانويه 20, 2013 5:26 pm

من قبل اينكه اين تاپيكو بزنين اس داده بودم
نماد کاربر
chile1369
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 01, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » يکشنبه ژانويه 20, 2013 5:50 pm

اعتراض از طریق ارسال ایمیل یا پیامک خوب هست اما آنطور که باید و شاید تاثیرگذار نیست ، موقعی که از یک رسانه عمومی پرمخاطب اعم از برنامه 90 ، دوربین خبر ساز و یا موارد مشابه ، این اعتراض علاوه بر هواداران ، از سوی مسئولین داماش ابراز بشه نتیجه به مراتب بهتری خواهد داشت ، افسوس صد افسوس که نه تنها سر داماش رو با ناداوری بریدند ، حالا بر علیه ما جو سازی نیز انجام می دند ، تقصیر هم ندارند موقعی که مسئولین باشگاه دست روی دست می گذارند نه اعتراض و نه عکس العمل خاصی انجام نمی دند نتیجه اش همین خواهد بود ؛ به نظر من همه واکنش ها می بایست به مانند واکنش عابدینی در قبال آخرین رای کمیته انضباطی باشه ؛ محرومیت دو جلسه ای ما فعلاً که به حالت تعلیق در آمده است ولی معتقدم این نوع واکنش ها ، در این فوتبال ، می بایست همیشگی و مستمر باشه
شخصاً بزرگنمایی مربیان ، و دست اندرکاران سایر تیمها رو می پذیرم ، موقعی که احمدزاده عنوان می کنه : زمین شیراز در حد بازیکنان ملوان نیست و یا درودگر حرفای هرچند صد تا یک غاز می زنه ، اونا در واقع جنگ روانی رو شروع می کنند که نهایتاً به نفع باشگاهشان هست این نوع برخوردهای روانی رو از سوی قلعه نوعی هم به خوبی می بینیم اما در داماش ...
از دوستان عذر خواهی می کنم خیلی حرف ها دارم که به صلاح تیم شهرم نیست تا عنوان کنم .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه ژانويه 20, 2013 5:59 pm

[quote:ebe2198765="RASHTBOY"]اعتراض از طریق ارسال ایمیل یا پیامک خوب هست اما آنطور که باید و شاید تاثیرگذار نیست ، موقعی که از یک رسانه عمومی پرمخاطب اعم از برنامه 90 ، دوربین خبر ساز و یا موارد مشابه ، این اعتراض علاوه بر هواداران ، از سوی مسئولین داماش ابراز بشه نتیجه به مراتب بهتری خواهد داشت ، افسوس صد افسوس که نه تنها سر داماش رو با ناداوری بریدند ، حالا بر علیه ما جو سازی نیز انجام می دند ، تقصیر هم ندارند موقعی که مسئولین باشگاه دست روی دست می گذارند نه اعتراض و نه عکس العمل خاصی انجام نمی دند نتیجه اش همین خواهد بود ؛ به نظر من همه واکنش ها می بایست به مانند واکنش عابدینی در قبال آخرین رای کمیته انضباطی باشه ؛ محرومیت دو جلسه ای ما فعلاً که به حالت تعلیق در آمده است ولی معتقدم این نوع واکنش ها ، در این فوتبال ، می بایست همیشگی و مستمر باشه
شخصاً بزرگنمایی مربیان ، و دست اندرکاران سایر تیمها رو می پذیرم ، موقعی که احمدزاده عنوان می کنه : زمین شیراز در حد بازیکنان ملوان نیست و یا درودگر حرفای هرچند صد تا یک غاز می زنه ، اونا در واقع جنگ روانی رو شروع می کنند که نهایتاً به نفع باشگاهشان هست این نوع برخوردهای روانی رو از سوی قلعه نوعی هم به خوبی می بینیم اما در داماش ...
از دوستان عذر خواهی می کنم خیلی حرف ها دارم که به صلاح تیم شهرم نیست تا عنوان کنم .[/quote:ebe2198765]
با عمده قسمت نظرهای شما موافقم و اگر بقیه بچه ها موافق هستند در روز بازی با مس کرمان یک پرده نوشته ای در اعتراض به این رفتار تبعیض آمیز بنویسیم.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط mosi555 » يکشنبه ژانويه 20, 2013 6:11 pm

سلام
در برنامه خارج از گود توهین اشکاری به هواداران داماش شد .
در این برنامه توهین تماشاگران پرسپولیس را نشان نداده و فقط جواب هواداران ما را نشان داده و روی ان بوق گذاشته شد بود.
به این اطلاع رسانی نمی گویند
بهتر است رسالت خود را درست وصادقانه انجام دهید چون برای خودتان مشکل درست می کنید و این کار باعث ریزش مخاطبان شما میشود همان گونه که امروز مخاطبان داماشی خود را از دست دادید.
در انتظار عذرخواهی این برنامه هستیم

دوستان این متن خوبه؟ اصلاحاتش رو بگید /4/
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط mosi555 در يکشنبه ژانويه 20, 2013 6:17 pm .
نماد کاربر
mosi555
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 07, 2011 12:00 am

پستتوسط rashtlove » يکشنبه ژانويه 20, 2013 6:13 pm

خوبه ابرار

عضر >>[b:0c819e63b9]عذر [/b:0c819e63b9]خواهی دادا

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
www.iranufc.biz
نماد کاربر
rashtlove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 09, 2012 12:00 am

پستتوسط mosi555 » يکشنبه ژانويه 20, 2013 6:17 pm

/10/ /10/ /10/ /10/ اوه عجب سوتی دادم
نماد کاربر
mosi555
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 07, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » يکشنبه ژانويه 20, 2013 6:19 pm

برنامه دود کم بود حالا 20:30 هم اومد روش...اون کسی که به ناحق میخواد مارو بد نشون بده...اون به اصطلاح هم وطنی که میخواد فرهنگ باتمدن ترین آدم های این مملکتو زیر سوال ببره فقط میتونم بگم خدا لعنتشون کنه من با هرشکست این جماعث خوشحال میشم /9/ /9/ /9/اینجوری نمیشه ما وایسیم اینا هر غلطی دلشون خواست بکنن بهتره یه کاری بکنیم البته این جماعت سیب زمینی یه کینه ای از ما دارن که با نوشتن پرده و مصاحبه این کینشون برطرف نمیشه :( :( :(امیدوارم اون روز فرا نرسه که اتفاقایه بدی برای اینا تو رشت بیفته :( :( :(
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » يکشنبه ژانويه 20, 2013 6:29 pm

زدن پرده اعتراض آمیز اگه بشه روی کاغذ هم چاپ بشه وبین هوادارا پخش بشه خیلی
خوبه واقعا . دیگه شورش رو در آوردن کل کشور بسیج شدن فقط می خوان رشت رو بدجلوه بدن و به زور به کل کشور بگن هوادارای رشتی بد دهن هستن واقعا برای این افراد متاسفم که دم از راستگویی وصداقت میزنن
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط iman122 » يکشنبه ژانويه 20, 2013 6:36 pm

[quote:e5d1e6d0ad="Rashti0131"]برنامه دود کم بود حالا 20:30 هم اومد روش...اون کسی که به ناحق میخواد مارو بد نشون بده...اون به اصطلاح هم وطنی که میخواد فرهنگ باتمدن ترین آدم های این مملکتو زیر سوال ببره فقط میتونم بگم خدا لعنتشون کنه من با هرشکست این جماعث خوشحال میشم /9/ /9/ /9/اینجوری نمیشه ما وایسیم اینا هر غلطی دلشون خواست بکنن بهتره یه کاری بکنیم البته این جماعت سیب زمینی یه کینه ای از ما دارن که با نوشتن پرده و مصاحبه این کینشون برطرف نمیشه :( :( :(امیدوارم اون روز فرا نرسه که اتفاقایه بدی برای اینا تو رشت بیفته :( :( :([/quote:e5d1e6d0ad]

حق با شماست با پرچم و شعار اینا نمیشه نظرتون چیه ما هم فیلم بگیریم پخش کنیم منظورم از توهین های حریفه
نماد کاربر
iman122
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 23, 2012 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » يکشنبه ژانويه 20, 2013 6:38 pm

نمیدونم این تبریزی ها چی کار با این فردوسی پور کردن که دیگه لال شده حالا اومده سراغ ما بی وجود...اگه ما پارسال اون برف هارو رو سر استقلالی ها مینداختیم وای استغفرالله عامل فتنه بودیم...من میگم مرگ یه بار شیون یه بار داره با آبروی یک استان بازی میشه یه بازی بدجور از خجالت این عوضی ها دربیایم تو تهران رفتیم دوتا تهرونی تره...تو شهر خودشون به ما بی احترامی کردن بعد مارو تو رسانه ملی نشون میدن به عنوان بازنده اخلاق...من خدایی خسته شدم یه بازی باید طوری اعتراض کنیم که صدامونو همه بشنون /12/ فدای سرمون هر جریمه ای کردن بهتر از اینه که هر غلطی دلشون خواست بکنن ما که تو بازی با استقلال و گهر درودی و ناصر حجازی رو تشویق میکنیم دو جلسه محروم میشیم پس حداقل اعتراضمونو بکنیم شاید پس فردا بدتر از این با ما کردن هی ساکت بشینیم چاره نیست /9/
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط RainyGilman » يکشنبه ژانويه 20, 2013 6:44 pm

[quote:0218aa7ecc="MAZIYAR"][quote:0218aa7ecc="RASHTBOY"]اعتراض از طریق ارسال ایمیل یا پیامک خوب هست اما آنطور که باید و شاید تاثیرگذار نیست ، موقعی که از یک رسانه عمومی پرمخاطب اعم از برنامه 90 ، دوربین خبر ساز و یا موارد مشابه ، این اعتراض علاوه بر هواداران ، از سوی مسئولین داماش ابراز بشه نتیجه به مراتب بهتری خواهد داشت ، افسوس صد افسوس که نه تنها سر داماش رو با ناداوری بریدند ، حالا بر علیه ما جو سازی نیز انجام می دند ، تقصیر هم ندارند موقعی که مسئولین باشگاه دست روی دست می گذارند نه اعتراض و نه عکس العمل خاصی انجام نمی دند نتیجه اش همین خواهد بود ؛ به نظر من همه واکنش ها می بایست به مانند واکنش عابدینی در قبال آخرین رای کمیته انضباطی باشه ؛ محرومیت دو جلسه ای ما فعلاً که به حالت تعلیق در آمده است ولی معتقدم این نوع واکنش ها ، در این فوتبال ، می بایست همیشگی و مستمر باشه
از دوستان عذر خواهی می کنم خیلی حرف ها دارم که به صلاح تیم شهرم نیست تا عنوان کنم .[/quote:0218aa7ecc]
با عمده قسمت نظرهای شما موافقم و اگر بقیه بچه ها موافق هستند در روز بازی با مس کرمان یک پرده نوشته ای در اعتراض به این رفتار تبعیض آمیز بنویسیم.[/quote:0218aa7ecc]

نه ابرار پرده نوشته جواب نمیده تا حالا نوشتیم چی شد؟ همون اول نیروی انتظامی میاد جمع میکنه همین چند وقت اخیر 2 بارش رو خودم دیدیم
1ـ‌ پرده نوشته " عادل بی عدالت" از جایگاه H
2- پرده نوشته " آقای حسن زاده قرمز و آبی پایتخت به شما باج داده اند ولی ما رشتی ها به هیچکس باج نمی دهیم" جایگه S بازی با آلومینیوم

ترکا رو ببینید سر یه مسابقه SMS که حتی حق هم باهاشون نبود (توهم زده بودند) چه قشقرقی راه انداخته بودند. حالا هر ... بخورند هیچکس دیگه بهشون حرف نمیزنه. ما به اندازه کافی فرهنگمون رو نشون دادیم واسه کسی که فرهنگ نداره نباید فرهنگ داشت. به نظر من باید یه حالی به صداو سیما بدیم. مستقیم بریم سر رئییس سازمانش که حساب کار دستشون بیاد. چقدر ما باید حرص بخوریم و تحمل کنیم؟ چرا؟
نماد کاربر
RainyGilman
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 21, 2012 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » يکشنبه ژانويه 20, 2013 6:48 pm

[quote:fd7f24684d="RainyGilman"][quote:fd7f24684d="MAZIYAR"][quote:fd7f24684d="RASHTBOY"]اعتراض از طریق ارسال ایمیل یا پیامک خوب هست اما آنطور که باید و شاید تاثیرگذار نیست ، موقعی که از یک رسانه عمومی پرمخاطب اعم از برنامه 90 ، دوربین خبر ساز و یا موارد مشابه ، این اعتراض علاوه بر هواداران ، از سوی مسئولین داماش ابراز بشه نتیجه به مراتب بهتری خواهد داشت ، افسوس صد افسوس که نه تنها سر داماش رو با ناداوری بریدند ، حالا بر علیه ما جو سازی نیز انجام می دند ، تقصیر هم ندارند موقعی که مسئولین باشگاه دست روی دست می گذارند نه اعتراض و نه عکس العمل خاصی انجام نمی دند نتیجه اش همین خواهد بود ؛ به نظر من همه واکنش ها می بایست به مانند واکنش عابدینی در قبال آخرین رای کمیته انضباطی باشه ؛ محرومیت دو جلسه ای ما فعلاً که به حالت تعلیق در آمده است ولی معتقدم این نوع واکنش ها ، در این فوتبال ، می بایست همیشگی و مستمر باشه
از دوستان عذر خواهی می کنم خیلی حرف ها دارم که به صلاح تیم شهرم نیست تا عنوان کنم .[/quote:fd7f24684d]
با عمده قسمت نظرهای شما موافقم و اگر بقیه بچه ها موافق هستند در روز بازی با مس کرمان یک پرده نوشته ای در اعتراض به این رفتار تبعیض آمیز بنویسیم.[/quote:fd7f24684d]

نه ابرار پرده نوشته جواب نمیده تا حالا نوشتیم چی شد؟ همون اول نیروی انتظامی میاد جمع میکنه همین چند وقت اخیر 2 بارش رو خودم دیدیم
2- پرده نوشته " آقای حسن زاده قرمز و آبی پایتخت به شما باج داده اند ولی ما رشتی ها به هیچکس باج نمی دهیم" جایگه S بازی با آلومینیوم

ترکا رو ببینید سر یه مسابقه SMS که حتی حق هم باهاشون نبود (توهم زده بودند) چه قشقرقی راه انداخته بودند. حالا هر ... بخورند هیچکس دیگه بهشون حرف نمیزنه. ما به اندازه کافی فرهنگمون رو نشون دادیم واسه کسی که فرهنگ نداره نباید فرهنگ داشت. به نظر من باید یه حالی به صداو سیما بدیم. مستقیم بریم سر رئییس سازمانش که حساب کار دستشون بیاد. چقدر ما باید حرص بخوریم و تحمل کنیم؟ چرا؟[/quote:fd7f24684d]

موافقم...من نمیدونم چی کار باید با اینا کرد :( :( :( مصاحبه...پرده نوشتن...سکوت کردن...؟؟؟درضمن من به شما افتخار میکنم :D :D :D :lol: :lol: :lol:
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط Majid_Rasht » يکشنبه ژانويه 20, 2013 7:22 pm

[quote:45d14e9be9="mohammadrashti22"]منم میل دادم ولی نمیرسه

صندوق ایمیلشون پره[/quote:45d14e9be9]

ایملی که من فرستادم هم به همین دلیل برگشت خورد برای همین از وبلاگhttp://karmandan88.blogfa.com/ آدرس ایملی از برنامه 20:30 پیدا کردم که احتمالا درست است و ایملم رو به ادرس[size=18:45d14e9be9]akhbar20.30@gmail.com[/size:45d14e9be9] ارسال کردم
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » يکشنبه ژانويه 20, 2013 8:26 pm

[quote:2f7922a3fd="Rashti0131"][quote:2f7922a3fd="RainyGilman"][quote:2f7922a3fd="MAZIYAR"][quote:2f7922a3fd="RASHTBOY"]اعتراض از طریق ارسال ایمیل یا پیامک خوب هست اما آنطور که باید و شاید تاثیرگذار نیست ، موقعی که از یک رسانه عمومی پرمخاطب اعم از برنامه 90 ، دوربین خبر ساز و یا موارد مشابه ، این اعتراض علاوه بر هواداران ، از سوی مسئولین داماش ابراز بشه نتیجه به مراتب بهتری خواهد داشت ، افسوس صد افسوس که نه تنها سر داماش رو با ناداوری بریدند ، حالا بر علیه ما جو سازی نیز انجام می دند ، تقصیر هم ندارند موقعی که مسئولین باشگاه دست روی دست می گذارند نه اعتراض و نه عکس العمل خاصی انجام نمی دند نتیجه اش همین خواهد بود ؛ به نظر من همه واکنش ها می بایست به مانند واکنش عابدینی در قبال آخرین رای کمیته انضباطی باشه ؛ محرومیت دو جلسه ای ما فعلاً که به حالت تعلیق در آمده است ولی معتقدم این نوع واکنش ها ، در این فوتبال ، می بایست همیشگی و مستمر باشه
از دوستان عذر خواهی می کنم خیلی حرف ها دارم که به صلاح تیم شهرم نیست تا عنوان کنم .[/quote:2f7922a3fd]
با عمده قسمت نظرهای شما موافقم و اگر بقیه بچه ها موافق هستند در روز بازی با مس کرمان یک پرده نوشته ای در اعتراض به این رفتار تبعیض آمیز بنویسیم.[/quote:2f7922a3fd]

ترکا رو ببینید سر یه مسابقه SMS که حتی حق هم باهاشون نبود (توهم زده بودند) چه قشقرقی راه انداخته بودند. حالا هر ... بخورند هیچکس دیگه بهشون حرف نمیزنه. ما به اندازه کافی فرهنگمون رو نشون دادیم واسه کسی که فرهنگ نداره نباید فرهنگ داشت. به نظر من باید یه حالی به صداو سیما بدیم. مستقیم بریم سر رئییس سازمانش که حساب کار دستشون بیاد. چقدر ما باید حرص بخوریم و تحمل کنیم؟ چرا؟[/quote:2f7922a3fd]

موافقم...من نمیدونم چی کار باید با اینا کرد :( :( :( مصاحبه...پرده نوشتن...سکوت کردن...؟؟؟درضمن من به شما افتخار میکنم :D :D :D :lol: :lol: :lol:[/quote:2f7922a3fd]

[color=black:2f7922a3fd] مصاحبه از سوی مسئولین یا هواداران ، پیامک ، نوشتن طومار یا پرده ، هرکدام ، کم یا زیاد تاثیری در روند اعتراض خواهند داشت فقط اینو می دونم که تمامی این کارها می بایست با خونسردی انجام بشه ، در حال حاضر همه و همه و در راس انها ، جناب آقای حسن زاده ، منتظر گرفتن یک نقطه ضعف از ماست .
صرفنظر از دست اندرکاران داماش :wink: ، بدون تعارف بگم اگه هماهنگی های دوستان این سایت خصوصاً مدیران نبود ، معلوم نبود چه بلایی سر ما میاوردند ، در این زمینه باشگاه داماش مدیون عملکرد منطقی شما دوستان گرامی هستش[/color:2f7922a3fd]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط ahura » يکشنبه ژانويه 20, 2013 8:27 pm

چون از همه بهتريم با فرهنگ تريم رو دمشون مونده.. دمش گرم كه اينقد قوي هستيم. و اين قد بد خواه داريم و دشمن. گوره باباشون /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ :evil: :evil:
نماد کاربر
ahura
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 18, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان