[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - تالار هوادارن امیر افتخاری بازیکن پر افتخار شهر باران

تالار هوادارن امیر افتخاری بازیکن پر افتخار شهر باران

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط mahyarmaya » يکشنبه ژانويه 13, 2013 6:51 pm

امروز مراسم چی شد؟زیاد چی مشخص نبود جز کف زدن و اعلام توی میکروفن
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » يکشنبه ژانويه 13, 2013 7:30 pm

امير افتخاري اونچيزي كه اخبار كنفرانس و حواشي بازي مياد از مردم خوب شهرش هيچي نگفت از عرقش به گيلان يه طوري صحبت كرد كه استنباط شخصي من اينه مثل بازيكن غير بومي يه چند سالي اينجا بازي كرده رفته حالا هم با يه تيم اومده . تنها جمله كه گفت همين بود ؟
امير افتخاري با تشکر از هواداران و باشگاه داماش گيلان به جهت تقدير از وي گفت : احساس بسيار خوبي داشتم که در کنار هواداران رشتي هستم . آنها من را شرمنده کردند و به نوعي بسيار از خاطرات گذشته برايم تداعي شد .
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط everlasting-rain » دوشنبه ژانويه 14, 2013 6:33 am

دم افتخاري گرم كه با بوسيدن پيراهن خوش رنگ داماش و تعظيم به هواداران لحظات دل انگيزي رو ايجاد كرد البته بعضي از افراد مثل اينكه بسيار طلبكار تشريف دارن و حتما بايد طرف كفششون رو واكس بزنه تا راضي بشن . يكي از كاربران از من خواست كه بيشتر در مورد مسائل تيم نظر بدم ولي به نفع اعصاب خودمه كه بي خيال بشم چرا كه واقعا مسخره ست كه توي ورزشگاه رشت يك عده ميمون وار از طرفداران ترتر تقليد كنند و بي شرمانه شعار تركي عيبي يوخ بدن انگار اگه بگن عيب ناره لال ميشن . به اين ميگن انزلیچی تركها كه من هميشه هشدارش رو دادم و خواهم داد كه هدفشون اينه كه رشت رو مثل استارا غصب كنن و ما توي شهر خودمون غريبه بشيم .
نماد کاربر
everlasting-rain
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه نوامبر 01, 2012 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » دوشنبه ژانويه 14, 2013 6:49 am

متاسفانه بعضی از آقایون برای تشویق نیکبخت ، درخشان و کبه جایگاه خودشون رو خیلی هماهنگ می کنند ولی یکبار هم از اون جایگاه شعار امیر افتخاری رو نشنیدیم.باز هم دم بچه های H گرم که امیر افتخاری رو تشویق کردند و بچه های تیفوسی هم که بارها امیر افتخاری رو با لقب امیرشهرباران تشویق کردند.
دیشب هم داشتم با امیر صحبت می کردم بهم گفت اصلا برام مهم نبود که مسیولین ورزشی و استانی نبودند مهم این بود که ایت قدردانی از دل مردم بود و پیراهن داماش و تشویق های مردم ارزش بسیار زیادی داره
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » دوشنبه ژانويه 14, 2013 6:53 am

امیر بچه ((((رشتی)))) /23/ /23/ /23/ /23/ /23/
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط alex00755 » دوشنبه ژانويه 14, 2013 7:19 am

[quote:45aabf9ac5="MAZIYAR"]متاسفانه بعضی از آقایون برای تشویق نیکبخت ، درخشان و کبه جایگاه خودشون رو خیلی هماهنگ می کنند ولی یکبار هم از اون جایگاه شعار امیر افتخاری رو نشنیدیم.باز هم دم بچه های H گرم که امیر افتخاری رو تشویق کردند و بچه های تیفوسی هم که بارها امیر افتخاری رو با لقب امیرشهرباران تشویق کردند.
دیشب هم داشتم با امیر صحبت می کردم بهم گفت اصلا برام مهم نبود که مسیولین ورزشی و استانی نبودند مهم این بود که ایت قدردانی از دل مردم بود و پیراهن داماش و تشویق های مردم ارزش بسیار زیادی داره[/quote:45aabf9ac5]

آقا از زحماتت ممنون...دیروز خیلی زحمت کشیدی... 8)
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط zxzx » دوشنبه ژانويه 14, 2013 7:36 am

[quote:374420f27f="MAZIYAR"]متاسفانه بعضی از آقایون برای تشویق نیکبخت ، درخشان و کبه جایگاه خودشون رو خیلی هماهنگ می کنند ولی یکبار هم از اون جایگاه شعار امیر افتخاری رو نشنیدیم.باز هم دم بچه های H گرم که امیر افتخاری رو تشویق کردند و بچه های تیفوسی هم که بارها امیر افتخاری رو با لقب امیرشهرباران تشویق کردند.
دیشب هم داشتم با امیر صحبت می کردم بهم گفت اصلا برام مهم نبود که مسیولین ورزشی و استانی نبودند مهم این بود که ایت قدردانی از دل مردم بود و پیراهن داماش و تشویق های مردم ارزش بسیار زیادی داره[/quote:374420f27f]

جا داره از مازیار تشکر ویژه ای انجام بدم چون اون طوری که بمن گفتن واسه تقدیر از امیر افتخاری عزیز مثل همیشه زحمات بسیار زیادی کشیده تشکر ابرار
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط siabagh » دوشنبه ژانويه 14, 2013 8:19 am

[quote:51370044e0="MAZIYAR"]متاسفانه بعضی از آقایون برای تشویق نیکبخت ، درخشان و کبه جایگاه خودشون رو خیلی هماهنگ می کنند ولی یکبار هم از اون جایگاه شعار امیر افتخاری رو نشنیدیم.باز هم دم بچه های H گرم که امیر افتخاری رو تشویق کردند و بچه های تیفوسی هم که بارها امیر افتخاری رو با لقب امیرشهرباران تشویق کردند.
دیشب هم داشتم با امیر صحبت می کردم بهم گفت اصلا برام مهم نبود که مسیولین ورزشی و استانی نبودند مهم این بود که ایت قدردانی از دل مردم بود و پیراهن داماش و تشویق های مردم ارزش بسیار زیادی داره[/quote:51370044e0]

[color=red:51370044e0][size=18:51370044e0]منم متوجه شدم هنوزم مثل ده سال پيش بعضي ها غريبه پرستند، خصلت قديمي گيلكها، كه البته داره تو رشت خوشبختانه رو به فراموشي ميره[/color:51370044e0][/size:51370044e0]
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط siabagh » دوشنبه ژانويه 14, 2013 8:27 am

[quote:3c45ad6d49="everlasting-rain"]دم افتخاري گرم كه با بوسيدن پيراهن خوش رنگ داماش و تعظيم به هواداران لحظات دل انگيزي رو ايجاد كرد البته بعضي از افراد مثل اينكه بسيار طلبكار تشريف دارن و حتما بايد طرف كفششون رو واكس بزنه تا راضي بشن . يكي از كاربران از من خواست كه بيشتر در مورد مسائل تيم نظر بدم ولي به نفع اعصاب خودمه كه بي خيال بشم چرا كه واقعا مسخره ست كه توي ورزشگاه رشت يك عده ميمون وار از طرفداران ترتر تقليد كنند و بي شرمانه شعار تركي عيبي يوخ بدن انگار اگه بگن عيب ناره لال ميشن . به اين ميگن انزلیچی تركها كه من هميشه هشدارش رو دادم و خواهم داد كه هدفشون اينه كه رشت رو مثل استارا غصب كنن و ما توي شهر خودمون غريبه بشيم .[/quote:3c45ad6d49]

من تا حالا نشنيدم كسي بگه عيبي يوخ؟! تو بازي سايپا دادند؟
واقعا تاسف آوره؛ تو رشت كسي به تركي شعار بده، حتي اون اشك كه به تراكتور ها ميگفتيم نبايد به تركي داده ميشد ،همون خر ميگفتند بهتر بود حداقل تركي نبود
اگه غيرت دارين به گيلكي شعار بدين،
آبرار هنوز اسكل غريبه پزست زياد داره رشت، كلا 200 نفر طرفدار اصيل داماش هستند،
باهات موافقم؛ حتي[color=green:3c45ad6d49][size=18:3c45ad6d49] يك كلمه صحبت به تركي يعني تقديم يك متر خاك گيلان به تركا[/color:3c45ad6d49][/size:3c45ad6d49]
يه زماني بود تركاي مهاجر همه مجبور بودند گيلكي ياد بگيرند، تركه اصلا فارسي بلد نبود ولي گيلكي رو فول ميدونست، هنوز خيلي اين تركاي قديمي گيلك شده تو رشت هستند، گيلكي اينقدر پرقدرت بود تنها زباني بود كه تركا رو استحاله كرده بود،
خودمون اين بلا رو سرخودمو آورديم ، بوسيله فارسي ياد دادن به بچه ها
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » دوشنبه ژانويه 14, 2013 8:45 am

[quote:de29b29afb="siabagh"][quote:de29b29afb="everlasting-rain"]دم افتخاري گرم كه با بوسيدن پيراهن خوش رنگ داماش و تعظيم به هواداران لحظات دل انگيزي رو ايجاد كرد البته بعضي از افراد مثل اينكه بسيار طلبكار تشريف دارن و حتما بايد طرف كفششون رو واكس بزنه تا راضي بشن . يكي از كاربران از من خواست كه بيشتر در مورد مسائل تيم نظر بدم ولي به نفع اعصاب خودمه كه بي خيال بشم چرا كه واقعا مسخره ست كه توي ورزشگاه رشت يك عده ميمون وار از طرفداران ترتر تقليد كنند و بي شرمانه شعار تركي عيبي يوخ بدن انگار اگه بگن عيب ناره لال ميشن . به اين ميگن انزلیچی تركها كه من هميشه هشدارش رو دادم و خواهم داد كه هدفشون اينه كه رشت رو مثل استارا غصب كنن و ما توي شهر خودمون غريبه بشيم .[/quote:de29b29afb]

من تا حالا نشنيدم كسي بگه عيبي يوخ؟! تو بازي سايپا دادند؟
واقعا تاسف آوره؛ تو رشت كسي به تركي شعار بده، حتي اون اشك كه به تراكتور ها ميگفتيم نبايد به تركي داده ميشد ،همون خر ميگفتند بهتر بود حداقل تركي نبود
اگه غيرت دارين به گيلكي شعار بدين،
آبرار هنوز اسكل غريبه پزست زياد داره رشت، كلا 200 نفر طرفدار اصيل داماش هستند،
باهات موافقم؛ حتي[color=green:de29b29afb][size=18:de29b29afb] يك كلمه صحبت به تركي يعني تقديم يك متر خاك گيلان به تركا[/color:de29b29afb][/size:de29b29afb]
يه زماني بود تركاي مهاجر همه مجبور بودند گيلكي ياد بگيرند، تركه اصلا فارسي بلد نبود ولي گيلكي رو فول ميدونست، هنوز خيلي اين تركاي قديمي گيلك شده تو رشت هستند، گيلكي اينقدر پرقدرت بود تنها زباني بود كه تركا رو استحاله كرده بود،
خودمون اين بلا رو سرخودمو آورديم ، بوسيله فارسي ياد دادن به بچه ها[/quote:de29b29afb]

تو همین جا هم مدام داریم فارسی حرف میزنیم که... :? :?
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط alimoteboy » دوشنبه ژانويه 14, 2013 8:48 am

[quote:6d7fbf09cf="siabagh"][quote:6d7fbf09cf="MAZIYAR"]متاسفانه بعضی از آقایون برای تشویق نیکبخت ، درخشان و کبه جایگاه خودشون رو خیلی هماهنگ می کنند ولی یکبار هم از اون جایگاه شعار امیر افتخاری رو نشنیدیم.باز هم دم بچه های H گرم که امیر افتخاری رو تشویق کردند و بچه های تیفوسی هم که بارها امیر افتخاری رو با لقب امیرشهرباران تشویق کردند.
دیشب هم داشتم با امیر صحبت می کردم بهم گفت اصلا برام مهم نبود که مسیولین ورزشی و استانی نبودند مهم این بود که ایت قدردانی از دل مردم بود و پیراهن داماش و تشویق های مردم ارزش بسیار زیادی داره[/quote:6d7fbf09cf]

[color=red:6d7fbf09cf][size=18:6d7fbf09cf]منم متوجه شدم هنوزم مثل ده سال پيش بعضي ها غريبه پرستند، خصلت قديمي گيلكها، كه البته داره تو رشت خوشبختانه رو به فراموشي ميره[/color:6d7fbf09cf][/size:6d7fbf09cf][/quote:6d7fbf09cf]
نیکبخت تا یه ضربه سر زد همه تشویقش کردن اووووووووووووووووووووووووف :( :( :( :( :( :( :( عصابم خورد شد بعد نیکبخت هم میاد دور بر میداه واسمون
نماد کاربر
alimoteboy
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 03, 2012 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » دوشنبه ژانويه 14, 2013 9:27 am

[quote:fc90d1b5a3="MAZIYAR"]متاسفانه بعضی از آقایون برای تشویق نیکبخت ، درخشان و کبه جایگاه خودشون رو خیلی هماهنگ می کنند ولی یکبار هم از اون جایگاه شعار امیر افتخاری رو نشنیدیم.باز هم دم بچه های H گرم که امیر افتخاری رو تشویق کردند و بچه های تیفوسی هم که بارها امیر افتخاری رو با لقب امیرشهرباران تشویق کردند.
دیشب هم داشتم با امیر صحبت می کردم بهم گفت اصلا برام مهم نبود که مسیولین ورزشی و استانی نبودند مهم این بود که ایت قدردانی از دل مردم بود و پیراهن داماش و تشویق های مردم ارزش بسیار زیادی داره[/quote:fc90d1b5a3]

ما کلا خیلی تلاش کردیم برای تشویق افتخاری ...

حتی وقتی شما و رضا داشتید اون بنر ها رو نصب می کردید ، حمزه با رضا تماس گرفت که از راه دور ما نمی تونیم تشخیص بدیم کدومشون افتخاریه و به ما بگو ...

من خودم توی همین تاپیک نوشته بودم که اگه کاری برای هماهنگی هست بگید ... من خودم فکر می کردم اول بازی مراسم تقدیر انجام میشه ولی وقتی وسط 2 نیمه اینکار انجام شد ، باز هم تشویقش کردیم ...

ولی در کل افتخاری زیاد جواب تشویق های ما رو نمی داد !! نمی دونم چرا ! از نظر من برای نسلی که شاید اصلا بازی هاش رو ندیده بود و داشت اونطوری تشویقش می کرد ، باید یکم ابراز احساسات بیشتری کنار می ذاشت ... شاید پشت صحنه خیلی هم حال کرده بود و واقعا فکرش رو نمی کرد و یک کلاس کاری شد برای جلوی سایپایی ها که ببینید من تو شهر خودم چقدر محبوبم و ... ولی یکم اگه بیشتر بروز می داد بهتر بود ... این نظر منه
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » دوشنبه ژانويه 14, 2013 11:03 am

[quote:df8c06a341="nima_beckham"]هِلل یاس هِل یاسَ ! منم خیلی از این بدم میاد ... چند بار از بچه های خودمون شنیدم تعجب کردم :?:[/quote:df8c06a341]
این شعار رو در نطفه خفه کردم

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط 777 » دوشنبه ژانويه 14, 2013 11:11 am

maziyar:اون دوربین هایی که دورور امیرافتخاری درموقع تجلیل ازایشون بودمال کدوم رسانه بود؟وایابرنامه نودهم ازاین مراسم گزارشی تهیه کردیانه؟
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » دوشنبه ژانويه 14, 2013 11:19 am

[quote:6d5883c133="777"]maziyar:اون دوربین هایی که دورور امیرافتخاری درموقع تجلیل ازایشون بودمال کدوم رسانه بود؟وایابرنامه نودهم ازاین مراسم گزارشی تهیه کردیانه؟[/quote:6d5883c133]
سکو ، باورزش و احتمالا نود هم بود،چون قبلش با هر سه تاشون هماهنگ کردم حالا نشون دادنش دست من نیست ولی من تاکید کردم.
در مورد لطف دوستان هم ممنونم،مگر چند تا امیر افتخاری داریم،فقط آرزوم این است که روزی سرمربی تیمم بشه ، چون از لحاظ شخصیتی،فنی و سابقه و ... شرایطش رو داره،فقط امیدوارم هم دوره ای هاش دست از جبهه گیری بر علیه پرافتخارترین بازیکن فوتبال گیلان بردارند

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان