[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - امروز به فکر حماسه باشیم ، شاید فردا دیر باشد !

امروز به فکر حماسه باشیم ، شاید فردا دیر باشد !

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

امروز به فکر حماسه باشیم ، شاید فردا دیر باشد !

پستتوسط Majid_Rasht » شنبه ژانويه 19, 2013 2:29 pm

[align=justify:ff1de3c4b2][size=15:ff1de3c4b2]در این مطلب قصد این نیست که از بازی با پرسپولیس و یا سیاست باشگاه در رابطه با جام حذفی سخن گفته شود که در موقع مناسب آنهم جای بحث بسیار خواهد داشت روی سخن اینبار با هواداران داماش است ، هواداری که با بردهایش به آسمانها پرواز می کند و با هر باختش بغضش را با غرور در سینه حبس میکند تا دشمنانش اشکهایش را نیبنند روی سخن با شمایی است که در روزگار تزویر و خیانت لحظه ای تیم بی پناه شهرتان را رها نکردید آنزمان که بدخواهان طمع به انحلال داماش بسته بودند این شما بودید که در کنار یک مرد مردانه ایستادید نامه نوشتید فریاد زدید خطر هر برخوردی را به جان خریدید و . . . یکی بگوید چرا؟!!! برای یک تیم فوتبال ؟! تاریخ و فرهنگ این سرزمین اثبات می کند که این مردم همیشه به فرای چنین ساده انگاری اندیشید ه اند و اینبار هم اینگونه بود داماش فقط یک تیم فوتبال نبود داماش جلوه هویت نسلی بود که او را نمی دیدند ، داماش معنی عشق به زادگاه ، عشق به همشهری و عشق به کوچه های شهری بود که نم نم باران و عطر خاک خیس شده اش با فریاد های کودکیشان را در خاطر سپرده بود داماش غرور نسلی شده که تیم شهرش را تا پای جان دوست دارد چرا که هویت و سرزمینش را می پرستد .
و ما همه زجر هایی که کشیدیم را به یاد داریم و همه لحظه هایی که اشک ریختیم و هیچ کس جز دست برادر همدردمان یاورمان نشد حتی اگر به هم پرخاش کردیم ولی باور داشتیم که فقط اوست که می تواند در آن روزهای سخت یاورمان باشد .
و اینها را تکرار کردم تا یکبار دیگر به یاد بیاوریم که چرا اینچنین عاشقانه داماش را می پرستیم و نیز بدانیم که امروز موقعیت تیمی که اینچنین برایش خون و دل خوردیم کجاست ؟
دوستان ، داماش امروز زیبا بازی میکند ، تیمی است که 45 دقیقه پریسولیس را در نیمه زمین خود محبوس می کند ، تیمی است که به نیمه نهایی جام حذفی رسیده و . . . اما یک نگاه به جدول نشان دهنده واقعیت تلخ دیگریست داماش تیم 13 جدول ، 24 امتیاز ی است و فاصله آن با دو تیم سقوط کنند فعلی فقط 3 امتیاز است این در حالی است که بازی خساس این تیم با پیکان در صورت عدم نتیجه این اختلاف را به 1 امتیاز هم خواهد رساند، در این شرایط بهانه های رنگارنگ خستگی 120 دقیقه ای ، خوب بازی کردن و گل نزدن و مصدومان دور ه ای هیچ دردی از این تیم دوا نخواهد کرد با نگاهی به بازیهای آینده سختی کار را کاملا روشن می کند شاید عده ای بگویند نباید سیاه اندیشی کرد اما اتفاقا در این رابطه باید وضعیت بحرانی تیم کاملا عیان شود تا امتیازهایی مثل دیدار با آلومنیوم و سایپا به این آسانی از کف نرود تا بازیکنان و مربیان بدانند که اینجا و در این زمان جای یک نیمه در آسمان بازی کردن نیست که تازه نیمه دوم به فکر جبران اشتباهات باشند دفاع داماش در همه بازیها باید مانند بازی با پرسپولیس عمل کند و مربیان بدانند که این شرایط و موقیت جای احیای بازیکنی که آرزو های دیگر در سر دارد نیست ! بدون شک بازیکنانی که در روزهای سخت و بی پولی به عشق این تیم و هوادارانشان از جان مایه گذاشتند بهتر این شرایط حساس را درک خواهند کرد و دیگران هم باید بدانند که این تیم با خون و دل هزاران هوادار شکل گرفته پس درک کنند که کجا و برای چه تیمی بازی می کنند .

و اما ما به عنوان هوادار می خواهیم تا روزهای آخر صبر کنیم !! زمانی که شاید یک اشتباه قادر است تا سرنوشت یک تیم را تغیر دهد . به انتظار بنشینیم که یا فریاد شادی سر دهیم و یا خدای نکرده شاهد جشن کسانی باشیم که آرزوی دیدن اشکهایمان را دارند ! می خواهیم در باد به فینال رسیدن تیمی بخوابیم که سال بعد ممکن است در لیگ یک سرگردان باشد !!! بیایم باور کنیم که فینال جام حذفی همین دیدار با مس و دیگر بازیهای لیگ است باخت به مس و تیمهای اینچنینی دقیقا مانند حذف شدن است اما حذف شدن از لیگ برتر ! ( بدون شک مخاطب این مطلب آن دسته که در برف و باران یاور داماش هستند نیست )
داماش امروز به یاری ما نیاز دارد همین جمعه در همین ورزشگاه پیر شهر . این ما هستیم که باید با تشویق و تبلیغ آنان را که هنوز شرایط داماش را درک نکرد ه اند با خود همراه کنیم آنان که تنها در روزهایی که کارد به استخوان می رسد یاور تیم هستند را باید روشن کنیم که امروز روز حمایت از تیمتان است نه روز آخر که با این فوتبال کثیفی که می شناسیم هر چیزی ممکن خواهد بود !
و من به عنوان یک هوادار مطمئن هستم که هواداران داماش این قدرت را دارند که با وجود بازی دو دردانه پایتخت در سطح شهر و استان بسیجی از مردم عاشق گیلان زمین را به ورزشگاه پیر شهر بکشانند و این هیچ از وظیفه باشگاه و یا کانون هواداران کم نمی کند آنها همیشه باید جلوتر از هوادار حرکت کنند و این یک هفته فرصت مناسبی است که با تبلیغات گسترده در سطح شهر روزی تاریخی را برای فوتبال گیلان رقم بزنند .
باور کنیم که فرصت ها اندک هستند نیاید آنروز که حسرت آنچه از دست رفته را بر دل ببینیم پس [b:ff1de3c4b2]امروز به فکر حماسه باشیم شاید فردا دیر باشد[/b:ff1de3c4b2][/size:ff1de3c4b2][/align:ff1de3c4b2]
مجید محمدی
اسفند 1391
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » شنبه ژانويه 19, 2013 2:42 pm

آبرار من الکی به خودم امید نمیدم مطمئنم این تیم با غیرت بومی ها و دیگر بازیکنان توی لیگ جز 10 تا تیم بالا هست...ما فقط باید از این عشقمون حمایت کنیم و لحظه ای تنهاش نذاریم واقعا بازیکنا خیلی دیروز ناراحت بودن هوادارا هم همینطور اشکال نداره فردایی هم وجود داره میشه جبران کرد مثل اینکه امیرخان وبازیکنا فهمیدن چقدر این تیم برای نسل جوون رشت مهمه پس ما باید حمایت کنیم تیم هم به عشق مردم گیلان تو بازی های بعد نتیجه بگیره /23/ /23/ /23/
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط khorami201 » شنبه ژانويه 19, 2013 2:43 pm

[color=black:4274a8a7f1][size=15:4274a8a7f1]اين موج رحمت است و عدو چون کف و خس است . . .[/size:4274a8a7f1]
بسیار عالی ، تشکر[/color:4274a8a7f1]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط amirreza_pro » شنبه ژانويه 19, 2013 2:47 pm

وعده ما روز جمعه,جهنم عضدی..... :P
[align=center]تصوير[/align]
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط mostafa » شنبه ژانويه 19, 2013 2:51 pm

مطلب بسیار خوب و به جایی بود. واقعا بازی دردانه های پایتخت ارزش تنها گداشتن تیم شهرمون رو داره؟ هرگز
مخصوصا که صحنه های حساس اون بازی n مرتبه از صدا و سیمای مللللی پخش خواهد شد، اما داماش این فرصت طلایی برای جداشدن از انتهای جدول با کمک هواداران رو شاید بعدها نداشته باشه.
اگر چه در ایران نیستم و امکان حضور در ورزشگاه طبیعتا برایم موجود نیست اما یقینا مثل هر هفته بازی تیم محبوبم داماش رو زنده تماشا میکنم و امیدوارم از این راه دور صدای تشویق های رشتی ها و گیلانی های با غیرت که با درک بالاشون یکپارچه داماش رو تشویق خواهند کرد، بشنوم و یکبار دیگه "غیرت بچه رشتی" رو با چشم های خودم مشاهده کنم. /23/ /13/ /11/ /3/
به امید برد داماش /23/ :P
تصوير
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 04, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » شنبه ژانويه 19, 2013 2:56 pm

/13/ جمعه از ساعت 2 شم
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط hatam » شنبه ژانويه 19, 2013 3:29 pm

[color=black:ccda482337]متن بسیار زیبا و بجایی بود ، ممنون /13/

از هواداران پورشور و با تعصب داماش میخوام که اطلاع رسانی لازم (ببن دوستانشون و همینطور جامعه های مجازی ، فیس بوک و...) رو انجام بدید ، بازی بسیار مهمی داریم که با حمایت همه جانبه ی هوادارامون، 100% توان شکست دادن هر تیمی رو در جهنم عضدی داریم...

[/color:ccda482337]
♥ دامـــــاش ♥

تصوير
hatam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 04, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_fsz » شنبه ژانويه 19, 2013 3:31 pm

امیدوارم کسی از حرفم ناراحت نشه ولی به نظر من یه عده افرادی توی سایت هستن خیلی خوب حرف میزنن ولی عمل نه.بقول حمزه هوادار پشت سیستمی هستن.نیازی به این تاپیک نیس.چون با غیرتاش جمعه میان و یه تاپیک انگیزه اومدن به ورزشگاه رو در کسی ایجاد نمیکنه.هوادار واقعی کسی که از مازندران میاد رشت و بعد باهامون میاد تهران و همین مسیر رو برمیگرده و خیلی های با غیرت های دیگه
امیدوارم به کسی بر نخوره
[
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مارس 26, 2012 12:00 am

پستتوسط popo131 » شنبه ژانويه 19, 2013 3:36 pm

[quote:0316a34832="damash_fsz"]امیدوارم کسی از حرفم ناراحت نشه ولی به نظر من یه عده افرادی توی سایت هستن خیلی خوب حرف میزنن ولی عمل نه.بقول حمزه هوادار پشت سیستمی هستن.نیازی به این تاپیک نیس.چون با غیرتاش جمعه میان و یه تاپیک انگیزه اومدن به ورزشگاه رو در کسی ایجاد نمیکنه.هوادار واقعی کسی که از مازندران میاد رشت و بعد باهامون میاد تهران و همین مسیر رو برمیگرده و خیلی های با غیرت های دیگه
امیدوارم به کسی بر نخوره[/quote:0316a34832]

آبراران این منظورش من بودم کسی به دل نگیره :wink: :wink:
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط damash_fsz » شنبه ژانويه 19, 2013 3:47 pm

[quote:c60076d3ed="popo131"][quote:c60076d3ed="damash_fsz"]امیدوارم کسی از حرفم ناراحت نشه ولی به نظر من یه عده افرادی توی سایت هستن خیلی خوب حرف میزنن ولی عمل نه.بقول حمزه هوادار پشت سیستمی هستن.نیازی به این تاپیک نیس.چون با غیرتاش جمعه میان و یه تاپیک انگیزه اومدن به ورزشگاه رو در کسی ایجاد نمیکنه.هوادار واقعی کسی که از مازندران میاد رشت و بعد باهامون میاد تهران و همین مسیر رو برمیگرده و خیلی های با غیرت های دیگه
امیدوارم به کسی بر نخوره[/quote:c60076d3ed]

آبراران این منظورش من بودم کسی به دل نگیره :wink: :wink:[/quote:c60076d3ed]
تورو که من همیشه تووی ورزشگاه میبینم منظورم کسایین که سالی یه بار میان ورزشگاه
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط Majid_Rasht » شنبه ژانويه 19, 2013 3:59 pm

[quote:33f2a53526="damash_fsz"]امیدوارم کسی از حرفم ناراحت نشه ولی به نظر من یه عده افرادی توی سایت هستن خیلی خوب حرف میزنن ولی عمل نه.بقول حمزه هوادار پشت سیستمی هستن.نیازی به این تاپیک نیس.چون با غیرتاش جمعه میان و یه تاپیک انگیزه اومدن به ورزشگاه رو در کسی ایجاد نمیکنه.هوادار واقعی کسی که از مازندران میاد رشت و بعد باهامون میاد تهران و همین مسیر رو برمیگرده و خیلی های با غیرت های دیگه
امیدوارم به کسی بر نخوره[/quote:33f2a53526]

دوست عزیز اصلا دوست ندارم در تایپیکی که ایجاد می کنم به هر دلیلی کامنت بذارم نظرم اینه که بقیه دوستان اگه صلاح بدونند این کار رو انجام میدند ولی چون این مسئله از نظر من برای داماش خیلی حیاتی است با معذرت این کار رو انجام می دم
روشن است که مخاطب این مطلب همانطور که در متن اومده اون عده از هواداری داماش که همیشه این تیم رو حمایت می کنند نیست که بچه های سایت همه از همین گروه هستند تنها قسمتی از این مطلب دقیقا مخاطبش شما هستید که فکر می کنید همون شش و هفت هزار نفر برای تشویق داماش کافی است و احتیاج به حضور دیگزان نمی بینید نه دوست عزیز درست است که زحمت اصلی بر دوش همین عده مانند شما هست ولی پر شدن ورزشگاه و حمایت همه جانبه یک پیام روشن برای همه کسانی است که باید این مسئله وضعیت داماش رو جدی بگیرند و این از عهده من و شما بر می آید یک نگاه به کامنت hatam عزیز بنداز دقیقا داره راهکار برای این مهم رو نشون میده اتفاقا از شما میخوام که کسانی رو به ورزشگاه بکشونید که دو دل هستند من از دیروز تا به حال حداقل 3 نفر رو راضی کردم که به ورزشگاه بیان و مطمئن باش که خودم دنبالشون می رم و میارمشون درست است تشویق اصلی مال شماست اما باور کن حضور آنان هم می تونه پیام و مشوق محکم برای تیمی باشه که دوستش داریم
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_fsz » شنبه ژانويه 19, 2013 4:23 pm

[quote:f73057c5fb="Majid_Rasht"][quote:f73057c5fb="damash_fsz"]امیدوارم کسی از حرفم ناراحت نشه ولی به نظر من یه عده افرادی توی سایت هستن خیلی خوب حرف میزنن ولی عمل نه.بقول حمزه هوادار پشت سیستمی هستن.نیازی به این تاپیک نیس.چون با غیرتاش جمعه میان و یه تاپیک انگیزه اومدن به ورزشگاه رو در کسی ایجاد نمیکنه.هوادار واقعی کسی که از مازندران میاد رشت و بعد باهامون میاد تهران و همین مسیر رو برمیگرده و خیلی های با غیرت های دیگه
امیدوارم به کسی بر نخوره[/quote:f73057c5fb]

دوست عزیز اصلا دوست ندارم در تایپیکی که ایجاد می کنم به هر دلیلی کامنت بذارم نظرم اینه که بقیه دوستان اگه صلاح بدونند این کار رو انجام میدند ولی چون این مسئله از نظر من برای داماش خیلی حیاتی است با معذرت این کار رو انجام می دم
روشن است که مخاطب این مطلب همانطور که در متن اومده اون عده از هواداری داماش که همیشه این تیم رو حمایت می کنند نیست که بچه های سایت همه از همین گروه هستند تنها قسمتی از این مطلب دقیقا مخاطبش شما هستید که فکر می کنید همون شش و هفت هزار نفر برای تشویق داماش کافی است و احتیاج به حضور دیگزان نمی بینید نه دوست عزیز درست است که زحمت اصلی بر دوش همین عده مانند شما هست ولی پر شدن ورزشگاه و حمایت همه جانبه یک پیام روشن برای همه کسانی است که باید این مسئله وضعیت داماش رو جدی بگیرند و این از عهده من و شما بر می آید یک نگاه به کامنت hatam عزیز بنداز دقیقا داره راهکار برای این مهم رو نشون میده اتفاقا از شما میخوام که کسانی رو به ورزشگاه بکشونید که دو دل هستند من از دیروز تا به حال حداقل 3 نفر رو راضی کردم که به ورزشگاه بیان و مطمئن باش که خودم دنبالشون می رم و میارمشون درست است تشویق اصلی مال شماست اما باور کن حضور آنان هم می تونه پیام و مشوق محکم برای تیمی باشه که دوستش داریم[/quote:f73057c5fb]
مجید جان من هیجی نمیگم ولی از بقیه میتونی بپرسی که غیر از جایگاه H و تیفوسی ها صدای تشویق از جای دیگه ای هم میاد یا نه.من معتقدم ما اگه هفت هزار تا هوادار داشته باشیم که فقط تشویق کنن بهتره تا اینکه بیست هزار تا طرفدار بیاد ولی تشویق نکنه.تجربه ثابت کرده بازی هایی که پر تماشاگر هست تشویق به مراتب سخت تره.ولی بازی های معمولی حداقل ما تکلیفمون با خودمون روشنه که چیکار باید بکنیم.بازم اگه ناراحت شدین من از شما عذر میخوام
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط MAZIYAR » شنبه ژانويه 19, 2013 4:52 pm

امروز عادل فردوسی پور در شبکه جام جم در انتقاد از سازمان لیگ گفت آیا برای بازی داماش و مس هوادارا داماش به استادیوم میان؟
پس کاری کنیم تا دهن تمام هرزه گویان بسته بشه و از همین الان مردم رو بیشتر ترغیب کنیم تا به استادیوم بیان
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » شنبه ژانويه 19, 2013 5:05 pm

ساعت بازی پرسپولیس و استقلال ، 3 هست و ما 3:30 بازی داریم ...

پس حداقل خیالمون راحته که برخی از کسایی که میان ورزشگاه ، دیگه وسط کار بلند نمیشن برند ... و از اول نمیان و به نظرم بهتر که نمیان !! چون مثل پارسال ما رو تو 90 تابلو نمی کنند که ما داریم میریم بازی تهرانی ها رو ببینیم !!!

اگه 2000 نفر هم بیاد ، مطمئنم تشویقش بیشتر و کارا تر میشه ( یه چیزایی مثل بازی با آلومینیوم ) ؛ چون هر کی اومده داماش و رشت براش مهم بوده نه چیز دیگه ای /7/ /7/

از الان دم همه مون گرم که میریم /8/ ( البته امیدوارم مشکلی برای اون روز پیش نیاد برامون )
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » شنبه ژانويه 19, 2013 5:18 pm

باصراحت میگم کسایی که توی این سایت هستن 90%میان چون روزهای معمولی هاشون هم با سایت میگذرونن اما باید بیرون سایت تلاش بشه.
من تاکیدم روی فیس بوک هستش اونجا آدم هایی هستن که مخاطب به مراتب بیشتری داره و البته بی تعصب اکثراً هستن(با احترام به خیلی ها ).
توی فیس بوک خیلی باید تحریک بشن .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

بعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 4 مهمان