[quote:18fb3564ed="RainyGilman"]مردک غریبه پرست میگه اسم یه منطقه خوش آّب و هوا تو استانمون رو ول کنیم بچسبیم به استقلال رشت! دیدن با تبانی و مافیا بازی و ناداوری و محرومیت نمی تونن جلوی ما رو بگیرن گیر دادن به سایت.
قبلا بازی ها رو میومدم ولی تو اینترنت دنبال خبر ها نبودم و اونموقع اصلا فکر نمیکردم هودارای ما یه همچین سایت با کیفیتی (هم از لحاظ محتوا و هم از لحاظ طراحی ساده) داشته باشن. من خیلی ادم سختگیری هستم در مورد اصولی و رسمی بودن کارها، ولی وارش اسپرت همونی بود که من می خواستم. (همه خبر ها رو بهت میده، نظرت رو آزاد مینویسی تازه میدونی که مدیر رسانه ای باشگاه هم میاد میخونه، طرفداران داماش رو دور هم جمع کرده،و ثابت کرده که یکی از اهرم های فشار ما رو مسئولین باشگاه هم هست مثل تغییر نام و ...، بچه ها مطالب پر مغزی مینویسن مثل سایت مل مل ها توش "هجو" نمینویسن "|1 بار رفتم دیدم از فرط نادانی خودشون خودشون رو (ناخواسته) مسخره می کنن دیگه نرفتم

|") .
حالا هرچی این روزنامه ها تلاش بیشتری ضد تیم داماش و طرفداراش میکنن باعث میشه تا ما بیشتر به قدرت تیممون ایمان بیاریم وبیشتر از تیم حمایت کنیم.
کلا یه مفهمومی در دنیا وجود داره به نام (Ignore). یعنی (نادیده گرفتن). به نظرم باید یه همچین روزنامه های بد سابقه ای و رسانه ای مثل 90، که دیگه دستش برامون رو شده و حناش پیشمون رنگی نداره رو Ignore کنیم و کاری که میدونیم درسته رو انجام بدیم. اینجور مطالب پوچ که از روی اغده ی شخصی نوشته شده ارزش واکنش نشون دادن نداره.

[/quote:18fb3564ed]
استقلال رشت چیه آخه؟!
واقعا ایده چرندی هستش که اسم بشه استقلال رشت این تف سر بالاست.
همه ما از پیله آبرار میرزا خوشمون میاد که آزاده بود شجاعت داشته اصیل و با غیرت بوده و از همه مهم تر زیر پرچم کسی نبوده بعد ما مرید همچین آدمی باشیم یعد بگیم اسم تیم بشه ...؟!
این ماجرای اصل و ریشه تیم هم یه سیاستی هستش که مثل دین روی خیلی چیز ها رو لاپوش میذاره.
کدوم اصالت ؟!هر چیز قدیمی که اصالت نمیشه.قدیم ها اشتباه کردن وخیلــــــــــــی هم اشتباه کردن.این اشتباه توی سپیدرود هم هست اما کمتر اونجا صرفاً نگش بد هستش اما باز اسمش اصیل و جاویدان خواهد بود(آخه تیم اسمش ســــــپـــیـــــدرود باشه بعد سرخ بپوشه ؟!سپید مگه نمیگی؟! اِ!؟)
امیدوارم تمام حرف و منطقم رو رسونده باشم تا همه به یه اتحاد برسیم تا نه تنها اسم داماش جاوید باشه بلکه رنگ آبی داماش نم نم به نقره ای و آبی تغییر کنه و رنگش از آبی استقلال بیرون بیاد مثل فصل قبل که آبی قرمز بود.