[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - پرسپولیس تهران VS داماش گیلان / عکس ها،خبرهای کوتاه و نظرات

پرسپولیس تهران VS داماش گیلان / عکس ها،خبرهای کوتاه و نظرات

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط Rashti0131 » دوشنبه ژانويه 14, 2013 8:23 pm

[quote:b5464bd4b2="alex00755"][quote:b5464bd4b2="mehdi369"][quote:b5464bd4b2="alex00755"]اومدن من به این بازی دیوانگیه محضه...واقعا از زندگیم عقب میمونم ولی نمیدونم چه عاملی باعث شده تصمیم بگیرم بیام.
شما نمیدونین که چه استرسی دارم.خنده داره ولی از الان یاد بازی میفتم ضربان قلبم تند تند میزنه.
امروز همکارم دست گذاشت رو قلبم گفت دیوانه سکته میکنی!!!! :x
عاشق شهرم بودن این مسائل و داره دیگه...
میدونم که خیلی از بچه ها هم الان احساس من و دارن و درک میکنن چی میگم.
اما ارزششو داره که با اومدن و حمایت ما تو تهران لنگ و ببریم.
کاش زودتر هماهنگی های لازم برای اعزام انجام بشه.[/quote:b5464bd4b2]

همشهری دقیقا منم اینجوری ام
از امروز که متوجه بازی بعدی شدم خیلی استرس دارم ولی نمی دونم چرا هی گل مهدوی توی بازی قبلی که توی آزادی بود جلوی چشم منه.[/quote:b5464bd4b2]

با اَنکی دان ایِیته بازیم ترکانیم بلامیسر اما هی می دیله دورون خالی به...ذوقه بردنه...[/quote:b5464bd4b2]

حالا لنگ هیچی بره بازی بعدی جالبه باید بیشیم انزلی فتح بکنیم اوشنه شهر مین...وای پشت دروازه زاکان با اچ کازان بقل هم ایتا جایگاه رو واترکانیم انزلیچیانه...هرچقدر تماشاچی بایه انزلی درون بازم امی جلو مثل پارسال کم آرید واقعا آبرار آبرار شیمی غیرت قربان برار :P :P :P
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط ahura » دوشنبه ژانويه 14, 2013 9:15 pm

اشالا . ازادي درون تركانيم . جاي ابرار افشين چاووشي واقعا خاليه. 2 تا زنيم . به اميد پيروزي. مقابل سوگلي پايتخت
نماد کاربر
ahura
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 18, 2012 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » دوشنبه ژانويه 14, 2013 9:20 pm

تو این بازی یقینا به ما فحش میدن این لنگیای بی پدر!!! به نظر من باید با بازیکنا و کادر فنی هماهنگ بشه که تو مصاحبه های بعد از بازی حسابی روی فحاشی ها مانور بدن و تبلیغ کنن. این کار رو تو بازی با مل مل هم باید انجام بدن. اینجوری هم انتقاممون میگیریم هم با اینکار کمیته به اصطلاح انظباطی جراتش برای محروم کردن دوباره هوادارهای داماش کم میشه. آقا مازیار و آقا مهرداد گل رو این قضیه سرمایه گذاری کنید لطفا. ضمنا بچه های ماه و با غیرتی که همراه تیم هستن هم روی فحاشی که یقینا به ما خواهد شد به شدت مانور بدن. دم همتون گرم.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط shahinwade » سه شنبه ژانويه 15, 2013 7:04 am

تمرين پرسپوليس تا بازي با داماش بسته شد

تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس تا بازي با داماش پشت در‌هاي بسته برگزار مي‌شود.

--------------------------------------------------------------------------------

به گزارش فارس، به دليل حواشي‌ اخير در تيم پرسپوليس با تصميم مسئولان باشگاه و با هماهنگي با کادر فني تمرينات پرسپوليس از امروز تا بازي روز جمعه مقابل داماش پشت درهاي بسته و بدون حضور خبرنگاران و هواداران برگزار خواهد شد.

تيم پرسپوليس در چارچوب هفته بيست و دوم ليگ برتر روز جمعه در ورزشگاه آزادي ميزبان داماش است.
عشقم قلبم داماش
نماد کاربر
shahinwade
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه نوامبر 26, 2012 12:00 am

پستتوسط monaj381 » سه شنبه ژانويه 15, 2013 8:09 am

پرسپولیس تیم شده خط حمله خوبی داره برای سه امتیاز میان االبته مربی خوبی داریم امیدوارم بچه ها کم اشتباه باشن من فکر میکنم نیکبخت هم انگیزه زیادی برای این بازی داره.امیدوارم دست پر برگردیم. /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/
نماد کاربر
monaj381
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 11, 2012 12:00 am

پستتوسط popo131 » سه شنبه ژانويه 15, 2013 8:45 am

رويانيان از مدير عاملى باشگاه پرسپوليس استعفا كرد
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط alimoteboy » سه شنبه ژانويه 15, 2013 11:17 am

[quote:288b350f69="Rashti0131"][quote:288b350f69="alex00755"][quote:288b350f69="mehdi369"][quote:288b350f69="alex00755"]اومدن من به این بازی دیوانگیه محضه...واقعا از زندگیم عقب میمونم ولی نمیدونم چه عاملی باعث شده تصمیم بگیرم بیام.
شما نمیدونین که چه استرسی دارم.خنده داره ولی از الان یاد بازی میفتم ضربان قلبم تند تند میزنه.
امروز همکارم دست گذاشت رو قلبم گفت دیوانه سکته میکنی!!!! :x
عاشق شهرم بودن این مسائل و داره دیگه...
میدونم که خیلی از بچه ها هم الان احساس من و دارن و درک میکنن چی میگم.
اما ارزششو داره که با اومدن و حمایت ما تو تهران لنگ و ببریم.
کاش زودتر هماهنگی های لازم برای اعزام انجام بشه.[/quote:288b350f69]

همشهری دقیقا منم اینجوری ام
از امروز که متوجه بازی بعدی شدم خیلی استرس دارم ولی نمی دونم چرا هی گل مهدوی توی بازی قبلی که توی آزادی بود جلوی چشم منه.[/quote:288b350f69]

با اَنکی دان ایِیته بازیم ترکانیم بلامیسر اما هی می دیله دورون خالی به...ذوقه بردنه...[/quote:288b350f69]

حالا لنگ هیچی بره بازی بعدی جالبه باید بیشیم انزلی فتح بکنیم اوشنه شهر مین...وای پشت دروازه زاکان با اچ کازان بقل هم ایتا جایگاه رو واترکانیم انزلیچیانه...هرچقدر تماشاچی بایه انزلی درون بازم امی جلو مثل پارسال کم آرید واقعا آبرار آبرار شیمی غیرت قربان برار :P :P :P[/quote:288b350f69]
من شنبه امتحان دارم اما میخوام بیام جمعه تهران انشالله با یه پیروزی مزد زحمات ما تماشاگر هارو بدن
نماد کاربر
alimoteboy
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 03, 2012 12:00 am

پستتوسط alimoteboy » سه شنبه ژانويه 15, 2013 11:44 am

[quote:69a5df5f64="ali_damashi"]اقا من شنبه 2 تا امتحان دارم يكي ساعت 10 حقوق تجارت دومي هم ساعت 14 حسابداري دولتي .جزوه رو ميارم تو اتوبوس مي خونم /16/ /16/ /16/ فقط به عشق داماش

من الان با چند نفر ديگه هم حرف زدم اكثرا امتحان دارن ولي مي خوان بيان چه موشك بازيي بشه تو اتوبوس /10/[/quote:69a5df5f64]
ابرار منمن امتحان دارمplcمنم میارم تو اتوبوس میخونم البته انقدر استرس هست که یاد نمیشه گرفت P :P :P
فقط به عشق داماش :twisted: :twisted: :twisted: :P
نماد کاربر
alimoteboy
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 03, 2012 12:00 am

پستتوسط shahinwade » سه شنبه ژانويه 15, 2013 11:48 am

[quote:5554d7c1ee="alimoteboy"][quote:5554d7c1ee="ali_damashi"]اقا من شنبه 2 تا امتحان دارم يكي ساعت 10 حقوق تجارت دومي هم ساعت 14 حسابداري دولتي .جزوه رو ميارم تو اتوبوس مي خونم /16/ /16/ /16/ فقط به عشق داماش

من الان با چند نفر ديگه هم حرف زدم اكثرا امتحان دارن ولي مي خوان بيان چه موشك بازيي بشه تو اتوبوس /10/[/quote:5554d7c1ee]
ابرار منمن امتحان دارمplcمنم میارم تو اتوبوس میخونم البته انقدر استرس هست که یاد نمیشه گرفت P :P :P
فقط به عشق داماش :twisted: :twisted: :twisted: :P[/quote:5554d7c1ee]

مرسی بچه های درس خون
نماد کاربر
shahinwade
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه نوامبر 26, 2012 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » سه شنبه ژانويه 15, 2013 12:07 pm

[quote:47815cc904="alimoteboy"][quote:47815cc904="ali_damashi"]اقا من شنبه 2 تا امتحان دارم يكي ساعت 10 حقوق تجارت دومي هم ساعت 14 حسابداري دولتي .جزوه رو ميارم تو اتوبوس مي خونم /16/ /16/ /16/ فقط به عشق داماش

من الان با چند نفر ديگه هم حرف زدم اكثرا امتحان دارن ولي مي خوان بيان چه موشك بازيي بشه تو اتوبوس /10/[/quote:47815cc904]
فقط به عشق داماش :twisted: :twisted: :twisted: :P[/quote:47815cc904]

اگه بچه ها بذارن بخونيم ماشالا همه ماسكا :lol: بازي كرج كه رفته بوديم اينقد تو اتوبوس خنديدم فكم درد ميكرد
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » سه شنبه ژانويه 15, 2013 12:14 pm

[quote:7ffadc207c="ali_damashi"][quote:7ffadc207c="alimoteboy"][quote:7ffadc207c="ali_damashi"]اقا من شنبه 2 تا امتحان دارم يكي ساعت 10 حقوق تجارت دومي هم ساعت 14 حسابداري دولتي .جزوه رو ميارم تو اتوبوس مي خونم /16/ /16/ /16/ فقط به عشق داماش

من الان با چند نفر ديگه هم حرف زدم اكثرا امتحان دارن ولي مي خوان بيان چه موشك بازيي بشه تو اتوبوس /10/[/quote:7ffadc207c]
فقط به عشق داماش :twisted: :twisted: :twisted: :P[/quote:7ffadc207c]

اگه بچه ها بذارن بخونيم ماشالا همه ماسكا :lol: بازي كرج كه رفته بوديم اينقد تو اتوبوس خنديدم فكم درد ميكرد[/quote:7ffadc207c]

من هنوز فیلم های اتوبوس رو دارم وققتی میزارم نیم ساعت با ببچه ها میخندیم ! :D فقط چون حاشیه زیاد داره نمیشه آپلود کرد . آخر همه فیلم ها یه پسره بود همیشه فحش میداد :lol: ولی آخر داشتیم برمیگشتیم همه بی اعصاب بودن
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » سه شنبه ژانويه 15, 2013 12:17 pm

[quote:63b44c8668="nima_beckham"][quote:63b44c8668="ali_damashi"][quote:63b44c8668="alimoteboy"][quote:63b44c8668="ali_damashi"]اقا من شنبه 2 تا امتحان دارم يكي ساعت 10 حقوق تجارت دومي هم ساعت 14 حسابداري دولتي .جزوه رو ميارم تو اتوبوس مي خونم /16/ /16/ /16/ فقط به عشق داماش

من الان با چند نفر ديگه هم حرف زدم اكثرا امتحان دارن ولي مي خوان بيان چه موشك بازيي بشه تو اتوبوس /10/[/quote:63b44c8668]
فقط به عشق داماش :twisted: :twisted: :twisted: :P[/quote:63b44c8668]

اگه بچه ها بذارن بخونيم ماشالا همه ماسكا :lol: بازي كرج كه رفته بوديم اينقد تو اتوبوس خنديدم فكم درد ميكرد[/quote:63b44c8668]

من هنوز فیلم های اتوبوس رو دارم وققتی میزارم نیم ساعت با ببچه ها میخندیم ! :D فقط چون حاشیه زیاد داره نمیشه آپلود کرد . آخر همه فیلم ها یه پسره بود همیشه فحش میداد :lol: ولی آخر داشتیم برمیگشتیم همه بی اعصاب بودن[/quote:63b44c8668]

همون كه ميگفت اگه تي پر ...... :lol: كجا نشسته بودي ؟؟؟؟؟؟
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط nima_beckham » سه شنبه ژانويه 15, 2013 12:20 pm

[quote:f81ebc3480="ali_damashi"][quote:f81ebc3480="nima_beckham"][quote:f81ebc3480="ali_damashi"][quote:f81ebc3480="alimoteboy"][quote:f81ebc3480="ali_damashi"]اقا من شنبه 2 تا امتحان دارم يكي ساعت 10 حقوق تجارت دومي هم ساعت 14 حسابداري دولتي .جزوه رو ميارم تو اتوبوس مي خونم /16/ /16/ /16/ فقط به عشق داماش

من الان با چند نفر ديگه هم حرف زدم اكثرا امتحان دارن ولي مي خوان بيان چه موشك بازيي بشه تو اتوبوس /10/[/quote:f81ebc3480]
فقط به عشق داماش :twisted: :twisted: :twisted: :P[/quote:f81ebc3480]

اگه بچه ها بذارن بخونيم ماشالا همه ماسكا :lol: بازي كرج كه رفته بوديم اينقد تو اتوبوس خنديدم فكم درد ميكرد[/quote:f81ebc3480]

من هنوز فیلم های اتوبوس رو دارم وققتی میزارم نیم ساعت با ببچه ها میخندیم ! :D فقط چون حاشیه زیاد داره نمیشه آپلود کرد . آخر همه فیلم ها یه پسره بود همیشه فحش میداد :lol: ولی آخر داشتیم برمیگشتیم همه بی اعصاب بودن[/quote:f81ebc3480]

همون كه ميگفت اگه تي پر ...... :lol: كجا نشسته بودي ؟؟؟؟؟؟[/quote:f81ebc3480]

1 ردیف پشتش سمت چپ :lol: :lol:
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » سه شنبه ژانويه 15, 2013 12:23 pm

[quote:e499f4fcc2="nima_beckham"][quote:e499f4fcc2="ali_damashi"][quote:e499f4fcc2="nima_beckham"][quote:e499f4fcc2="ali_damashi"][quote:e499f4fcc2="alimoteboy"][quote:e499f4fcc2="ali_damashi"]اقا من شنبه 2 تا امتحان دارم يكي ساعت 10 حقوق تجارت دومي هم ساعت 14 حسابداري دولتي .جزوه رو ميارم تو اتوبوس مي خونم /16/ /16/ /16/ فقط به عشق داماش

من الان با چند نفر ديگه هم حرف زدم اكثرا امتحان دارن ولي مي خوان بيان چه موشك بازيي بشه تو اتوبوس /10/[/quote:e499f4fcc2]
فقط به عشق داماش :twisted: :twisted: :twisted: :P[/quote:e499f4fcc2]

اگه بچه ها بذارن بخونيم ماشالا همه ماسكا :lol: بازي كرج كه رفته بوديم اينقد تو اتوبوس خنديدم فكم درد ميكرد[/quote:e499f4fcc2]

من هنوز فیلم های اتوبوس رو دارم وققتی میزارم نیم ساعت با ببچه ها میخندیم ! :D فقط چون حاشیه زیاد داره نمیشه آپلود کرد . آخر همه فیلم ها یه پسره بود همیشه فحش میداد :lol: ولی آخر داشتیم برمیگشتیم همه بی اعصاب بودن[/quote:e499f4fcc2]

همون كه ميگفت اگه تي پر ...... :lol: كجا نشسته بودي ؟؟؟؟؟؟[/quote:e499f4fcc2]

1 ردیف اخر سمت راست :lol: :lol:[/quote:e499f4fcc2] جولو پويان و مجيد :D همش خاطرس

من يه رديف اخر سمت راست :lol:
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mohammadrashti22 » سه شنبه ژانويه 15, 2013 12:33 pm

ا بازی باید نتیجه بیگیریم
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22