عجب یا بهتره بگم عجیب ...
من واقعا متوجه نمیشم چرا ما تو 4 تا بازی اخیرمون ( آلومینیوم ، فجر ، سایپا و پرسپولیس ) چرا فقط 2 تا گل زدیم !! در حالیکه موقعیت های فوق العاده ای می سازیم و شانس گل هایی که بالای 90% هست رو گل نمی کنیم !! موقعیت هایی که حاصل کار تیمی و حرکات فردی و ... هست ولی نتیجه نداره برامون ...
دلیل این موضوع چیه ؟؟ واقعا یک سوال خیلی بزرگ هست برای من ...
تو این بازی با پرسپولیس واقعا نزدیم ، نزدیم ، نزدیم ، نزدیم ، نزدیم ، ... ؛ و آخر خوردیم
در مورد پنالتی واقعا پنالتی نبود ... فراهانی داشت با سرعت به طرف بازیکن حریف می رفت که بهش خورد ... من فکر نمی کنم پنالتی بود ...
در مورد داوری فقط این رو می تونم بگم لعنت به داور بی همه چیز !! خدایی رضایی باید اخراج می شد ، پولادی باید حداقل یک زرد می گرفت ، ماهینی باید زرد می گرفت ... اما فقط بازیکنان ما کارت گرفتند !!!

البته جواب این سوال مشخص هست ... داربی در راه هست و رضایی ، ماهینی ، نوری و حقیقی دو کارته هستند و نباید کارتی در مقابل داماش می گرفتند ...
جالب اینجاست پنالتی رو کمک داور گرفت !!!!
در مورد بازی به نظرم به جز گل زنی همه کار کردیم ... سیستم بازی و ترکیبمون درست و بدون نقص بود ... تعویض هامون روی کاغذ خوب بود و شاید نظر همه ماها همینا بود ولی نمایش بازیکنان ورودی به جز چاووشی خیلی بد بود !!
فراهانی تو بازی خوب بود و من خودم دلیل این دستپاچگیش رو که باعث میشد اون سوتی های الکی و اعصاب خرد کن رو بده ، نمی فهمم ...
دفاع های وسط ما بسیار عالی بودند ...
ابوذر رحیمی هم عالی بود و به نظرم توی این 2 تا بازی اخیرمون حتی از فصل پیش هم بهتر بازی کرد ...
داسیلوا هر بازی بهتر میشه اما کماکان خیلی کار داره ...
آبشک و سهرابی عالی بودن و من خودم انتظار خیلی بیشتری داشتم ازشون چون تو آزادی و جلوی پرسپولیس باید از اون بازی های فوق العادشون رو انجام می دادند ... این 2 تا بچه رشت کاری کردن که پرسپولیسی ای که همه تیم ها رو برده بود و هی با استفاده از هافبک های الکی و بی هدف دونده ( نوری و رضایی و اون خارجیه ) داغون می کرد ، نیمه اول فقط توپ بندازه پشت دفاع که رضایی بره که همینطوری از یک توپی که جیویشت ، پنالتی نادرست ( از نظر من ) گرفتند و کلاسشون تعطیل شد و کل نیمه دوم خدایی نتونستند اصلا با هافبک های ما رقابت کنند و کلا دفاع کردند ...
ابراهیمی و جهانبخش خوب و موثر بودند ولی نمی دونم چرا بعضی موقع ها تصمیم گیری هاشون اینقدر بد و ناحرفه ای هست ؟؟؟!!! بعضی جاها باید پاس بغل بدن سانتر می کنند ، باید شوت بزنن پاس می دن ، باید سانتر کنن پاس می دن !!!
کاپیتان مهدوی کلا قابل قبول بود ولی ای کاش سرحال تر بود ... چند صحنه حرکات مهدوی ، کلا پرسپولیسی ها رو انگشت به دهان گذاشت ...
متوسل زاده خیلی عالی بود و کاملا کار تک فوروارد رو انجام داد اما گل نمی زنه !!
چاووشی خیلی با انگیزه وارد شد مطمئنا اگه بیشتر بهش توپ می رسید ، نتیجه می گرفتیم ...
نیکبخت بد بود !
حلافی بدتر از نیکبخت !! دروازه خالی رو که نزد ، توپ جلوی دروازه رو هم می خواد برگردون بزنه !!!!
در حالت کلی حقمون به هیچ عنوان باخت نبود ...
نمی دونم شاید خدا نمی خواد توپ های ما گل بشه ، از اونور کاری می کنه که رقیبان ما هم امتیاز نمی گیرن !! الان اگه ما بازی عقب افتاده مون و بازی بعدی با مس رو ببریم ، از مس میریم بالانر ...
من فکر می کنم در این حالت باید چند تا بازیکن ما تنبیه بشن !! چون بعضی هاشون یکم زیادی بازی کردن و یکم احساس امنیت می کنند در تیم ... به نظرم ابراهیمی و جهانبخش یک بازی روی نیمکت باشند و به صورت تعویضی بیان تو و حلافی و نیکبخت چند بازی و فراهانی یک بازی روی سکو باید برن ...