[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - لگویی برای هوادارن تیفوسی داماش گیلان

لگویی برای هوادارن تیفوسی داماش گیلان

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط nima_beckham » دوشنبه ژانويه 14, 2013 8:04 am

[quote:bbf5927e74="mahyarmaya"]raincityboy :این نماد هواداران میشه و برای همیشه قسمت تیفوسی ها یا هر قسمت که هوادارن دوس دارن میتونه چاپ بشه و من خیلی دوست دارم بچه هایی که خیلی مشتاق و افراطی هستن رو پیرهن چاپ کرد که نشون دهنده تیفوسی بودنش باشه.تا کسایی اون قسمت قرار میگیرن متمایز باشن.مثل بچه هایی که دنیا فقط رشت رو چاپ کردن.
زیر هر پارچه و دست نوشته ها و بنر ها لگو چاپ باید بشه تا مثل قدیم ننویسیم از طرف هوادارن داماش"از طرف هوادارن تیفوسی"اینجوری خیلی رسمی و با هویت میشیم[/quote:bbf5927e74]

بهتر هست هم رو پیراهن چاپ کنیم هم روی پرچم های خیلی بزرگ ... من این ایده که روی پرچم های خیییییییلی بزرگ چاپ بشه رو دوست دارم
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » دوشنبه ژانويه 14, 2013 8:24 am

[quote:990394c15c="nima_beckham"]به نظرم گیلان باشه بهتر هست ! من دوستایی رو میشناسم که رودباری یا ماسالی یا لاهیجانی هستند که میان پشت دروازه ![/quote:990394c15c]
دوست عزیز در ایران کل شمال را به رشت میشناسند.از آستارا گرفته تا شهسوار. منم دوستانی دارم لاهیجانی و ... همونا وقتی میرن تهران ازشون میپرسن بچه کجایی میگن رشت.
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط antiros » دوشنبه ژانويه 14, 2013 9:04 am

در مورد اون قسمت رشت لوگویی که محمود جان گذاشت ، بنظرم همون رشت بمونه بهترِ . چون لوگو واسه قسمت تیفوسی عضدی هستش و اکثرا بچه رشت هستند . از طرف دیگه همونطور که حامد الطافی عزیز گفت خیلی کم اسم از رشت می بریم و بهتر تو قسمت لوگو تیفوسی های داماش اسم رشت باشه .
حالا امیدوارم مهیار هم زودتر لوگوشو اینجا قرار بده تا بهترین انتخاب بشه و هرچه سریعتر پیاده کنیم این کارارو .
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط raincityboy » دوشنبه ژانويه 14, 2013 10:38 am

ما داریم لوگوی تیفوسی های داماش طراحی میکنیم و تیفوسی های داماش هم همه رشتی هستند دیگه
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » دوشنبه ژانويه 14, 2013 10:58 am

[quote:07340cacdb="alex00755"]به نظرم طرح قشنگیه و معلومه طرف اینکاره بوده ولی استفاده از عکس میرزا رو بعنوان نماد هواداران تیفوسی تیم فوتبال نمیپسندم.اگر اصراری هست که حتما از عکسش استفاده بشه بهتره بک گراند باشه.
و یه سوال از آبراران اگراطلاعات دارن ممنون میشم بهم بگن
تیمی هست تو دنیا که نماد هوادارای تیفوسیش نماد شخصیتی از اون شهر باشه؟
مثل میرزای خودمون؟[/quote:07340cacdb]
تا اونجایی که من در جریانم نبوده و از نماد خاصی استفاده میکنن .از 2جهت
1.حرمت اون فرد شکسته نشه (مخصوصا توی ایران که به هیچی رحم نمیکنن)
2.برای جا انداختن لگوی خاص.مثلا اگه این طرح انتخاب بشه باید چندین ماه طول بکشه که این ارادت ما به میرزا عزیز نیست بلکه لگوی هوادارن هستش.
اما توی این نداری باید قبول کرد .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » دوشنبه ژانويه 14, 2013 11:03 am

بچه ها شما الان بجای میراز چه چیزیو میخواین نماد خودتون بکنید؟ همیشه ایراد نگیرید راهکار بدید ، الان بجای میرزا چه چیزی در لوگو بکار بره بهتر هست؟
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط alex00755 » دوشنبه ژانويه 14, 2013 11:49 am

[quote:2ffd2e935c="mahyarmaya"][quote:2ffd2e935c="alex00755"]به نظرم طرح قشنگیه و معلومه طرف اینکاره بوده ولی استفاده از عکس میرزا رو بعنوان نماد هواداران تیفوسی تیم فوتبال نمیپسندم.اگر اصراری هست که حتما از عکسش استفاده بشه بهتره بک گراند باشه.
و یه سوال از آبراران اگراطلاعات دارن ممنون میشم بهم بگن
تیمی هست تو دنیا که نماد هوادارای تیفوسیش نماد شخصیتی از اون شهر باشه؟
مثل میرزای خودمون؟[/quote:2ffd2e935c]
تا اونجایی که من در جریانم نبوده و از نماد خاصی استفاده میکنن .از 2جهت
1.حرمت اون فرد شکسته نشه (مخصوصا توی ایران که به هیچی رحم نمیکنن)
2.برای جا انداختن لگوی خاص.مثلا اگه این طرح انتخاب بشه باید چندین ماه طول بکشه که این ارادت ما به میرزا عزیز نیست بلکه لگوی هوادارن هستش.
اما توی این نداری باید قبول کرد .[/quote:2ffd2e935c]

به نظر منم اگر شخصیت سیاسی یا ملی یا حتی مذهبی وارد ورزش و جریانه هواداری فوتبال نشه بهتره به هر حال هر شخصیته معروفی برای عده ای محترمه وعده ای هم قبولش ندارند.
حتی همین میرزاکوچک خان رو هم عده ای از افراد قبول ندارن وما هم نمیتونیم به زور بهش دیکته بکنیم که اگه گیلکی اگه هواداره داماشی باید به زور عاشق میرزا هم باشی و برای عده ای هم ایشون نماد گیلانی بودن هستش و بسیار عزیز و محترم که مثلا اگر گروهی این نماد رو پاره کنن خونشون پای خودشونه.
به نظر من باید دست رو نقطه ضعف همه گذاشت که همه افکار بپذیرنش.این رو هم در نظر داشته باشیم که هر چی باشه همگان رو نمیتونیم راضی نگه داریم اما رضایت درصد بالاتری از مردم و هوادارا میتونه رمز موندگاری و فراگیر شدن لوگوی هواداران تیفوسی باشه و منجر به چاپ روی تیشرت ها بشه و در آینده ای نه چندان دور همه گیر.
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » دوشنبه ژانويه 14, 2013 11:50 am

[quote:2aa363bac2="raincityboy"]بچه ها شما الان بجای میراز چه چیزیو میخواین نماد خودتون بکنید؟ همیشه ایراد نگیرید راهکار بدید ، الان بجای میرزا چه چیزی در لوگو بکار بره بهتر هست؟[/quote:2aa363bac2]

کاملا حق با شماست آبره...
ولی آخه همه خلاقیت لازم رو ندارن.معمولا ایراد ها بیشتر به چشم میاد.
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » دوشنبه ژانويه 14, 2013 12:36 pm

[quote:d6cf7bd421="raincityboy"]بچه ها شما الان بجای میراز چه چیزیو میخواین نماد خودتون بکنید؟ همیشه ایراد نگیرید راهکار بدید ، الان بجای میرزا چه چیزی در لوگو بکار بره بهتر هست؟[/quote:d6cf7bd421]
محمود جان حرف ها و نظرات داده شده.شما هم متوجه منظور شدید .کسی از بد بودن این طرح نگفت که !گفتن نباشه بهتره اما همیشه بهترین گیرمون نمیاد که.
من خودم به 3 4 نفر سپردم که تلاش کنن اما امروز فردا کردن اگه هم تا آخر هفته آماده نکنن یعنی احترام به هواداران و تیم نداشتن و بی شک رد میکنیم چون ارزش قائل نشدن.
همین که شما وقت گداشتی و دوست گلت هم این ارزش رو قائل شده باید تشکر کرد.
پس اگه گفته میشه میرزا نباشه منظور به بد بودن نیست .این توضیحات رو دادم و سوتفاهم پیش نیاد.
کاش باشگاه برای این هوادارن ارزش قائل بود که هوای ما رو داشته باشن و کمک کنن تا این قدر چوب نداری رو نخوریم.همه طرح ها پول میخوان که البته حق هم دارن همه با غیرت نیستن که.از طرفی کار خوب پول خوب هم میخواد.
کلا هواداران داماش پشت ندارن ما هم داریم عادت میکنیم !
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » دوشنبه ژانويه 14, 2013 4:25 pm

مرسی از آقایه کامی که زحمت کشیدند منم چندتا نظر دارم اگه انجام بشه خیلی بهتره.
بنظر منم بطور کلی طرح خوبیه (شاید بهترینه تا اینجا) تنها هرزگیش اون دو تا قطره بارونه که کنارش هست ! نمیدونم چرا اینقد اصرار به این کار هست! ولی درمورد میرزا هم نمیدونم چی بگم ولی فکر نکنم هیچ لوگویی باشه که اینقد واضح فردی رو نشون بده حالا که میخایم میرزا باشه میشد مثل طرح (hamed3) انو مثل نماد درآورد.
شاید فکر کنید که این طرح یکی دیگست اینارو گفتم :idea ولی خدایش فقط بعنوان یه کاربر معمولی نظرمو دادم. :oops:
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط raincityboy » دوشنبه ژانويه 14, 2013 5:42 pm

نه مهیار جان منظور من این هست که دوستانی اگر ایرادی میگیرند بجای اون اییراد راهکارهم بدند تا بتونیم طرحو اصلاح کنیم وگرنه ناراحت نشدم از انتقاد اتفاقا استقبالم میکنم، الان بجای میرزا چی نمادی در لوگو به کار ببریم؟؟ چه نماد از شهر؟

مجید جان چشم در طرح اصلاحی قطره حذف میشه
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط yankee » دوشنبه ژانويه 14, 2013 5:48 pm

[quote:ab36725035="raincityboy"]بچه ها شما الان بجای میراز چه چیزیو میخواین نماد خودتون بکنید؟ همیشه ایراد نگیرید راهکار بدید ، الان بجای میرزا چه چیزی در لوگو بکار بره بهتر هست؟[/quote:ab36725035]

محمود جان اگه بجای حضرت میرزا از گل سوسن چلچراغ استفاده کنیم چطور هستش ؟!
اون کوه ها کوه های داماش هستش و گل سوسن چلچراغ هم پشت اون کوه هاست.(که در واقعیت هم همینطور هستش)
این فقط یه نظر.
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » دوشنبه ژانويه 14, 2013 5:52 pm

[quote:858ea8c9cf="raincityboy"]نه مهیار جان منظور من این هست که دوستانی اگر ایرادی میگیرند بجای اون اییراد راهکارهم بدند تا بتونیم طرحو اصلاح کنیم وگرنه ناراحت نشدم از انتقاد اتفاقا استقبالم میکنم، الان بجای میرزا چی نمادی در لوگو به کار ببریم؟؟ چه نماد از شهر؟

مجید جان چشم در طرح اصلاحی قطره حذف میشه[/quote:858ea8c9cf]
آبرار قوربان ...
راستی جریان این شالگردن (توو امضات) چیه ؟ واقعا فوق العادست طرحش. امیدوارم اینم عملی بشه :P
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط raincityboy » دوشنبه ژانويه 14, 2013 6:00 pm

[quote:dcdd17de49="yankee"][quote:dcdd17de49="raincityboy"]بچه ها شما الان بجای میراز چه چیزیو میخواین نماد خودتون بکنید؟ همیشه ایراد نگیرید راهکار بدید ، الان بجای میرزا چه چیزی در لوگو بکار بره بهتر هست؟[/quote:dcdd17de49]

محمود جان اگه بجای حضرت میرزا از گل سوسن چلچراغ استفاده کنیم چطور هستش ؟!
اون کوه ها کوه های داماش هستش و گل سوسن چلچراغ هم پشت اون کوه هاست.(که در واقعیت هم همینطور هستش)
این فقط یه نظر.[/quote:dcdd17de49]

ببخشید اینو میگم داداش ولی دیگه یکم رشتو فراموش کردیم باید یک نماد از شهر زیبای رشت باشه همون کوه داماش بسته :wink:
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط raincityboy » دوشنبه ژانويه 14, 2013 6:01 pm

[quote:02d34fdbfc="majid13"][quote:02d34fdbfc="raincityboy"]نه مهیار جان منظور من این هست که دوستانی اگر ایرادی میگیرند بجای اون اییراد راهکارهم بدند تا بتونیم طرحو اصلاح کنیم وگرنه ناراحت نشدم از انتقاد اتفاقا استقبالم میکنم، الان بجای میرزا چی نمادی در لوگو به کار ببریم؟؟ چه نماد از شهر؟

مجید جان چشم در طرح اصلاحی قطره حذف میشه[/quote:02d34fdbfc]
آبرار قوربان ...
راستی جریان این شالگردن (توو امضات) چیه ؟ واقعا فوق العادست طرحش. امیدوارم اینم عملی بشه :P[/quote:02d34fdbfc]

مجید جان طرح زیاد دارم کی هست که عملی کنه؟ :? این یکی از طرح ها هستش تازه
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 5 مهمان