[quote:6f4a09620a="navidmadan"]من حتی معتقدم که توی بازی فجر هم که با پنالتی رفتیم بالا واقعا فراهانی کاری نکرد سر ضربات پنالتی که اونجوری دیشب توی برنامه سکو دیدم 3 تا توپ گل نشده فجر رو به خودش نسبت دادو گفت من به کبه گفته بودم 3تاشو میگیرم !! ،،،،،،،،،،،،،،،،،،، اگه دقت کرده باشین یدونه رو که چیپ افتضاح زد که اگه اونو گل میخورد کلا باید فوتبالو میذاشت کنار ،،،،، یکی دیگه هم اول خورد به تیر و بعدشم خورد به خود فراهانی و با خوش شانسیش کمونه نکرد توی دروازه ،،،،،،،،،، یکی هم که کلا بیرون زد بازیکنشون ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، واقعا از دروازه داریم بدجوری ضربه میخوریم...[/quote:6f4a09620a]
[color=black:6f4a09620a]دوستان ، روی صحبتم به جمیع منتقدین هست نه navidmadan عزیز .
یعنی مقصر این باخت فقط و فقط فراهانی بود ؟؟؟ اگه بچه ها رو ول کنیم ، میرن آرشیو بازی های
پیکان بیرون میارن و میگن مقصر سقوط پیکان میلاد بود !!! یعنی اینکه یه توپ به سبک علی اکبری
افتاد پشت دفاعمون و ناهماهنگی مدافعین و دروازه بان و ضعف هر دو و نهایتا پنالتی و گل . . . . .
اما اینکه حلافی و نیکبخت حتی یه پاس بغل پا ساده ندادن مهم نیست ، یا اون موقعیتی که حلافی
و یا متوسل زاده باطل کرد مهم نیست ، همه گرفتین فراهانی که اونم یه اشتباه کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
1% احتمال بدید که بخواد کامنتهای ماها رو بخونه ، چه روحیه ای براش میمونه ؟
من نگفم در اون صحنه فراهانی متزلزل ظاهر نشد اما اینکه بخوایم این باخت به گردنش بندازیم یه
بحث دیگست و یا اینکه یکسری واژه های نه چندان خوب که نه مورد پسند خودمون و تیم داماش و
بازیکنان ما باشن به کار ببریم ، موضوعی دیگه !
به امید 3 امتیاز حساس بازی با مس

[/color:6f4a09620a]