[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلانVSمس/عکس ها،خبرهای کوتاه و نظرات

داماش گیلانVSمس/عکس ها،خبرهای کوتاه و نظرات

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط soroosh8 » شنبه ژانويه 19, 2013 4:00 pm

[quote:219a6df3c5="nima_beckham"]جالب اینجاست 3 نفر پیش من بودند از اول هی سعی میکردند نیکبخت رو تشویق کنند که هر وقت شروع به تشویق کردند من داد زدم تشویق نکنید ! /15/ باید تو عضدی هم دقت کنیم کسی نیکبختُ تشویق نکنه :?:[/quote:219a6df3c5]

دقیقا موافقم,آدم باید یه کاری بکنه که تشویق بشه!
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » شنبه ژانويه 19, 2013 4:23 pm

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... 8%B7%D8%B1

مصاحبه گل با فراهانی: اصلا پنالتی نبود/ دست آقای داور به خاطر پنالتی درد نکند!
بچه های ما در برابر پرسپولیس خیلی خوب کار کردند.بیشتر بازی در دست ما بود، به خصوص در نیمه دوم.درباره پنالتی باید بگویم اصلا خطا نکردم. در بهترین حالت هم یک موقعیت 50-50 هم نبود.

سایت گل – میلاد فراهانی در سال پیش خیلی زود خود را در تیم داماش جا انداخت و با حضور یک چهره ی سرشناس به نام محمد محمدی گلر اول داماش لقب گرفت و هیچکس حتا متوجه قهر و نازهای محمدی نشد.او در بیشتر بردهای داماش نقش اول را داشت. اما امسال داستان کمی متفاوت بود، آمدن رودباریان در آخرین لحظه و آمادگی غیر قابل تصور او از یک طرف و چند لغزش و مصدومیت فراهانی از سوی دیگر باعث شد تا وی به نیمکت ذخیره ها بچسبد، حالا مصدومیت رودباریان در چند بازی اخیر دوباره موجب گردیده که درخشان از وجود وی در ترکیب داماش استفاده نماید.اتفاقی که هر چند با درخشش صد در صد او همراه نشد اما فراهانی توانست تیم داماش را در ضربات پنالتی در شیراز برنده سازد و عملکرد تقریبا خوبی مقابل پرسپولیس داشته باشد. از وی در مورد اتفاقات بازی با پرسپولیس و به خصوص پنالتی اعلام شده توسط داور پرسیدیم، که این چنین پاسخ گفت:

بچه های ما در برابر پرسپولیس خیلی خوب کار کردند.بیشتر بازی در دست ما بود، به خصوص در نیمه دوم.درباره پنالتی باید بگویم اصلا خطا نکردم. در بهترین حالت هم یک موقعیت 50-50 هم نبود.من دستم را وقتی دیدم رضایی دارد به من بر می خورد رها کردم، توپ اصلا اوت شده بود.کمک داور کاملا صحنه را دید که من کاری نکردم اما بازهم پرچم زد! اگر هر برخوردی درون هجده قدم صورت بگیرد که پنالتی بگیرند دیگر فوتبال نمی شود.ما هر دو با سرعت به سمت توپ می رفتیم، من حتا بی احتیاطی هم نکردم، با آن سرعت که نمیشد وایستم، تنها کاری که توانستم بکنم این بود که دستم را باز کنم تا به هم بر نخوریم، اما دست داور درد نکند که پنالتی گرفت، چون در هر صورت پرسپولیس میزبان بود و برایش جبران کنند!

وی درباره چند صحنه ای که با مدافعان داماش قاطی کرده بود گفت: در دو سه صحنه این اتفاق افتاد.من تقصیر داشتم که کمی زود شروع کردم. خب بازی حساسی بود و کمی استرس داشتم، وگرنه ما دو سال است که داریم با هم کار می کنیم و بین ما هماهنگی کامل است.ولی در آن صحنه ها استرس داشتم که سریع بازی را به جریان بیندازم که این گونه شد.

وی درباره عدم نتیجه گیری داماش در این چند بازی اخیر می گوید: به قول آقای اردلان در کوچه ما هم انزلیچی می شود! ما بازی های خوبی انجام می دهیم اما متاسفانه خوب نتیجه نمی گیریم.درست مثل بازی با پرسپولیس که همه بازی دست ما بود.ما روی دور بد بیاری افتادیم که باید هر چه سریع تر خودمان را جمع جور کنیم و به بازی برگردیم.

اینکه اگر رودباریان برگردد آیا بازی به او خواهد رسید یا نه، پرسش آخر ما از او بود. ببینید این نظر مربی است.من در این چند بازی بد بازی نکردم و در صحنه پنالتی بازی با پرسپولیس هم که دیدید اصلا تقیر من نبود.البته حسن آقا هم گلر خوبی است و من تابع نظر آقای درخشان هستم.
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » شنبه ژانويه 19, 2013 6:09 pm

[quote:05ed213e85="soroosh8"][quote:05ed213e85="nima_beckham"]جالب اینجاست 3 نفر پیش من بودند از اول هی سعی میکردند نیکبخت رو تشویق کنند که هر وقت شروع به تشویق کردند من داد زدم تشویق نکنید ! /15/ باید تو عضدی هم دقت کنیم کسی نیکبختُ تشویق نکنه :?:[/quote:05ed213e85]

دقیقا موافقم,آدم باید یه کاری بکنه که تشویق بشه![/quote:05ed213e85]

[color=blue:05ed213e85]من نمی دونم چه جریان های پشت پرده ای هست که یک عده بی جهت و بدون دلیل تشویق می شند و در عوض یک عده بازیکنان با غیرت ما هیچوقت مورد حمایت قرار نمی گیرند ، پارسال تشویق های بی حساب و کتاب بازیکنانی چون محمدی ، زنیدپور ، عسکری و محمد غلامی درس عبرتی برای این عده نشد حالا نوبت نیکبخت و حلافی هست ؛ مخصوصاً این نیکبخت که اون دهان گشادشو رو بی دلیل باز می کنه و هر چی فوتبال رو با لودگی خودش زیر سوال می بره ، من هم با تشویق نکردن این بازیکنان 100% موافقم ، اینا باید بدونند که برای ما اسم و رسم مهم نیست ( اگرچه اسم و رسم نیکبخت از لاشی بازیش ناشی می شه) برای ما فقط تعصب به نام رشت مهمه ؛
به نظر من با توجه به ارتیاطات مدیران محترم با باشگاه بهتره ، گلایه هواداران از طریق این دوستان به گوش مسئولین باشگاه و این آدم چموش رسانده بشه ، میل ندارم روزی برسه که نیکبخت مثل اون اسطوره تقلبی بره با رسانه ها مصاحبه می کنه که رشتی ها به من فحش دادند این خط و این نشان .[/color:05ed213e85]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » شنبه ژانويه 19, 2013 6:22 pm

سلام علیکم - تو رو خدا پا نشید راحت باشید 8)

چون دیر دسترسی پیدا کردم به سایت در مورد بازی پس پس که دیگه فراموش بشه بهتره - ولی با این حال امیدوارم بیان نیمه نهایی که اونجا خیلی شیک خدمتشون برسیم .....

به خدا الان جدول خطرناک شده - اینکه خوب بازی میکنیم و نمیبریم اصلا راضی کننده نیست چون جایگاه تیما آخر فصل تعیین کننده است

ا بازیه فوتبالی - ضد فوتبالی مره حالی نییه باید بوبوریم :twisted:
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط mehdi_damash » شنبه ژانويه 19, 2013 6:29 pm

بخدا هرکس بتونه بیاد این بازیو ولی بخاطر دربی نیاد بی غیرته.کانون محترم هواداران باید حتما واسه این بازی تبلیغات گسترده کنن.آقا مردمو بشور بیارین رگ غیرتشونو به جوش بیارین بیان تیممون کم مشکل نداره دشمنم که تا دلتون بخواد داریم پس همه با هم روز جمعه قبل دربی گیلان باید تیم محبوب خودمونو تنها نزاریم
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط honest » شنبه ژانويه 19, 2013 6:33 pm

از همه خواهش میکنم این بازی رو بیاین و هر تعداد دیگه از دوستان رو که میتونید متقاعد کنید که گور بابای لنگی و تاجی. زنده باد گیلان، زنده باد رشت، زنده باد داماش.
/16/ /11/ /23/
زنــــده بــــــاد رشــــــت
نماد کاربر
honest
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه آپريل 10, 2012 12:00 am

پستتوسط alirashti » شنبه ژانويه 19, 2013 6:48 pm

ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺧﻮﺍﻫﺶ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﻧﺰﺩﯾﮑﺎﻧﺘﻮﻥ ﺭﻭ ﻣﺘﻘﺎﻋﺪ ﮐﻨﯿﻦ ﺑﯿﺎﻥ . ﺧﯿﻠﯽ ﺑﺎﺯﯼ ﻣﻬﻤﻪ .ﺑﻌﺪﺷﻢ ﺑﺎﺯﯼ ﺑﺎ ﻣﻠﻮﺍﻧﻪ
نماد کاربر
alirashti
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 29, 2011 12:00 am

پستتوسط 777 » شنبه ژانويه 19, 2013 6:50 pm

هرکی واسه دربی نیاد خیلی ابایه بدجورابایه فجیع ابایه تویی که میگی تیم شهرمون چرا میافته هی چه کاکرده تولیگ مگه مارواسگل کردی خب بیااستادیوم تیمت روتشویق کن الان میتونی تیمت رونگه داری بیاحس کن تیم داری بیاتیمت روحمایت کن که امسال بمونه تاچندسال دیگه پیشرفت کنه تادرحدیک قهرمان باشه اخه اسگل چرانمیفهمی تورواسگلت کردن بااین دربی سرخابی خامعلوم تبانی وقتی یه نفرتعیین میکنه که کی گل بزنه چندتا بزنه خب این مگه فوتبال میشه بجای اینکه بشینی توخونه اون بازی کسل کننده روببینی بیا استادیوم تیم شهرت روتشویق کن چهارتا هورابکش واسه تیم شهرت
بخدااگه تیممون تاحالا اینقد فرازونشیب داشته طی این چندسال بخاطرهمین یکسری همشهری بوده که بی تفاوت بودن به این تیم اماحالا تیممون هوادرای باتعصبی داره که دیگه نمیخان تیمشون سقوط کنه اگه همین هوادارا موفق شن وتیممون موفق شه تولیگ امسال بمونه اگه قهرمان حذفی بشه مطمئنا تعداداین هواداری متعصب افزایش پیدا میکنه من الانشم فک میکنم که استقبال خوبی انجام بشه حداقل شش هزار نفر ازاین بازی ولی نه تااون حد ان شاالله که میشه بیشتر
ولی اون چیزی که مهم هرکی نایه ابایه اسگل هم تشریف داره (به طور مثال الیاس استقلالی (رشت) که توورزش3نظرمیذاره واستقلول حمایت میکنه بشدت اسگل تشریف داره) که میخان تبانی سرخاب کمپ رونگاه کنن
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط hatam » شنبه ژانويه 19, 2013 7:06 pm

[quote:a940c02d80="777"] (به طور مثال الیاس استقلالی (رشت) که توورزش3نظرمیذاره واستقلول حمایت میکنه بشدت اسگل تشریف داره) که میخان تبانی سرخاب کمپ رونگاه کنن[/quote:a940c02d80]

حالم از این بی وجود بهم میخوره اسم کثیف و مافیایی رو در کنار رشت قرار میده ، هر وقت میرم قسمت ویدئو ورزش3 باید کامنتای مذخرف اینو تحمل کنم، یه عده هم نمیفهمن فکر می کنن چقدر ژنرال مافیا و استقلووول اینجا طرفدار داره...
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط hatam در شنبه ژانويه 19, 2013 7:09 pm .
♥ دامـــــاش ♥

تصوير
hatam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 04, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » شنبه ژانويه 19, 2013 7:08 pm

[quote:0a50582a6c="hatam"][quote:0a50582a6c="777"] (به طور مثال الیاس استقلالی (رشت) که توورزش3نظرمیذاره واستقلول حمایت میکنه بشدت اسگل تشریف داره) که میخان تبانی سرخاب کمپ رونگاه کنن[/quote:0a50582a6c]

حالم از این بی وجود بهم میخوره اسم کثیف و مافیایی رو در کنار رشت قرار میده ، یه عده هم نمیفهمن فکر می کنن چقدر ژنرال مافیا و استقلووول اینجا طرفدار داره[/quote:0a50582a6c]

لا مذهب هر ویدیویی که تو ورزش 3 میزارن اینم نظر گذاشته :(
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط 777 » شنبه ژانويه 19, 2013 7:10 pm

[quote:c1cebea943="sepidroudi"][quote:c1cebea943="hatam"][quote:c1cebea943="777"] (به طور مثال الیاس استقلالی (رشت) که توورزش3نظرمیذاره واستقلول حمایت میکنه بشدت اسگل تشریف داره) که میخان تبانی سرخاب کمپ رونگاه کنن[/quote:c1cebea943]

حالم از این بی وجود بهم میخوره اسم کثیف و مافیایی رو در کنار رشت قرار میده ، یه عده هم نمیفهمن فکر می کنن چقدر ژنرال مافیا و استقلووول اینجا طرفدار داره[/quote:c1cebea943]

لا مذهب هر ویدیویی که تو ورزش 3 میزارن اینم نظر گذاشته :([/quote:c1cebea943]
اویه چت خوره :D
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » شنبه ژانويه 19, 2013 8:37 pm

خدایی این بازی رو دیگه باید برد،خیلی وقته نبردیم :roll: با برد خوب میریم به استقبال دربی
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed-rashti » يکشنبه ژانويه 20, 2013 5:11 am

دوستان و مدیران اگه ممکنه یکی جواب این سواله منو بده .
کی سه اخطاره و دو اخطارست تو این بازی ؟؟
زندگی با احساس,تعصب,هیجان و عسق زیباست.
همه اینها تقدیم به شهر زادگاهم: رشت
نماد کاربر
hamed-rashti
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » يکشنبه ژانويه 20, 2013 7:15 am

دوستان پیشنهاد میکنم حتماً قبل از بازی جمعه یک روز همگی در ورزشگاه موقع تمرین حضور داشته باشیم و تیم رو تشویق کنیم و به بازیکنا روحیه بدیم

این بازی باید ببریم در غیر این صورت وارد منطقه خطر میشیم. این بازی برای ما حکم مرگ و زندگی داره. باید هر کاری که میتونیم برای تیم انجام بدیم

ما باید رتبه 13 رو انتهای جدول تصور کنیم.
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط keyvan » يکشنبه ژانويه 20, 2013 7:28 am

[quote:422d2dbb10="777"][quote:422d2dbb10="sepidroudi"][quote:422d2dbb10="hatam"][quote:422d2dbb10="777"] (به طور مثال الیاس استقلالی (رشت) که توورزش3نظرمیذاره واستقلول حمایت میکنه بشدت اسگل تشریف داره) که میخان تبانی سرخاب کمپ رونگاه کنن[/quote:422d2dbb10]

حالم از این بی وجود بهم میخوره اسم کثیف و مافیایی رو در کنار رشت قرار میده ، یه عده هم نمیفهمن فکر می کنن چقدر ژنرال مافیا و استقلووول اینجا طرفدار داره[/quote:422d2dbb10]

لا مذهب هر ویدیویی که تو ورزش 3 میزارن اینم نظر گذاشته :([/quote:422d2dbb10]
اویه چت خوره :D[/quote:422d2dbb10]

دقیقا هر ویدئویی که تو ورزش3 هست این الاغ نظر گذاشته...
از پرتاب های باور نکردنی گرفته تا بازی حامد حدادی تو ممفیس و کشتی زنان!!!!
کسی این بی وجود رو میشناسه یه حال اساسی بهش بدیم؟؟؟؟؟ :roll:
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان