[quote:18363a0130="Mordab"][quote:18363a0130="doctor"]شاید این مطلبی رو که می خواهم بنویسم ؛ خوشایند خیلی ها نباشد . ولی بجهت روشن نمودن اعضای جوانتر که اتفاقا پرشورتر و ناسیو نالیستر از دیگران می باشند؛واز این شخص اطلاعات کافی ندارند,مجبور به انجام این کار شدم .
تشویق نمودن امیر افتخاری در بازی آینده کار خیلی پسندیده ای است . ولی اسطوره ساختن از وی به نظر کاملا بیهوده بوده وقلب تاریخ است . تواناییهای امیر افتخاری در فوتبال دو گل کوچک و بعداز آن فوتبال باشگاهی و ملی بر هیچ کس پوشیده نیست . این آقا چندین سال است که در کانادا و سپس در تیم های مختلف تهرانی مشغول مربیگری بوده . ولی آیا شما یک بازیکن رشتی را می شناسید که بکمک یا توسط ایشان به فوتبال ایران معرفی شده باشد. در زمانی که فوتبال رشت در فطرت بسر می برد ایشان دست کدام جوان را گرفتند؟ به کدام تیم رشتی کمک کردند. بغیر از زمانی که با آن دکتر قلابی تیم نادر دست نشان را به نابودی کشاندندو مقدمات سقوط دوباره تیم را موجب شدند. من از بچه محل هایشان در آن زمان شنیده ام که ایشان رشتی بودن خودشان را کتمان می کنندو عیب می دانند. برای بچه هایی که به شهرمان عشق می ورزند این نکته می تواند خیلی جالب باشد. اسطوره فوتبال رشت این آقا نیست بلکه انسانهای شریف و آزاده ای مانند: سید علی محمدی ؛ حمید رضا منصوری ؛امید هرندی ؛ رسول حقدوست و ... می باشند که برای جوانان این شهر زحمت کشیده و می کشند ولی کسی قدر آنها را نمی داند و از آنها تقدیر بعمل نمی آورد.[/quote:18363a0130]
كاربر محترم كامنت شمارو خوندم و خداروشكر ميكنم كه حداقل اين انصاف رو داشتيد و گفتيد امير افتخاري بايد تو ورزشگاه تشويق بشه چون اگه هر شهري يه نفر مثله افتخاري داشت براش تنديس درست ميكردن همونايي كه تو چند كيلومتر ان طرف تر براي پيشكسوتانشون انجام مبدن
ولي خب اينجا رشت هست ديگه و خيلي خيلي طبيعيه معمولا"ما رشتيها بر اساس ذهنيات خودمون بزرگان اين شهر رو خراب كنيم و شماي عزيز هم جز اين فرهنگ خاص رشتي اومديد كامنت گذاشتيد
ولي شخصا"من به شما حق ميدم شما هم به عنوان يك هوادار حق داريد درد دلتون رو به بزرگان اين شهر بزنيد
شما گفتيد هيچ فوتباليست رشتي توسط ايشون به فوتبال كشور معرفي نشد!!!!!!!!عزيز جان سوال من اينجاست ايا خود اين شهر يعني شهر رشت اومد دست امير رو بگيره اومده ازش استفاده كنه اومده بگه تو كه هيچ فوتباليست رشتي به گرد پات نرسيده بيا اين قدرداني از تو اين همه سال امير افتخاري بيرون از شهر بود هيچ كدوم از مسئولين يادي ازش كردن؟؟؟؟
نه!!!
بي انصاف خود افتخاري مورد بي لطفي قرار گرفته شما چه توقعي داريد؟!!!!
تو شهري كه مازيار زارع رو اسطوره خطاب ميكنند زارعي كه تو هر استاديومي ميره به خواهر مادرش فحاشي ميكنن بعد شما افتخاري رو اينطور نقد ميكنيد
باشه خيالي نيست ميگم ما رشتي هستيم ديگه و حرفهاي بچه محل رو معيار قرار ميديم
ولي من باز هم ميگم شماي هوادار حق داريد نقد كنيد انشالله تو مصاحبه اي كه دوستان مديريت قراره با امير افتخاري انجام بدن تمام اين مسائل مطرح خواهد شد...[/quote:18363a0130]
ببخشید ولی اینایی که شما گفتی جز فرهنگ رشتی نیست!ممکنه خصوصیات هر آدمی توی دنیا باشه.
از طرفی اگه مازیار زارع اونجا اسطورست واسه اینه که بالاترین شخصیت *ان زلی* از لحاظ فرهنگی و اجتماعی اون روانیه!!!!!1
هرکس خودش باید دسته خودش رو بگیره جناب doctor,ما رشتی ها نیاز به کمکه هیشکی نداریم,آقای افتخاریم بزرگ این فوتباله,و چون یه رشتی هست واسه من قابل احترامه.