خـیلی دوست دارم مثل بقیه بچه ها تشویق ما فقط فقط مخصوص شهرم باشه و همه تقلید کنن از شعار و اتفاقات هواداران غیورمون"البته تا الانم خیلی ها که اصل و ریشه درستی ندارن از دست نوشته هامون که به رغم غیرت بچه ها نوشته میشه و سر داده میشه تقلید میکنن"و این نشانه برتری بچه های شهر من هستش.
اما اصل ماجرا"هیت های عزاداری رشت بسیار تک و خاص هستن که منحصراً برای رشت و گیلان هست و جایی دیگه ای سراغ ندارم که با موزیک عزاداری کنن و دوست دارم پیشنهادی بدم که خیلی وقت هستش که قصد بیان کردنش رو داشتم اما فرصت بیانش نشد.
توی شهرمون اونقدر بچه های با ذوق وجود داره که وقتی شاهد هیت عزاداری میشیم کمتر کسی هست که محو بچه های خوش تیپ طبال و سایدرام زن نشیم و باید اضافه کنم از اونجایی که این ضرب و ریتم زیبا هست که سرایت کرده به شهر هایی که گیلک نشین دارن از جمله قزوین و کرج.
من پیشنهاد میکنم این اصل و ریشه رو بکشونیم به استادیوم و توی نوع تشویق هم تک باشیم مثل هیت های عزاداریمون.
حدس میرنم از هر 10 نفر توی بچه های رشت یکی باشه که ریتم سایدرام رو بلد باشه و یا طبل سایدرام داشته باشه(

البته وجود سایدارم صرفاً نیاز نیست چون الانم هست اما خیلی خنده دار زده میشه که نهایتش چند ثانیه هیاهو میاره اما زدن هماهنگ با شعار ها و رعایت ریتم خیلی زیبایی به استادیوم میاره .
وجود چندین طبل و سایدرام در ورزشگاه چند حسن داره :
1.خیلی راحت میشه شعار ها رو فراگیر کرد به دلیل هماهنگی بین طبل ها و سایدرام
2.کمتر انرژی هدر دادن نیرو بچه ها هنگام تشویق و نتیجه ای تشویق 90 دقیقه ای
3.باعث شور و هیجان بین هوادارن و بکار گیری قسمت هایی که اکثراً ساکت هستن
4.از همه مهمتر منحصر به فرد شدن در ایران
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پ.ن:1.فقط یه پیشنهاد بود
2.اگه دوستانی که توانایی این کار رو دارن یا حتی فقط سایدرام و طبل دارن اعلام آمادگی کنید
3.در آخر یه تاکید بکنم که هر شعاری ریتم داره که با چندین سایدارم و طبل همراه بشه باعث تقلید از ما میشه.