[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - سالارزاده(بازیکن ملوان): تاريخ را دوباره ورق خواهيم زد

سالارزاده(بازیکن ملوان): تاريخ را دوباره ورق خواهيم زد

مطالب مربوط به باشگاه ها و تیم های گیلان و سایر رشته های استان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط abere » چهارشنبه ژوئن 01, 2011 5:59 pm

[quote:33cf0d3ddb="malavan-damash"]دوست عزيز از ادمين محترم سايت بپرسي ميگه كه فعاليت من از قبل صعود داماش به ليگ برتر بود و هميشه هم از تيمهاي استانم حمايت مي كنم.سوابق پستهاي منم همه چيرو نشون ميده. بگذريم . موفق باشي[/quote:33cf0d3ddb]
دوست عزیز من خیلی دوس داشتم همون زمان میومدی نظرتو راجع به توهین انزلیچیا توضیح بدی ولی پیدات نشد
من فردا دوستام دارن میان انزلی بازی رو نگاه کنن نه به خاطر ملوان به خاطر یه چیزایه دیگه...امیدوارم فردا بعد از بازیه ملوان بیای تو سایت نظراتو بشنوم
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 20, 2011 12:00 am

پستتوسط malavan-damash » چهارشنبه ژوئن 01, 2011 6:05 pm

اون موقع كه تو رشت فحاشي در بازي سپاسي من حرفي نزدم بازي ملوان و اس اس سوراخ هم دو تا از دوستام پرس و جو كردم گفتند فحشي نداديم اما اگه نظر من و ميخواي اونها كار زشت و خيراخلاقي و ناجوانمردانه اي كردن . نمي دونم چرا فكر ميكني من حامي فحاشي انزليچيام؟
فرداهم ممكنه فحاشي صورت بگيره اما از همين الان ميگم ننگ بر هرچي فحاشه
من و رفيقام فقط از ملوان حمايت ميكنيم جانانه و كوبنده كه اس اس نفس نكشه اما توهين هرگز. به بقيه استاديومم كاري ندارم. من اعتقادات خودم رو دارم
اتحاد رشت و انزلي = حرف اول گيلان در فوتبال ايران
نماد کاربر
malavan-damash
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 09, 2011 12:00 am

پستتوسط abere » چهارشنبه ژوئن 01, 2011 6:12 pm

[quote:b7776ef930="malavan-damash"]اون موقع كه تو رشت فحاشي در بازي سپاسي من حرفي نزدم بازي ملوان و اس اس سوراخ هم دو تا از دوستام پرس و جو كردم گفتند فحشي نداديم اما اگه نظر من و ميخواي اونها كار زشت و خيراخلاقي و ناجوانمردانه اي كردن . نمي دونم چرا فكر ميكني من حامي فحاشي انزليچيام؟
فرداهم ممكنه فحاشي صورت بگيره اما از همين الان ميگم ننگ بر هرچي فحاشه
من و رفيقام فقط از ملوان حمايت ميكنيم جانانه و كوبنده كه اس اس نفس نكشه اما توهين هرگز. به بقيه استاديومم كاري ندارم. من اعتقادات خودم رو دارم[/quote:b7776ef930]
همین درسته...شما اعتقادات خودتو داری منم اعتقادات خودم
این مساله توهین اونم نه تو انزلی تویه یه شهر دیگه توسط انزلیچیا برای من گرون تموم شده...اگه یکم ریشه ای فک کنی میفهمی من چی میگم
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط damash_city » چهارشنبه ژوئن 01, 2011 6:30 pm

تا دنیا دنیاست ملوان دشمن ماست
نماد کاربر
damash_city
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 03, 2010 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » چهارشنبه ژوئن 01, 2011 6:31 pm

اقایان تموم کنید که فقط باید اعصاب و روان بازی میشه
اینجور بحث ها اخر خوشی نداره
من که دوست دارم ملوان فردا استقلالو ببره واونور فولاد بیاد بالا
ولی با سیاست هایی که در کاره این احتمال کمه .........به امید پیروزی ملوان
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » چهارشنبه ژوئن 01, 2011 7:27 pm

malavan damash
دوست عزیز چرا به فکر اتحاد هستی؟تا زمانی که ترکا مورد حمله توهین ها قراراتون دادن حرف اتحاد اومد ؟نه عزیزم ما اهل این کارا نیستم.تجربه نشون داده که شما توی گیلان فقط انزلی رو میسناسید و بقیه شهر گیلان براتون ارزشی نداره .مگه شما دوست های بامرام گیلک زبان نیستن که اس ام اس جک رشتی بهم میدین ؟اینجا اتحاد یادتون نیست ؟؟مگه شما دوستان عزیز نیستن که فحش دادن به آبرار با وجودی که حتی ما دسته پایین تر بودیم مثل نقل و نبات رایج بود توی ورزشگاتون؟؟اینجا اتحاد یادتون نیست ؟؟حالا تا ترکا ضد شما شدن و حلا توی فیسبوک و جاهای دیگه عیله شما فحش و چرت میگن حرف اتحاد میزنید ؟نه دوست گلم تا الان نقش پدر خوانده داشتیم بسته از آستارا تا ساری همه میگن رشتی سر جک و توهین شهرتون جدا میشه .اینجا اتحاد یادتون نیست ؟تا الان ما رشتی ها زیر این همه فشار توهین بودم دم از اتحاد نزدیم چون اهلش نبودین شما یه کم تحمل کنید.شما میتونی از شهرت شروع کن.به چند دلیل ...1چون اونجایی که هستی خیلی کوچک هستش و راحت میشه این حس اتحاد رو از اونجا شروع کرد.2تیم داماش مخصوص گیلان هستش و همه دوستش دارن و از همه جا میان که حس خوبی به شهر شما ندارن (مثل دوستای من که از آستانه و لاهیجان میان) 3یک بار ما پا پیش گذاشتیم واسه بازی با آبادان .
خلاصه این که من و امثال من که کم هم نیستیم اصلا حسی به اتحاد و ملوان نداریم چون حس مشترکی با جوانان اونجا داریم.من فردا با تمام وجود برای شکست ملوان آرزو میکنم چون اگه به فینال برسید قیر کمرش برای ما رشتیها میدین نه برای تهرانی ها.
برای شخص خودت دوست گلم آرزوی موفقیت دارم
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط malavan-damash » چهارشنبه ژوئن 01, 2011 7:59 pm

به قول شاهين : خاكي باشي * روت فكر ميكنن زمينه!! اين و واسه خودم گفتم .
خوشبختانه از لاهيجان و لنگرود و حتي رشت واسه ملوان به استاديوم انزلي ميان و هيچوقت ملوان مختص انزليچيها نبوده مورد علاقه كل گيلان هست اگر يه زحمتي بكشي و نگاهي با دقت در مسير راه از رشت تا چابكسر بندازي نام ملوان رو بسيار خواهي ديد. براي داماش هم تماشاگر از شهراي ديگه ميان و اين منافاتي هم نداره.
درمورد تبريزيها. اين صحبتها رو براي انزليچيها هم كردم. چرا فكر ميكنين من فقط اينجا اين حرفارو ميزنم؟؟ اون حوادث بايد درسي براي اونايي باشه كه بر طبل جنجال مي كوبند . اون بازي تركا فقط انزليچي ها خطاب قرار ندادن از مرحوم قايقران تا مرحوم ميرزا تا نسبت دادن صفت كله ماهي خور و ... متاسفم كه درس نميگيريم...درضمن تبريزيها خيلي ريزتر از اوني هستند كه بخوان واسه گيلاني جماعت و موردا انزليچيها مشكلي ايجاد كنند.

نرود ميخ آهنين در سنگ.. يا علي موفق باشي.
نماد کاربر
malavan-damash
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط abere » چهارشنبه ژوئن 01, 2011 8:10 pm

[quote:d0248de74d="malavan-damash"]به قول شاهين : خاكي باشي * روت فكر ميكنن زمينه!! اين و واسه خودم گفتم .
خوشبختانه از لاهيجان و لنگرود و حتي رشت واسه ملوان به استاديوم انزلي ميان و هيچوقت ملوان مختص انزليچيها نبوده مورد علاقه كل گيلان هست اگر يه زحمتي بكشي و نگاهي با دقت در مسير راه از رشت تا چابكسر بندازي نام ملوان رو بسيار خواهي ديد. براي داماش هم تماشاگر از شهراي ديگه ميان و اين منافاتي هم نداره.
درمورد تبريزيها. اين صحبتها رو براي انزليچيها هم كردم. چرا فكر ميكنين من فقط اينجا اين حرفارو ميزنم؟؟ اون حوادث بايد درسي براي اونايي باشه كه بر طبل جنجال مي كوبند . اون بازي تركا فقط انزليچي ها خطاب قرار ندادن از مرحوم قايقران تا مرحوم ميرزا تا نسبت دادن صفت كله ماهي خور و ... متاسفم كه درس نميگيريم...درضمن تبريزيها خيلي ريزتر از اوني هستند كه بخوان واسه گيلاني جماعت و موردا انزليچيها مشكلي ايجاد كنند.

نرود ميخ آهنين در سنگ.. يا علي موفق باشي.[/quote:d0248de74d]
چیزی که عوض داره گله نداره
تو بازی با تراکتور تابلو میبریدو روش فش مینوسید بعد انتطار داری تبریزیا عکس العمل نشون ندن..بعد به نام گیلانو و رشتی جماعت بدنام میشه
یه کم به این چیزا فک کن ....اصالت یه تیم به فرهنگ تماشاگرانشه...ماشاا.. به ما رحم نمیکنید چه برسه به دیگران
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MEHRDAD » چهارشنبه ژوئن 01, 2011 9:08 pm

دوست عزیز شما با نام کاربریتون خودتون رو جدا کردید و خوب شناسوندید که نیت تون خوبه و منظور بچه هایی هم که اینجا مخالفت میکنند به شخص شما یا امثال شما نیست.
ضمنا در مورد آقای شاهین هم انتظار بیشتری ازشون می رفت مخصوصا که گویا با مازیار (آبراره با تعصب ما) دوستی هم دارند منتهی تو کامنت هاشون گاها عدالت رو از یاد بردند و حرف های نادرستی زدند در حالی که برخی از بچه های اینجا من جمله خود همین آبرار با تعصب سعی در اتحادی که معلوم بود شکل گیریش خیلی رویاپردازانست داشتند .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » چهارشنبه ژوئن 01, 2011 9:24 pm

کجای دنیا دیدید که رقبا واسه هم ارزوی موفقیت کنن و اتحاد داشته باشن مگه فاصله شهر لیورپول و منچستر چقدره؟ کمتر از20 کیلومتر اما چشم ندارن موفقیت همدیگه رو ببینن
من با نظر اقای ملوان داماش در مورد اتحاد مخالفم ولی اینکه نباید فحش داد صد در صد موافقم
به همین خاطر دوست دارم ملوان فردا بد جور ببازه
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » چهارشنبه ژوئن 01, 2011 11:10 pm

malavan damash
دوست گرامی من توی همین مسیر هم رد بشی خیلیا اسم سپیدرود رو گذاشتن سر در مغازه شون.با وجودی که چندین ساله اسیر دست مدیر بی لیاقته.اما بازم همه باز میگن رشت و سپیدرود حالا هم که داماش هست شده قلب دوم ما.
من بازم میگم که ما چندین سال از کل ایران حرف خوردیم یه انزلیچی با غیرت نگفت نگید رشتی با ما هم زبانه.حالا به انزلیچی فحش داد تعصب تحریک شد ؟شما یه تبریز باهاتون بد شده دنبال این بازی هستین تازه 1% درد ما رو درک میکنید.
باورم اینه که شما دلتون از این خون نیست که به حضرت میرزا توهین کردن بیشتر داغ دلتون واسه یه فوتبالیسته (انزلیچی)میسوزه.تاسف داره واقعا میرزایی که نجات داد شهرتون رو تا همین انزلیچی باشه اون قدر ارزش نداره که انزلیچی داره واستون.
خدا پدر فردوسی پور رو بیامورزه که گفت نرود میخ آهنین در سنگ.آره عزیزم نمیرود سعی هم نکن .شما آبایی و ما حرفتو رو متوجه نمیشیم.حرفتو به آبای ها القا کن ما آمادیشو فراهم می کنیم.خدا کنه برود الان میخ آهنین در سنگ
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mahyarmaya » چهارشنبه ژوئن 01, 2011 11:32 pm

با آبرار ها هستم.
ترکا بعد صعود ما توی هر سایتی تبریک گفتن و آرزوی موفقیت داشتن.اما آبای ها یا تبریک نگفتن تبریکشون با توهین و تکیه بود.توی فیسبوک ترکا فنپیچ ترتیب دادن که اتحاد شهرستانی ها که از اردبیل تا زاهدان عضو بودن (حالا ازش خبر ندارم البته) اما آبای های یه آمار گیری راه انداختن که ساله دیگه داماش چه کار میکنه توی لیگ؟که بالای 70 80% میگفتن میوفته.دوستام توی دانشگاه (ترک)تبریک گفت واسه صعود اما توی حرف زدن بود یه آقا شاهینی بود گفت:شما داماشی هستی مبارکه اما 6 امتیاز واسه ما هستین دیگه.خلاصه این مقدمه واسه اینه که بگم ترکا با ما بد نکردن در صورتی که از همسایه 30 دقیقه ای خودمون بد دیدم تا دلت بخواد.
به نظرم بازی تراکتور ما میریم از حضرت میرزا حمایت میکنیم.ستار خان و باقر خان هم تشویق میکنیم.با این کار هم فرهنگمون نشون داده میشه هم وارد حاشیه نمیشیم و به مقدسات ما (میرزا خان )توهین نمیشه.چه دلیلی داره ما خودمون رو واسه یه شهر دیگه که راه به راه فحش میدن دل بسوزونیم؟
گور بابای ترکا هم کرده مهم منافع شهرعزیزمه .میخوام دنیا نباشه اگه رشت نباشه.زنده باد رشتی زنده باد رشت پیروز باد داماش سپیدرود .درود بر روح حضرت میرزا
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط malavan-damash » پنج شنبه ژوئن 02, 2011 4:56 am

100% هيچ جاي دنيا رقبا واسه هم اتحاد ندارن اما فحاشي هم ندارند. گرچه معتقدم گيلاني با تعصب همواره به جز بازيهاي رودررو طرف تيم گيلان خواهد بود. بگذريم .
براي كسايي كه تو اين سايت براي ما آرزوي موفقيت كردند و كسايي كه آرزوي باختمون رو كردند آرزوي موفقيت دارم. اميدوارم روزي ملوان و داماش با رقابت جدي و كري خونيهاي داغ بدون فحاشي و دشمني در ايران آقايي كنند
شما هنوز طرفداران تراكتورسازي رو نشناختين. اون پرده نوشته رو يك آدم مريض آورده بود بعدش كمال وند با استفاده از ساده لوحي هواداراش باخت انزلي رو اينطوري توجيه كرد. الانم كه ميبيني تبريزيها مهربان شدند چون خيلي بچه هاي رشتي و انزلي چي واسه سال بعد براشون خط و نشون كشيدن اينطوري ميخوان فيلم بيان.
اگه خدا بخواد بازي داماش و با قرمز و آبي و تراكتور با نام ملواني به رشت ميام اميدوارم حركت مثبتي باشه و پاسخ خوبي بگيرم
نماد کاربر
malavan-damash
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط malavan-damash » پنج شنبه ژوئن 02, 2011 4:57 am

در مورد سپيدرود 100% سپيد رود تيم ريشه دار و با اصالتيه كه كل گيلان مطرح هست
نماد کاربر
malavan-damash
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط mahyarmaya » پنج شنبه ژوئن 02, 2011 7:02 am

اون بچه رشتی که خط و نشون کشیدن بسیار احساسی شده بودن.هر وقت توهین دیدیم خودمون همه ترکا رو یه جا... میکنیم.حتما بیاین دوست گلم.چون ما بازی با آبادان اومدین نوبتی هم باشه نوبته شماست.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به ورزش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان