[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - تالار هوادارن امیر افتخاری بازیکن پر افتخار شهر باران

تالار هوادارن امیر افتخاری بازیکن پر افتخار شهر باران

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

تالار هوادارن امیر افتخاری بازیکن پر افتخار شهر باران

پستتوسط zxzx » پنج شنبه ژانويه 10, 2013 11:35 am

[color=black:b204146645]بمناسبت قدردانی از اسطوره فوتبال رشت
تالار هواداران امیر افتخاری بازیکن پر افتخار شهرباران میباشد...
هوادارن هر مطلب و هر حرفی که دوست دارند با امیر افتخاری بزنند از این تالار میتوانند استفاده کنند

امير افتخاري متولد 1343/5/7
محل تولد:محله نيک مرام رشت
سابقه بازي:
استقلال رشت
استقلال تهران(بعنوان بازيکن کمکي در جام باشگاههاي آسيا)
کشاورز
سايپا
پرسپوليس
مربيان وي در تيم ملي
مرحوم پرويز دهداري
مهدي مناجاتي
علي پروين
امير حاج رضايي
محمدمايلي کهن
سابقه ملي
حدودا20 الي 30 بازي ملي (در دوره اي که بازيهاي ملي کم بود)
سابقه مربيگري
در تيم برق شيراز{ليگ يک}
به مدت چند سال مربیگری در تیم های پایه در کانادا
در تیم پگاه گیلان{به عنوان انالیزور}
مربی حال حاضر سایپا
افتخارات
بهترین تیم شهرستانی در لیگ{ جام ازادگان } با تیم استقلال رشت در سال{ 69 }
2 قهرمانی لیگ با تیم سایپا در سالهای(73-74)
1قهرمانی لیگ با تیم پرسپولیس در سال(75)
1قهرماني جام حذفي به همراه تیم سایپا سال{72}
قهرماني با تيم ملي در مسابقات اسيايي پکن
مقام چهارمي با سايپا در اسيا

...........................................
امير افتخاري
به واقع فوتباليست پرافتخار شهر باران است که بعد از جدايي از تيم شهر خود استقلال رشت به خدمت تيم استقلال تهران در باشگاهاي اسيا درامد و در همان سال يعني سال 70 استقلال قهرمان باشگاهاي اسيا شد امير شهر باران بعد از ان بود که به تيم متمول ان زمان يعني کشاورز تهران پيوست و بعد ان هم به تيم سايپا تهران که با ان تيم توانست 2 بار در ليگ ايران قهرمان شود و مقام چهارمي اسيا را با اين تيم به کلکسيون افتخارات خود اضافه کند بعد از ان در سال 74 بود که به تيم پرسپوليس پيوست و در همان سال هم با اين تيم قهرمان ايران شد امير تا سال 77 در پرسپوليس بازي کرد و در همان سال از دنياي بازيگري فوتبال خداحافظي کرد...{ضمن اينکه ارزشمندترين افتخار او قهرماني با تيم ملي در مسابقات اسيايي پکن بود}...
[/color:b204146645]
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » پنج شنبه ژانويه 10, 2013 11:49 am

تاپیک به جایی هست تقریبا همه بازیکنان بومی داماش صاحب چنین تاپیکی هستند
افتخاری ماشاالله*******************پرچم رو بردی بالا
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط naviddamashi » پنج شنبه ژانويه 10, 2013 12:08 pm

رشتي پيله برار كيه؟؛؛؛امير افتخاريه
naviddamashi
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه ژانويه 08, 2013 12:00 am

پستتوسط Mordab » پنج شنبه ژانويه 10, 2013 3:53 pm

به امید خدا تو بازی با سايپا از اسطوره فوتبال شهرمون قدردانی خواهیم کرد و از کاربر عزیزمون zxzx تشکر میکنم بابت چنین تایپک خوب و با ارزشی...
......................
ضمن اینکه دوستان خود امیر افتخاری هم به سایت وارش سر میزنه و کامنتای شما رو میخونه...
جمله ای که من میتونم بهش بگم اینکه نسل جدید فوتبال رشت و هواداران داماش شهر باران به بزرگانی مثل شما احترام خاصی قائلند و شما عزیران رو فراموش نخواهند کرد...
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط arsalan27 » پنج شنبه ژانويه 10, 2013 4:14 pm

[quote:bb15ec77c3="Mordab"]به امید خدا تو بازی با سايپا از اسطوره فوتبال شهرمون قدردانی خواهیم کرد و از کاربر عزیزمون zxzx تشکر میکنم بابت چنین تایپک خوب و با ارزشی...
......................
ضمن اینکه دوستان خود امیر افتخاری هم به سایت وارش سر میزنه و کامنتای شما رو میخونه...
جمله ای که من میتونم بهش بگم اینکه نسل جدید فوتبال رشت و هواداران داماش شهر باران به بزرگانی مثل شما احترام خاصی قائلند و شما عزیران رو فراموش نخواهند کرد...[/quote:bb15ec77c3]

100% همیگونه هست که شما میگید ولی امیدوارم دیگه از هیچکدام از این عزیزان نشنوم که بگن زبون مادریمون رو یادمون رفته حرف بزنیم با این حرف از چشم خیلی ها از جمله من میفتن
نماد کاربر
arsalan27
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط Geelak » پنج شنبه ژانويه 10, 2013 5:10 pm

راستش نخأستیم أ بازیأ بشم استادیوم ولی می تصمیمأ عوضأ کودم. به عشق امیر شهر باران أیم تا بدأنه اونه جا امی قلبه میان ایسه.
چون باد به هر کوی و چمن گشت زدیم
سر بر همه جای جنگل و دشت زدیم
هر نقطه ی این وطن عزیز است ولی
صد بوسه به خاک پاک این رشت زدیم...
نماد کاربر
Geelak
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه جولاي 31, 2012 12:00 am

پستتوسط Rasht46 » پنج شنبه ژانويه 10, 2013 8:35 pm

افتخار هر گیلانی******** امیر افتخاری /16/ /16/
Rasht46
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژانويه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط Setare-Sorkh » جمعه ژانويه 11, 2013 9:41 am

امير افتخاري مرواريد درخشان درياي شمال...

امير افتخاري امير فوتبال گيلان...

صحبتهاي زيادي هست كه دوست دارم به امير بزنم ولي حرفهاي دلم رو تو همين دو جمله خلاصه كردم...

دقيقآ درسته گلي كه امير از فاصله 30 متري به چين زده بود مدتها تو تيتراژ اخبار ورزشي پخش ميشد و من كامل به خاطر دارم...

اين تيم ملي ايران رو خيلي دوست دارم چون فردي كه گوشه سمت راست نشسته پسر خوب شهر باران غرور و افتخار من تو اون دوره از تيم ملي بود...
امير افتخاري دوستت داريم...///
نماد کاربر
Setare-Sorkh
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 05, 2012 12:00 am

پستتوسط 888 » جمعه ژانويه 11, 2013 11:35 am

شهرمون تو تمام رشته ورزشی واقعا افراد توانایی ازهر نظر داره ولی متاسفانه اونا رو بزرگ نمی کنیم وبهشون نمی پردازیم تا همه بدونن چنین افرادی تو شهرمون پرورش پیدا کردن ولی شهرای دیگه یه ورزشکار معمولی دارن اینقدر روش مانور میکنن میشه اسطوره .امیدوارم اسطوره های شهرمون هم چه ورزشی چه غیر ورزشی هرجای جهان که هستن این حس ناسیونالیستی رو نسبت به شهرشون داشته باشن.
ایشالا امیر افتخاری هم یه روزی دوباره سرمربی تیم شهر مون بشه ولی اینبار به معنای واقعی بهش فرصت داده بشه وتحت فشار نباشه تا بتونه افکارشو پیاده کنه چرا که هم از نظر فنی(بعد چند سال مربیگری تو تیم های مختلف) وهم از نظر شخصیتی تواناییشو داره.
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط doctor » جمعه ژانويه 11, 2013 4:13 pm

شاید این مطلبی رو که می خواهم بنویسم ؛ خوشایند خیلی ها نباشد . ولی بجهت روشن نمودن اعضای جوانتر که اتفاقا پرشورتر و ناسیو نالیستر از دیگران می باشند؛واز این شخص اطلاعات کافی ندارند,مجبور به انجام این کار شدم .
تشویق نمودن امیر افتخاری در بازی آینده کار خیلی پسندیده ای است . ولی اسطوره ساختن از وی به نظر کاملا بیهوده بوده وقلب تاریخ است . تواناییهای امیر افتخاری در فوتبال دو گل کوچک و بعداز آن فوتبال باشگاهی و ملی بر هیچ کس پوشیده نیست . این آقا چندین سال است که در کانادا و سپس در تیم های مختلف تهرانی مشغول مربیگری بوده . ولی آیا شما یک بازیکن رشتی را می شناسید که بکمک یا توسط ایشان به فوتبال ایران معرفی شده باشد. در زمانی که فوتبال رشت در فطرت بسر می برد ایشان دست کدام جوان را گرفتند؟ به کدام تیم رشتی کمک کردند. بغیر از زمانی که با آن دکتر قلابی تیم نادر دست نشان را به نابودی کشاندندو مقدمات سقوط دوباره تیم را موجب شدند. من از بچه محل هایشان در آن زمان شنیده ام که ایشان رشتی بودن خودشان را کتمان می کنندو عیب می دانند. برای بچه هایی که به شهرمان عشق می ورزند این نکته می تواند خیلی جالب باشد. اسطوره فوتبال رشت این آقا نیست بلکه انسانهای شریف و آزاده ای مانند: سید علی محمدی ؛ حمید رضا منصوری ؛امید هرندی ؛ رسول حقدوست و ... می باشند که برای جوانان این شهر زحمت کشیده و می کشند ولی کسی قدر آنها را نمی داند و از آنها تقدیر بعمل نمی آورد.
نماد کاربر
doctor
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه اکتبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط Mordab » جمعه ژانويه 11, 2013 5:59 pm

[quote:0c625b7335="doctor"]شاید این مطلبی رو که می خواهم بنویسم ؛ خوشایند خیلی ها نباشد . ولی بجهت روشن نمودن اعضای جوانتر که اتفاقا پرشورتر و ناسیو نالیستر از دیگران می باشند؛واز این شخص اطلاعات کافی ندارند,مجبور به انجام این کار شدم .
تشویق نمودن امیر افتخاری در بازی آینده کار خیلی پسندیده ای است . ولی اسطوره ساختن از وی به نظر کاملا بیهوده بوده وقلب تاریخ است . تواناییهای امیر افتخاری در فوتبال دو گل کوچک و بعداز آن فوتبال باشگاهی و ملی بر هیچ کس پوشیده نیست . این آقا چندین سال است که در کانادا و سپس در تیم های مختلف تهرانی مشغول مربیگری بوده . ولی آیا شما یک بازیکن رشتی را می شناسید که بکمک یا توسط ایشان به فوتبال ایران معرفی شده باشد. در زمانی که فوتبال رشت در فطرت بسر می برد ایشان دست کدام جوان را گرفتند؟ به کدام تیم رشتی کمک کردند. بغیر از زمانی که با آن دکتر قلابی تیم نادر دست نشان را به نابودی کشاندندو مقدمات سقوط دوباره تیم را موجب شدند. من از بچه محل هایشان در آن زمان شنیده ام که ایشان رشتی بودن خودشان را کتمان می کنندو عیب می دانند. برای بچه هایی که به شهرمان عشق می ورزند این نکته می تواند خیلی جالب باشد. اسطوره فوتبال رشت این آقا نیست بلکه انسانهای شریف و آزاده ای مانند: سید علی محمدی ؛ حمید رضا منصوری ؛امید هرندی ؛ رسول حقدوست و ... می باشند که برای جوانان این شهر زحمت کشیده و می کشند ولی کسی قدر آنها را نمی داند و از آنها تقدیر بعمل نمی آورد.[/quote:0c625b7335]

كاربر محترم كامنت شمارو خوندم و خداروشكر ميكنم كه حداقل اين انصاف رو داشتيد و گفتيد امير افتخاري بايد تو ورزشگاه تشويق بشه چون اگه هر شهري يه نفر مثله افتخاري داشت براش تنديس درست ميكردن همونايي كه تو چند كيلومتر ان طرف تر براي پيشكسوتانشون انجام مبدن
ولي خب اينجا رشت هست ديگه و خيلي خيلي طبيعيه معمولا"ما رشتيها بر اساس ذهنيات خودمون بزرگان اين شهر رو خراب كنيم و شماي عزيز هم جز اين فرهنگ خاص رشتي اومديد كامنت گذاشتيد
ولي شخصا"من به شما حق ميدم شما هم به عنوان يك هوادار حق داريد درد دلتون رو به بزرگان اين شهر بزنيد
شما گفتيد هيچ فوتباليست رشتي توسط ايشون به فوتبال كشور معرفي نشد!!!!!!!!عزيز جان سوال من اينجاست ايا خود اين شهر يعني شهر رشت اومد دست امير رو بگيره اومده ازش استفاده كنه اومده بگه تو كه هيچ فوتباليست رشتي به گرد پات نرسيده بيا اين قدرداني از تو اين همه سال امير افتخاري بيرون از شهر بود هيچ كدوم از مسئولين يادي ازش كردن؟؟؟؟
نه!!!
بي انصاف خود افتخاري مورد بي لطفي قرار گرفته شما چه توقعي داريد؟!!!!
تو شهري كه مازيار زارع رو اسطوره خطاب ميكنند زارعي كه تو هر استاديومي ميره به خواهر مادرش فحاشي ميكنن بعد شما افتخاري رو اينطور نقد ميكنيد
باشه خيالي نيست ميگم ما رشتي هستيم ديگه و حرفهاي بچه محل رو معيار قرار ميديم
ولي من باز هم ميگم شماي هوادار حق داريد نقد كنيد انشالله تو مصاحبه اي كه دوستان مديريت قراره با امير افتخاري انجام بدن تمام اين مسائل مطرح خواهد شد...
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط soroosh8 » جمعه ژانويه 11, 2013 6:22 pm

[quote:18363a0130="Mordab"][quote:18363a0130="doctor"]شاید این مطلبی رو که می خواهم بنویسم ؛ خوشایند خیلی ها نباشد . ولی بجهت روشن نمودن اعضای جوانتر که اتفاقا پرشورتر و ناسیو نالیستر از دیگران می باشند؛واز این شخص اطلاعات کافی ندارند,مجبور به انجام این کار شدم .
تشویق نمودن امیر افتخاری در بازی آینده کار خیلی پسندیده ای است . ولی اسطوره ساختن از وی به نظر کاملا بیهوده بوده وقلب تاریخ است . تواناییهای امیر افتخاری در فوتبال دو گل کوچک و بعداز آن فوتبال باشگاهی و ملی بر هیچ کس پوشیده نیست . این آقا چندین سال است که در کانادا و سپس در تیم های مختلف تهرانی مشغول مربیگری بوده . ولی آیا شما یک بازیکن رشتی را می شناسید که بکمک یا توسط ایشان به فوتبال ایران معرفی شده باشد. در زمانی که فوتبال رشت در فطرت بسر می برد ایشان دست کدام جوان را گرفتند؟ به کدام تیم رشتی کمک کردند. بغیر از زمانی که با آن دکتر قلابی تیم نادر دست نشان را به نابودی کشاندندو مقدمات سقوط دوباره تیم را موجب شدند. من از بچه محل هایشان در آن زمان شنیده ام که ایشان رشتی بودن خودشان را کتمان می کنندو عیب می دانند. برای بچه هایی که به شهرمان عشق می ورزند این نکته می تواند خیلی جالب باشد. اسطوره فوتبال رشت این آقا نیست بلکه انسانهای شریف و آزاده ای مانند: سید علی محمدی ؛ حمید رضا منصوری ؛امید هرندی ؛ رسول حقدوست و ... می باشند که برای جوانان این شهر زحمت کشیده و می کشند ولی کسی قدر آنها را نمی داند و از آنها تقدیر بعمل نمی آورد.[/quote:18363a0130]

كاربر محترم كامنت شمارو خوندم و خداروشكر ميكنم كه حداقل اين انصاف رو داشتيد و گفتيد امير افتخاري بايد تو ورزشگاه تشويق بشه چون اگه هر شهري يه نفر مثله افتخاري داشت براش تنديس درست ميكردن همونايي كه تو چند كيلومتر ان طرف تر براي پيشكسوتانشون انجام مبدن
ولي خب اينجا رشت هست ديگه و خيلي خيلي طبيعيه معمولا"ما رشتيها بر اساس ذهنيات خودمون بزرگان اين شهر رو خراب كنيم و شماي عزيز هم جز اين فرهنگ خاص رشتي اومديد كامنت گذاشتيد
ولي شخصا"من به شما حق ميدم شما هم به عنوان يك هوادار حق داريد درد دلتون رو به بزرگان اين شهر بزنيد
شما گفتيد هيچ فوتباليست رشتي توسط ايشون به فوتبال كشور معرفي نشد!!!!!!!!عزيز جان سوال من اينجاست ايا خود اين شهر يعني شهر رشت اومد دست امير رو بگيره اومده ازش استفاده كنه اومده بگه تو كه هيچ فوتباليست رشتي به گرد پات نرسيده بيا اين قدرداني از تو اين همه سال امير افتخاري بيرون از شهر بود هيچ كدوم از مسئولين يادي ازش كردن؟؟؟؟
نه!!!
بي انصاف خود افتخاري مورد بي لطفي قرار گرفته شما چه توقعي داريد؟!!!!
تو شهري كه مازيار زارع رو اسطوره خطاب ميكنند زارعي كه تو هر استاديومي ميره به خواهر مادرش فحاشي ميكنن بعد شما افتخاري رو اينطور نقد ميكنيد
باشه خيالي نيست ميگم ما رشتي هستيم ديگه و حرفهاي بچه محل رو معيار قرار ميديم
ولي من باز هم ميگم شماي هوادار حق داريد نقد كنيد انشالله تو مصاحبه اي كه دوستان مديريت قراره با امير افتخاري انجام بدن تمام اين مسائل مطرح خواهد شد...[/quote:18363a0130]

ببخشید ولی اینایی که شما گفتی جز فرهنگ رشتی نیست!ممکنه خصوصیات هر آدمی توی دنیا باشه.
از طرفی اگه مازیار زارع اونجا اسطورست واسه اینه که بالاترین شخصیت *ان زلی* از لحاظ فرهنگی و اجتماعی اون روانیه!!!!!1 :lol: :lol: :lol:
هرکس خودش باید دسته خودش رو بگیره جناب doctor,ما رشتی ها نیاز به کمکه هیشکی نداریم,آقای افتخاریم بزرگ این فوتباله,و چون یه رشتی هست واسه من قابل احترامه.
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط Mordab » جمعه ژانويه 11, 2013 6:40 pm

فقط اين رو هم اضافه كنم اين كه دوستان به امير افتخاري لقب فوتباليست پر افتخار شهر باران دادن لقبي هست كه پير فوتبال شهر رشت مجيد خان جهانپور تو مصاحبه اي كه اتفاقا"با همين سايت وارش داشتن به امير افتخاري دادن...
و اين لقب از طرف ايشون ثبت شده...
دوستان مديريت ميتونن در صورت لزوم لينك اون مصاحبه رو بذارن...
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط hamed3 » جمعه ژانويه 11, 2013 7:15 pm

[quote:71710f9431="doctor"]من از بچه محل هایشان در آن زمان شنیده ام که ایشان رشتی بودن خودشان را کتمان می کنندو عیب می دانند. برای بچه هایی که به شهرمان عشق می ورزند این نکته می تواند خیلی جالب باشد..[/quote:71710f9431]
منم از دوستان آقای افتخاری هَمچین چیزیَ بیشنوستم. هَنه وَسی فکر کونم کی خو اکثر دوستان و همبازیان و هم دوره ای یَنَ از دست بَدَه.
نماد کاربر
hamed3
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » جمعه ژانويه 11, 2013 8:04 pm

در اینکه افتخاری نام و پرچم رشت رو به اهتزاز در آورد شکی نیست و درود بر او
اما در ادامه اون تاثیری رو که ازش انتظار می رفت در فوتبال رشت نگذاشت ،
شاید در این خصوص عملکرد بهزاد داداش زاده از او خیلی بهتر بود
اگرچه این عدم تاثیرگذاری در فوتبال رشت تنها از سوی امیر افتخاری نبود بلکه اکثر جمیع بازیکنان سرشناس رشتی آنطور که باید و شاید در رشد فوتبال رشت سهیم نبودند و نیستند .
در هر حال برای امیر افتخاری آرزوی سلامتی و بهروزی دارم
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

بعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان