[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - پرسپولیس تهران VS داماش گیلان / عکس ها،خبرهای کوتاه و نظرات

پرسپولیس تهران VS داماش گیلان / عکس ها،خبرهای کوتاه و نظرات

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط popo131 » سه شنبه ژانويه 15, 2013 5:27 pm

هادی سهرابی:داماش گیلان در آزادی همیشه خوب بازی می کند

هادی سهرابی بازیکن موفق این روزهای داماش گیلان،در گفتگویی به بازی داماش گیلان در هفته بیست و دوم با پرسپولیس پرداخته و از بازی های داماش در جام حذفی گفته:

س:شرایط تیم خودت و تیم چگونه است؟
سهرابی:خدا را شکر تیم ما در شرایط خوبی به سر می برد ،ماتمرینات منظم و خوبی را طی می کنیم و از نظر روحی و جسمی شرایط خوبی داریم. من از ناحیه چشم و ابرو در بازی با پارسه دچار آسیب دیدگی شدم که برطرف شده و اکنون هیچ مشکلی از این ناحیه ندارم و وضعیت خوبی دارم.

س:شرایط بازی در مقابل پرسپولیس در هفته بیست و دوم آن هم در تهران را چگونه ارزیابی می کنید؟
سهرابی:خوب پرسپولیس تیم بزرگی است و ما مهمان این تیم هستیم و بازی در تهران در استادیوم آزادی برای هیچ تیمی آسان و راحت نیست و پرسپولیس به علت نتایج ضعیفی که در نیم فصل اول به دست آورده بود در نیم فصل دوم از انگیزه بالاتری برخوردار است اما ما هم در مقابل آنان تیم دست و پا بسته ای نیستیم و تمام تلاش خود را برای کسب امتیاز در این دیدار بکار می بندیم،در عین حال داماش گیلان همیشه در آزادی خوش درخشیده و این بار هم به لطف خدا و همت بازیکنان حتما بازی خوبی به نمایش در می آوریم.

س:به نظر شما حریف داماش گیلان در نیمه نهایی در جام حذفی چه تیمی خواهد بود؟
سهرابی:به احتمال زیاد رقیب ما در نیمه نهایی پرسپولیس خواهد بود،این در حالی است که باید دید که چه تیمی میزبان خواهد بود و امیدوارم اگر برای تعیین میزبان قرعه کشی شود شانس با ما باشد و بازی در عضدی رشت و در حضور هوادارانمان برگزار شود چرا که این امر برای ما یک امتیاز مهم به شمار می رود اما حتی اگر در خارج از خانه بازی کنیم باز هم هدف ما پیروزی و رسیدن به فینال خواهد بود.

س:داماش علیرغم نتایج خوب در جام حذفی در سه بازی اخیرش در لیگ برتر تنها ذو امتیاز گرفته است، نظر شما در این رابطه چیست؟
سهرابی:ما روند تیمی بسیار خوبی را در پیش گرفتیم اما در لیگ برتر با کمی بدشانسی مواجه شدیم و اگر محرومیت ها ،مصدومیت ها و بدشانسی نبود در لیگ برترهم اوضاع بهتری داشتیم و می توانستیم در رتبه ایی بالاتر در جدول قرار بگیریم.همان طور که شما هم دیدید توپ های ما در بازی سایپا گل نشد و حق ما در این بازی برد بود اما این خاصیت فوتبال است و هر تیمی خوب بازی می کند همیشه برنده نیست اما در هر حال تیم ما تیم بسیار خوبی است و شایستگی جایگاه های بهتری را در لیگ برتر دارد و امیدوارم که این اتفاق به زودی در جریان هفته های اینده رخ دهد و ما به رتبه های بالاتری در جدول برسیم.
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط popo131 » سه شنبه ژانويه 15, 2013 5:29 pm

حسن رودباریان:امیدوارم در مقابل پرسپولیس در میدان حاضر باشم

به گزارش روابط عمومی باشگاه داماش گیلان،حسن رودباریان دروازه بان داماش روزهای پرفروغی را در درون دروازه داماش سپری کرده است و موضوع مصدومیت وی نگرانی هایی برای هواداران ایجاد کرده است. برای آگاهی از وضعیتش گفتگویی با وی انجام داده شده

س:وضعیت آسیب دیدگی شما چگونه است و کی به میادین باز می گردید؟
رودباریان:مدت زمان طول درمان من با مشورت پزشکان دوهفته بود که فکر می کنم یازده روز از آن گذشته باشد ،از دیروز نرم دویدن را به همراه تیم آغاز کردم و هم اکنون در شرایط خوبی هستم.
س:بعضی از روزنامه ها و جراید علت آسیب دیدگی شما را چمن مصنوعی عضدی اعلام کرده بودند، نظر شما در این ارتباط چیست؟
رودباریان:اصلا این چنین نیست ، مشکل من از ناحیه کمر یک مشکل قدیمی بود که متاسفانه در این مقطع زمانی دوباره باعث مصدومیت من شد و دلیل دیگری ندارد.

س:شرایط داماش گیلان را در جام حذفی و لیگ برتر چگونه ارزیابی می کنید؟
س:در جام حذفی که تا کنون وضعیت خوبی داشتیم و شرایط فعلی هم امیدوار کننده است و در لیگ برتر هم شرایط تیم بد نیست ،در لیگ برتر بازی های آسان نداریم و تمام تیم ها در نیم فصل دوم از انگیزه بالایی برخوردار هستند اما تیم ما متشکل از بازیکنان باتجربه وجوان است و از پتانسیل بالایی برخوردار است و به امید خدا شرایط هر روز بهتر خواهد شد.
س:در بازی مقابل پرسپولیس بازی می کنید؟
رودباریان:همانطور که گفتم نرم دویدن را شروع کرده ام و به یاری خدا مایلم هر چه زود تر به میادین بازگردم و در مقابل پرسپولیس به میدان بروم اما اگر هم من حضور نداشته باشم هیچ نگرانی وجود ندارد زیرا فراهانی دروازه بان بسیار خوبی است و به خوبی می تواند از دروازه داماش گیلان حفاظت کند اما در هر حال باید تا روز مسابقه صبر کرد و تا آن روز هر چه کادر فنی تصمیم بگیرد تابع تصمیمات آنها خواهیم بود.
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط alimoteboy » سه شنبه ژانويه 15, 2013 6:14 pm

[quote:8038c281b0="amirreza_pro"][size=18:8038c281b0][b:8038c281b0][color=darkblue:8038c281b0]***لغو بازی پرسپولیس و داماش قوت گرفت***[/color:8038c281b0][/size:8038c281b0][/b:8038c281b0]

طبق اخرین اخبار رسیده از هواشناسی کشور و استان تهران

طوفان مخل بازی خواهد بود

این پدیده جان بازیکنان و هواداران پرسپولیس را تهدید میکند

نام این طوفان,طوفان [color=darkblue:8038c281b0][b:8038c281b0]داماش شهر باران[/color:8038c281b0][/b:8038c281b0] اعلام شده,این طوفان به همراه هوادارنش با سرعت

هر چه تمام تر به سمت ِ پایتخت درحال حرکت هستش....

لطفا اطلاع رسانی کنید تا لنگیا یه سوراخ موش پیدا کنن....
:lol: :lol:
"با اندکی تغییر از نظرات یکی از دوستان در فیس بوک"[/quote:8038c281b0]
ههههههههههه بمردم برا بترسم باز لغو بکودید از اشنه دست خیلی کاران بر ایه برامیییییییییییییییین :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
نماد کاربر
alimoteboy
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 03, 2012 12:00 am

پستتوسط alimoteboy » سه شنبه ژانويه 15, 2013 6:19 pm

[quote:3513e343a7="ali_damashi"][quote:3513e343a7="alimoteboy"][quote:3513e343a7="ali_damashi"]اقا من شنبه 2 تا امتحان دارم يكي ساعت 10 حقوق تجارت دومي هم ساعت 14 حسابداري دولتي .جزوه رو ميارم تو اتوبوس مي خونم /16/ /16/ /16/ فقط به عشق داماش

من الان با چند نفر ديگه هم حرف زدم اكثرا امتحان دارن ولي مي خوان بيان چه موشك بازيي بشه تو اتوبوس /10/[/quote:3513e343a7]
ابرار منمن امتحان دارمplcمنم میارم تو اتوبوس میخونم البته انقدر استرس هست که یاد نمیشه گرفت P :P :P
فقط به عشق داماش :twisted: :twisted: :twisted: :P[/quote:3513e343a7]

اگه بچه ها بذارن بخونيم ماشالا همه ماسكا :lol: بازي كرج كه رفته بوديم اينقد تو اتوبوس خنديدم فكم درد ميكرد[/quote:3513e343a7]
بازی با سایپا یه طرف بازی با صبا یه طرف دیگه بازی با صبا که رفته ودیم بچه ها اند ماسکا بودن خیلی
فاز داد یادش بخیر من کلا سفرایه خوبی با بچه های داماش داشتم :) :) :) :) :) :) :) :P
نماد کاربر
alimoteboy
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 03, 2012 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » سه شنبه ژانويه 15, 2013 8:45 pm

سهرابی:در نیمه نهایی جام حذفی مهم نیست با چه تیمی بازی می کنیم،مهم صعود به فینال است.

[img:7b49e994c1]http://www.damashsc.com/fa/images/stories/pic/1391-10/5-10/1sohrabi2.jpg[/img:7b49e994c1]

هادی سهرابی بازیکن موفق این روزهای داماش گیلان،در گفتگویی به بازی داماش گیلان در هفته بیست و دوم با پرسپولیس پرداخته و از بازی های داماش در جام حذفی گفته که مشروح آن را در ادامه مشاهده می کنید:
س:شرایط تیم خودت و تیم چگونه است؟
سهرابی:خدا را شکر تیم ما در شرایط خوبی به سر می برد ،ماتمرینات منظم و خوبی را طی می کنیم و از نظر روحی و جسمی شرایط خوبی داریم. من از ناحیه چشم و ابرو در بازی با پارسه دچار آسیب دیدگی شدم که برطرف شده و اکنون هیچ مشکلی از این ناحیه ندارم و وضعیت خوبی دارم.
س:شرایط بازی در مقابل پرسپولیس در هفته بیست و دوم آن هم در تهران را چگونه ارزیابی می کنید؟
سهرابی:خوب پرسپولیس تیم بزرگی است و ما مهمان این تیم هستیم و بازی در تهران در استادیوم آزادی برای هیچ تیمی آسان و راحت نیست و پرسپولیس به علت نتایج ضعیفی که در نیم فصل اول به دست آورده بود در نیم فصل دوم از انگیزه بالاتری برخوردار است اما ما هم در مقابل آنان تیم دست و پا بسته ای نیستیم و تمام تلاش خود را برای کسب امتیاز در این دیدار بکار می بندیم،در عین حال داماش گیلان همیشه در آزادی خوش درخشیده و این بار هم به لطف خدا و همت بازیکنان حتما بازی خوبی به نمایش در می آوریم.
س:به نظر شما حریف داماش گیلان در نیمه نهایی در جام حذفی چه تیمی خواهد بود؟
سهرابی:به احتمال زیاد رقیب ما در نیمه نهایی پرسپولیس خواهد بود،این در حالی است که باید دید که چه تیمی میزبان خواهد بود و امیدوارم اگر برای تعیین میزبان قرعه کشی شود شانس با ما باشد و بازی در عضدی رشت و در حضور هوادارانمان برگزار شود چرا که این امر برای ما یک امتیاز مهم به شمار می رود اما حتی اگر در خارج از خانه بازی کنیم باز هم هدف ما پیروزی و رسیدن به فینال خواهد بود.

س:داماش علیرغم نتایج خوب در جام حذفی در سه بازی اخیرش در لیگ برتر تنها ذو امتیاز گرفته است، نظر شما در این رابطه چیست؟
سهرابی:ما روند تیمی بسیار خوبی را در پیش گرفتیم اما در لیگ برتر با کمی بدشانسی مواجه شدیم و اگر محرومیت ها ،مصدومیت ها و بدشانسی نبود در لیگ برترهم اوضاع بهتری داشتیم و می توانستیم در رتبه ایی بالاتر در جدول قرار بگیریم.همان طور که شما هم دیدید توپ های ما در بازی سایپا گل نشد و حق ما در این بازی برد بود اما این خاصیت فوتبال است و هر تیمی خوب بازی می کند همیشه برنده نیست اما در هر حال تیم ما تیم بسیار خوبی است و شایستگی جایگاه های بهتری را در لیگ برتر دارد و امیدوارم که این اتفاق به زودی در جریان هفته های اینده رخ دهد و ما به رتبه های بالاتری در جدول برسیم.
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » سه شنبه ژانويه 15, 2013 8:49 pm

این هم واسه پرسپولیسی ها!
/10/ /10/ /10/
تصویر داخل عکس رو شناختین؟

[img:2eddee33fa]http://upload.tehran98.com/img1/omxffielvn8yi3lm7yxd.jpg[/img:2eddee33fa]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » سه شنبه ژانويه 15, 2013 8:53 pm

[quote:7b43718234="The_King_of_rasht"]این هم واسه پرسپولیسی ها!
/10/ /10/ /10/

[img:7b43718234]http://upload.tehran98.com/img1/omxffielvn8yi3lm7yxd.jpg[/img:7b43718234][/quote:7b43718234]

يحيي دول محمديه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :arrow: :idea:
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط The_King_of_rasht » سه شنبه ژانويه 15, 2013 9:06 pm

[quote:6b7311c984="ali_damashi"][quote:6b7311c984="The_King_of_rasht"]این هم واسه پرسپولیسی ها!
/10/ /10/ /10/

[img:6b7311c984]http://upload.tehran98.com/img1/omxffielvn8yi3lm7yxd.jpg[/img:6b7311c984][/quote:6b7311c984]

يحيي دول محمديه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :arrow: :idea:[/quote:6b7311c984]

آره برادر خودشه!تکنولوژی رو حال کردی؟
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط ahura » سه شنبه ژانويه 15, 2013 9:11 pm

تهرانا. فتح كنيم. قرزمز و ابي ناريم ازادي درون هم تركانيم. افشين ابره هم كي بامو. به اميد برد شيرين /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /16/ /16/ /16/ /16/ /16/ /16/ /16/ /16/ /16/ /16/ /16/ /16/ /16/ /16/ پسپس سوراخه
نماد کاربر
ahura
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 18, 2012 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » سه شنبه ژانويه 15, 2013 9:41 pm

[img:de9b39d523]http://www.uploadtak.com/images/l3783_IMAG0018.jpg[/img:de9b39d523]

اين هم لولو خورخوره پرسپوليس
افشين ابرار خسته از تمرين
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط aaataaa » چهارشنبه ژانويه 16, 2013 6:16 am

برنامه سفر به تهران در چه حاله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نماد کاربر
aaataaa
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه اکتبر 05, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » چهارشنبه ژانويه 16, 2013 6:53 am

برنامه اتوبوسا کی اعلام میشه؟ ساعت حرکت و تعداد اتوبوسا؟
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

درخشان: نگران مصدومان تيمم هستم

پستتوسط mojtaba24 » چهارشنبه ژانويه 16, 2013 7:20 am

سرمربي تيم فوتبال داماش گيلان در مورد ديدار مقابل پرسپوليس گفت: بازي بسيار سختي را پيش رو داريم و نگران مصدومان تيمم براي اين مسابقه هستم.

حميد درخشان در مورد ديدار مقابل پرسپوليس گفت: طبيعي است که پرسپوليس بزرگترين تيم فوتبال ايران است و با نفراتي که در اختيار دارد همان تيمي است که هميشه از آن انتظار داريم. اميدوارم بازي خوبي را مقابل اين تيم انجام دهيم هرچند که مي‌دانيم کار ما با مصدوماني که داريم بسيار سخت است اما تمام تلاشمان را مي‌کنيم تا عملکرد خوبي ارائه دهيم.

وي در پاسخ به اين سوال که تيم‌هايش همواره مقابل پرسپوليس نتيجه گرفته و به نظر مي‌رسد شناخت خوبي از اين تيم دارد، اظهار داشت: با اين مسئله کاملا موافق هستم و پرسپوليس را به خوبي مي‌شناسم. انشاءالله در اين مسابقه نيز بتوانيم نقاط قوت پرسپوليس را کنترل کنيم تنها نگراني ما از مصدوميت بازيکنان تيممان است که به احتمال فراوان به اين مسابقه نمي‌رسد. مرتضي رودباري، حسن رودباريان، مصطفي حاجتي، افشين چاوشي و محمد‌رضا مهدوي که از بازيکنان تاثير‌گذار تيم ما هستند در اين مسابقه به احتمال فراوان به دليل مصدوميت نمي‌توانند ما را همراهي کنند.

سرمربي داماش در مورد اينکه گفته مي‌شود پرسپوليس به دليل اينکه دربي حساس پايتخت را در پيش دارد در اين بازي با احتياط مقابل داماش بازي خواهد کرد گفت: در هر صورت تدابيري است که سرمربي تيم حريف مي‌انديشد تا بتواند در دربي کاملا آماده باشد. مهمترين بازي ليگ ايران مسابقه استقلال و پرسپوليس است و دربي را جزو استثنايي‌ترين اتفاقات فوتبال ايران مي‌داند. اين بازي هم براي پرسپوليس و هم براي استقلال اهميت فوق‌العاده‌اي دارد و جزو معدود اتفاقات استثنايي فوتبال ايران است.

درخشان در مورد اينکه يکي از منتقدان ژوزه بود و به نظر مي‌رسد پرسپوليس اين روزها با يحيي گل‌محمدي شرايط خوبي را پشت سر مي‌گذارد عنوان کرد: پرسپوليس همين داشته‌ها را از قبل هم در اختيار داشت و چيز خاصي به تيم اضافه نشده است. پرسپوليس از لحاظ روحي _ رواني دچار تغيير و تحول شده مربي قبلي که در تيم حضور داشت نتوانست از داشته‌هايش بهره ببرد فکر مي‌کنم مديريت پرسپوليس زمان کافي را به مانوئل ژوزه داد اما متاسفانه او نتوانست عملکرد خوبي داشته باشد.
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 03, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » چهارشنبه ژانويه 16, 2013 7:33 am

[size=18:65131da01c][b:65131da01c]جدیدترین خبر؟؟؟!!!
سردار رویانیان اعلام کرد قبل از استعفا قصد دارد ماندگارترین خدمت را در حق هواداران پرسپولیس انجام دهد!!
وی با بیان این نکته از برنامه های کوتاه مدت و بلند مدت خود خبر داد و اینکه بعضی اقدامات در آینده نتیجه می دهد و برخی دیگر به زودی زود و شاید همین جمعه!!!
سردار پس از سوال خبرنگار میرزا نیوز به شرح این موضوع پرداخت: " بنده که به دلیل دشواری کار تصمیم بر جدایی از مدیرعاملی پرسپولیس و نیز ستاد سوخت کشور را دارم قصد دارم تا کاری شایسته این باشگاه مردمی! انجام دهم. لذا از هوادار تیم فوتبال داماش رشت خواهش میکنم با هر وسیله ممکن خود را به استادیوم آزادی برسانند و اقدام به تشویق تیم محبوب شهرشان نمایند تا این بی غیرتای تهرانی شور و انگیزه و غیرت و تعصب را از غیور مردان رشتی بیاموزند و من به هر هوادار داماش یک کارت سوخت با سهمیه 500 لیتر در ماه می دهم."
جاغالان فوتورکید[/b:65131da01c][/size:65131da01c]
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

Re: درخشان: نگران مصدومان تيمم هستم

پستتوسط golsar-boy » چهارشنبه ژانويه 16, 2013 7:38 am

[quote:15f1d3ead2="mojtaba24"]سرمربي تيم فوتبال داماش گيلان در مورد ديدار مقابل پرسپوليس گفت: بازي بسيار سختي را پيش رو داريم و نگران مصدومان تيمم براي اين مسابقه هستم.

حميد درخشان در مورد ديدار مقابل پرسپوليس گفت: طبيعي است که پرسپوليس بزرگترين تيم فوتبال ايران است و با نفراتي که در اختيار دارد همان تيمي است که هميشه از آن انتظار داريم. اميدوارم بازي خوبي را مقابل اين تيم انجام دهيم هرچند که مي‌دانيم کار ما با مصدوماني که داريم بسيار سخت است اما تمام تلاشمان را مي‌کنيم تا عملکرد خوبي ارائه دهيم.

وي در پاسخ به اين سوال که تيم‌هايش همواره مقابل پرسپوليس نتيجه گرفته و به نظر مي‌رسد شناخت خوبي از اين تيم دارد، اظهار داشت: با اين مسئله کاملا موافق هستم و پرسپوليس را به خوبي مي‌شناسم. انشاءالله در اين مسابقه نيز بتوانيم نقاط قوت پرسپوليس را کنترل کنيم تنها نگراني ما از مصدوميت بازيکنان تيممان است که به احتمال فراوان به اين مسابقه نمي‌رسد. [color=red:15f1d3ead2]مرتضي رودباری[/color:15f1d3ead2]، حسن رودباريان، مصطفي حاجتي، افشين چاوشي و محمد‌رضا مهدوي که از بازيکنان تاثير‌گذار تيم ما هستند در اين مسابقه به احتمال فراوان به دليل مصدوميت نمي‌توانند ما را همراهي کنند.

سرمربي داماش در مورد اينکه گفته مي‌شود پرسپوليس به دليل اينکه دربي حساس پايتخت را در پيش دارد در اين بازي با احتياط مقابل داماش بازي خواهد کرد گفت: در هر صورت تدابيري است که سرمربي تيم حريف مي‌انديشد تا بتواند در دربي کاملا آماده باشد. مهمترين بازي ليگ ايران مسابقه استقلال و پرسپوليس است و دربي را جزو استثنايي‌ترين اتفاقات فوتبال ايران مي‌داند. اين بازي هم براي پرسپوليس و هم براي استقلال اهميت فوق‌العاده‌اي دارد و جزو معدود اتفاقات استثنايي فوتبال ايران است.

درخشان در مورد اينکه يکي از منتقدان ژوزه بود و به نظر مي‌رسد پرسپوليس اين روزها با يحيي گل‌محمدي شرايط خوبي را پشت سر مي‌گذارد عنوان کرد: پرسپوليس همين داشته‌ها را از قبل هم در اختيار داشت و چيز خاصي به تيم اضافه نشده است. پرسپوليس از لحاظ روحي _ رواني دچار تغيير و تحول شده مربي قبلي که در تيم حضور داشت نتوانست از داشته‌هايش بهره ببرد فکر مي‌کنم مديريت پرسپوليس زمان کافي را به مانوئل ژوزه داد اما متاسفانه او نتوانست عملکرد خوبي داشته باشد.[/quote:15f1d3ead2]
منظور مرتضی ابراهیمی بود؟
وای واقعا ابراهیمی و کبه نیستن!!! حیف تو این بازی کبه میتونست خیلی کمک کنه. ولی تو خبرها در مورد مهدوی چیزی نگفته فکر کنم مصدومیتش بهتر شده و میتونه بازی کنه، در ضمن حاجتی و چاوشی هم رسیدند.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط golsar-boy در چهارشنبه ژانويه 16, 2013 8:51 am .
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 1 مهمان