[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نوع جدید تشویق و منحصر به فرد بچه های رشت

نوع جدید تشویق و منحصر به فرد بچه های رشت

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

نوع جدید تشویق و منحصر به فرد بچه های رشت

پستتوسط mahyarmaya » دوشنبه ژانويه 14, 2013 9:19 pm

امــیـدوارم پیشنهادم مــورد سـلیـقـه هوادارن واقـع بـشـه که با سلیقه ای که از بچه های باران سراغ دارم این اتفاق خواهد افتاد.
خـیلی دوست دارم مثل بقیه بچه ها تشویق ما فقط فقط مخصوص شهرم باشه و همه تقلید کنن از شعار و اتفاقات هواداران غیورمون"البته تا الانم خیلی ها که اصل و ریشه درستی ندارن از دست نوشته هامون که به رغم غیرت بچه ها نوشته میشه و سر داده میشه تقلید میکنن"و این نشانه برتری بچه های شهر من هستش.
اما اصل ماجرا"هیت های عزاداری رشت بسیار تک و خاص هستن که منحصراً برای رشت و گیلان هست و جایی دیگه ای سراغ ندارم که با موزیک عزاداری کنن و دوست دارم پیشنهادی بدم که خیلی وقت هستش که قصد بیان کردنش رو داشتم اما فرصت بیانش نشد.
توی شهرمون اونقدر بچه های با ذوق وجود داره که وقتی شاهد هیت عزاداری میشیم کمتر کسی هست که محو بچه های خوش تیپ طبال و سایدرام زن نشیم و باید اضافه کنم از اونجایی که این ضرب و ریتم زیبا هست که سرایت کرده به شهر هایی که گیلک نشین دارن از جمله قزوین و کرج.
من پیشنهاد میکنم این اصل و ریشه رو بکشونیم به استادیوم و توی نوع تشویق هم تک باشیم مثل هیت های عزاداریمون.
حدس میرنم از هر 10 نفر توی بچه های رشت یکی باشه که ریتم سایدرام رو بلد باشه و یا طبل سایدرام داشته باشه( :wink: )
البته وجود سایدارم صرفاً نیاز نیست چون الانم هست اما خیلی خنده دار زده میشه که نهایتش چند ثانیه هیاهو میاره اما زدن هماهنگ با شعار ها و رعایت ریتم خیلی زیبایی به استادیوم میاره .
وجود چندین طبل و سایدرام در ورزشگاه چند حسن داره :
1.خیلی راحت میشه شعار ها رو فراگیر کرد به دلیل هماهنگی بین طبل ها و سایدرام
2.کمتر انرژی هدر دادن نیرو بچه ها هنگام تشویق و نتیجه ای تشویق 90 دقیقه ای
3.باعث شور و هیجان بین هوادارن و بکار گیری قسمت هایی که اکثراً ساکت هستن
4.از همه مهمتر منحصر به فرد شدن در ایران
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پ.ن:1.فقط یه پیشنهاد بود
2.اگه دوستانی که توانایی این کار رو دارن یا حتی فقط سایدرام و طبل دارن اعلام آمادگی کنید
3.در آخر یه تاکید بکنم که هر شعاری ریتم داره که با چندین سایدارم و طبل همراه بشه باعث تقلید از ما میشه.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » دوشنبه ژانويه 14, 2013 9:46 pm

من با سایدرام زیاد موافق نیستم ولی اگه 5 تا طبل بزرگ تو کل ورزشگاه پخش بشه و با هم هماهنگ بشیم خیلی خوب میشه و صدا وحشتناک تر تو زمین میره .
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط siabagh » دوشنبه ژانويه 14, 2013 10:02 pm

من با سايدرام موافقم؛ براي دقايقي جزو برنامه هاي تشويقي باشه، البته هماهنگي خيلي خوبي بايد ايجاد بشه
موافق
البته اي كاش اين پستت فقط در مورد نوع جديد نباشه و هميشه اين تاپيك باشه براي گيلكي كردن تشويق ها،
من يه پيشنهاد ديگه دارم ، كلا ديدين تو كشوراي خارجي يه مارش نظامي مانند نواخته ميشه تو ورزشگاها،،،
من ميگم يه ترانه گيلكي ساخته بشه كه مفهومش اين باشه كه داماش ها و جووناي رشتي و گيلاني سرباز گيلان و ميرزا هستندو بعد از سازهاي بادي مثل ساكسيفون و ترومپت و شيپور استفاده بشه و يه موزيك و مارش نظامي مانند ساخته بشه، ميشه با نامه نگاري كانون هواداران و باشگاه ، با گروه موزيك شهرداري رشت هم مكاتبه كرد
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » دوشنبه ژانويه 14, 2013 10:07 pm

[quote:189a09e161="siabagh"]من با سايدرام موافقم؛ براي دقايقي جزو برنامه هاي تشويقي باشه، البته هماهنگي خيلي خوبي بايد ايجاد بشه
موافق
البته اي كاش اين پستت فقط در مورد نوع جديد نباشه و هميشه اين تاپيك باشه براي گيلكي كردن تشويق ها،
من يه پيشنهاد ديگه دارم ، كلا ديدين تو كشوراي خارجي يه مارش نظامي مانند نواخته ميشه تو ورزشگاها،،،
من ميگم يه ترانه گيلكي ساخته بشه كه مفهومش اين باشه كه داماش ها و جووناي رشتي و گيلاني سرباز گيلان و ميرزا هستندو بعد از سازهاي بادي مثل ساكسيفون و ترومپت و شيپور استفاده بشه و يه موزيك و مارش نظامي مانند ساخته بشه، ميشه با نامه نگاري كانون هواداران و باشگاه ، با گروه موزيك شهرداري رشت هم مكاتبه كرد[/quote:189a09e161]
به نظرتون احترام میذارم اما خیلی جالب به نظر نمیرسه اما سایدرام توی ژاپن و آلمان بیداد میکنه .خیلی به ریتم ها کمک میکنه .
مخصوصا هواداران ما که با حرکات دست ریتم رو نشون میدن
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط shahinwade » سه شنبه ژانويه 15, 2013 5:13 am

من کاملا موافقم ولی فکر نکنم بچه ها سایذرام رو بیارن ورزشگاه یا اگه بیارن تعداد شون خیلی کمه
:?:
عشقم قلبم داماش
نماد کاربر
shahinwade
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه نوامبر 26, 2012 12:00 am

پستتوسط everlasting-rain » سه شنبه ژانويه 15, 2013 7:10 am

طبل براي ابهت بخشيدن به سكوها و حماسي كردن تشويقها خيلي خوبه ضمن اينكه بايد خيليها سعي كنن در موقع دادن شعارهاي دو طرفه صداشون رو ازاد كنن تا واقعا باعث بشه ورزشگاه جلوي چشم بازيكنان حريف به درجه ميَعان برسه . مثلا به جز اون نكته منفي كه ديروز نوشتم بقيه تشويقها در نيمه دوم بازي با سايپا عالي بود و خود سعيد دقيقي در مصاحبه بعد از بازيش گفت كه تشويقهاي هوداران داماش كار رو براي ما سخت كرد . در واقع اين تشويقهاي سيل مانند ( و نه تشويقهايي كه تا تابلوي تبليغاتي هم نرسه ) باعث ميشه كه بازيكنان داماش بيشتر تحريك بشن و مثل فرفره دنبال توپ برن . تشويق عالي داماش گل بزن - رشتيا بي قرارن كه با صداي مهيبي مي گفتيم در واقع مو به تن همگان سيخ مي كرد و خود افتخاري هم در مصاحبه ش گفت كه اين جو باعث شد كه خاطرات او در زمان استقلال رشت زنده بشه . در مورد تقليد در شعارها البته اين مطلب در تمام ايران وجود داره ولي ادم ونيستون رو سر و ته بكشه بهتر از اينه كه از تركها تقليد كنه . ضمن اينكه بعضي از شعارهاي ما رو در شهرهاي ديگه مورد تقليد قرار دادند مثل ابادان كه از شعار نه اينتر نه ميلان - فقط داماش گيلان استفاده كردند و روي پرده نوشتند : نه بارسا نه ميلان - فقط برزيل ايران و يا انزليچي ها از اين شعار ما تقليد كردند : هشت ماه پول نداشتيم - غيرت رشتي داشتيم . در مورد ساختن شعارهاي گيلكي هم كه واقعا خوبه ولي بايد كوبنده باشه تا تاثيرگذار بشه و تيم رو به جلو سوق بده مثل قرمز و ابي ناريم - هر كي بايه تركانيم . يك شعار گيلكي دو طرفه هم من مي نويسم : داماش شهر باران - تي حريفا فوتوركان .
نماد کاربر
everlasting-rain
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه نوامبر 01, 2012 12:00 am

پستتوسط amirabarar » سه شنبه ژانويه 15, 2013 9:01 am

منم موافقم چون از یه طرف یه نظم و هماهنگی به سکوها میده از طرف دیگه خیلی میتونه تو جو ورزشگاه تاثیر بزاره /13/
نماد کاربر
amirabarar
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط pouri_sb » سه شنبه ژانويه 15, 2013 10:56 am

یک حرکت جالبی که سر بازی تراکتور ورزشگاه رو زیبا کرده بود چرخوندن کاور ها دور سر بودش :دی پشت دروازه که دائم انجام می دادیم بقیه جاها هم خیلی کم انجام دادن.

به نظرم باشگاه جای اون کاورای مسخره با کش یه موچ بند درست کنه و یه پارچه آبی هم به موچبند بچسبونه عالی می شه.
نماد کاربر
pouri_sb
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 13, 2011 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » سه شنبه ژانويه 15, 2013 12:34 pm

طبل خوبه

باید چندین طبل بزرگ تو ورزشگاه باشه
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » سه شنبه ژانويه 15, 2013 12:46 pm

[quote:983c192d23="everlasting-rain"]طبل براي ابهت بخشيدن به سكوها و حماسي كردن تشويقها خيلي خوبه ضمن اينكه بايد خيليها سعي كنن در موقع دادن شعارهاي دو طرفه صداشون رو ازاد كنن تا واقعا باعث بشه ورزشگاه جلوي چشم بازيكنان حريف به درجه ميَعان برسه . مثلا به جز اون نكته منفي كه ديروز نوشتم بقيه تشويقها در نيمه دوم بازي با سايپا عالي بود و خود سعيد دقيقي در مصاحبه بعد از بازيش گفت كه تشويقهاي هوداران داماش كار رو براي ما سخت كرد . در واقع اين تشويقهاي سيل مانند ( و نه تشويقهايي كه تا تابلوي تبليغاتي هم نرسه ) باعث ميشه كه بازيكنان داماش بيشتر تحريك بشن و مثل فرفره دنبال توپ برن . تشويق عالي داماش گل بزن - رشتيا بي قرارن كه با صداي مهيبي مي گفتيم در واقع مو به تن همگان سيخ مي كرد و خود افتخاري هم در مصاحبه ش گفت كه اين جو باعث شد كه خاطرات او در زمان استقلال رشت زنده بشه . در مورد تقليد در شعارها البته اين مطلب در تمام ايران وجود داره ولي ادم ونيستون رو سر و ته بكشه بهتر از اينه كه از تركها تقليد كنه . ضمن اينكه بعضي از شعارهاي ما رو در شهرهاي ديگه مورد تقليد قرار دادند مثل ابادان كه از شعار نه اينتر نه ميلان - فقط داماش گيلان استفاده كردند و روي پرده نوشتند : نه بارسا نه ميلان - فقط برزيل ايران و يا انزليچي ها از اين شعار ما تقليد كردند : هشت ماه پول نداشتيم - غيرت رشتي داشتيم . در مورد ساختن شعارهاي گيلكي هم كه واقعا خوبه ولي بايد كوبنده باشه تا تاثيرگذار بشه و تيم رو به جلو سوق بده مثل قرمز و ابي ناريم - هر كي بايه تركانيم . يك شعار گيلكي دو طرفه هم من مي نويسم : داماش شهر باران - تي حريفا فوتوركان .[/quote:983c192d23]

داماش شهر باران - تي حريفا فوتوركان :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: این عالیههههههههههههه ه ه هه
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط keyvan » سه شنبه ژانويه 15, 2013 1:36 pm

[quote:86b68ec513="pouri_sb"]یک حرکت جالبی که سر بازی تراکتور ورزشگاه رو زیبا کرده بود چرخوندن کاور ها دور سر بودش :دی پشت دروازه که دائم انجام می دادیم بقیه جاها هم خیلی کم انجام دادن.

به نظرم باشگاه جای اون کاورای مسخره با کش یه موچ بند درست کنه و یه پارچه آبی هم به موچبند بچسبونه عالی می شه.[/quote:86b68ec513]

وااااااااااااااای اون حرکت فوق العاده بود....
من بنا به دلایلی اون بازی رو تو H نشسته بودم واقعا پشت دروازه نمای زیبایی به خودش گرفته بود....
شبیه استادیوم دورتموند شده بود!!!
کاش تو همه ی بازیها این اتفاق رخ بده... :arrow:
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » سه شنبه ژانويه 15, 2013 1:50 pm

تشویقهای منحصر به فرد ما رشتیها تا حالا چندین بار توسط دیگران تقلید شده مثل "هه هه *** هوهو " ولی بازم در استادیوم ما شور و شوق بخصوصی داده میشه.حالا اگه بشه شعارهای گیلکی کوبنده دوطرفه با طبلهای بزرگ زده بشه عالی میشه.
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط armin_punisher6 » سه شنبه ژانويه 15, 2013 3:27 pm

[quote:446932b292="golsar-boy"]تشویقهای منحصر به فرد ما رشتیها تا حالا چندین بار توسط دیگران تقلید شده مثل "هه هه *** هوهو " ولی بازم در استادیوم ما شور و شوق بخصوصی داده میشه.حالا اگه بشه شعارهای گیلکی کوبنده دوطرفه با طبلهای بزرگ زده بشه عالی میشه.[/quote:446932b292]
این شعار اول از اصفهان شروع شد که ما هم از اونا تقلید کردیم.
نماد کاربر
armin_punisher6
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 09, 2011 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » سه شنبه ژانويه 15, 2013 5:19 pm

سایدرام :? :? :? :? :? :roll: /15/ /4/
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » سه شنبه ژانويه 15, 2013 5:56 pm

آقا الآن چند بازی هست که ورزشگاه میریم و تیم نتیجه نمیگیره خیلی میشنوم که بعضی ها میگن چند بازی هست فحش ندادیم تیم نتیجه نگرفته!

آقا فحش چی هست. تیم حریف داره حمله میکنه همه وایستادن دارن نگاه میکنن یه هو گفتن دیگه کاری داره؟

تو نیمه دوم اون بخشی که خودم بودم استارت هو رو همش میزدم باقی هوادارا به زور هو رو میکردن و بعد هم نتیجه میداد بازیکنای سایپا رو که هو میکردیم توپ ها رو خراب میکردن و هل میکردن!
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

بعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان